Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

H&P azonosító: 5462Szegeden, a Petőfi Sándor sgt. közelében, igényes környezetben ELADÓ egy 90 m2-es IRODA, több, elszeparált helyiséggel, egy 2007-es építésű üzletház 1. emeletén.Jelenleg 2 nagyobb helyiség és több kisebb box van kialakítva, gipszkartonnal elválasztva egymástól, valamint egy fürdőszoba és egy kis konyha is található. A folyosón a többi irodával közös szociális helyiség is igénybe vehető.Az irodában radiátoros cirkó gázfűtés biztosítja a kellemes hőmérsékletet, valamint 2 klíma is rendelkezésre áll.Az ingatlan irodának kiválóan alkalmas, sok lehetőséget rejt magában. A gipszkarton falak igény szerint mozgathatóak, ezáltal különböző méretű helyiségek alakíthatóak ki. Valamint az elhelyezkedése is tökéletes, a parkolás könnyen megoldható, és a tömegközlekedés is 1-2 perc sétával elérhető. Az iroda 4 saját tulajdonú parkolóhellyel rendelkezik az üzletház mellett.  Irányár: 18 490 000 Ft Hívjon bizalommal!Mészáros Klaudia 06203949404H&P azonosító: 5462 Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívja a 06203949404es vagy érdeklődjön az Home and People  Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt.Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!

Szeged nyugati részén az 55 számú főút Bajai út belterületi szakaszán lévő jól ismert ipari parkban kínálom eladásra ezt a vegyes besorolású egy Hrsz.-on lévő épületegységet. Az ingatlan jelenlegi állapotában bemutatóteremként, bérbeadással (akár a jelenlegi bérlőkkel), albérleteztetéssel, és különböző oktatási tanfolyamok tartásával funkcionál, de további HASZNOSÍTÁS céljából alkalmas lehetraktározásra, Irodaháznak (jelenlegi kialakításában már alkalmas), különböző orvosi praxisoknak egy helyen, rendezvényháznak, illetve egyéb profilváltással is kiváló lehetőség lehet. A közel 1000 m2-es hasznos területű ingatlan 4230 m2-es területen helyezkedik el, mely egy 4 szintes ún. főépületből, ennek toldaléképületéből és egy egyszintes melléképületből áll. Tartozik még hozzá teniszpálya valamint fedett úszómedence is.Az épületek teljes felújítása megtörtént 2008-ban, azóta pedig folyamatosan karbantartottak.A terület és az ingatlan közművesítettsége is teljes, külön mérőórákkal.A terület minden oldalról körbekerített, saját parkolóval rendelkezik, biztonsági kamerákkal felszerelt. Az ipari park területén 24 órás portaszolgálattal.A környezetében kereskedelmi és raktározási célú telephelyek, egészségügyi intézmények és lakóházak is találhatóak. Megközelítése jó, 3,5 km-re helyezkedik el a város központjától és szintén ennyire az 5 számú főút kivezető szakaszától, ahol a Budapestre vezető autópálya, bevásárló központ és az új ELI lézerközpont is van. Busszal és villamossal is elérhető, mely az ipari park előtt áll meg.HOZAMSZÁMÍTÁSSAL a megtérülési idő a jelenlegi kihasználtsággal 9 ÉV, de ez a kiadatlan helyiségek hasznosításával tovább csökkenthető. További információért, engedélyezési tervekért, alaprajzokért, helyszínrajzokért, kérem keressen!

Home&People azonosító: 7707Szeged belterületén a Napfénypark szomszédságában eladó egy kivételes lehetőségeket rejtő telek.Főbb jellemzők: Telek területe: 45.776 m242.823 m2 művelési ág aló kivett rét2.953 m2 művelési ág alól kivett útVíz, gáz villany, csatorna a telekhatáronA Szeged Városi Önkormányzatának rendezési tervében Közcélű hasznosításra alkalmas területként szerepelKiváló infrastruktúraJól megközelíthatőHa felkeltettem érdeklődését kérem, hívjon.Ezt a területen bátran ajánlom befektetésre hiszen a Vadaspark és a Napfény Park között helyezkedik elHa hasonló ingatlant keres, szívesen állok rendelkezésére. Szeged legnagyobb ingatlanállományából válogathat.Kizárólag nálunk!Hívjon bizalommal.IÁr 150.000.000,- FtTel.: 30/ 4888 065 Sóti László Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívja a 06 30 4888 065- ös telefon számot, vagy érdeklődjön az Home and People  Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt. Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!  

Home&People azonosító: 7700Szeged belterületén a Napfénypark szomszédságában eladó egy kivételes lehetőségeket rejtő telek.Főbb jellemzők: Telek területe: 75.490 m269.523 m2 művelési ág aló kivett rét5.967 m2 művelési ág alól kivett útVíz, gáz villany, csatorna a telekhatáronA Szeged Városi Önkormányzatának rendezési tervében Közcélű hasznosításra alkalmas területként szerepelKiváló infrastruktúraJól megközelíthatőHa felkeltettem érdeklődését kérem, hívjon.Ezt a területen bátran ajánlom befektetésre hiszen a Vadaspark és a Napfény Park között helyezkedik elHa hasonló ingatlant keres, szívesen állok rendelkezésére. Szeged legnagyobb ingatlanállományából válogathat.Kizárólag nálunk!Hívjon bizalommal.IÁr 240.000.000,- FtTel.: 30/ 4888 065 Sóti László Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívja a 06 30 4888 065- ös telefon számot, vagy érdeklődjön az Home and People  Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt. Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!  

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: