Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Home&People azonosító: #7555A Mátyás tértől egy percre, alsóvárosi telek eladó!Alsóvároson, a Mátyás tér közelében egy 449nm-es telek keresi gazdáját! Jelenleg egy a II. vilgáháború utáni építésű ház áll a telek egyik sarkában, amely már megérett a lebontásra, vagy vállalkozó kedvűeknek egy jelentős felújításra. A bontás mellett döntők számára lehetőség nyílik akár egy négylakásos társasház felépítésére is a területen. A hely összközműves, az udvarban jelenleg egy dupla garázs és egy fészer is helyet foglal. A kapun kilépve 5m-re van a buszmegálló, és kb 2 perces sétára a Mátyás tér, a vasútállomás 15perc.Hívjon bizalommal! Simon Barbara +36 70 396 93 24Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívja a  +36 70 396 93 24 vagy érdeklődjön az Home and People Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt.Irányár: 34 999 000 FtH&P azonosító: #7555Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!http://homeandpeople.hu

Szegeden, a Mátyás téren kiváló adottságú építési telek eladó. Az ingatlan elhelyezkedése semmivel össze nem hasonlítható, hiszen azon kevés telkek közé tartozik, amelyek az Alsóvárosi templom, a város egyik legrégibb, legértékesebb, legkülönlegesebb műemléke aurájához tartozik, így nem hétköznapi kilátással bír az ingatlan. A telek mérete 252 m2, így olyan tulajdonosnak ajánlom, aki kis telken szeretne földszintes, vagy földszint+emeletes kialakítású ingatlant építeni. A telken jelenleg áll egy 125 m2-es földszintes magánház, melynek elbontása még hátravan. Az ingatlan minden közművel ellátott, teljesen közművesített. Tehermentes, így akár azonnal birtokba vehető, valamint megtekintése is előzetes időpont-egyeztetést követően rugalmasan megoldható. A telekre vonatkozó hatályos építési előírások: - kisvárosias lakóterület- a szabályozási tervlapon szereplő építési hellyel, telkenként megszabott beépítési mód alkalmazandó- legkisebb kialakítható telekméret 450 m2,- 30%-os legnagyobb beépíthetőség,- legkisebb zöldfelületi fedettség 25%- homlokzatmagasság 4,5 – 7,5 m.A város egyik legszebb panorámájával bíró környéken építkezhet a kedves új tulajdonos. Ugyanakkor minden megtalálható a környéken, amire szükség lehet: iskola, óvoda, TIK és az egyetemi karok szintén csupán pár perces sétával érhetők el, patika és orvosi rendelő is megtalálható a környéken, valamint számos tömegközlekedési eszköz is elérhető.

Home and People Ingatlanügynökség HP azonosító: 1786ÁRZUHANÁS!!!Régi Ár: 31.500.000- Ft helyett Új Ár:28.990.000- FtSzegeden a Belvároshoz közel, a Petőfi S. sgt.-on, a TIK közelében eladó egy társasház építésére is alkalmas 520 m2-es telek, bontandó épülettel.A telk összközműves, utcafront 22m.A telek zártsorúan, 50%-ban beépíthető, 9-12.5m építési magasságig.A környező telkeket már beépítették modern, jó megjelenésű lakóépületekkel.A tömegközlekedés 1 perc gyalog, és minden más szolgáltatás is pár perc alatt elérhető.Családi ház, vagy több lakásos társasház építésére alkalmas.Ha elképzeléseinek megfelel ez a telek, kérem hívjon bizalommal!Irányár: 28.99 M FtTel.:+3670/99074299 Zeleznik István Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívja a +36709074299-es telefonszámot vagy érdeklődjön a Home and People Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt. Home and People akciós forint HITELEK:1 Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: