Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A TATABÁNYAI OPENHOUSE Ingatlaniroda kínálatában ELADÓ a 119900-as referencia számú, SZÁZHALOMBATTAI, 999 nm-es SPORTCENTRUM 65.000.000,- FT + ÁFÁÉRT.A SZÁZHALOMBATTAI ELADÓ SPORTCENTRUM JELLEMZŐI:- Százhalombattán, a település központjától távolabb, a belvárost és a külső városrészt összekötő főút mellett fekszik. Környezetében gazdasági jellegű telephelyek, távolabb lakóingatlanok találhatóak.- A sportcentrum kiválóan megközelíthető, kiépített úton. Parkolni a telken belül kialakított parkolókban lehetséges. A tömegközlekedés és a település minden közszolgáltatása könnyen elérhető az ingatlantól.- Az ELADÓ SPORTCENTRUM külsőleg és belsőleg is újszerű állapotú, összkomfortos sportcentrum, jelenleg nem üzemel, de ráfordítás nélkül azonnal használatba vehető. 2 szintes, a földszinten 4 squash pálya, 1 bowling pálya, büfé, kiszolgálóhelyiségek és öltözők találhatóak. Az emeleti részen 2 nagy tükrös táncterem, masszázshelyiség, szauna, szolárium és kiszolgálóhelyiségek találhatók. Az egész belső tér a funkciónak megfelelően kialakított, más funkcióra csak átalakítás után lehet alkalmas.- Az épület 2008-ban épült, tégla falazattal, külső nyílászárói hőszigeteltek és műanyagok, a beltéri ajtói fából készültek.- Minden közmű az épületen belül megtalálható. Fűtése saját gáz kombi kazánnal történik. A gépészet újszerű állapotú, korszerű berendezésekkel, szerelvényekkel.- Az ELADÓ SPORTCENTRUM füstérzékelővel, tűzjelzővel, riasztóval és klímával felszerelt.Amennyiben a 119900-as referencia számú ELADÓ SPORTCENTRUM, vagy bármely a kínálatunkban található SPORTCENTRUM felkeltette érdeklődését, kérem hívjon, vagy írjon az illa.lukacsi@oh.hu e-mail címre.Bízza profikra ingatlanügyeit!! HTTP://WWW.TATABANYA.OH.HU Figyelem, csak nálunk!Nem csak ingatlanvásárlás esetén:Irodánkban bank semleges hitelajánlatokkal, és ingyenes hitelügyintézéssel várjuk minden kedves ügyfelünket!

+36-70-615-69Mutat

A TATABÁNYAI OPENHOUSE Ingatlaniroda kínálatában ELADÓ a 119908-as referencia számú, SZÁZHALOMBATTAI, 298 nm-es IRODAÉPÜLET 35.000.000,- FT + ÁFÁÉRT.A SZÁZHALOMBATTAI ELADÓ IRODAÉPÜLET JELLEMZŐI:- Százhalombattán, a település központjától távolabb, a belvárost és a külső városrészt összekötő főút mellett fekszik. Környezetében gazdasági jellegű telephelyek, távolabb lakóingatlanok találhatóak.- Az IRODAÉPÜLET kiválóan megközelíthető, kiépített úton. Parkolni a telken belül lehetséges. A tömegközlekedés és a település minden közszolgáltatása könnyen elérhető az ingatlantól. Az irodaépület társasházi albetét, nem tartozik hozzá önálló telek.- Az ELADÓ IRODAÉPÜLET külsőleg és belsőleg is újszerű állapotú, összkomfortos, igényesen kialakított. Korábban irodaként üzemelt. Jelenleg nem üzemel, de szinte a teljes berendezés megtalálható benne, így azonnal használatba vehető. Az épület 2 szintes, melyben nagyrészt irodahelyiségek, konyha, raktárak, és egy 2 állásos garázs található.- 2008-ban épült, tégla falazattal, külső nyílászárói hőszigeteltek és műanyagok, a beltéri ajtói fából készültek.- Minden közmű az épületen belül megtalálható. Fűtése saját gáz kombi kazánnal történik. A gépészet újszerű állapotú, korszerű berendezésekkel, szerelvényekkel.- Az ELADÓ IRODAÉPÜLET füstérzékelővel, tűzjelzővel és klímával felszerelt.Amennyiben a 119908-as referencia számú ELADÓ IRODAÉPÜLET, vagy bármely a kínálatunkban található IRODAÉPÜLET felkeltette érdeklődését, kérem hívjon, vagy írjon az illa.lukacsi@oh.hu e-mail címre.Bízza profikra ingatlanügyeit!! HTTP://WWW.TATABANYA.OH.HU Figyelem, csak nálunk!Nem csak ingatlanvásárlás esetén:Irodánkban bank semleges hitelajánlatokkal, és ingyenes hitelügyintézéssel várjuk minden kedves ügyfelünket!  

+36-70-615-69Mutat

Százhalombatta Déli lakótelepén 10 emeltes panelház VIII. emeletén, panorámás, jó állapotú 50 nm-es, 2 szoba összkomfortos, erkélyes lakás REÁLIS ÁRON ELADÓ!Helyiségek: 2 szoba (20,7nm,12,3nm), fürdőszoba –zuhanyzós- (2,6nm), konyha (6,2nm), közlekedő (6,5nm), wc (1nm), erkély (3nm).Az 1982-ben épült ház, falazata panel. A panelprogram keretében 2011-ben a fűtéskorszerűsítés, radiátor csere, egyedi mérőórák felszerelése megtörtént. 2016-ban a szobában és a konyhában az ablakok, 2016-ban a hideg-meleg burkolatok ki lettek cserélve, a vízvezeték rendszer is felújításra került. 2017 –es panelprogram keretében újra lett szigetelve a ház, valamint az erkélyes szobában is megtörtént a nyílászáró cseréje.A burkolatok: nagyszobában laminált parketta, a kicsiben szőnyegpadló, a többi helyiségekben járólap lett lerakva. Fűtés távfűtés, hőleadást radiátorok biztosítják, amelyek hőmennyiség mérővel lettek ellátva. A hideg- és a melegvíz fogyasztás mérésére is órák lettek felszerelve.A közös költség: kb 6.450,-Ft + felújítási költség: kb. 14.218.-Ft = 20.668,-Ft (2022-ig)Amennyiben 2018-IV-30-ig bent lakhatnak a lakásban, akkor a felújítási költséget eladó kiegyenlíti, a vételárból. .Iskola, óvoda, bevásárlásai lehetőség, orvosi rendelő kényelmes sétával elérhető.Százhalombatta BP-től DNY-i irányban, kb.25 km távolságra, fekszik. Kiváló oktatási és nevelési intézmények, magas szintű egészségügyi ellátás, jó közbiztonság, változatos sportolási lehetőségek, játszóterek, kiemelkedő kulturális események jellemzik. A településen uszoda, strand, sportközpontok, lovarda, múzeum, hangulatos éttermek találhatóak. A város fejlett iparának köszönhetően jó munkahelyi lehetőségek kínálkoznak. SIKERÜNK TITKA A SZAKÉRTELEM, LENDÜLET ÉS MEGBÍZHATÓSÁGProfesszionálisan képzett kollégáink a leggyorsabban és legrugalmasabban, teljes lojalitással kezelik ügyfeleink ingatlanügyeit.TOVÁBBI INGATLANOK SZÉLES VÁLASZTÉKA IRODÁNK FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ KÍNÁLATÁBAN: KOMPLEX SZOLGÁLTATÁS CSOMAG: energetikai tanúsítvány (zöldkártya), lakásbiztosítás, hitel, CSOK , ingyenes pénzügyi tanácsadás, lakáskassza, értékbecslés, jogi háttérGacsó Ház Ingatlaningatlan- és hitelközvetítő iroda, www.gacsohaz.huIrodáink: 1163 Budapest, Veres Péter út 39. 2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. üzletsorGacsó Piroska, +36-20-225-6068, gacso.piroska@gacsohaz.hu

Százhalombatta forgalmas részén, kétszintes, összközműves, üzletházban 50 nm-es, szép állapotú, szigetelt ÜZLETHELYISÉG ELADÓ!Kereskedelmi vagy szolgáltató egységnek ajánlom!Az épület 2006- ban épült, 14 üzlet található benne.Az üzlethelyiséghez tartozik, férfi és női WC, személyzeti zuhanyzó + WC, öltöző.Parkolási lehetőség, kialakítva.Százhalombatta BP-től DNY-i irányban, kb.25 km távolságra, fekszik. Kiváló oktatási és nevelési intézmények, magas szintű egészségügyi ellátás, jó közbiztonság, változatos sportolási lehetőségek, játszóterek, kiemelkedő kulturális események jellemzik.A településen uszoda, strand, sportközpontok, lovarda, múzeum, hangulatos éttermek találhatóak. A város fejlett iparának köszönhetően jó munkahelyi lehetőségek kínálkoznak. A 6-os, 7-es és M6-os úton könnyedén megközelíthető a főváros.Remélem felkeltettem az érdeklődését!SIKERÜNK TITKA A SZAKÉRTELEM, LENDÜLET ÉS MEGBÍZHATÓSÁGProfesszionálisan képzett kollégáink a leggyorsabban és legrugalmasabban, teljes lojalitással kezelik ügyfeleink ingatlanügyeit.TOVÁBBI INGATLANOK SZÉLES VÁLASZTÉKA IRODÁNK FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ KÍNÁLATÁBAN:www.gacsohaz.huKOMPLEX SZOLGÁLTATÁS CSOMAG: energia tanúsítvány (zöldkártya), lakásbiztosítás, hitel, szocpol, ingyenes pénzügyi tanácsadás, lakáskassza, értékbecslés, jogi háttérGacsó Ház Ingatlaningatlan- és hitelközvetítő iroda, www.gacsohaz.huIrodánk: 1163 Budapest, Veres Péter út 39.2440 Százhalombatta, Dózsa György utca 15Gacsó Piroska,+36-20-225-6068, gacso.piroska@gacsohaz.hu(IF132801503)

Vállalkozást szeretne kezdeni, de nem szeretne otthonától távol lenni? Akkor Önnek ajánlom, ezt a családi házat és üzletet! Százhalombatta, DUNA FÜREDEN, központhoz közel, 689 nm- es telken, 205,7 nm-es, háromszintes,(102,8 nm-es 3+3 félszobás lakás tetőtérrel, terasszal, erkéllyel, 35,2 nm-es üzlethelyiség (söntés), 38 nm-es üzlethelyiségből kialakított garzonlakás)jó elrendezésű, családi ház REÁLIS ÁRON ELADÓ! Helyiségek:Lakás (102,8nm):földszint: előszoba (5nm), gardrób (1,5nm), étkező (14,8nm), nappali (20,2nm), 3 szoba (12,8nm, 7,3nm, 9,4nm), galéria közlekedő (9,6nm), konyha (3,8nm), kamra (2,2nm), fürdőszoba (4,9nm), wc (2,1nm), lépcsőház (3,7nm), terasz (30nm), erkély (11,8nm)tetőtér : közlekedő, 3 szoba, fürdőszobának kialakítható helyiség,Söntés: 35,2nm + 17,5 nm teraszFogyasztó tér + söntés (19,7 nm), lakásfeljáró (1,9nm), közlekedő (2,4nm)férfi mosdó+wc(2,4nm), női mosdó+wc (2,5nm), személyzeti mosdó+wc (1,8nm), kazánház (4,5nm), előkerti terasz (17,5nm).szobaGarzon lakás: (volt üzlet) (38nm)nappal+ galéria, konyha +étkező + wc+zuhanyzó, előtér. Műszaki adatok:A ház 1985-ben épült, falazata tégla 10 cm dryvit szigeteléssel, nemes vakolattal, födém: vasbeton gerenda, nyeregtetős, cserépborítással. Nyílászárók: ablakok hőszigetelt üveggel, redőnyökkel felszerelve, fa ajtók. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági. A fűtés gázkazán, a meleg vízellátást gázbojler, a hő leadást, radiátorok biztosítják. Burkolatok: nappaliban lamináltparketta, tetőtérben szőnyegpadló, a többi helyiségben járólap lett lerakva. Nagyon jó elrendezésű családi ház. A földszinten az előszobából a tágas, világos nappaliba jutunk. Szembe a hálószoba, ahonnan a teraszra is ki lehet menni. jobbra fordulva a galériára jutunk, ahol a 2 hálószoba van erkéllyel. A galérián tovább haladva a fürdőszoba, wc, és az emeleti lépcsőházba, jobbra pedig a pincébe lehet lemenni. A nappali jobb oldalán tovább haladva a konyha étkezőbe jutunk.A pincében vállalkozásra alkalmas Söntés kapott helyet, meg a kazánház, és a mellékhelyiségek. A ház mellé épült garázsból, galériás garzonlakás lett kialakítva. Így akár két generáció is kényelmesen elfér egymás mellett. A házhoz tartózó nagy teraszon pihenve, kényelmesen szemmel lehet tartani a gyerekeket, amint a rendezett kertben, hancúroznak,Iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség a központbanSzázhalombatta BP-től DNY-i irányban, kb.25 km távolságra, fekszik. Kiváló oktatási és nevelési intézmények, magas szintű egészségügyi ellátás, jó közbiztonság, változatos sportolási lehetőségek, játszóterek, kiemelkedő kulturális események jellemzik. A településen uszoda, strand, sportközpontok, lovarda, múzeum, hangulatos éttermek találhatóak. A város fejlett iparának köszönhetően jó munkahelyi lehetőségek kínálkoznak. A 6-os, 7-es és M6-os úton könnyedén megközelíthető a főváros. SIKERÜNK TITKA A SZAKÉRTELEM, LENDÜLET ÉS MEGBÍZHATÓSÁGProfesszionálisan képzett kollégáink a leggyorsabban és legrugalmasabban, teljes lojalitással kezelik ügyfeleink ingatlanügyeit.TOVÁBBI INGATLANOK SZÉLES VÁLASZTÉKA IRODÁNK FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ KÍNÁLATÁBAN: www.gacsohaz.huKOMPLEX SZOLGÁLTATÁS CSOMAG: energia tanúsítvány (zöldkártya), lakásbiztosítás, hitel, szocpol, ingyenes pénzügyi tanácsadás, lakáskassza, értékbecslés, jogi háttérGacsó Ház Ingatlaningatlan- és hitelközvetítő iroda, www.gacsohaz.huIrodánk: 1163 Budapest, Veres Péter út 39. 2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc krt.1 - Damjanich sarokGacsó Piroska, +36-20-225-6068, gacso.piroska@gacsohaz.hu

Vállalkozni szeretne, de nincs hol? Akkor Önnek ajánlom, ezt a családi házat, ahol vállalkozásra alkalmas helyiség lett kialakítva.Százhalombatta, Ófalu, elején 1000 nm-es telken, 2007-ben épült, kétszintes, 128 nm-es vállalkozásra alkalmas műhely, kiszolgáló egységekkel, és 139 nm-es, 2+2 félszobás összkomfortos családi ház REÁLIS ÁRON ELADÓ!Helyiségek:MŰHELY: földszint (128nm): 2 műhely (35,6nm, 35,6nm), öltöző (13,3nm), kazánház (12,7nm), tároló (2,1nm), mosókonyha (3,5nm), közlekedő+lépcsőház (10,0nm), iroda (12,6nm), wc+zuhanyzó (3,0nm).Családi ház: emelet (139nm): lépcsőház (7,2nm), nappali (36,7nm), konyha+ étkező (25,6nm), gardrób (4,7nm), fürdő+wc (12,5nm), 3 szoba (15,0nm,11,4nm, 10,9nm)Fedett terasz (15,5nm).Műszaki adatok:A ház 2007-ben épült. Falazata Porotherm 30-as tégla + 5 cm drywit hőszigetelő rendszer, nemes vakolattal. Födém: vasbeton gerendás. Tető típusa: sátortetős, cserépborítással.A fűtést és a meleg vízellátást kombi gáz cirkó, hő leadást a szobákban radiátorok a többi helyiségben padlófűtés és radiátorok biztosítják. Egyedi fűtésként vegyes tüzelésű kazán lett beépítve, A nappaliban dupla kémény lett kiépítve, hogy kandalló is beépíthessenek. Nyílászárók: minőségi fa hőszigetelő ablakok, beltéri fa ajtók. Bejárati több ponton záródó biztonsági ajtó.Burkolatok: a fürdőszobában és a földszinten járólap, a többi helyiségben laminált parketta lett lerakva.Az ingatlan, az Erőmű közelében az úgynevezett - kereskedelmi és szolgáltató egység nem hangos termelésre alkalmas terület- en van, főútvonal mellett. A ház az utcafront elején helyezkedik el, így bármilyen vállalkozásra ki lehet alakítani a földszintet. De ha csak garázst szeretne, akkor dupla garázs kialakítható. A ház előtt parkoló is ki lett alakítva.A lakószint külön bejárattal van a műhelytől. A lépcsőházból a nagy nappalaiba jutunk, onnan balra fordulva az étkező és a konyha található. Az étkezőből a fedett nagy teraszra lehet kimenni ahol a család kényelmes pihenése, piknikezése biztosított. Jobbra fordulva a hálószobák és a nagy fürdőszoba található. A fürdőszobába zuhany, kád dupla mosdó, wc lett beépítve. Nagyon világos kelet– dél – nyugati fekvésű, így a házat a napsütés bearanyozza.A beépített bútorok, konyhabútor háztartási gépekkel, az új tulajdonosok ajándékba kapják.A telek három szög alakú, jelenleg füvesítve van.Százhalombatta BP-től DNY-i irányban, kb.25 km távolságra, fekszik. Kiváló oktatási és nevelési intézmények, magas szintű egészségügyi ellátás, jó közbiztonság, változatos sportolási lehetőségek, játszóterek, kiemelkedő kulturális események jellemzik.A településen uszoda, strand, sportközpontok, lovarda, múzeum, hangulatos éttermek találhatóak. A város fejlett iparának köszönhetően jó munkahelyi lehetőségek kínálkoznak. A 6-os, 7-es és M6-os úton könnyedén megközelíthető a főváros.SIKERÜNK TITKA A SZAKÉRTELEM, LENDÜLET ÉS MEGBÍZHATÓSÁGProfesszionálisan képzett kollégáink a leggyorsabban és legrugalmasabban, teljes lojalitással kezelik ügyfeleink ingatlanügyeit.TOVÁBBI INGATLANOK SZÉLES VÁLASZTÉKA IRODÁNK FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ KÍNÁLATÁBAN:www.gacsohaz.huKOMPLEX SZOLGÁLTATÁS CSOMAG: energia tanúsítvány (zöldkártya), lakásbiztosítás, hitel, szocpol, ingyenes pénzügyi tanácsadás, lakáskassza, értékbecslés, jogi háttérGacsó Ház Ingatlaningatlan- és hitelközvetítő iroda, www.gacsohaz.huIrodánk: 1163 Budapest, Veres Péter út 39.2440 Százhalombatta, Dózsa György utca 15.Gacsó Piroska,+36-20-225-6068, gacso.piroska@gacsohaz.hu(IF132800986)

ÓRIÁSI ÁRCSÖKKENÉS!!!A TATABÁNYAI OPENHOUSE Ingatlaniroda kínálatában ELADÓ a 115874-es referencia számú, SZÁZHALOMBATTAI, 999 nm-es SPORTCENTRUM és 298 nm-es IRODAÉPÜLET 100.000.000,- FT + ÁFÁÉRT.A SZÁZHALOMBATTAI ELADÓ SPORTCENTRUM ÉS IRODAÉPÜLET JELLEMZŐI:-  SZÁZHALOMBATTÁN, a település központjától távolabb, a belvárost és a külső városrészt összekötő főút mellett fekszik. Környezetében gazdasági jellegű telephelyek, távolabb lakóingatlanok találhatóak.- A SPORTCENTRUM és IRODAÉPÜLET kiválóan megközelíthető, kiépített úton. Parkolni a telken belül kialakított parkolókban 15 autó számára lehetséges. A tömegközlekedés és a település minden közszolgáltatása könnyen elérhető az ingatlantól.- Az épület 2008-ban épült, tégla falazattal, külső nyílászárói hőszigeteltek és műanyagok, a beltéri ajtói fából készültek.- Az épület két külön helyrajzi számon van, teljesen külön választható. Minden közmű az épületeken belül külön-külön megtalálható. Mindkét ingatlan fűtése saját gáz kombi kazánnal történik. A gépészet újszerű állapotú, korszerű berendezésekkel, szerelvényekkel.- A teljes épület füstérzékelővel, tűzjelzővel, riasztóval és klímával felszerelt.- Az ELADÓ SPORTCENTRUM külsőleg és belsőleg is újszerű állapotú, összkomfortos sportcentrum, jelenleg nem üzemel, de ráfordítás nélkül azonnal használatba vehető. 2 szintes, a földszinten 4 squash pálya, 1 bowling pálya, büfé, kiszolgálóhelyiségek és öltözők találhatóak. Az emeleti részen 2 nagy tükrös táncterem, masszázshelyiség, szauna, szolárium és kiszolgálóhelyiségek találhatók. Az egész belső tér a funkciónak megfelelően kialakított, más funkcióra csak átalakítás után lehet alkalmas.- Az ELADÓ IRODAÉPÜLET szintén külsőleg és belsőleg is újszerű állapotú, összkomfortos, igényesen kialakított. Korábban irodaként üzemelt. Jelenleg nem üzemel, de szinte a teljes berendezés megtalálható benne, így azonnal használatba vehető. Szintén 2 szintes, melyben nagyrészt irodahelyiségek, konyha, raktárak, és egy 2 állásos garázs található.Amennyiben a 115874-es referencia számú ELADÓ SPORTCENTRUM és IRODAÉPÜLET, vagy bármely a kínálatunkban található SPORTCENTRUM és IRODAÉPÜLET felkeltette érdeklődését, kérem hívjon, vagy írjon az illa.lukacsi@oh.hu e-mail címre.Bízza profikra ingatlanügyeit!! HTTP://WWW.TATABANYA.OH.HU Figyelem, csak nálunk!Nem csak ingatlanvásárlás esetén:Irodánkban bank semleges hitelajánlatokkal, és ingyenes hitelügyintézéssel várjuk minden kedves ügyfelünket!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: