Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A TATABÁNYAI OPENHOUSE Ingatlaniroda kínálatában ELADÓ a 119908-as referencia számú, SZÁZHALOMBATTAI, 298 nm-es IRODAÉPÜLET 35.000.000,- FT + ÁFÁÉRT.A SZÁZHALOMBATTAI ELADÓ IRODAÉPÜLET JELLEMZŐI:- Százhalombattán, a település központjától távolabb, a belvárost és a külső városrészt összekötő főút mellett fekszik. Környezetében gazdasági jellegű telephelyek, távolabb lakóingatlanok találhatóak.- Az IRODAÉPÜLET kiválóan megközelíthető, kiépített úton. Parkolni a telken belül lehetséges. A tömegközlekedés és a település minden közszolgáltatása könnyen elérhető az ingatlantól. Az irodaépület társasházi albetét, nem tartozik hozzá önálló telek.- Az ELADÓ IRODAÉPÜLET külsőleg és belsőleg is újszerű állapotú, összkomfortos, igényesen kialakított. Korábban irodaként üzemelt. Jelenleg nem üzemel, de szinte a teljes berendezés megtalálható benne, így azonnal használatba vehető. Az épület 2 szintes, melyben nagyrészt irodahelyiségek, konyha, raktárak, és egy 2 állásos garázs található.- 2008-ban épült, tégla falazattal, külső nyílászárói hőszigeteltek és műanyagok, a beltéri ajtói fából készültek.- Minden közmű az épületen belül megtalálható. Fűtése saját gáz kombi kazánnal történik. A gépészet újszerű állapotú, korszerű berendezésekkel, szerelvényekkel.- Az ELADÓ IRODAÉPÜLET füstérzékelővel, tűzjelzővel és klímával felszerelt.Amennyiben a 119908-as referencia számú ELADÓ IRODAÉPÜLET, vagy bármely a kínálatunkban található IRODAÉPÜLET felkeltette érdeklődését, kérem hívjon, vagy írjon az illa.lukacsi@oh.hu e-mail címre.Bízza profikra ingatlanügyeit!! HTTP://WWW.TATABANYA.OH.HU Figyelem, csak nálunk!Nem csak ingatlanvásárlás esetén:Irodánkban bank semleges hitelajánlatokkal, és ingyenes hitelügyintézéssel várjuk minden kedves ügyfelünket!  

ÓRIÁSI ÁRCSÖKKENÉS!!!A TATABÁNYAI OPENHOUSE Ingatlaniroda kínálatában ELADÓ a 115874-es referencia számú, SZÁZHALOMBATTAI, 999 nm-es SPORTCENTRUM és 298 nm-es IRODAÉPÜLET 100.000.000,- FT + ÁFÁÉRT.A SZÁZHALOMBATTAI ELADÓ SPORTCENTRUM ÉS IRODAÉPÜLET JELLEMZŐI:-  SZÁZHALOMBATTÁN, a település központjától távolabb, a belvárost és a külső városrészt összekötő főút mellett fekszik. Környezetében gazdasági jellegű telephelyek, távolabb lakóingatlanok találhatóak.- A SPORTCENTRUM és IRODAÉPÜLET kiválóan megközelíthető, kiépített úton. Parkolni a telken belül kialakított parkolókban 15 autó számára lehetséges. A tömegközlekedés és a település minden közszolgáltatása könnyen elérhető az ingatlantól.- Az épület 2008-ban épült, tégla falazattal, külső nyílászárói hőszigeteltek és műanyagok, a beltéri ajtói fából készültek.- Az épület két külön helyrajzi számon van, teljesen külön választható. Minden közmű az épületeken belül külön-külön megtalálható. Mindkét ingatlan fűtése saját gáz kombi kazánnal történik. A gépészet újszerű állapotú, korszerű berendezésekkel, szerelvényekkel.- A teljes épület füstérzékelővel, tűzjelzővel, riasztóval és klímával felszerelt.- Az ELADÓ SPORTCENTRUM külsőleg és belsőleg is újszerű állapotú, összkomfortos sportcentrum, jelenleg nem üzemel, de ráfordítás nélkül azonnal használatba vehető. 2 szintes, a földszinten 4 squash pálya, 1 bowling pálya, büfé, kiszolgálóhelyiségek és öltözők találhatóak. Az emeleti részen 2 nagy tükrös táncterem, masszázshelyiség, szauna, szolárium és kiszolgálóhelyiségek találhatók. Az egész belső tér a funkciónak megfelelően kialakított, más funkcióra csak átalakítás után lehet alkalmas.- Az ELADÓ IRODAÉPÜLET szintén külsőleg és belsőleg is újszerű állapotú, összkomfortos, igényesen kialakított. Korábban irodaként üzemelt. Jelenleg nem üzemel, de szinte a teljes berendezés megtalálható benne, így azonnal használatba vehető. Szintén 2 szintes, melyben nagyrészt irodahelyiségek, konyha, raktárak, és egy 2 állásos garázs található.Amennyiben a 115874-es referencia számú ELADÓ SPORTCENTRUM és IRODAÉPÜLET, vagy bármely a kínálatunkban található SPORTCENTRUM és IRODAÉPÜLET felkeltette érdeklődését, kérem hívjon, vagy írjon az illa.lukacsi@oh.hu e-mail címre.Bízza profikra ingatlanügyeit!! HTTP://WWW.TATABANYA.OH.HU Figyelem, csak nálunk!Nem csak ingatlanvásárlás esetén:Irodánkban bank semleges hitelajánlatokkal, és ingyenes hitelügyintézéssel várjuk minden kedves ügyfelünket!

A TATABÁNYAI OPENHOUSE Ingatlaniroda kínálatában ELADÓ a 119900-as referencia számú, SZÁZHALOMBATTAI, 999 nm-es SPORTCENTRUM 65.000.000,- FT + ÁFÁÉRT.A SZÁZHALOMBATTAI ELADÓ SPORTCENTRUM JELLEMZŐI:- Százhalombattán, a település központjától távolabb, a belvárost és a külső városrészt összekötő főút mellett fekszik. Környezetében gazdasági jellegű telephelyek, távolabb lakóingatlanok találhatóak.- A sportcentrum kiválóan megközelíthető, kiépített úton. Parkolni a telken belül kialakított parkolókban lehetséges. A tömegközlekedés és a település minden közszolgáltatása könnyen elérhető az ingatlantól.- Az ELADÓ SPORTCENTRUM külsőleg és belsőleg is újszerű állapotú, összkomfortos sportcentrum, jelenleg nem üzemel, de ráfordítás nélkül azonnal használatba vehető. 2 szintes, a földszinten 4 squash pálya, 1 bowling pálya, büfé, kiszolgálóhelyiségek és öltözők találhatóak. Az emeleti részen 2 nagy tükrös táncterem, masszázshelyiség, szauna, szolárium és kiszolgálóhelyiségek találhatók. Az egész belső tér a funkciónak megfelelően kialakított, más funkcióra csak átalakítás után lehet alkalmas.- Az épület 2008-ban épült, tégla falazattal, külső nyílászárói hőszigeteltek és műanyagok, a beltéri ajtói fából készültek.- Minden közmű az épületen belül megtalálható. Fűtése saját gáz kombi kazánnal történik. A gépészet újszerű állapotú, korszerű berendezésekkel, szerelvényekkel.- Az ELADÓ SPORTCENTRUM füstérzékelővel, tűzjelzővel, riasztóval és klímával felszerelt.Amennyiben a 119900-as referencia számú ELADÓ SPORTCENTRUM, vagy bármely a kínálatunkban található SPORTCENTRUM felkeltette érdeklődését, kérem hívjon, vagy írjon az illa.lukacsi@oh.hu e-mail címre.Bízza profikra ingatlanügyeit!! HTTP://WWW.TATABANYA.OH.HU Figyelem, csak nálunk!Nem csak ingatlanvásárlás esetén:Irodánkban bank semleges hitelajánlatokkal, és ingyenes hitelügyintézéssel várjuk minden kedves ügyfelünket!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: