Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Új építésű kúria, közvetlen település melletti 3000 m2-es tanyán.Eladó Szegedtől 10 km-re, Sándorfalva határán lévő ló vagy egyéb állattartásra is alkalmas, befejezés előtt álló 145m2 hasznos lakóterületű főépülettel, további 80m2 melléképülettel, garázzsal rendelkező összközműves, téglakerítéssel bekerített lakóház-udvar, a Pusztaszeri Tájvédelmi Körzet szomszédságában. A terület bővíthető szántóval, legelővel. A kétszintes épület 38-as blokktéglából épült. Borovi fenyőből készült hőszigetelt nyílászárók, központi gázkazános fűtés, tető szigetelés gondoskodik az energiatakarékos üzemeltetésről. A főépület nagy nappaliból- étkezőből, konyhából, egy földszinti szobából, fürdőszobából, mosdóból, nagy háztartási helyiségből áll, egy igényes cserépkályhával a központban. Az emeletre fakorlátos lépcsőn jutunk, ahol további három tágas szoba, fürdőszoba és gardrób található. A fenti teraszról a Fehértó víztükrei látszódnak. A melléképület egy újabb cserépkályha köré épült közösségi teret, egy kis pincét, gazdasági helyiséget és egy tágas garázst tartalmaz. A kertben kerti grillező és nagy vízhozamú Norton kút található. Különleges adottság egy összközműves tanya, 5 percre a település központjától! Hívjon, ötleteljünk együtt!(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

+36 (70) 377-3Mutat

Szegedtől 12 km ,Szatymaztól 5 km távolságra eladó egy rendezett, karbantartott tanya két különálló lakóházzal, 6 hold 27-aranykoronás minőségi termőfölddel és 1,5 hold legelővel, 2db fóliaház és 1db palántaház előkészítéssel. Szegedhez ennél közelebb kistermelőknek gazdálkodásra alkalmas terület talán nincs is. A szegedi nagybani (hansa) piac csupán 6 km-re található. Főút mellett a halászcsárda és a Benzinkút közelében Igazi nyugalom - béke van itt a tájvédelmi terület közvetlen közelében. A fő épület (1.ház)maga jó 50 éve épült,tégla alappal,vegyes 50 cm vastag falakkal.Méretes 100 m2 három szobával , konyha , fürdőszobával, pincével rendelkezik.Fűtése vegyes tüzelésű kazán de a gáz is bent van a telken.A másik fő épület (2 ház) is tégla alappal, vegyes 50 cm vastag falakkal épült alapterülete 120 m2 Jelenleg nincs használva. 3 szoba, fürdőszobának kialakított helység , konyha plusz hozzá tartozó melléképületek amelyek alkalmasak baromfi és sertés tartásra , nevelésre.Bevezetve az ipari áram plusz Éjjeli áram illetve van három fúrt kút, ebből egy szolgáltatja az ivóvizet kettő pedig öntözésre alkalmas. Összességében a két épület a melléképületekkel közel 6000 m2-en található.Ahogy az első sorokban feltüntettem ide tartozik 6 hold termőföld ami 27 aranykoronás minőségi földterület illetve 1,5 hold legelő.A tanya és a föld terület külön hrsz.-on vanAz Önellátó Élet megvalósulásához minden feltétel adott.A terület így egyben eladó, illetve beszámítható Gulyás-sarok illetve János szállási 2000-3000 m2-es gazdálkodásra alkalmas porta lakóházzal.Piac-ismeret - Szakértelem !Minden egybenHitelügyintézés, Energetikai tanúsítvány, Jogi tanácsadás , CSOK, Lakáskassza.Megtaláljuk a megoldást.(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Szatymazon eladó egy 1636 m2-es telken, 1993-ban  épült ,146 m2-es előkertes,szigetelt  családi ház ,nappali + 3 és 1 fél szobával,konyhával ,duplakomforttal.A földszinten kalakítottak egy nappalit ,dolgozószobát,konyhát ,fürdőszobát ,wc-t,az emeleten 3 hálószoba és 1 fürdőszoba kapott helyet.A házon 2010-től a következő felújítások  történtek: a nyílászárók múanyagra cserélése,a házat szigetelték/ a tetőnél is + 7 cm /az emeleten welux hő és fényvédők kerültek az ablakokra,a kertben parkosítás történt.    2012-ben: új konyhabútor és gépek kerültek be, 2015-ben: új kerítés lett ,az udvarban kialakítottak egy fedett autóbeállót ( fenyőből )és felépítettek egy kemencés nyárikonyhát. 2016-ban: új burkolatok lettek letéve,és a ház földszintjét kifestették illetve a nappaliban dekorfalat alkottak meg.Az udvarban 1 autóbeállási lehetőséggel található egy garázs és egy tároló mely összesen 45 m2-es. A házban klíma,riasztó,kamera rendszer előkészítése.Szatymazon található: parkosított iskola, óvoda,gyógyszertár ,orvosi rendelő,ABC, és egyik híres éttermük a 100 éves fogadó .A település további fejlődéseiben helyet kap, hogy 2017-ben az összes homokos utcát aszfaltozzák és a Fehértói kilátóig bicikliutat építenek.Home&People azonosító: 8722Hívjon bizalommal.IÁr  33,900.000 - Ft         Tel.: 0620/9679-219            Kratochwill AndreaHa további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívja a /saját telefonszám / vagy érdeklődjön az Home and People  Ingatlanügynökség szegedi irodájában  a Bécsi krt. 18. szám alatt. Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztő részlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!        

Home & People Ingatlanazonosító: #7482Szatymazon, a Rózsa utcában, szerkezetkész kb 130m2-es 2 szintes családi ház, 1030m2 telken eladó!!! 130 m2, 5 szobás családi ház, csöndes utcában, buszmegállóhoz közel.Építési engedély újra megkérése után, azonnal befejezhető és lakó ingatlanná nyílvánítható.Közművek telekhatáron, Illetve akár a 10+10 CSOK is igénybe vehető rá, ha szükséges!Remek elosztás és sok átalakítási lehetőség.Amennyiben érdekli, hogy milyen lehetne készen, erre is van lehetőség, hiszen a közvetlen szomszédjában ugyan ilyen ház található, ami készen van.Így akár, annak megtekintése után jobban el tudja képzelni, mit is lehet kihozni ebből a házból.Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérje ingyenes tájékoztatásunkat! Irányár.: 12,9M FtSzolgáltatásaink vevőink részére díjmentesek. Az iroda összes hirdetésével kapcsolatban nyugodtan hívhat.H&P azonosító: 7482Hívjon bizalommal! Zeleznik István +36709074299Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívja a 06709074299-as telefonszámon vagy érdeklődjön az Home and People  Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt.Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!