Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Szántódon a Balaton déli partjának szívében minden igényt kielégítő luxus lakások eladók!LIDO HOME SIÓFOK ajánlata!A vízparttól, a szabad strandtól 50 m-re, 2×4 lakásos villa építési kezdődik 2017. tavaszán. A projekt tervezett átadása 2018. I. negyedéve.A 8 lakásból leköthető még 7 lakás, amelyek mérete 103 - 127 nm közötti, mindegyikhez teraszok kapcsolódnak, valamint a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú kertrészek is tartoznak.  A két épületben 2 - 2 db földszinti és 2 - 2 db belső kétszintes, (első és második emeleti) penthouse lakás kerül megépítésre.Minden lakáshoz 1 -1 gépkocsibeálló és 1 -1 tároló is tartozik.A lakások lekötése a telekhányad megvásárlásával kezdődik, majd a készültségnek megfelelő ütemezéssel folytatódik.A vásárlás teljes menete jogi garanciákkal biztosított.Jellemzők- A lakás hasznos alapterülete 103 nm, amelyhez egy nyugati tájolású 24 nm-es terasz kapcsolódik, majd egy kizárólagos használatú kertrész.- Helyiségei: előszoba, nappali, étkező, konyha (csaknem egy légtérben közel 54 nm-en), 3 háló, konyha, fürdőszoba és külön WC.- Az épület műszaki kialakítása, gépészete, padlóburkolatok, nyílászárók, a legmagasabb műszaki színvonalat képviselnek.- A beruházó és a kivitelező referenciákkal rendelkező, az építőiparban több évtizede jelen lévő vállalkozások.A projekt környezete Szántód vízközeli, nyaraló övezeti része, közel a komp átkelőhöz, de kellően közel a szántódi bevásárló központhoz is (Spar, Aldi, DM, Kik, Luk Oil benzinkút, virágkertészet). Zamárdi és a Balaton Sound területe is csak 2 km-nyi távolságra esik. A környéken több kiváló étterem, büfé is működik, elsősorban a nyári szezonban.Forduljon bizalommal hozzám, válassza ki az Ön számára megfelelő lakást! Irodánkban a teljes tervdokumentáció rendelkezésre áll.Amennyiben a földszinti, kertkapcsolatos lakás felkeltette figyelmét, várom hívását a megadott telefonszámon, este vagy hétvégén is!Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete! Kollégám teljes körű és bank semleges hiteltanácsadással áll rendelkezésére!LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

Szántódon a Balaton déli partjának szívében minden igényt kielégítő luxus lakások eladók!LIDO HOME SIÓFOK kínálatában! CSOK is igényelhető!A vízparttól, a szabad strandtól 50 m-re, 1089 nm-es telken, 2×4 lakásos villa építési kezdődik 2017. tavaszán. A projekt tervezett átadása 2018. I. negyedéve.A 8 lakásból leköthető még 7 lakás, amelyek mérete 103 - 127 nm közötti, mindegyikhez teraszok kapcsolódnak, valamint a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú kertrészek is tartoznak.  A két épületben 2 - 2 db földszinti és 2 - 2 db belső kétszintes, (első és második emeleti) penthouse lakás kerül megépítésre.Minden lakáshoz 1 -1 gépkocsibeálló és 1 -1 tároló is tartozik.A lakások lekötése szándéknyilatkozat kinyilvánítását követően a telekhányad megvásárlásával kezdődik, majd a készültségnek megfelelő ütemezéssel folytatódik.A vásárlás teljes menete jogi garanciákkal biztosított.LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 1003 sorszámú,  új társasházban található, földszinti lakást, amelynek a jellemzői az alábbiak:- A lakás hasznos alapterülete 103 nm, amelyhez egy nyugati tájolású 25 nm-es terasz kapcsolódik, továbbá egy kizárólagos használatú kertrész.- Helyiségei: előszoba, nappali, étkező, konyha (csaknem egy légtérben közel 54 nm-en), 3 háló, konyha, fürdőszoba és külön WC.- Az épület műszaki kialakítása, gépészete, padlóburkolatok, nyílászárók, a legmagasabb műszaki színvonalat képviselnek.- A beruházó és a kivitelező referenciákkal rendelkező, az építőiparban több évtizede jelen lévő vállalkozások.A projekt környezete Szántód vízközeli, nyaraló övezeti része, közel a komp átkelőhöz, de kellően közel a szántódi bevásárló központhoz is (Spar, Aldi, DM, Kik, Luk Oil benzinkút, virágkertészet). Zamárdi és a Balaton Sound területe is csak 2 km-nyi távolságra esik. A környéken több kiváló étterem, büfé is működik, elsősorban a nyári szezonban.Forduljon bizalommal hozzám, válassza ki az Ön számára megfelelő lakást! Irodánkban a teljes tervdokumentáció rendelkezésre áll.Amennyiben a földszinti, kertkapcsolatos lakás felkeltette figyelmét, várom hívását a megadott telefonszámon, este vagy hétvégén is!Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete! Kollégám teljes körű és bank semleges hiteltanácsadással áll rendelkezésére!LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

Szántódon, a Balaton déli partjának szívében, minden igényt kielégítő luxus lakások eladók!LIDO HOME SIÓFOK kínálatában! CSOK is igényelhető!A vízparttól, a szabad strandtól 50 m-re, 1089 nm-es telken, 2×4 lakásos villa építési kezdődik 2017. tavaszán. A projekt tervezett átadása 2018. I. negyedéve.A 8 lakásból leköthető még 7 lakás, amelyek mérete 103 - 127 nm közötti, mindegyikhez teraszok kapcsolódnak, valamint a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú kertrészek is tartoznak.  A két épületben 2 - 2 db földszinti és 2 - 2 db belső kétszintes, (első és második emeleti) penthouse lakás kerül megépítésre.Minden lakáshoz 1 -1 gépkocsibeálló és 1 -1 tároló is tartozik.A lakások lekötése szándéknyilatkozat kinyilvánítását követően a telekhányad megvásárlásával kezdődik, majd a készültségnek megfelelő ütemezéssel folytatódik.A vásárlás teljes menete jogi garanciákkal biztosított.Siófoki irodája eladásra kínálja a épülő, új társasházban található, belső kétszintes penthouse lakást, amelynek a jellemzői az alábbiak:A lakás hasznos alapterülete a két szinten 127 nm, amelyhez az első szinten 49 nm-es fedett terasz, a 2. emeleten 103 nm-es nyitott terasz tartozik. Az emeleti teraszokról kilátás nyílik a Balatonra, a Tihanyi Apátságra is.Az első emeleti szinten nappali, 2 háló, konyha, étkező és fürdőszoba, a kapcsolódó 2. szinten közlekedő, további 2 háló és fürdőszoba kerül kialakításra.Az épület műszaki kialakítása, gépészete, padlóburkolatok, nyílászárók, a legmagasabb műszaki színvonalat képviselnek.Az épület fűtése egyedi levegős hőszivattyúkkal, a tartalékfűtés elektromosan lesz megoldva. A beruházó és a kivitelező referenciákkal rendelkező, az építőiparban több évtizede jelen lévő vállalkozások.A projekt környezete Szántód vízközeli, nyaraló övezeti része, közel a komp átkelőhöz, de kellően közel a szántódi bevásárló központhoz is (Spar, Aldi, DM, Kik, Luk Oil benzinkút, virágkertészet). Zamárdi és a Balaton Sound területe is csak 2 km-nyi távolságra esik. A környéken több kiváló étterem, büfé is működik, elsősorban a nyári szezonban.Forduljon bizalommal hozzám, válassza ki az Ön számára megfelelő lakást! Irodánkban a teljes tervdokumentáció rendelkezésre áll.Amennyiben a LIDO HOME áétal ajánlott, belső kétszintes, panorámás penthouse lakás felkeltette figyelmét, várom hívását a megadott telefonszámon, este vagy hétvégén is!Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete! Kollégám teljes körű és bank semleges hiteltanácsadással áll rendelkezésére! Nálunk Ön az első!LODO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

Szántódon a Balaton déli partjának szívében minden igényt kielégítő luxus lakások eladó.LIDO HOME SIÓFOK ajánlata! CSOK is igényelhető!A vízparttól, a szabad strandtól 50 m-re, 2×4 lakásos villa fog felépülni 2017. tavaszi kezdéssel. A projekt tervezett átadása 2018. I. negyedéve.A 8 lakásból leköthető még 7 lakás, amelyek mérete 103 - 127 nm közötti, mindegyikhez teraszok kapcsolódnak, valamint a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú kertrészek is tartoznak.  Minden lakáshoz 1 -1 gépkocsibeálló és 1 -1 tároló is tartozik.A lakások lekötése a telekhányad megvásárlásával kezdődik, majd a készültségnek megfelelő ütemezéssel folytatódik.A vásárlás teljes menete jogi garanciákkal biztosított.Jellemzők- A lakás hasznos alapterülete a két szinten 127 nm, amelyhez az első szinten 49 nm-es fedett terasz, a 2. emeleten 103 nm-es nyitott terasz tartozik. Az emeleti teraszokról kilátás nyílik a Balatonra, a Tihanyi Apátságra is.- Az első emeleti szinten nappali, 2 háló, konyha, étkező és fürdőszoba, a kapcsolódó 2. szinten közlekedő, további 2 háló és fürdőszoba kerül kialakításra.- Az épület műszaki kialakítása, gépészete, padlóburkolatok, nyílászárók, a legmagasabb műszaki színvonalat képviselnek.- A beruházó és a kivitelező referenciákkal rendelkező, az építőiparban több évtizede jelen lévő vállalkozások.A projekt környezete Szántód vízközeli, nyaraló övezeti része, közel a komp átkelőhöz, de kellően közel a szántódi bevásárló központhoz is (Spar, Aldi, DM, Kik, Luk Oil benzinkút, virágkertészet). Zamárdi és a Balaton Sound területe is csak 2 km-nyi távolságra esik. A környéken több kiváló étterem, büfé is működik, elsősorban a nyári szezonban.Forduljon bizalommal hozzám, válassza ki az Ön számára megfelelő lakást! Irodánkban a teljes tervdokumentáció rendelkezésre áll.Amennyiben a penthouse lakás felkeltette figyelmét, várom hívását a megadott telefonszámon, este vagy hétvégén is!Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete! Kollégám teljes körű és bank semleges hiteltanácsadással áll rendelkezésére!LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

Szántódon, a Balaton déli partjának szívében, minden igényt kielégítő luxus lakások eladók!LIDO HOME SIÓFOK kínálatában! CSOK is igényelhető!A vízparttól, a szabad strandtól 50 m-re, 1089 nm-es telken, 2×4 lakásos villa építési kezdődik 2017. tavaszán. A projekt tervezett átadása 2018. I. negyedéve.A 8 lakásból leköthető még 7 lakás, amelyek mérete 103 - 127 nm közötti, mindegyikhez teraszok kapcsolódnak, valamint a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú kertrészek is tartoznak.  A két épületben 2 - 2 db földszinti és 2 - 2 db belső kétszintes, (első és második emeleti) penthouse lakás kerül megépítésre.Minden lakáshoz 1 -1 gépkocsibeálló és 1 -1 tároló is tartozik.A lakások lekötése szándéknyilatkozat kinyilvánítását követően a telekhányad megvásárlásával kezdődik, majd a készültségnek megfelelő ütemezéssel folytatódik.A vásárlás teljes menete jogi garanciákkal biztosított.LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 1002 sorszámú, új társasházban található, földszinti, a parthoz legközelebbi lakást, amelynek a jellemzői az alábbiak:- A lakás hasznos alapterülete 103 nm, amelyhez egy nyugati tájolású 25 nm-es terasz kapcsolódik, továbbá egy kizárólagos használatú kertrész.- Helyiségei: előszoba, nappali, étkező, konyha (csaknem egy légtérben közel 54 nm-en), 3 háló, konyha, fürdőszoba és külön WC.- Az épület műszaki kialakítása, gépészete, padlóburkolatok, nyílászárók, a legmagasabb műszaki színvonalat képviselnek.- A beruházó és a kivitelező referenciákkal rendelkező, az építőiparban több évtizede jelen lévő vállalkozások.A projekt környezete Szántód vízközeli, nyaraló övezeti része, közel a komp átkelőhöz, de kellően közel a szántódi bevásárló központhoz is (Spar, Aldi, DM, Kik, Luk Oil benzinkút, virágkertészet). Zamárdi és a Balaton Sound területe is csak 2 km-nyi távolságra esik. A környéken több kiváló étterem, büfé is működik, elsősorban a nyári szezonban.Forduljon bizalommal hozzám, válassza ki az Ön számára megfelelő lakást! Irodánkban a teljes tervdokumentáció rendelkezésre áll.Amennyiben a földszinti, kertkapcsolatos lakás felkeltette figyelmét, várom hívását a megadott telefonszámon, este vagy hétvégén is!Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete! Kollégám teljes körű és bank semleges hiteltanácsadással áll rendelkezésére!LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: