Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Szántódon, a Balaton déli partjának szívében, minden igényt kielégítő luxus lakások eladók!AZ OPENHOUSE SIÓFOKI IRODÁJÁNAK KÍNÁLATÁBAN! CSOK IS IGÉNYELHETŐ!A vízparttól, a szabad strandtól 50 m-re, 1089 nm-es telken, 2×4 lakásos villa építése kezdődik 2017. II. negyedévben. A projekt tervezett átadása 2018. I. negyedéve.A 8 lakásból leköthető még 7 lakás, amelyek mérete 103 - 127 nm közötti, mindegyikhez teraszok kapcsolódnak, valamint a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú kertrészek is tartoznak.  A két épületben 2 - 2 db földszinti és 2 - 2 db belső kétszintes, (első és második emeleti) penthouse lakás kerül megépítésre.Minden lakáshoz 1 -1 gépkocsibeálló és 1 -1 tároló is tartozik.A lakások lekötése szándéknyilatkozat kinyilvánítását követően a telekhányad megvásárlásával kezdődik, majd a készültségnek megfelelő ütemezéssel folytatódik.A vásárlás teljes menete jogi garanciákkal biztosított.Openhouse siófoki irodája eladásra kínálja a 114903 azonosító számon nyilvántartott, épülő, új társasházban található, belső kétszintes penthouse lakást, amelynek a jellemzői az alábbiak:JellemzőkA lakás hasznos alapterülete a két szinten 127 nm, amelyhez az első szinten 49 nm-es fedett terasz, a 2. emeleten 103 nm-es nyitott terasz tartozik. Az emeleti teraszokról kilátás nyílik a Balatonra, a Tihanyi Apátságra is.Ára: 259.840.- euroAz első emeleti szinten nappali, 2 háló, konyha, étkező és fürdőszoba, a kapcsolódó 2. szinten közlekedő, további 2 háló és fürdőszoba kerül kialakításra.Az épület műszaki kialakítása, gépészete, padlóburkolatok, nyílászárók, a legmagasabb műszaki színvonalat képviselnek.Az épület fűtése egyedi levegős hőszivattyúkkal, a tartalékfűtés elektromosan lesz megoldva. A beruházó és a kivitelező referenciákkal rendelkező, az építőiparban több évtizede jelen lévő vállalkozások.A projekt környezete Szántód vízközeli, nyaraló övezeti része, közel a komp átkelőhöz, de kellően közel a szántódi bevásárló központhoz is (Spar, Aldi, DM, Kik, Luk Oil benzinkút, virágkertészet). Zamárdi és a Balaton Sound területe is csak 2 km-nyi távolságra esik. A környéken több kiváló étterem, büfé is működik, elsősorban a nyári szezonban.Forduljon bizalommal hozzám, válassza ki az Ön számára megfelelő lakást! Irodánkban a teljes tervdokumentáció rendelkezésre áll.Amennyiben a 114903 azonosítójú, belső kétszintes, panorámás penthouse lakás felkeltette figyelmét, várom hívását a 06 70 639 8624 telefonszámon, este vagy hétvégén is!Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete! Kollégám teljes körű és bank semleges hiteltanácsadással áll rendelkezésére!Nálunk Ön az első! 

Szántódon a Balaton déli partjának szívében minden igényt kielégítő luxus lakások eladók!AZ OPENHOUSE SIÓFOKI IRODÁJÁNAK KÍNÁLATÁBAN! CSOK IS IGÉNYELHETŐ!A vízparttól, a szabad strandtól 50 m-re, 1089 nm-es telken, 2×4 lakásos villa építése kezdődik 2017. II. negyedévében. A projekt tervezett átadása 2018. I. negyedéve.A 8 lakásból leköthető még 7 lakás, amelyek mérete 103 - 127 nm közötti, mindegyikhez teraszok kapcsolódnak, valamint a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú kertrészek is tartoznak.  A két épületben 2 - 2 db földszinti és 2 - 2 db belső kétszintes, (első és második emeleti) penthouse lakás kerül megépítésre.Minden lakáshoz 1 -1 gépkocsibeálló és 1 -1 tároló is tartozik.A lakások lekötése szándéknyilatkozat kinyilvánítását követően a telekhányad megvásárlásával kezdődik, majd a készültségnek megfelelő ütemezéssel folytatódik.A vásárlás teljes menete jogi garanciákkal biztosított.Openhouse siófoki irodája eladásra kínálja a 114878 azonosító számon nyilvántartott, épülő, új társasházban található, földszinti lakást, amelynek a jellemzői az alábbiak:JellemzőkA lakás hasznos alapterülete 103 nm, amelyhez egy nyugati tájolású 25 nm-es terasz kapcsolódik, továbbá egy kizárólagos használatú kertrész.Ára: 186.160.- euroHelyiségei: előszoba, nappali, étkező, konyha (csaknem egy légtérben közel 54 nm-en), 3 háló, konyha, fürdőszoba és külön WC.Az épület műszaki kialakítása, gépészete, padlóburkolatok, nyílászárók, a legmagasabb műszaki színvonalat képviselnek.A beruházó és a kivitelező referenciákkal rendelkező, az építőiparban több évtizede jelen lévő vállalkozások.A projekt környezete Szántód vízközeli, nyaraló övezeti része, közel a komp átkelőhöz, de kellően közel a szántódi bevásárló központhoz is (Spar, Aldi, DM, Kik, Luk Oil benzinkút, virágkertészet). Zamárdi és a Balaton Sound területe is csak 2 km-nyi távolságra esik. A környéken több kiváló étterem, büfé is működik, elsősorban a nyári szezonban.Forduljon bizalommal hozzám, válassza ki az Ön számára megfelelő lakást! Irodánkban a teljes tervdokumentáció rendelkezésre áll.Amennyiben a 114878 azonosítójú, földszinti, kertkapcsolatos lakás felkeltette figyelmét, várom hívását a 06 70 639 8624 telefonszámon, este vagy hétvégén is!Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete! Kollégám teljes körű és bank semleges hiteltanácsadással áll rendelkezésére! 

Szántódon, a Balaton déli partjának szívében, minden igényt kielégítő luxus lakások eladók!AZ OPENHOUSE SIÓFOKI IRODÁJÁNAK KÍNÁLATÁBAN! CSOK IS IGÉNYELHETŐ!A vízparttól, a szabad strandtól 50 m-re, 1089 nm-es telken, 2×4 lakásos villa építése kezdődik 2017. II. negyedévében. A projekt tervezett átadása 2018. I. negyedéve.A 8 lakásból leköthető még 7 lakás, amelyek mérete 103 - 127 nm közötti, mindegyikhez teraszok kapcsolódnak, valamint a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú kertrészek is tartoznak.  A két épületben 2 - 2 db földszinti és 2 - 2 db belső kétszintes, (első és második emeleti) penthouse lakás kerül megépítésre.Minden lakáshoz 1 -1 gépkocsibeálló és 1 -1 tároló is tartozik.A lakások lekötése szándéknyilatkozat kinyilvánítását követően a telekhányad megvásárlásával kezdődik, majd a készültségnek megfelelő ütemezéssel folytatódik.A vásárlás teljes menete jogi garanciákkal biztosított.Openhouse siófoki irodája eladásra kínálja a 114873 azonosító számon nyilvántartott, épülő, új társasházban található, földszinti, a parthoz legközelebbi lakást, amelynek a jellemzői az alábbiak:JellemzőkA földszinti lakás hasznos alapterülete 103 nm, amelyhez egy nyugati tájolású 25 nm-es terasz kapcsolódik, továbbá egy kizárólagos használatú kertrész.Ára: 195.460.- euroHelyiségei: előszoba, nappali, étkező, konyha (csaknem egy légtérben közel 54 nm-en), 3 háló, konyha, fürdőszoba és külön WC.Az épület műszaki kialakítása, gépészete, padlóburkolatok, nyílászárók, a legmagasabb műszaki színvonalat képviselnek.A beruházó és a kivitelező referenciákkal rendelkező, az építőiparban több évtizede jelen lévő vállalkozások.A projekt környezete Szántód vízközeli, nyaraló övezeti része, közel a komp átkelőhöz, de kellően közel a szántódi bevásárló központhoz is (Spar, Aldi, DM, Kik, Luk Oil benzinkút, virágkertészet). Zamárdi és a Balaton Sound területe is csak 2 km-nyi távolságra esik. A környéken több kiváló étterem, büfé is működik, elsősorban a nyári szezonban.Forduljon bizalommal hozzám, válassza ki az Ön számára megfelelő lakást! Irodánkban a teljes tervdokumentáció rendelkezésre áll.Amennyiben a 114873 azonosítójú, földszinti, kertkapcsolatos lakás felkeltette figyelmét, várom hívását a 06 70 639 8624 telefonszámon, este vagy hétvégén is!Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete! Kollégám teljes körű és bank semleges hiteltanácsadással áll rendelkezésére! 

Szántódon a Balaton déli partjának szívében minden igényt kielégítő luxus lakások eladók!AZ OPENHOUSE SIÓFOKI IRODÁJÁNAK KÍNÁLATÁBAN!A vízparttól, a szabad strandtól 50 m-re, 2×4 lakásos villa építése kezdődik 2017. II. negyedévében. A projekt tervezett átadása 2018. I. negyedéve.A 8 lakásból leköthető még 7 lakás, amelyek mérete 103 - 127 nm közötti, mindegyikhez teraszok kapcsolódnak, valamint a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú kertrészek is tartoznak.  A két épületben 2 - 2 db földszinti és 2 - 2 db belső kétszintes, (első és második emeleti) penthouse lakás kerül megépítésre.Minden lakáshoz 1 -1 gépkocsibeálló és 1 -1 tároló is tartozik.A lakások lekötése a telekhányad megvásárlásával kezdődik, majd a készültségnek megfelelő ütemezéssel folytatódik.A vásárlás teljes menete jogi garanciákkal biztosított.Openhouse siófoki irodája eladásra kínálja a 114628 azonosító számon nyilvántartott, épülő, új társasházban található, földszinti, a parthoz legközelebbi lakást, amelynek a jellemzői az alábbiak: A földszint 2. lakás hasznos alapterülete 103 nm, amelyhez egy nyugati tájolású 24 nm-es terasz kapcsolódik, majd egy kizárólagos használatú kertrész.Ára: 195.460.- euroHelyiségei: előszoba, nappali, étkező, konyha (csaknem egy légtérben közel 54 nm-en), 3 háló, konyha, fürdőszoba és külön WC.Az épület műszaki kialakítása, gépészete, padlóburkolatok, nyílászárók, a legmagasabb műszaki színvonalat képviselnek.A beruházó és a kivitelező referenciákkal rendelkező, az építőiparban több évtizede jelen lévő vállalkozások.A projekt környezete Szántód vízközeli, nyaraló övezeti része, közel a komp átkelőhöz, de kellően közel a szántódi bevásárló központhoz is (Spar, Aldi, DM, Kik, Luk Oil benzinkút, virágkertészet). Zamárdi és a Balaton Sound területe is csak 2 km-nyi távolságra esik. A környéken több kiváló étterem, büfé is működik, elsősorban a nyári szezonban.Forduljon bizalommal hozzám, válassza ki az Ön számára megfelelő lakást! Irodánkban a teljes tervdokumentáció rendelkezésre áll.Amennyiben a 114268 azonosítójú, földszinti, kertkapcsolatos lakás felkeltette figyelmét, várom hívását a 06 70 639 8624 telefonszámon, este vagy hétvégén is!Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete! Kollégám teljes körű és bank semleges hiteltanácsadással áll rendelkezésére!

Szántódon a Balaton déli partjának szívében minden igényt kielégítő luxus lakások eladók!AZ OPENHOUSE SIÓFOKI IRODÁJÁNAK KÍNÁLATÁBAN!A vízparttól, a szabad strandtól 50 m-re, 2×4 lakásos villa fog felépülni 2017. II. negyedévi kezdéssel. A projekt tervezett átadása 2018. I. negyedéve.A 8 lakásból leköthető még 7 lakás, amelyek mérete 103 - 127 nm közötti, mindegyikhez teraszok kapcsolódnak, valamint a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú kertrészek is tartoznak.  Minden lakáshoz 1 -1 gépkocsibeálló és 1 -1 tároló is tartozik.A lakások lekötése a telekhányad megvásárlásával kezdődik, majd a készültségnek megfelelő ütemezéssel folytatódik.A vásárlás teljes menete jogi garanciákkal biztosított.Openhouse siófoki irodája eladásra kínálja a 114129 azonosító számon nyilvántartott, épülő, új társasházban található, belső kétszintes, 1. és 2. emeleti, penthouse lakást, amelynek a jellemzői az alábbiak:A penthouse lakás hasznos alapterülete a két szinten 127 nm, amelyhez az első szinten 49 nm-es fedett terasz, a 2. emeleten 103 nm-es nyitott terasz tartozik. Az emeleti teraszokról kilátás nyílik a Balatonra, a Tihanyi Apátságra is.Ára: 272.660.- euroAz első emeleti szinten nappali, 2 háló, konyha, étkező és fürdőszoba, a kapcsolódó 2. szinten közlekedő, további 2 háló és fürdőszoba kerül kialakításra.Az épület műszaki kialakítása, gépészete, padlóburkolatok, nyílászárók, a legmagasabb műszaki színvonalat képviselnek.A beruházó és a kivitelező referenciákkal rendelkező, az építőiparban több évtizede jelen lévő vállalkozások.A projekt környezete Szántód vízközeli, nyaraló övezeti része, közel a komp átkelőhöz, de kellően közel a szántódi bevásárló központhoz is (Spar, Aldi, DM, Kik, Luk Oil benzinkút, virágkertészet). Zamárdi és a Balaton Sound területe is csak 2 km-nyi távolságra esik. A környéken több kiváló étterem, büfé is működik, elsősorban a nyári szezonban. Forduljon bizalommal hozzám, válassza ki az Ön számára megfelelő lakást! Irodánkban a teljes tervdokumentáció rendelkezésre áll.Amennyiben a 114129 azonosítójú Penthouse lakás felkeltette figyelmét, várom hívását a 06 70 639 8624 telefonszámon, este vagy hétvégén is!Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete! Kollégám teljes körű és bank semleges hiteltanácsadással áll rendelkezésére! 

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: