Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 84752-os számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, átlagos SZÁNTÓDI CSALÁDI HÁZAT.LIDO HOME SIÓFOK által kínált SZÁNTÓDI CSALÁDI HÁZ JELLEMZŐI:Szántód állandóan lakott részen a strandtól 1500 méterre található, ez a háromszintes családi ház.Családi háznak, nyaralónak, de kiadásra is remek lehetőséget kínál ez az ingatlan. A földszint és az emelet jelenleg külön bejáraton át közelíthető meg így akár két generáció is nyugodtan élhet egymás mellett, de lehetőség van akár épületen belül is feljutni az emeletre, mivel a belső lépcső helye már ki van alakítva.A földszinten nappali, két szoba, konyha, étkező és fürdőszoba külön wc-vel került kialakításra. Az emelet hasonló elrendezésű, azzal a különbséggel, hogy ott négy szoba található. Az utcafronti szobához pedig erkély is tartozik. Az alagsorban pedig hosszanti dupla garázs található. A házhoz 720 nm-es telek tartozik.Az épület minden közművel ellátott, a fűtést konvektorok biztosítják. A nyugati tájolású, így minden helyiség világos napfényes. A ház kellemes otthont biztosíthat  egy nagyobb családnak, de alkalmas két generáció összeköltözésére is. De aki egy nagy családi nyaralót szeretne, vagy akár nyaraltatásra, befektetésre vásárolna annak is jó választás lehet ez az  ingatlan!   Amennyiben a 84752-es számú a LIDO HOME által kínált SZÁNTÓDI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája! 

KIZÁRÓLAG NÁLUNK!A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja  Szántódon  ezt a 01953-as számú, 129nm-es háromszintes családi házat!A LIDO HOME SIÓFOK által kínált SZÁNTÓDI  CSALÁDI HÁZ jellemzői:KIZÁRÓLAG NÁLUNK! A családi ház jellemzői:-129 nm-es, 3szintes téglaépítésű családi ház.-Az eredeti épület felújításával és bővítésével a ház  2001-ben nyerte el jelenlegi formáját és azóta is szinte újszerű állapotban van-földszint 47nm+12,55nm fedett terasz+60nm fedett terasz (bemutató terasz) :--Az épület alsó szintje jelenleg üzlethelyiségként funkcionál, de könnyen átalakítható lakás céljára, lényegében csak a berendezés kell hozzá kiválasztani.--Rendelkezésre áll egy közel 17nm-es helyiség nappaliként, e mellett 10nm háló- vagy dolgozószoba, de aki a nagy tereket szereti az meghagyhatja egyben 27nm-es tágas nappaliként. Innen több nyílászárón keresztül is kijuthatunk a 60nm-es fedett, kővel burkolt teraszra.--A főbejárat is egy 12,5 nm-es fedett teraszról nyílik. Itt a közlekedőből juthatunk a fürdőszobába és a jelenleg raktárként funkcionáló helyiség adhat helyet a földszinti konyhának. Szintén a közlekedőből vezet a lépcső a felsőbb szintekre--A fürdőszobában található a  gáz cirkókazán gondoskodik a teljes épület fűtéséről, radiátoros hőleadással.-emelet 39,6nm+8,6nm fedett terasz:--Az első szinten egy nagyobb és egy kisebb szoba, valamint konyha és zuhanyzós fürdőszoba is található. Ezen a szinten is van egy közel 9nm-es fedett terasz. -tetőtér 42,5nm:--A padlástér is már be lett építve. Itt nappali, két szoba és zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. Ez a szint kiváló "búvóhely" a család fiatalabb tagjainak, igazi kis gyerekbirodalom. -Parkolásra az udvaron belül van lehetőség.-A házhoz szépen gondozott kert tartozik.-A BALATON és a szabadstrandok 600m-re, balatonföldvári hajóállomás 2km, a bevásárolási lehetőségek 200m, Szántód-rév 2km, M7 autópálya 6km távolságra elérhető-Az ingatlan alkalmas két családnak állandó lakhatásra vagy nyaralónak, de akár fizetővendéglátásra, illetve egyéb üzleti célra is hasznosítható így befektetésnek is ideális választás lehet! Amennyiben a 01953 -- számú a LIDO HOME által kínált SZÁNTÓDI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található BALATONI CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Gyönyörű környezet, nyugalom, igényes kivitelezés jellemzi ezt a szántódi 2008-ban épült színvonalas, könnyűszerkezetes családi házat, mely elérhető közelségben található a Balaton parthoz és a bevásárlóközponthoz egyaránt. Már az utca is kulturált, üdülőövezeti hangulatot áraszt árnyas fasorával, a színvonalas ingatlanba belépve pedig csak fokozódik elégedettségünk, itt minden az itt lakók kényelmét, felüdülését szolgálja.A ház bejárata egy hatalmas, 27 nm-es déli tájolású teraszról közelíthető meg, mely teljes hosszában napernyővel árnyékolható, ezért kora tavasztól-késő őszig tökéletes helyszíne a családi-baráti összejöveteleknek, étkezéseknek, pihenésnek, napozásnak. A magasföldszinti lakótér 50 nm-es, praktikus elosztással: nappali – étkező - amerikai konyha, két külön nyíló szoba, egy káddal és zuhanyzóval is felszerelt nagyméretű fürdőszoba, valamint egy külön bejáratú tároló és egy mosókonyha került kialakításra. A 25 nm-en kialakított szuterénben található a kazánház, egy lakószobaként is funkcionáló helyiség, valamint egy műhely/hobby szoba.A 375 nm-es, gyönyörűen parkosított kertben a számos dísznövény mellet kerti kút, fúrt kút, hintaágyas pihenő, kerti masszázs zuhany, sütögető, valamint egy különálló, teljesen felszerelt apartman is található, mely akár a vendégek részére, akár befektetésként nyaraltatásra is kiválóan alkalmas, előteret, nappalit, külön WC-t, konyha-fürdőszobát tartalmaz.Mindkét ház fűtését gáz-cirkó szolgáltatja radiátorokon keresztül. Az eleve jó energetikai jellemzőkkel bíró könnyűszerkezetre plusz  külső hőszigetelés is került, így télen is kedvező rezsiköltséggel lehet számolni.Az ár tartalmazza az ide megálmodott, igényes kivitelezésű teljes bútorzatot, gépesítést, kerti bútorokat és minden felszerelést, így Önnek már csak bőröndjeit kell hozni!További információval, személyes megtekintéssel kapcsolatban alábbi elérhetőségeimen szívesen állok rendelkezésére a hét bármely napján!Irodáink:8600 Siófok, Fő tér 6. /Sió Pláza földszint/8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

ÁRCSÖKKENÉS!!!MOST 2.000.000,- FORINTTAL KEDVEZŐBB ÁRON AZ ÖNÉ LEHET EZ A SZÁNTÓDI CSALÁDI HÁZ!HÍVJON ÉS NÉZZE MEG MÉG MA!!! A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01479-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű SZÁNTÓDI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált SZÁNTÓDI CSALÁDI HÁZ JELLEMZÖI:-185 nm-es, 3szintes családi ház+utcai bejáratos üzlethelyiségek-A eredeti épület felújításával és bővítésével a ház  2001-ben nyerte el jelenlegi formáját és azóta is szinte újszerű állapotban van-földszint 47nm+12,55nm fedett terasz+60nm fedett terasz (bemutató terasz) :--Az épület alsó szintje jelenleg üzlethelyiségként funkcionál, de könnyen átalakítható lakás céljára, lényegében csak a berendezés kell hozzá kiválasztani.-Rendelkezésre áll egy közel 17nm-es helyiség nappaliként, e mellett 10nm háló- vagy dolgozószoba, de aki a nagy tereket szereti az meghagyhatja egyben 27nm-es tágas nappaliként. Innen több nyílászárón keresztül is kijuthatunk a 60nm-es fedett, kővel burkolt teraszra.-A főbejárat is egy 12,5 nm-es fedett teraszról nyílik. Itt a közlekedőből juthatunk a fürdőszobába és a jelenleg raktárként funkcionáló helyiség adhat helyet a földszinti konyhának. Szintén a közlekedőből vezet a lépcső a felsőbb szintekre-A fürdőszobában található a  gázcirkókazán gondoskodik a teljes épület fűtéséről, radiátoros hőleadással.-emelet 39,6nm+8,6nm fedett terasz: -Az első szinten egy nagyobb és egy kisebb szoba, valamint konyha és zuhanyzós fürdőszoba is található. Ezen a szinten is van egy közel 9nm-es fedett terasz. -tetőtér 42,5nm:-A padlástér is már be lett építve. Itt nappali, két szoba és zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. Ez a szint kiváló "búvóhely" a család fiatalabb tagjainak, igazi kis gyerekbirodalom.-külön üzlethelyiség 55,93nm:--A melléképület is teljesen felújított, jelenleg egy légteres kialakítású üzlethelyiség, raktár illetve szociális helységekkel. --Ez hasznosítható egyben vagy két külön üzletként, de akár két külön apartmanlakás is kialakítható belőle.     -Parkolásra az udvaron belül van lehetőség.-A házhoz szépen gondozott kert tartozik.-A BALATON és a szabadstrandok 600m-re, balatonföldvári hajóállomás 2km, a bevásárolási lehetőségek 200m, Szántód-rév 2km, M7 autópálya 6km távolságra elérhető-Az ingatlan alkalmas két családnak állandó lakhatásra vagy nyaralónak, de akár fizetővendéglátásra, illetve egyéb üzleti célra is hasznosítható így befektetésnek is ideális választás lehet!  Amennyiben a 01479-es számú a LIDO HOME által kínált SZÁNTÓDI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található BALATONI CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!Irodánkban teljes körű ügyintézés!Hétvégén is állunk rendelkezésére!

A TATABÁNYAI ingatlaniroda ELADÁSRA kínálja a 124778-as referencia számú cSALÁDI HÁZAT SZÁNTÓDON, A JUHÁSZ GYULA UTCÁBAN.Az ELADÓ  CSALÁDI HÁZ nettó lakótere 128.92 nm, telek mérete 470 nm.Az ELADÓ IKERHÁZ SZÁNTÓD üdülőövezetében található, a BALATON parttól, szabad strandtól 50 méterre.Az emeletről páratlan panoráma nyílik a BALATONRA.25 cm vastag Porotherm téglából épült, 15 cm vastag Austrotherm hőszigeteléssel, Bramac betoncserép tetővel.Fűtéséről, valamint meleg víz ellátásáról korszerű kondenzációs gázkazán gondoskodik, ezáltal fenntartása igen gazdaságos.3 rétegű műanyag nyílászárókkal rendelkezik, melyek hő és hangszigetelő hatással bírnak.2 fürdőszobás! Az egyik fürdőkádas, a másik zuhanyzós.Térkővel burkolt autóbeállóval!A vételár tartalmazza a burkolatok árát is 3000 ft/nm-ig. Ha ettől drágábbat szeretne, felár ellenében lehetséges!- Gyönyörű, exkluzív, panorámás környezetben!- Családosoknak, időseknek is ideális.- Nem kell a felújítással bajlódnia, minőségi anyagokból készült.- Energiatakarékos, ezáltal olcsó fenntartással.Kulcsrakész átadási dátum: 2018. június 30.Amennyiben a 124778-as referencia számú IKERHÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található IKERHÁZ, CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon hétköznapokon 10-18 óra között!GAÁLNÉ NAGY REGINAVásárolna, de nincs meg a megfelelő összeg? Kollégám bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

Lido Home ingatlaniroda kínálatából eladó SzántódI kedvelt patinás Balaton parti utcájában lévő ikerház!A lakóépület a vízhez 50m távolságra található, de a hullámverés már nem éri. A kilátás csodálatos a túlpartra és az erkélyről látni a vadkacsákat is. A lakásba mindkét teraszról beléphetünk. A földszinten nappali szoba, étkező, konyha, fürdő, külön wc található. A nyugati oldalon terasz, a keleti oldalon fedett terasz csatlakozik az épülethez. Az igényes faszerkezetű lépcsőn megyünk fel az emeletre, ahol három szoba, fürdőszoba, közlekedő, erkély került kialakításra. A tetőtérben még két szoba és fürdőszoba található. Az udvar parkosított, az épület a telek jobboldali félen helyezkedik el, így egyben marad az udvar nagy része. A hátsó telekhatáron lakható melléképület van, melyben két szoba, wc, fürdőszoba,  konyha található.A házban gázcirkó fűtés (kivéve a tetőtér) illetve cserépkályha is van. A konyha garázzsá alakítható, melyben 2 gépkocsi is elfér.Ajánlom ezt az ingatlant a Balaton szerelmesének, aki a házból kilépve egy perc alatt a vízben lubickolhat.Alkalmas nagyobb létszámú családok lakóházának, nyaralójának egyaránt.Hívjon, megmutatom!Amennyiben a 00315 számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI IKERHÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található IKERHÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!              

Nyaraljon, vagy lakjon saját partszakaszos Balaton parti villában!Szántód villanegyedében saját, elkerített magánstranddal rendelkező, két lakrészes vízparti családi házat ajánlok figyelmébe!LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 671 azonosítójú szántódi, Balaton parti villát.Jellemzői:- Panoráma,  luxus, világos terek, jó beosztás, igazán lakható lakóingatlan!- Már a külső is egyedi és harmonikus. A belső teret a számos nagyméretű nyílászáró teszi napfényben fürdővé. Kétszintes lakótér, két különbejáratú lakrész, praktikus elrendezés, ami akár két család együttélését vagy a vendégek fogadását is lehetővé teszi.- A saját telekméret 720 m2 , amelyhez kapcsolódik a magán partszakasz.- Az együttes hasznos lakótér 200 m2 , amelyből a nagyobbik lakás 120 m2 -es, nappali + 3 hálószobás, 3 fürdőszobás, a kisebbik 80 m2 -es, nappali + 3 hálószobás, 2 fürdőszobás. Mindegyikhez több, tágas terasz tartozik.- Extrái: kandalló, klíma, riasztó, kerti sütő, kerti tusoló, automata öntözőrendszer.- A fűtési mód gázcirkóról működő radiátoros központi fűtés.- A teraszokra kilépve gyönyörködhetünk a Balaton ezer arcában. Az emeleti fedett teraszról tökéletes  tihanyi panoráma tárul elénk.- A házat kertész által gondozott,  öntözőrendszerrel, kerti csappal ellátott parkosított kert öleli körül. A pázsiton napozhat, a  kerti tusoló nál felfrissülhet, míg a  kerti sütő nél elkészül a vacsorája.Szántódról akár biciklivel vagy autóval percek alatt elérheti Balatonföldvár kikötőjét, Zamárdi hangulatos parti vendéglőit, vagy Siófok mozgalmas sétányait.A vételár részét képezheti a képeken is látható teljes bútorzat is!Az ingatlan rugalmasan megtekinthető, kulcsa nálam!Amennyiben a 671-es számú a LIDO HOME által kínált szántódi családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája! 

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: