Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

BORÁSZOK, VÁLLALKOZÁST, BÉRBEADÁST TERVEZŐK FIGYELEM!Szalkszentmártonban ELADÓ egy 80 m2-es lakótérrel és 85 m2-es üzletnek vagy lakásnak hasznosítható épülettel rendelkező családi ház 1085 m2-es telekrészen.Az utcafrontra épült 2 lakásos ház 2. lakása, már az utcáról külön bejárattal és a telken kerítéssel leválasztott lakása a húszas éveket idéző, nagy belmagasságú, jelenlegi tulajdonosa modernizálni, felújítani kezdte, ezért tégláig csupaszak a falak, a belső ajtók magasságát csökkentette.A vegyes falazatú ház lakásába a jelenlegi padlásfeljáró megszüntetésével egy tágas előszobán át jutunk be. Az eladó tervei szerint kialakítható étkezős konyha, nagy 23 m2-es nappali, 15 m2-es háló és egy 10 m2-es hatalmas fürdőszoba.A villany és vízvezeték csere megtörtént, a további befejezés, a falfelületek burkolása, a fűtés kialakítása már az új tulajdonos elképzelései szerint történhet. A telken van egy 85 m2-es 2. épület, ami az utcafronttal is határos, ez lehet üzlet, vállalkozás, bérbe adás céljára is vagy egy második lakrész több generáció részére. itt lehet amerikai konyhás nappali (38 m2), és 2 szoba (22 és 14 m2), fürdőszoba külön wc, háztartási helység és tároló vagy üzleti céllal hasznosítható helységek.A teljes főépület alatt kb. 160 m2 rendkívül száraz pince van, de a 2. épület alatt is. Borászoknak nagy kincs lehet. A főépület padlástere jó állapotú, nagy belmagasságú, akár hasznosítható.Az udvarra autóval is be lehet állni, első és hátsó kert tartozik hozzá elkerítve, használati megállapodás alapján.A ház külső homlokzata javításra szorul, de nagyon patinás nagypolgári stílusú, a 20-as éveket idézi a díszítése. Helyreállítás után gyönyörű épület lesz.Ennek a házrésznek az ára 7,5 Millió Ft.Mivel a házrész szomszéd lakása is eladó, ha valaki az egészet veszi meg, akkor egy 170 m2-es főépületből, 85 m2-es 2. épületből és egy 80 m2-es garázs és tárolóból álló 2575 m2-es telken álló ingatlan tulajdonosa lehet, melynek KOMPLETT ÁRA 16,5 Millió Ft.Amíg az egyik lakást befejezi, lakhat a másikban, mert az akár azonnal költözhető.Közel van a posta, orvosi rendelő, üzletek, a tömegközlekedés is pár perc sétára találhatóak. Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet, ügyvédi hátteret, ingyenes hitelügyintézést biztosítunk.

BORÁSZOK, VÁLLALKOZÁST, BÉRBEADÁST TERVEZŐK FIGYELEM!Szalkszentmártonban ELADÓ egy jelenleg 2 lakrészre osztott összesen 170 m2-es főépületből, 85 m2-es 2. épületből, mely üzletnek vagy lakásnak hasznosítható és egy 135 m2-es garázs és tárolóból álló 2575 m2-es telken álló ingatlan 170 m2-es borospincével.A jelenleg is akár lakható (legalábbis modernizálásig) lakás 90 m2-es, 2 szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, beépített terasz, kamra használható benne.A második, 80 m2-es lakótérrel rendelkező lakásban 2 szoba, étkező konyha, fürdőszoba külön wc, előszobának előkészített, de befejezésre váró lakás. A telken van egy 85 m2-es 2. épület, ami az utcafronttal is határos, ez lehet üzlet, vállalkozás, bérbe adás céljára is vagy egy második lakrész több generáció részére. itt lehet amerikai konyhás nappali (38 m2), és 2 szoba (22 és 14 m2), fürdőszoba külön wc, háztartási helység és tároló vagy üzleti céllal hasznosítható helységek.A teljes főépület alatt kb. 160 m2 rendkívül száraz pince van, de a 2. épület alatt is. Borászoknak nagy kincs lehet. A főépület padlástere jó állapotú, nagy belmagasságú, akár hasznosítható.Az udvarra 2 felől autóval is be lehet állni, első és hátsó kert tartozik hozzá.A ház külső homlokzata javításra szorul, de nagyon patinás nagypolgári stílusú, a 20-as éveket idézi a díszítése. Helyreállítás után gyönyörű épület lesz.Amíg az egyik lakást befejezi, lakhat a másikban, mert üres, költözhető.Közel van a posta, orvosi rendelő, üzletek, a tömegközlekedés is pár perc sétára találhatóak. Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet, ügyvédi hátteret, ingyenes hitelügyintézést biztosítunk.

JÓ ELOSZTÁSÚ, STÍLUSOS LAKÁS!Szalkszentmártonban ELADÓ egy 90 m2-es nagypolgári stílusú tégla családi ház 1400 m2-es telken.Az utcafrontra épült 2 lakásos ház nagyobbik, már az utcáról külön bejáratú és kerítéssel leválasztott lakása a húszas éveket idéző, nagy belmagasságú. A lakásba a nagy, beépített fedett teraszon, a verandán át jutunk, tágas (19 m2) ebédlő tárul elénk. Ez a lakás központi helye, innen nyílik a nagyobbik utcai szoba (18 m2) és onnan a hálószoba (15 m2). Az ebédlőből jobbra a konyhába jutunk, majd onnan a kádas, wc-vel rendelkező fürdőszobába. A tűzhely pb palackról működik, de az új tulajdonos akár a vezetékes gázt is ide hozathatja, mivel be van kötve a házba, a fűtést gázkonvektorokkal lehet biztosítani, kiegészítésképpen egy szép kis cserépkályha is működőképes. Burkolatai parketta és kő, ezekből a parkettát felújítanám.A házon belül nagy kamra található, de az udvarban van még egy kb. 80 m2-es tárolóból és szerelőaknás garázsból álló 135 m2-es különálló épület, 2 autó beállási lehetőséggel. A hagyományos korabeli stílusú ajtók, ablakok közepes állapotúak, még felújításra érdemesek. A konyha, fürdőszoba modernizálásra kerülhet, de jelenlegi állapotában is használható. Riasztóval rendelkezik a rendőrségre be van kötve.A kert méretéből adódóan kertészkedésre, akár állattartásra alkalmas. Az autóbejáró kert rész széles, még díszkert is elfér a nagykapu mellett.A másik lakás használati megosztással van elkülönítve, már az utcáról külön bejáratú, kerítéssel elkerítve.Közel van a posta, orvosi rendelő, üzletek is pár perc sétára találhatóak. Az ingatlan üres, akár azonnal költözhetőÉrdeklődni a megadott telefonszámon lehet, ügyvédi hátteret, ingyenes hitelügyintézést biztosítunk.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: