Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Referens: FIFE/67959JÓ VÁLASZTÁS! ELADÓ belterületen, Velencei tóra néző örökpanorámás telek, lakható hétvégi házzal!Ajánlom a pihenésre vágyó, kertészkedni szerető, panorámát és a Velencei tó közelségét értékelő embereknek.Fejér megyei Sukorón belterületen, beton útról jól megközelíthető, 1220 nm-es örökpanorámás jó adottságú D-NY tájolású, , ideális kerített közműves telek, 35 nm-es átlagos állapotú, lakható, cserépkályha fűtésű hétvégi házzal eladó. Telek gondozott, teraszos művelésű, termő szőlővel és gyümölcsfákkal beültetett. Öntözése vízgyűjtő tartályból és ásott kútból történik. Vezetékes víz és villany az épületben, telefon és gáz az utcában. A felépítmény 1987-ben épült, 2005-ben felújították, beton alapú, tégla falazatú, nyeregtetős, fagerendás. Aljzatok kerámia borításúak. Az épületben szoba, konyha, fürdőszoba került kialakításra, esztétikus fa födémmel megépítve. Pihenőszint alatt, kellemes kéthelyiséges tégla borospince biztosítja a felhőtlen pihenést. Buszmegálló és bolt gyalogosan 10 percre az ingatlantól.VELENCEI-TÓ KÖRNYÉKÉN lévő településeken (Velence, Gárdony, Agárd, Dinnyés, Pákozd, Sukoró, Nadap, Kápolnásnyék, Pázmánd, Lovasberény vagy Székesfehérvár) KERES ELADÓ VAGY KIADÓ családi házat, lakást, nyaralót, hétvégi házat, telket vagy mezőgazdasági INGATLANT AKKOR NÉZZE MEG KÍNÁLATUNKAT!Hívjon a megadott telefonszámon.

06 70 370 7Mutat

Lakás Családi Ház IngatlanKft

Léczfalvy Csaba Irodavezető Székesfehérvár

Sukorón, 1040 m2-es szőlőművelés alatt lévő telken, nagy nappalival 45 m2 nettó lakóterű és 45 m2 garázzsal, tárolókkal, (bruttó 109,6 m2), D-i tájolású nyaraló, terasszal, BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉRREL eladó. Fedett teraszról közlekedőbe lépünk. Innen különnyíló helységeket érünk el. Jobbra WC, fürdőszoba, balra tágas konyha-étkező, szembe méretes nappali nyílik.A teljes alapterületen, szuterén szinten garázs és két tároló is ki lett alakítva.Műszaki A ház beton sávalapra, B 30-as falazóblokkból, vasbetongerendás födémmel, fa nyílászárókkal, betoncserép fedéssel épült 1984-ben. A fűtésként a nappaliban vegyes tüzelésű kályha van beállítva. Meleg vizet villanybojler adja. A padlóburkolat mindenhol PVC.Környék:Sukoró, a Velencei-tó egyik legnépszerűbb települése, a kulturált pihenésre és a kikapcsolódásra vágyók részére. A környéken a számtalan látnivaló között, szebbnél szebb helyek találhatók. A környéken színvonalas lakóingatlanok találhatók a pihenést, a tiszta levegőt, a csodálatos panorámát élvezők, és a horgászatot kedvelők részére.A településen és közelében található a Néprajzi Ház, a Pákozd-Sukorói Arborétum és Erdészeti Erdei Iskola, valamint számos nívós étterem, lovarda, óvoda, általános iskola, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, és élelmiszer boltok. Legközelebbi bevásárló hipermarketek Székesfehérváron találhatók.Megközelíthetőség:Távolsági autóbusszal Sukorón keresztül áthaladó járatokkal. Az M7-es autópálya felől a 7-es számú főútvonal felől személygépkocsival.Távolság: Budapest – Sukoró: 45 km;Székesfehérvár – Sukoró: 15 km.

Sukoró zártkert ÖRÖKPANORÁMÁS területén, a Csöntör-hegy melletti páratlan mikroklímával rendelkező részén eladó, ez a gyönyörű hegyvidéki festői környezetben lévő, A VELENCEI-TÓRA és a VELENCEI HEGYSÉGRE VALÓ RÁLÁTÁSSAL, 1150 m2-es, BŐ HOZAMÚ (20m mélység, 7m vízoszlopmagasság) FÚRT KÚTTAL RENDELKEZŐ telken, 80 m2 hasznos lakóterű, háromszintes, NY-i fekvésű, TÉGLAÉPÍTÉSŰ, nappali plusz 1 félszobás, konyha-étkezős NAGYTERASZOS nyaraló.A ház fél szuterén részen található egy méretes konyha-étkező, egy közlekedő, egy pince, és egy fürdőszoba-wc. A földszinten található egy nappali, egy kamra, egy a nappaliból nyíló örök panorámával rendelkező, a házat félkörben átölelő erkély. A tetőérben található egy külön feljáróval rendelkező méretes szoba.Az ház 1984-ben épült, beton sávalapra. A főfalak B30-as falazóblokkból, a belső válaszfalak 6 cm-es tégla falazóelemekből épültek. A tető hőszigetelt fa-szerkezet, színezett pala héjazattal. A kültéri nyílászárók acélbetétes biztonsági fa nyílászárók. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja, a fűtést olajradiátorokkal oldották meg, de a belső térben kétjáratú kémény került kialakításra. A ház áram ellátását 3 fázisú bekötés szolgáltatja, a vízellátás fúrt kútból történik. A fél szuterén részben lévő helyiségek, valamint a vizes helyiségek burkolata kerámia, a többi helyiségek szalagparketta burkolatúak.A ház éves helyi kommunális adója: 10.500,-Ft. Környék:Sukoró, a Velencei-tó egyik legnépszerűbb települése, a kulturált pihenésre és a kikapcsolódásra vágyók részére. A környéken a számtalan látnivaló között, szebbnél szebb helyek találhatók. A környéken színvonalas lakóingatlanok találhatók a pihenést, a tiszta levegőt, a csodálatos panorámát élvezők, és a horgászatot kedvelők részére.A településen és közelében található a Néprajzi Ház, a Pákozd-Sukorói Arborétum és Erdészeti Erdei Iskola, valamint számos nívós étterem, lovarda, óvoda, általános iskola, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, és élelmiszer boltok. Legközelebbi bevásárló központok, Velence, Agárd-Gárdony, Székesfehérváron találhatók.Megközelíthetőség:Távolsági autóbusszal Sukorón keresztül áthaladó járatokkal. Az M7-es autópálya felől (Velence, vagy Pákozd irányából), a 7-es számú főútvonal felől (Kápolnásnyék-Velence, vagy Pákozd irányából) személygépkocsival.Távolság: Budapest – Sukoró: 45 km;Székesfehérvár – Sukoró: 15 km.

Sukoró kiemelt zártkerti övezetében, a Sukoró-hegy DNY-i lábánál, 946 m2-es gondozott kordonművelésű oltványszőlővel, és bőtermő gyümölcsfákkal rendelkező, a Velencei-tó közelségében lévő, befektetésnek is kiválóan alkalmas telken eladó, egy 45,5 m2-es, kifogástalan állapotban lévő teljesen alápincézett, és nagy terasszal rendelkező, téglaépítésű, tetőtér beépítéses hétvégi ház. Az épület víz ellátása ásott kútról biztosított. 2015-ben a ház terasza lefedésre került, a palatetőre bitumenes lemez héjalás tettek, míg a pincét kerámia járólappal burkolták. Ennek ellenére az ingatlan ára változatlan, és még van benne egy kis alku lehetőség is.Környék: A környéken színvonalas lakóingatlanok találhatók a kertészkedést szeretők, a pihenést, a tiszta levegőt, a csodálatos panorámát élvezők, és a horgászatot kedvelők részére.Sukoró, a Velencei-tó egyik legnépszerűbb települése, a kultúrált pihenésre és kikapcsolódásra vágyók részére. A környéken a számtalan látnivaló között, szebbnél szebb helyek találhatók. A településen és közelében található a Néprajzi Ház, a Pákozd-Sukorói Arborétum és Erdészeti Erdei Iskola, valamint számos nívós étterem, lovarda, óvoda, általános iskola, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, és élelmiszer boltok. Legközelebbi bevásárló hipermarketek Székesfehérváron találhatók. Megközelíthetőség:Távolsági autóbusszal Sukorón keresztül áthaladó járatokkal. Az M7-es autópálya felől a 7-es számú főútvonal felől személygépkocsival.Távolság: Budapest – Sukoró: 45 km; Székesfehérvár – Sukoró: 15 km.

Sukorón, 1227m2-es gyönyörű, összközműves telekre, épült, háromszintes, nappali háromszobás, 99,2 m2 hasznos lakóterű,(bruttó 150,42 m2), DK-i tájolású nyaraló, nagy terasszal, erkéllyel, pincével, beépített tetőtérrel eladó. Az erkélyről fantasztikus panoráma nyílik a Velencei-tóra. A kert szépen parkosított, hangulatos kiülővel, halas tóval. Az ingatlan távfelügyeleti riasztórendszerrel van ellátva. Az utcáról az udvaron át megközelíthető házba, a kis fedett teraszról léphetünk, az előtérbe, amely jelenleg étkezőként is szolgál. Innen jutunk be a konyhába, a fürdőszobába, mellékhelyiségbe, a hálószobába és a nappaliba. A nappaliból juthatunk ki a teraszra.Az előtérből vezet fel a lépcső a tetőtérbe, ahol található a további két szoba, valamint egy másik fürdőszoba. A pinceszinten ki lett alakítva egy pincehelyiség, amelyet a tulajdonos télen a kinti bútorok tárolására, használ, valamint egy tároló helyiség. A ház beton sávalapra, B30-as téglából épült, a tető nádfedéssel készült, fa nyílászárókkal van ellátva. A fűtést és a meleg vizet egy kombi gázkazán szolgáltatja, amely telefonos távvezérlésű termosztáttal van ellátva. A vezetékes vízhez két mérőóra tartozik, az egyik öntözés céljából van kialakítva, így nem tartozik hozzá csatorna díj. A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben járólap burkolat található. Az ingatlan Sukoró nyaralós övezetében található egy csendes zsákutcában. A főút kb. 500 méterre található. Az M7-es autópálya könnyen elérhető, így mind Budapestre, mind Székesfehérvárra gyorsan eljuthatunk.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: