Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Referens: SZIFE/67959JÓ VÁLASZTÁS! ELADÓ belterületen, Velencei tóra néző örökpanorámás telek, lakható hétvégi házzal!Ajánlom a pihenésre vágyó, kertészkedni szerető, panorámát és a Velencei tó közelségét értékelő embereknek.Fejér megyei Sukorón belterületen, beton útról jól megközelíthető, 1220 nm-es örökpanorámás jó adottságú D-NY tájolású, , ideális kerített közműves telek, 35 nm-es átlagos állapotú, lakható, cserépkályha fűtésű hétvégi házzal eladó. Telek gondozott, teraszos művelésű, termő szőlővel és gyümölcsfákkal beültetett. Öntözése vízgyűjtő tartályból és ásott kútból történik. Vezetékes víz és villany az épületben, telefon és gáz az utcában. A felépítmény 1987-ben épült, 2005-ben felújították, beton alapú, tégla falazatú, nyeregtetős, fagerendás. Aljzatok kerámia borításúak. Az épületben szoba, konyha, fürdőszoba került kialakításra, esztétikus fa födémmel megépítve. Pihenőszint alatt, kellemes kéthelyiséges tégla borospince biztosítja a felhőtlen pihenést. Buszmegálló és bolt gyalogosan 10 percre az ingatlantól.VELENCEI-TÓ KÖRNYÉKÉN lévő településeken (Velence, Gárdony, Agárd, Dinnyés, Pákozd, Sukoró, Nadap, Kápolnásnyék, Pázmánd, Lovasberény vagy Székesfehérvár) KERES ELADÓ VAGY KIADÓ családi házat, lakást, nyaralót, hétvégi házat, telket vagy mezőgazdasági INGATLANT AKKOR NÉZZE MEG KÍNÁLATUNKAT!Hívjon a megadott telefonszámon.

06 70 370 7Mutat

Sukorón, 1040 m2-es szőlőművelés alatt lévő telken, nagy nappalival 45 m2 nettó lakóterű és 45 m2 garázzsal, tárolókkal, (bruttó 109,6 m2), D-i tájolású nyaraló, terasszal, BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉRREL eladó. Fedett teraszról közlekedőbe lépünk. Innen különnyíló helységeket érünk el. Jobbra WC, fürdőszoba, balra tágas konyha-étkező, szembe méretes nappali nyílik.A teljes alapterületen, szuterén szinten garázs és két tároló is ki lett alakítva.Műszaki A ház beton sávalapra, B 30-as falazóblokkból, vasbetongerendás födémmel, fa nyílászárókkal, betoncserép fedéssel épült 1984-ben. A fűtésként a nappaliban vegyes tüzelésű kályha van beállítva. Meleg vizet villanybojler adja. A padlóburkolat mindenhol PVC.Környék:Sukoró, a Velencei-tó egyik legnépszerűbb települése, a kulturált pihenésre és a kikapcsolódásra vágyók részére. A környéken a számtalan látnivaló között, szebbnél szebb helyek találhatók. A környéken színvonalas lakóingatlanok találhatók a pihenést, a tiszta levegőt, a csodálatos panorámát élvezők, és a horgászatot kedvelők részére.A településen és közelében található a Néprajzi Ház, a Pákozd-Sukorói Arborétum és Erdészeti Erdei Iskola, valamint számos nívós étterem, lovarda, óvoda, általános iskola, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, és élelmiszer boltok. Legközelebbi bevásárló hipermarketek Székesfehérváron találhatók.Megközelíthetőség:Távolsági autóbusszal Sukorón keresztül áthaladó járatokkal. Az M7-es autópálya felől a 7-es számú főútvonal felől személygépkocsival.Távolság: Budapest – Sukoró: 45 km;Székesfehérvár – Sukoró: 15 km.

Sukoró kiemelt zártkerti övezetében, a Sukoró-hegy DNY-i lábánál, 946 m2-es gondozott kordonművelésű oltványszőlővel, és bőtermő gyümölcsfákkal rendelkező, a Velencei-tó közelségében lévő, befektetésnek is kiválóan alkalmas telken eladó, egy 45,5 m2-es, kifogástalan állapotban lévő teljesen alápincézett, és nagy terasszal rendelkező, téglaépítésű, tetőtér beépítéses hétvégi ház. Az épület víz ellátása ásott kútról biztosított. 2015-ben a ház terasza lefedésre került, a palatetőre bitumenes lemez héjalás tettek, míg a pincét kerámia járólappal burkolták. Ennek ellenére az ingatlan ára változatlan, és még van benne egy kis alku lehetőség is.Környék: A környéken színvonalas lakóingatlanok találhatók a kertészkedést szeretők, a pihenést, a tiszta levegőt, a csodálatos panorámát élvezők, és a horgászatot kedvelők részére.Sukoró, a Velencei-tó egyik legnépszerűbb települése, a kultúrált pihenésre és kikapcsolódásra vágyók részére. A környéken a számtalan látnivaló között, szebbnél szebb helyek találhatók. A településen és közelében található a Néprajzi Ház, a Pákozd-Sukorói Arborétum és Erdészeti Erdei Iskola, valamint számos nívós étterem, lovarda, óvoda, általános iskola, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, és élelmiszer boltok. Legközelebbi bevásárló hipermarketek Székesfehérváron találhatók. Megközelíthetőség:Távolsági autóbusszal Sukorón keresztül áthaladó járatokkal. Az M7-es autópálya felől a 7-es számú főútvonal felől személygépkocsival.Távolság: Budapest – Sukoró: 45 km; Székesfehérvár – Sukoró: 15 km.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!