Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Sóskúton, nagyon szép, csendes, főváros közeli kis községben eladó egy 2664 m2 kertben 540 m2, egyszintes, tornácos, kúria-jellegű épület, mely kiválóan alkalmas cégközpontnak, irodaháznak, oktatási központnak, pihenőháznak is.Az épületben több nagy méretű helység található, négy önálló részből áll.Ezen kívül rendelkezik nyitott, fedett beállóval és dupla garázzsal is. Az ősfákkal övezett kertről kiváló panoráma nyílik a környező hegyvidékre. A telek egy része (240 m2) díszkővel burkolt, melyek egyben közlekedő utak és teraszok.A több mint 500 négyzetméteres ház egyszintes, 65 méter hosszú.Az ingatlan részei:1./ 90 m2+36 m2 dupla garázs+104 m2 tetőtér, (3 helység és a garázs emelt szintű szerkezetkész állapotban van, az épületrész tetőre beépítésre előkészített szerkezetkész állapotban van)2./90 m2, kétszobás apartman fürdőszobával, gardrób szobákkal és konyha résszel3./110 m2, nappali konyhával 49 m2 , hálószoba, háztartási helység, gardrób szoba, fürdőszoba,4./180 m2 , nappali 105 m2, hálószoba 32 m2, fürdőszoba 15 m2, gardrób szoba 10 m2, tároló 3 m2, galéria 25 m2ez utóbbi három rész kulcsrakész állapotban van.A ház melegéről a központi padló illetve radiátoros fűtési rendszer gondoskodik, továbbá saját biológiai-szennyvíz tisztító rendszer van, a meleg víz ellátást pedig napkollektor biztosítja, saját kút biztosítja a víz ellátást a locsoláshoz..Megközelítése Budapest felől az M7-en a Sóskúti kijárón át, vagy az M1-en Biatorbágyon keresztül, vagy a 70-es úton Érden át.Várom hívását, kérem hivatkozzon az M66924 referenciaszámra!

KÚRIA! Sóskúton, nagyon szép, csendes, főváros közeli kis községben eladó egy 2664 m2 kertben 540 m2, egyszintes, tornácos, kúria-jellegű épület, mely kiválóan alkalmas cégközpontnak, irodaháznak, oktatási központnak, pihenőháznak is.Az épületben több nagy méretű helység található, négy önálló részből áll.Ezen kívül rendelkezik nyitott, fedett beállóval és dupla garázzsal is. Az ősfákkal övezett kertről kiváló panoráma nyílik a környező hegyvidékre. A telek egy része (240 m2) díszkővel burkolt, melyek egyben közlekedő utak és teraszok.A több mint 500 négyzetméteres ház egyszintes, 65 méter hosszú.Az ingatlan részei:1./ 90 m2+36 m2 dupla garázs+104 m2 tetőtér, (3 helység és a garázs emelt szintű szerkezetkész állapotban van, az épületrész tetőre beépítésre előkészített szerkezetkész állapotban van)2./90 m2, kétszobás apartman fürdőszobával, gardrób szobákkal és konyha résszel3./110 m2, nappali konyhával 49 m2 , hálószoba, háztartási helység, gardrób szoba, fürdőszoba,4./180 m2 , nappali 105 m2, hálószoba 32 m2, fürdőszoba 15 m2, gardrób szoba 10 m2, tároló 3 m2, galéria 25 m2ez utóbbi három rész kulcsrakész állapotban van.A ház melegéről a központi padló illetve radiátoros fűtési rendszer gondoskodik, továbbá saját biológiai-szennyvíz tisztító rendszer van, a meleg víz ellátást pedig napkollektor biztosítja, saját kút biztosítja a víz ellátást a locsoláshoz..Megközelítése Budapest felől az M7-en a Sóskúti kijárón át, vagy az M1-en Biatorbágyon keresztül, vagy a 70-es úton Érden át.

Budapesttől 25 km-re, Biatorbágy és Érd között, Sóskúton mediterrán stílusú, medencés családi ház eladó.A 273 nöl-es telek közepén helyezkedik el a 2x100 nm (földszint+emeletes), monolit födémes ház, melyet eredetileg az 1970-es években építettek, de 2000-ben teljes átépítésen és korszerűsítésen ment keresztül. A két oldalsó falat szigetelték, a tetőt 3 éve felújították, összességében gépészetileg és szerkezetileg egyaránt jó állapotnak örvend, csak némi esztétikai megújulást igényelhet.A földszinten egy tágas amerikai konyha + nappali, tusolós fürdő, külön wc, pincelejáró és egy vendég szoba kapott helyet, a ház mindkét irányából terasz nyílik. Az emeleten 3 szoba+gardrób, valamint egy vizes blokkal rendelkező dolgozó és egy kis tusolós fürdőszoba található. Itt szintén mindkét irányba erkély nyílik. Az előkertet kitűnően szeparálja az utcafronttól a fenyősor, a 3,5x7,5 méteres medence intimitása is tökéletesen biztosított, semmit nem lehet látni az kívülről. A hátsó kertben 2 gépkocsi-beálló áll rendelkezésre, továbbá egy minimum 60 nm-es komfortosított vendégház/nyári konyha+ gazdasági épület szolgálja az ott élők kényelmét. A ház kazánnal fűtött, a hideg burkolat alatt padlófűtés került kiépítésre, a praktikus étellift a konyhát köti össze az emeleti dolgozóval, a fatüzelésű kandalló a téli estéknek kölcsönöz meghitt hangulatot. A közlekedés kitűnő: az M1, M7-es autópályákon hamar Budapestre érünk, a buszjárat 30 perc alatt beér Kelenföldre. Sóskúton orvosi rendelő, iskola, óvoda, 2 nagy üzletlánc, kis üzletek, gyógyszertár egyaránt megtalálható. ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 179426

Pest megyében, Sóskút csendes, nyugodt utcájában Eladó egy Panorámás, 100 m2-es felújítandó, családi ház, 1300 m2-es összközműves telken.Az ingatlan a 70’ években épült, 40’ vegyes (sóskúti kő és tégla) falazatán, kőporos vakolat van, födémrendszere beton, a tető héjazata cserép, régi, de jó állapotú fa nyílászárók vannak mindenhol redőnnyel ellátva.Szép tágas terek jellemzik, elosztása a következőképpen alakul: fedett terasz, előszoba, konyha+étkező, 2 szoba, fürdőszoba és kamra.Fűtéséről gáz-, és egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik.Pince szinten a ház alapjával megegyező méretű száraz pince található, műhely (ipari áram), kazánház és tárolóként elosztva.A rendezett, gyümölcsfás teleken található még egy fúrt kút is.Gondos kezekkel egy igazi családi otthon varázsolható belőle.Kellemes, nyugodt környezetének köszönhetően remek választás lehet mindazok számára, akik a kertvárosi életérzést keresik a fővárostól nem messze.Elhelyezkedése ideális, pár száz méterre a főúttól, bolttól, tömegközlekedéstől. A közelben iskolák, óvodák, boltok, orvos, gyógyszertár, pár perc alatt elérhetőek. Vevőinknek szükség esetén kedvezményes hitelt biztosítunk teljes körű ügyintézéssel. Várom megtisztelő érdeklődését a hét minden napján és hétvégén is.(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: