Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Fektesse megtakarított pénzét értékálló ingatlanba. A betétek kamata az infláció mértékét sem fogja elérni...Vegyen vízparti ingatlant SIÓFOKON, az egyedi módon szállodából átalakított Aranyhíd Üdülőházban MEGFIZETHETŐ ÁRON.MÁR CSAK 3 db eladó apartman maradt, siessen, mert lemarad róla!Az erkélyes szobákból csodálatos kilátás nyílik a tóra és az északi part hegyeire.Ez az ingatlan (fszt. 1. számú) a B épületben a földszinten található. Az ingatlan irodaként van nyilvántartva, de igény esetén átminősíthető üdülőegységgé. Az ingatlan ára: 20.000.000,- Ft + ÁFA.15 % foglaló + 5 % előleg megfizetésével az apartmanok akár azonnal használatba vehetők!3 éves részletfizetési lehetőség!Az adásvétel ügyvédi munkadíját az eladó fizeti!ÁFA alanyoknak (magánszemélyeknek is) lehetőségük van a fordított ÁFA szabályai szerint fizetni, amelyhez minden információt rendelkezésre bocsátunk.Az ELADÓ ÜDÜLŐEGYSÉGEK SIÓFOKON az ARANYPARTON, zöldövezetben, elegáns környezetben, közvetlenül a vízparton találhatóak. Az épületet a Balatontól csak egy szabadstrand-sáv választja el.Siófok központjától, sétálóutcájától és a szórakozóhelyektől nem messze található, így minden lehetőség adott ahhoz, hogy az itt apartmant vásárlók kellemesen tölthessék el a pihenésre szánt idejüket.Az épület a 80-as évek elején épült és 1995-ben felújításra került; azóta is folyamatos karbantartás alatt állt. Az Aranyhíd Hotel 2010. évben is még szállodaként működött.Az ingatlan téliesített, fűthető, ezért a balatoni szezonon kívül is használható.Az Üdülőház wellness-részleggel is rendelkezik, melyben jacuzzi, szauna, merülőfürdő, szolárium és pihenő helyiségek találhatók.A telek parkosított, ahol játszótér és bográcsozó is található.Az Üdülőház két részből áll: az „A” főépület-szárny fszt+9 szintes, ebben a részben 132 db apartman található; a „B” oldalszárny fszt+5 szintes, itt 30 db üdülőegység van. Az ingatlanban 4 db 6 személyes lift található.A társasház alapítás megtörtént, az ingatlanok külön albetétenként, önálló helyrajzi számmal, kizárólagos tulajdonként kerülnek értékesítésre.

30/388-3Mutat

 VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG SIÓFOKON.A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01556 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SIÓFOKI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉGÉTLIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓFOKI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG jellemzői:Balatonszéplak központjában, ám mégis csendes, madárcsicsergős utcában található az ingatlan, mely tavasztól őszig bejáratott vendégkörrel üzemel! A hatalmas teraszon lehet hűsölni szőlőtökék árnyékában, mely méretéből adódóan nagyobb rendezvényeknek is kitűnő helyszínt ad! A belső vendégtér is rendkívül tágas, 10 éve kapott új burkolatokat és korszerűsítették a fűtés rendszert! Ez nem csak egy étterem, hanem apartman ház is egyben! Az épület emeletén ugyanis 6 egységből és egy tágas közös helyiségből álló apartmanok találhatóak! Az épület kitűnő elhelyezkedéséből adódóan az apartmanok 100%-os kihasználtságúak a nyári szezonban!Az épület elosztása:-A földszinten található a felújított vendégtér-Konyha, kötelező és előírásnak megfelelő vendéglátó helyiségek, szociális egységek-Férfi és női mosdó-Hatalmas terasz -Az emeleten egy tágas közös helyiség, ebből nyílnak az apartmanok-4 db apartman felosztása: külön bejáratú hálószoba zuhanyozós fürdőszobával-1 db  apartman felosztása: nappali + 3 hálószoba zuhanyozós fürdőszobával-1 db félkész apartman felosztása: külön bejáratú hálószoba fürdőszobával Amennyiben a 01556 számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG, vagy bármely a kínálatunkban található VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 634-3Mutat

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01544 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, felújított NAGYCSEPELYI ÜZLETHELYISÉGÉTLIDO HOME SIÓFOK által kínált NAGYCSEPELYI ÜZLETHELYISÉG jellemzői:-100 nm-es, egyszintes épület kb 7m széles és 15m hosszúságú, melyhez egy 777nm-es telek tartozik.-Az eddig italboltként működő épületet 2014-ben belülről teljesen felújította tulajdonosa, de a külső felújítás is történt 2012-ben.-Az utcafronti üzlet előtt 23nm-es terasz található, innen juthatunk az épületbe, ahol egy közel 70 nm-es eladótér fogadja a betérőt, italpulttal, kis pódiummal és kb 10 asztalnak elegendő hellyel.-A pult mellől nyílik a gazdasági bejárat, illetve egy 15nm-es raktár, illetve esetleges előkészítő helyiség.-A bejárattól jobbra található a vizesblokk, ahol egy előtérből nyílik férfi, női és személyzeti mosdó.-Az épület alagsorában egy borospince és egy alagsori 34nm-es raktárhelyiség található még.-A hátsó udvarban egy kétállásos kuglipálya is ki van építve.-A téglaépítésű ház kiváló műszaki állapotú, hibátlan cserépfedésű tetőszerkezettel és fa nyílászárókkal rendelkezik,-Az ingatlan Nagycsepely központjában található.-Az üzlethelyiség többféle kereskedelmi és vendéglátóipari tevékenységre, valamint raktározásra is alkalmas.-Az épületbe víz, villany, gáz közművek be vannak vezetve, csatorna előtte az utcán már elérhető!-Fűtése gázkonvektorokkal, illetve fatüzelésű kályhával megoldható!-Elhelyezkedése miatt nem csak üzleti célra, hanem átalakítással családi házként vagy nyaralóként is hasznosítható.-A BALATON 11 km, Balatonszárszó központja 10km, M7 autópálya 9km távolságra elérhető!-Az üzlethelyiség irányára bruttó ár, így céges vásárló esetén az ÁFA visszaigényelhető!  ( 8,5M+ÁFA )Amennyiben a 01544 számú a LIDO HOME által kínált NAGYCSEPELYI ÜZLETHELYISÉG, vagy bármely a kínálatunkban található ÜZLETHELYISÉG felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 703-8Mutat

Eladó VENDÉGLÁTÓ EGYSÉG BALATONSZEMESEN, A SZABAD STRANDON!Kizárólag a LIDO HOME SIÓFOK ingatlaniroda eladásra kínálja BALATONSZEMESEN ezt a  112nm-es, kétszintes ÜZLETHELYISÉGET!A LIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONSZEMESI VENDÉGLÁTÓ EGYSÉG jellemzői:-Az üzlethelyiség Balatonszemes legnagyobb szabadstrandján található, 30méterre a Balatontól!-A ház modern kialakítású, praktikus belső elrendezésű.-Az épület 1994-ben készült el és azóta is folyamatosan karban van tartva!-A kétszintes épület nettó 112nm hasznos alapterülettel rendelkezik, melyhez 103 nm-es saját tulajdonú telek tartozik!!!. -Az alsó szinten (nettó 63nm) két üzletág működik jelenleg is. A nyugati oldalán lángos büfé. A nyugati oldalon pedig egy melegkonyhás vendéglátó egység. -Az üzlet teljesen felszerelt, gépesített, NÉBIH által megkövetelt szeparált előkészítókkel, vendég és személyzeti mosdókkal. Idén került kiépítésre a teljeskörű központi szagelszívó rendszer. A hozzá tartozó kerthelyiségek is jó minűségű kerti bútorokkal rendelkeznek. -A tetőr is beépített, ott két szoba található.-Az ingatlan irányára a teljes berendezést tartalmazza! -Ha jól befektetést keres, már meg is találta!! Megegyezés esetén jövő héttől már Ön lehet a FŐNÖK!!!-Ha vízparti nyaralót keres, arra is alkalmas a ház, az épület átalakításával az is megoldható!!! -Az ingatlan előzetesen egyeztetett időpontban, rugalmasan megtekinthető és szinte azonnal birtokba is vehető!Amennyiben a 02074-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONSZEMESI VENDÉGLÁTÓ EGYSÉG vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon!Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére! LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 703-8Mutat

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01127-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű BALATONFÖLDVÁRI PANZIÓTLIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONFÖLDVÁRI PANZIÓ JELLEMZÖI:Eladó Balatonföldváron egy családias panzió. Az épületben 4+8 szoba található fürdőszobával, melyben zuhany, mosdó, wc került felszerelésre. A földszinti szobához közvetlen erkély is tartozik. A tetőtérben tágas társalgóban pihenhetnek, társasjátékozhatnak a vendégek. Külön bejárattal egy földszinti és egy emeleti apartman épült meg 2-2 szobával, fürdővel.  Az étkeztetést saját étteremben bonyolítják le, melyhez előírásnak megfelelő főzőkonyha tartozik a hozzá szükséges helyiségekkel együtt. Az étteremben bárpult is kialakításra került. Bővítményként épült a házhoz a mosókonyha, raktárakkal és személyzeti lakrész 2 szobával, fürdőszobával. Az udvaron fedett kerthelyiség, autóparkoló, rózsakert is található. A környéken nagyon sok a zöld növényzet, az épületet teljesen körbeöleli. A Balaton part , kikötő, szórakozó helyek, vasút állomás 500m-re található. Az épület folyamatosan karbantartott, tisztára festett, tapétázott. Az üzemeltetést családi vállalkozás végzi, aki az értékesítés után is szívesen folytatja azt.Ajánlom az ingatlant befektetőknek, vendéglátással foglalkozóknak.Jó épület, jó vétel!Amennyiben a 127-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONFÖLDVÁRI PANZIÓ , vagy bármely a kínálatunkban található PANZIÓ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 703-8Mutat

BALATONMÁRIAFÜRDŐ KÖZPONTJÁBAN, KIVÁLÓ ADOTTSÁGOKKAL, JÓL MŐKÖDŐ, TÖBB FUNKCIÓS VENDÉGLÁTÓ EGYSÉG ELADÓ!A KOMPLEXUM 4 FŐ TEVÉKENYSÉGBŐL ÁLL:1, DISCOAz épület tetőterében került kialakitásra, amely az új működési előirásoknak megfelel. Befogadó képessége 189 fő. A fiatalok körében nagyon kedvelt hely, több szezonban teltházzal üzemelt. Berendezése hangulatos, technikai felszereltség korszerű. Egész évben működhet, a környékbeliek és a nyaralótulajdonosok körében nagyon népszerű.2, ÉTTEREMAz étterem fedett kerthelyiséggel 150-200 fő befogadására alkalmas. Konyhája az egészségügyi és technikai kritériumoknak kiválóan megfelel. Felszereltsége, eszközök jó minőségűek, raktárak, tárolók állnak rendelkezésreRendezvények, nagyobb csoportok és családi rendezvények lebonyolitására is alkalmas.3. PIZZÉRIAA választék bővitését és vendégek megelégedettségét növeli a látványpizzéria. Nagyon kedvelt és népszerű, nagy forgalmat bonyolit egész szezon alatt.4. KÜRTÖS KALÁCSEgy külön helyiségben reggeltől estig működő tevékenység, a környező strandokra való kiszállitással. Különböző árusitó helyekkel kötött szerződés alapján, rendkivűl hatékonyan működött.A létesitményhez két apartman is tartozik, amelyek a személyzet számára nyujtanak szálláslehetőséget, vagy lakhatást a tulajdonos számára. Ez két külön bejáratú lakrész, melyben konyha, nappali, fürdő található a földszinten és két hálószoba a tetőtérben.Ezek esztétikai felújitásra szorulnak. A vállalkozás 26 főnek biztosit munkalehetőség. Évek óta nagy forgalmat bonyolitó, rentábilis, jó megélhetést biztosit. Forgalmi adatok alapján JÓ BEFEKTETÉS. NE HAGYJA KI, HIVJON!ÜdvözlettelSzöllősi Zsuzsánna

06-30-298-4Mutat

100% kényelem és minőség -eladó VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG BALATONFÖLDVÁRON.A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01160-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, felújított BALATONFÖLDVÁRI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉGET.LIDO HOME SIÓFOK által kínált FÖLDVÁRI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG JELLEMZÖI:A siófoki LIDO HOME Ingatlaniroda  eladásra kínálja ezt a balatonföldvári , 125nm-es söröző és éttermet ! Balatonföldváron frekventált helyen a főúton található ez az étterem. Az építésnél figyelembe vették a vonatkozó szabályozásokat így a konyha és az előkészítők rögtön úgy lettek kialakítva, hogy minden szempontból megfeleljenek az ÁNTSZ által támasztott követelményeknek. A vendégtér három részből áll. Két utcafronti teremből, melyből egyikben található az italpult és egy belső különteremből. Közvetlenül az étterem előtt parkoló is található a vendégek részére.  Az étteremben gázcirkó fűtés van így egész évben használható.Irányár:28.900.000+ÁFAde lehetőség van az étterem bérlésére is 1.500.000+ÁFA/év áron.Bővebb információért kérem hívja a megadott telefonszámot!Amennyiben a 01160-as számú a LIDO HOME által kínált BALATONFÖLDVÁRI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG, vagy bármely a kínálatunkban található VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!  

+36 70 703-8Mutat

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 83609-os számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, jó állapotú ÜZLETHELYISÉG  BALATONFÖLDVÁRON.LIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONFÖLDVÁRI ÜZLETHELYISÉG  JELLEMZÖI:  Kitűnő elhelyezkedése, több funkciós kihasználhatósága miatt páratlan lehetőséget kínál ez az üzleti ingatlan!Az ingatlan Balatonföldvár legforgalmasabb részén, közvetlenül a 7-es főút mellett saroktelken található. Ha olyan üzletet szeretne, ami önmagát reklámozza, ne szalassza el ezt a remek lehetőséget. Az üzlet több irányból is megközelíthető, előtte és az udvarában is saját parkoló található. Az udvarba távirányítóval vezérelt motoros kapun át jutunk be. A teljes telek 1798nm, melynek jelentős része térkőburkolattal fedett. Az ingatlan elhelyezkedése és az épület jellege miatt szinte bármilyen tevékenységre alkalmas lehet. Legyen az akár autószalon, alkatrész-, bútor-, élelmiszer-, ruházati-, műszaki áruház,  bank, bemutatóterem, oktatási-, továbbképzési központ vagy akár vendéglátóipari egység esetleg exkluzív szórakozó hely!Nyílászárói korszerű műanyag szerkezetek, a homlokzat Dryvit hőszigetelő vakolattal és díszkővel ellátott.  Az ingatlan központi helyiségeinek természetes megvilágítását az üvegezett bejárati ajtó és a nagyméretű utcafronti üvegportálok biztosítják.Az üzlethelyiségben gázcirkó fűtés van, a bemutatóteremben padlófűtéssel, így egész évben használható. Az ingatlan központi részét egy 144nm-es bemutatóterem alkotja, melyhez a galériában kialakított közel 30nm-es iroda és tárgyaló tartozik. Továbbá a bemutatóteremből egy közlekedőn keresztül jutunk át egy másik külön bejárattal is rendelkező 50nm üzlettérbe. Itt akár más üzleti tevékenység is folytatható, vagy akár további irodahelyiségek is kialakíthatóak! Az udvar felől pedig még van egy 21nm-es garázs is! Még egy kis érdekesség!Ha megvásárolja ezt az ingatlan, akkor nem csak egy üzlethelyiséget kap, hanem még egy remek balatoni apartmanlakás tulajdonosa is lesz!!!Ugyanis az emeleten van még egy amerikai konyhás, nappali+2szobás közel 50nm-es éven át használható lakás. Sőt a Balaton felé egy nagy 35nm-es napozóterasz nyílik a nappaliból!!!Az épület biztonságáról távfelügyeletbe bekötött riasztórendszer gondoskodik!Amennyiben a 83609-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONFÖLDVÁRI ÜZLETHELYISÉG, vagy bármely a kínálatunkban található ÜZLETHELYISÉG felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája! 

+36 70 703-8Mutat

.A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 83059-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, jó állapotú SIÓFOKI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉGET.LIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓFOKI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG JELLEMZÖI:Balatonszárszói szabad-strandon elhelyezkedő 3 üzlethelyiség!Befektetőknek vállalkozóknak ajánljuk ezt a rendkívüli lehetőséget!! Balatonszárszó egyik legforgalmasabb szabad-strandján kínáljuk ezt a három különálló épületből álló 4 üzlethelyiséget. Minden egység külön bejáratú, így akár egyenként bérbe is adható, de ha mindegyiket üzemelteti akkor konkurenciamentes helyzete van a strandon!  Jelenleg az egyik épület egy önálló étterem mely 83nm-es. Ez tartalmaz egy teljesen felszerelt konyhát, szeparált előkészítőkkel és italpulttal és egy kb 20 nm-es raktárral, ami rossz idő esetén akár a vendégek fogadására is alkalmas. Az étterem előtt egy nagyjából 70nm-es fedett terasz található. Ez az épület 2008-ban lett teljesen felújítvaA másik épület 40nm-es. Ez a sportszer kölcsönző és ajándék-játék-strandszer üzlet. Ehhez van még a Balatonba elhelyezhető stég 5 vízibiciklivel. Ebben az helyiségeben van még egy hűtőkamra is, és a tetőtér is még beépíthető. A kölcsönző 2000-ben épült.A harmadik épületben két vendéglátó egység kapott helyet. Van bent egy fagylaltozó és egy étterem. Mindkettő külön bejáratú és szintén teljes felszereléssel ellátott. A strand felől az épület előtt itt is van egy közel 50nm-es fedett terasz. Ennek az épületnek a tetőre be van építve. Ide is külön bejáraton jutunk fel. Az emelet jelenleg személyzeti szállásként funkcionál, de kis ráfordítással egy kellemes tágas nyaraló alakítható ki, mely akár saját célra, akár kiadásra is alkalmas. Itt két hálószoba, két zuhanyzó, két külön wc, egy kis teakonyha és előtér található. Ez az épület 1996-ban épült.Amennyiben a 83059-es számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG, vagy bármely a kínálatunkban található VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!   

+36 70 703-8Mutat

ÜZLETHELYISÉG KŐRÖSHEGYENA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01566 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró KŐRÖSHEGYI ÜZLETHELYISÉGÉTLIDO HOME SIÓFOK által kínált KŐRÖSHEGYI ÜZLETHELYISÉG jellemzői:-Az ingatlan jelenleg élelmiszerboltként működik, de más tevékenységre is ugyanúgy alkalmas.-Kőröshegy lakóövezeti részén található, családi házas övezetben.-A telek 1124 nm-es, melyen 3 épület található, társasházi formában.-Az üzlethelyiség a telek közvetlen utcafronti részén helyezkedik el. A vásárlók részére a parkolás biztosított.-Az épület 23 nm-es, 4 helyiségből áll.-Az üzlettér közel 19nm, ezen kívül közlekedő, wc, és raktárhelyiség található az épületben.-Minden helyiség kerámia burkolatú, a bejárati ajtó műanyag, az ablakok fa szerkezetűek.-Az épület könnyűszerkezetes, pala fedéssel.-Fűtése inverteres hűtő-fűtő klímaberendezéssel megoldott.-Az ingatlan nem csak üzleti célra, hanem kis átalakítással hétvégi háznak, nyaralónak is használható!-Kőröshegy központjához közel helyezkedik el, így akár gyalog pár perc alatt elérhető a gyógyszertár és az orvosi rendelő, étterem és a faluház is.-A BALATON 2400m, a Balatonföldvár központja 1900m, Szántód-rév 6km, M7 autópálya 3km távolságra elérhető!Amennyiben a 01566 számú a LIDO HOME által kínált KŐRÖSHEGYI ÜZLETHELYISÉG, vagy bármely a kínálatunkban található ÜZLETHELYISÉG felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 703-8Mutat

Eladó CSALÁDI HÁZ SIÓFOKONA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 00377 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, SIÓFOKI APARTMANHÁZÁT.A LIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓFOKI APARTMANHÁZ jellemzői:-488.3 nm lakóterületű apartmanházat Siófokon, az Aranyparton, 50 méterre a szabad strandtól !FIGYELEM! KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG! 21 MILLIÓ FORINT ÁRENGEDMÉNY! Az apartmanház maga a lehetőségek tárháza ! Adottságaiból kifolyólag itt akár egy jól működő idősek otthona, egészségügyi centrum, ifjúsági szálláshely stb. is létrehozható !Az épületben 10 darab 11.97 nm-es zuhanyzóval, WC-vel ellátott lakrész, 2 darab 25.18 nm-es zuhanyzóval, WC-vel ellátott lakrész, 5 nagyobb közösségi helyiség, gondnoki szoba, ruhatároló, konyha, tálaló, raktár, nagyméretű terasz és egy néhány éve létrehozott, működő, utcafronti meleg konyhás büfé található. A tetőtéri helyiségek mindegyikéhez loggia tartozik. Az épület összközműves, központi fűtéssel.Az épület egy 1339 nm-es telken fekszik, amely kültéri programokra biztosít lehetőséget.Az ingatlan nagyon jó helyen van, az Aranypart szívében , 50 méterre a Balaton-parttól!Ne habozzon, ha jól jövedelmező befektetés t keres Siófokon ! Hívjon a 06-70/639-8620-as számon, és tekintse meg ezt az eladó apartmanházat az Aranyparton !Amennyiben a 00377 számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI APARTMANHÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található APARTMANHÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!              

+36 70 639-8Mutat

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01150-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, jó állapotú BALATONFÖLDVÁRI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉGET.LIDO HOME SIÓFOK által kínált FÖLDVÁRI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG JELLEMZÖI:Teljesen felszerelt konyha, külön előkészítőkkel (hal-, hús-, zöldség előkészítő). Fekete- és fehér mosogató. A padló járólappal, a falak csempével burkoltak.Italpult, mely nyitott a belső étterem, illetve az utcafronton elhelyezkedő kerthelyiség (115nm) felé. Felette nyitható-csukható árnyékoló található.A zárt étterem részen 40-50 fő tud helyet foglalni a fából készült sörpadoknál és rattan székekben, a kerthelyiség pedig további 50 vendég fogadására képes.Az emeleten a dolgozók számára, személyzeti szállás található 3 szoba, 2 fürdőszobával. Azonban némi ráfordítással akár egy kellemes kis lakás is kialakítható. Az épület középső része 1988-ban épült, majd 2004-ben lett bővítve a zárt étteremrésszel, illetve tágasabb lett a konyha és az  előkészítők területe  is.Amennyiben a 01150-es számú a LIDO HOME által kínált FÖLDVÁRI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG, vagy bármely a kínálatunkban található VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!  

+36 70 703-8Mutat

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01538 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZÓLÁDI ÜZLETHELYISÉGÉTLIDO HOME SIÓFOK által kínált SZÓLÁDI ÜZLETHELYISÉG jellemzői:-A 400 nm-es, egyszintes épület 8,5m széles és 53,5m hosszúságú, melyhez 6479m-es telek tartozik.-Az épület 4 külön bejáratú szeparált csarnokból áll melyből 2-3 könnyen egybe is nyitható.-A telek méretei miatt igény esetén még további csarnokok és építhetőek, így nincs akadálya a későbbi bővítésnek!-Az épületben ezen kívül található még egy irodahelyiség és az üzemelés szükséges szociális helyiségek (öltöző, zuhanyzó, wc). Ezek a 2009-es felújítás során lettek kialakítva. A cserépfedésű tetőszerkezet szintén 2009-ben lett felújítva.-Az ingatlan többféle kereskedelmi és ipari tevékenységre (gyártó, szerelő üzem,), raktározásra, mezőgazdasági hasznosításra (istálló, termény tároló, mg gép garázs stb.) is alkalmas.-Az épület zárt szennyvíz hálózattal, 3x32A ipari árammal, neonvilágítással, beton aljzattal, tűzcsapokkal rendelkezik. Targoncával bejárható.-Az ingatlan Szólád északnyugati részén található, ipari övezetben, kamionnal is megközelíthető. -A BALATON 5 km, a Balatonszárszó központja 4km, M7 autópálya 2km távolságra elérhető!-Az ingatan tulajdoni lap szerint "kivett major 1 épület"-ként szerepel, irányára 29M Ft+ÁFAKiváló befektetési lehetőség ez többféle iparág számára, köszönhetően a jó infrastruktúrának, a bővítési lehetőségeknek, és helyi munkaérőnek köszönhetően!Az ingatlan rugalmasan megtekinthető, jöjjön és nézze meg akár ma!Amennyiben a 01538 számú a LIDO HOME által kínált SZÓLÁDI ÜZLETHELYISÉG, vagy bármely a kínálatunkban található ÜZLETHELYISÉG felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 703-8Mutat

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 02035-os  számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű SZÁNTÓDI VENDÉGLŐT,KERTHELYISÉGGEL. A LIDO HOME SIÓFOK által kínált SZÁNTÓDI VENDÉGLŐ  jellemzői:-160 nm-es összes alapterület, mely 4db 40nm helyiségből áll.-Az egyik helyiség egy fedett külön terem, mely 20-30 fő befogadására képes. Itt lettek kialakítva a vendégek számára a mosdók is.-Van két külön 40nm-es teljesen felszerelt konyha, a kerthelyiség felől italpult résszel. Mindkét konyha gazdagon gépesített, teljesen felszerelt. Tűzhelyekkel, indukciós lapokkal, rostlapokkal, gyros sütővel, pizza kemencével, fekete- és fehérmosogatóval, előkészítőkkel, személyzeti mosdókkal, hűtőkkel, kv gépekkel, italautomatával.-A negyedik helyiség jelenleg raktárként funkciónál.-Az ingatlanhoz 637nm-es saját telek tartozik, melyből az üzlet előtt egy nagy platánfa ad árnyékot az idén térkövezett kerthelyiségnek. Ez szintén teljesen berendezett, jó minőségű fa sörpadokkal, napernyőkkel, kilátással a Balatonra. 100-120 fő kényelmesen elfér.-A vendéglőhöz saját kizárólagos használatú parkoló is tartozik.-Az épület Szántód legjobb részén található, folyamatos átmenőforgalommal rendelkező utcában. A közelben lévő kempingekből, nyaralókból is folyamatosan érkeznek a vendégek! A vendéglő márciustól október végéig tart nyitva jelenleg.Kiváló, gyorsan megtérülő üzleti lehetőséghez jut, aki megvásárolja ezt a hosszú évek óta bejáratott, jelenleg is üzemelő vendéglátó egységet.-Az ingatlan azonnal átvehető, a szükséges engedélyekkel együtt, így akár már idén nyáron is birtokba vehető!Az ár a teljes berendezést tartalmazza!Hívjon, nézze meg még ma!Amennyiben a 02035-os számú a LIDO HOME által kínált SZÁNTÓDI VENDÉGLŐ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 703-8Mutat

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01999-- számú, kiváló tulajdonságokkal bíró 312nm-es vendéglőt! A LIDO HOME SIÓFOK által kínált  SZÁNTÓDI  vendéglő jellemzői:-312 nm-es összes alapterület. Ebből a főépület 2szintes, téglaépítésű, 1981-ben épült.-Az alsó szinten található az étterem és a konyha, mely 143nm-es. A konyha teljesen berendezett, szeparált előkészítőkkel, hűtőkamrával. Az étterem rész is berendezéssel együtt, azonnal használatba vehető.-A felső szinten jelenleg egy nagy 134 nm-es lakás található, mely 1996-ban lett kész. A bejárat felől az előszobából nyílik egy hatalmas tágas 56nm-es nappali előtte erkéllyel. A nappaliból egy közlekedőből nyílik 5 hálószoba, fürdőszoba és külön wc. Az udvari két szoba szintén erkéllyel. A lakás fűtése gázcirkó kazánnal, radiátorokkal megoldott.-Tartozik még az étteremhez egy külön utcafronti üzlethelyiség, mely korábban pizzériaként, majd streetfood étteremként üzemelt.-Az épület Szántód legjobb részén található, nagy átmenőforgalommal rendelkezik az utca, így jó üzleti lehetőséget rejt magába, akár étteremben akár panzióban gondolkodik leendő új tulajdonosa. -A BALATON 250 m, a szabadstrand 700m-re, balatonföldvári hajóállomás 2,5km, a bevásárolási lehetőségek és a Szántód-rév 1000m, M7 autópálya 6km távolságra elérhetAmennyiben a 01999 -- számú a LIDO HOME által eladásra kínált SZÁNTÓDI VENDÉGLŐ , vagy bármely a kínálatunkban található  BALATONI INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 703-8Mutat

Eladó ÜZLETHELYISÉG SZÓLÁDONA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01533 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű SZÓLÁDI ÜZLETHELYISÉGETLIDO HOME SIÓFOK által kínált SZOLÁDI ÜZLETHELYISÉG JELLEMZÖI:-130 nm-es, egyszintes épület 6m széles és 20m hosszúságú, melyhez egy 10nm-es raktárhelyiség tartozik még.-Az üzlettér 120 nm-es ez magába foglal egy 10 nm-es vizesblokkot.-Az ingatlan Szólád északi végén található és több utcára néz.-Az üzlethelyiség többféle kereskedelmi és ipari tevékenységre, valamint raktározásra is alkalmas.-Az épületbe minden közmű be van vezetve, fűtése gázkonvektorokkal megoldott!-Az ingatlan téglaépítésű, cserépfedéssel.-Elhelyezkedése miatt nem csak üzleti célra, hanem átalakítással családi házként vagy nyaralóként is hasznosítható.-A saroktelek melyen az épület áll 550 nm-es.-A BALATON 5 km, a Balatonszárszó központja 4km, M7 autópálya 2km távolságra elérhető!-Az üzlethelyiség irányára bruttó ár, így céges vásárló esetén az ÁFA visszaigényelhető!  ( 7,086M+ÁFA )Amennyiben a 01533 számú a LIDO HOME által kínált SZÓLÁDI ÜZLETHELYISÉG, vagy bármely a kínálatunkban található ÜZLETHELYISÉG felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 703-8Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!