Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

+36 70 393 4Mutat

A Balaton déli partjának legszebb panorámájú városa Fonyód. A 233 m magas Várhegy és a mellette álló 207 m magas Sipos-hegy szigetként emelkedik ki a környező Nagy-Berek lápos, vizenyős rétvilágából. Fonyód belterületén, annak Fő utcájában, 5047 m2 nagyságú, téglalap alakú (20 m széles, 252,3 m hosszú) telekből kiaklakított, az erdő melletti, felső útról és a teljes teleknek kb. a közepe táján, egy 15 m széles (az RRT szerint tervezett, 308 m2 nagyságú) közúttal kettévágott útról, valamint a Fő utcáról nyíló belső útról is megközelíthető, albetétesített, 2528 m2 nagyságú, telekosztással további 4db telekre osztható, rendezett, építkezésre előkészített telek, a Főutcához csatlakozó, 343 m2 nagyságú, 85 m hosszú belső úttal együtt eladó.Az ingatlan elektromos-, víz-csatorna- és gázhálózati ellátása, az alatta elhelyezkedő telkek mellett kialakított belső út (magánút) mentén tervezett hálózatra történő rákötéssel megoldható. Az ingatlan övezeti besorolása LKe2, kertvárosi terület, beépíthetősége 30%-os, maximum 5m magas épület építhető oldalhatárra, a kötelező zöldfelület aránya 20%, a legkisebb teleknagyság 600 m2, a legkisebb telekszélesség 16m. Az ingatlantól kb. 800m távolságra, 2800 főre tervezett termálfürdő projekt megvaló-sítása során, minden évszakban megjelenő, üdülni- és gyógyulni vágyó, nagyszámú vendégre építetten a telkek használatát illetően számtalan lehetőség (társasház, üdülő, szolgáltatóház stb.) kínálkozik.

+36 70 393 4Mutat

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK NÁLUNK!BALATONMÁRIAFÜRDŐN, SZABAD STRAND KÖZELÉBEN, 822 M2-ES vízközeli TELEK eladó!ÖSSZKÖZMŰVEK (víz, csatorna, villany, gáz) ADOTT TELEK BEÉPÍTHETŐSÉGE 25 %-OS.TERÜLET SÍK JÓ MÉRETARÁNYOKKAL RENDELKEZIK.A TELEK LEÍRÁSA:A telek önálló helyrajzszámmal rendelkezik, 822nm-es, saját közúttal. A nyílt víztől csak egy telek választja, el. A Telek alkalmas nyaraló, családi ház építésére és csodálatos kert kialakítására, amiben még medence is elfér.KÖRNYÉK LEÍRÁSA:BALATONMÁRIAFÜRDŐN a Balaton déli partján található, az M7-es autópálya megépülésével jól és kényelmesen megközelíthető üdülőhely. A Balatonfenyvesi és a keszthelyi lehajtó között helyezkedik el, közel egyforma távolságra. A település 1891 óta folyamatosan fejlődik. Először a Festetics család fedezte fel kiváló adottságait a szőlőtermesztésre, majd a halászat és vadászat szerelmesei építettek hétvégi házakat.Ma már közel kétezer nyaraló, családi ház található, állandó lakosok száma közel ezer fő.Így télen-nyáron üzemelő kereskedelmi és szolgáltató egységek biztosítják az ellátást.Közművesítés 100 % kivéve a gázt, 60%-ban van kiépítve a vezeték, de a munkálatok folytatódnak. Az úthálózat 60%-ban pormentesített.Balatonmáriafürdő különleges adottsága Nyugati Főcsatorna, amely kiváló horgászparadicsom egész évben. Egy másik kiválósága, hogy a torkolat közelében vitorláskikötő van kialakítva, remek hely a vitorlázás szerelmeseinek. A torkolat közelében hajókikötő is található, ahonnan rendszeres járat van a Balaton északi partjára tavasztól őszig.

+36704619Mutat

Somogy megye, Hetes, 1206 nm-es összközműves építési telek eladó. Az ingatlan a Hetes lakópark nyugodt környezetében helyezkedik el. A telek szélessége 28 m, tv és internet hálózattal is rendelkezik. Terveztesse meg Nálunk álmai otthonát, mellyel megteremtheti Önnek és családjának ezen a kivételesen alacsony áron ebben a kiváló helyrajzi adottsággal rendelkező lakóparkban a nyugodt családi életet.Somogy megye székhelyétől, Kaposvártól 12km-re a Balaton irányába Hetes községében 38db összközműves építési telek eladó. A Hetes -i településen óvoda, iskola, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő és élelmiszer bolt is található. A tömegközlekedés nagyon jó, buszjárat 30 percenként megáll a településen. Ezen a kivételesen alacsony áron eladó az összes zölddel jelölt telek, a pirossal jelöltek már elkeltek! Az építési telkek teljes közművel rendelkeznek. A széles és teljesen sík telek tulajdonságok teszik még vonzóbbá ezt a nyugodt, folyamatosan beépülő lakóparkot az építkezők illetve befektetők számára. Több házépítő céggel is kapcsolatban állva szinte minden, új ingatlanra vágyó ügyfeleinket ki tudunk szolgálni a téglaszerkezetű házaktól a könnyűszerkezetes faházakig. És ez még nem minden, ugyanis segítünk abban is, hogy igénybe tudja venni az összes, alanyi jogon járó állami támogatást illetve a lehető legkedvezőbb hitelkonstrukciókat az ingatlan megvásárlásához. Keressen bennünket bizalommal ...

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!