Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A siófoki LIDO HOME ngatlaniroda eladásra kínál Siófok Kiliti szőlőhegy lábánál egy lakóház építésére alkalmas ÉPÍTÉSI TELKET!Eladásra kínáljuk ezt a telket egy újonnan kiépülő környéken ami csendes, mentes a város zajától. A telek 3007 m2-es és panorámás-ugyanis csodás,  erdős a kilátás. Az „Mk” jelű kertgazdasági területen a „/L” jellel kiegészített jelű övezetekben lakófunkciót is kielégítő épület is elhelyezhető, ha - a szennyvízkezelés a vízügyi és a környezetvédelmi hatóságok által elfogadott módon megoldott, - a telek a (2)–(4) bekezdésben meghatározottak szerinti művelés alatt áll, - a telek területe legalább 3000 m², - a telek beépítettsége nem fogja meghaladni a 3%-ot, - az övezetben előírt mezőgazdasági művelési feltételek is teljesíthetők, - megfelel az (1) bekezdésben előírt formai szabályoknak, - 56a lakófunkciót kiszolgáló út céljára megtörtént a lejegyzés e rendelet 80.§ -a szerint; - 57a lakó épületet a meglévő, illetve a tervezett szabályozási vonaltól legalább 5 méterre, a szomszédos telekhatároktól, legalább 3 méterre kell elhelyezni.Mk-á kert., gyüm. vagy szőlő 3%-a építhető be (de legfelj. 100 m² építhető be) 4m az épületmagasság! Minimum teleknagyság 3000m2A telken nincs még közmű de az utcában megtalálható. Folyamatosan épül be a környék, több új ingatlan elkészült már.. Álmodja meg otthonát egy nyugodt hangulatot idéző környezetben.Ide érdemes tervezni!Hívjon bizalommal!Amennyiben a 15500220-es  számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A siófoki LIDO HOME Ingatlaniroda eladásra kínál 002897 számmal, Siófok Fokihegyen új parcellázású, összközműves építési telket! Az ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői:-812 m2 (kivett beépítetlen terület megnevezéssel)-összközműves telek-Lke-1 övezet, 30%-a beépíthető, szabadonálló épültet lehet építeni, illetve 6 méter az épületmagasság. Kertvárosias lakóterület (Lke) 12. § (1) 25 A kertvárosias lakóterületen elhelyezhetők: - lakóépületek (de egy telken legfeljebb négy lakással), - a helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épületek, - egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épületek, - a terület rendeltetésszerű használatát nem zavaró hatású kézműipari épületek, - üdülőépületek (de csak a már így kialakult tömbökben és egy telken legfeljebb négy üdülőegységgel), - a lakó- vagy üdülőépületek rendeltetésszerű használatához szükséges kiegészítő építmények, valamint kivételesen: legfeljebb hat lakás egy telken, a helyi lakosság közbiztonságát szolgáló építmények, sportépítmények, üzemanyagtöltők és a terület rendeltetésszerű használatát nem zavaró hatású egyéb gazdasági építmények. (2) A kertvárosias lakóterületen egy önálló rendeltetési egységre legalább 300 m² telekhányadnak kell jutni. (3)Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez az összközműves ÉPÍTÉSI TELEK SIÓFOK FOKIHEGYDEN, hívjon elérhetőségemen! LIDO HOME A Balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó ÉPÍTÉSI TELEK BALATONFENYVESEN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00379-es s számú, kiváló tulajdonságokkal bíró BALATONFENYVESI ÉPÍTÉSI TELKET.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált BALATONFENYVESRI ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői:Balatonfenyvesen, település központjához közel, vízparttól kb. 350 m-re , 660 m2-es, összközműves építési telek eladó. A telek a település egyik frekventált, központ közeli utcájában található, körbe kerített, 20%-a beépíthető, maximális építmény magasság 5,5 méter, elhelyezkedéséből és méretét tekintve egyaránt kiválóan alkalmas nyaraló, családi ház építésére, hangulatos mediterrán udvar kialakítására, vagy akár vállalkozás működtetésére, bemutatóterem kialakítására is. Víz, villany csatorna közművel rendelkezik, (egyedi vízórával), gáz közmű az utcában, így a rákötés egyszerűen megoldható. Balatonfenyves hangulatos üdülőfalu, mely a déli part egyik leghosszabb partszakaszával rendelkező üdülőhelye. A telektől kb. 8 perces sétával elérhető a kiépített,  minden korosztály számára felhőtlen kikapcsolódást biztosító szabad strand. Könnyen megközelíthető: az autópálya lehajtótól pár perces úttal elérhető. A közelben megcsodálhatjuk a Nagyberek természetvédelmi területet, annak érintetlen környezetét, élővilágát, kiépített kerékpár- és túraútvonalak segítik a felfedező kedvű turistákat. feltöltődhetünk Csisztapusztán, a gyógyvízéről világszerte ismert termálfürdőben, de Hévíz, Kehidakustány is könnyen elérhető a kikapcsolódni vágyók számára. A gyermekek önfeledt szórakoztatását a közeli vidámpark és a gokartpálya garantálják. Ha Ön építkezne, ám az ideális helyszínt még nem sikerült megtalálnia, akkor fenti telket mindenképpen ajánlom figyelmébe!Amennyiben a 00379-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONFENYVESI ÉPÍTÉSI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A Balaton déli partjának legszebb panorámájú városa Fonyód. A 233 m magas Várhegy és a mellette álló 207 m magas Sipos-hegy szigetként emelkedik ki a környező Nagy-Berek lápos, vizenyős rétvilágából. Fonyód belterületén, annak Fő utcájában, 5047 m2 nagyságú, téglalap alakú (20 m széles, 252,3 m hosszú) telekből megosztás után, egy a Fő utcáról nyíló, 4 m széles belső útra felfűzött, földmérők által kimért, albetétesített, ikerház építésére alkalmas, három, 600m2?t meghaladó (603, 629, 636 m2) nagyságú, rendezett, építkezésre előkészített telkek közül a Fő utcától számított harmadik telek, a Főutcáról nyíló, hozzá vezető, belső úttal (343 m2) együtt (946 m2) eladó. Az ingatlan elektromos-, víz-csatorna- és gázhálózati ellátása, a mellette elhelyezkedő, a telekhez felvezető, a Fő utcáról nyíló, belső út (magánút) mentén tervezett hálózatra történő rákötéssel megoldható.Az ingatlanok övezeti besorolása LKe2, kertvárosi terület, beépíthetősége 30%-os, maximum 5m magas épület építhető oldalhatárra, a kötelező zöldfelület aránya 20%, a legkisebb teleknagyság 600 m2, a legkisebb telekszélesség 16m. Az ingatlantól kb. 800m távolságra, 2800 főre tervezett termálfürdő projekt megvaló-sítása során, minden évszakban megjelenő, üdülni- és gyógyulni vágyó, nagyszámú vendégre építetten a telkek használatát illetően számtalan lehetőség (társasház, üdülő, szolgáltatóház stb.) kínálkozik.

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 1919-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró TELKÉTAz eladó telek jellemzői:-1459m2 összközműves építési telek-Lf 2 övezeti besorolás 30%-a beépíthető, minimum telek nagyság 1000m2, megengedett legnagyobb építménymagasság 4,5m-zöldterület 60%-a telekre oldalhatáron álló házat lehet építeni A falusias lakóövezet általános előírásai:a) A terület jellemzően alacsony laksűrűségű, összefüggő, nagy kertes, legfeljebb három önálló rendeltetési egységet magába foglaló, jellemzően lakóépületek elhelyezésére szolgál. Állattartó épület építése csak a helyi állattartási rendelet szerint engedélyezhető,b) A területen lakóépület, mező- és erdőgazdasági (üzemi) építmény, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület, szálláshely, szolgáltató épület, kézműipari építmény, helyi, igazgatási, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület, sportépítmény, helyezhetők el.(2) A falusias lakóövezet általános építési feltételeia) Újonnan épületek csak oldalhatáron álló beépítési mód szerinti építési helyen belül helyezhetők el. A beépíthető oldalhatárt a telektömbben kialakult beépítés szerint kell meghatározni.b) Újonnan az előkert legfeljebb 1,5 m-rel több mint a szomszédos építési telek kialakult elő- kertje, de legfeljebb 5.0 m.c) Az övezetben az újonnan kialakítható építési telekca) legkisebb területe az övezeti előírás szerinti;cb) legkisebb mélysége 50 m;cc) legkisebb/legnagyobb szélessége – az Lf-1* és Lf-2* jelű építési övezetek kivételével - 16 m és 28 m között alakítható.d) Az övezeti előírásnál nagyobb területű telken épületenként 350 m2-nél nagyobb beépített terület akkor sem engedélyezhető, ha a beépítési % ezt lehetővé tenné.e) A zöldfelületi fedettség legkisebb értéke az övezeti előírás szerinti, Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!Amennyiben a 1919-Es számú a LIDO HOME által kínált TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található TELEK felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK NÁLUNK!BALATONMÁRIAFÜRDŐN, SZABAD STRAND KÖZELÉBEN, 822 M2-ES vízközeli TELEK eladó!ÖSSZKÖZMŰVEK (víz, csatorna, villany, gáz) ADOTT TELEK BEÉPÍTHETŐSÉGE 25 %-OS.TERÜLET SÍK JÓ MÉRETARÁNYOKKAL RENDELKEZIK.A TELEK LEÍRÁSA:A telek önálló helyrajzszámmal rendelkezik, 822nm-es, saját közúttal. A nyílt víztől csak egy telek választja, el. A Telek alkalmas nyaraló, családi ház építésére és csodálatos kert kialakítására, amiben még medence is elfér.KÖRNYÉK LEÍRÁSA:BALATONMÁRIAFÜRDŐN a Balaton déli partján található, az M7-es autópálya megépülésével jól és kényelmesen megközelíthető üdülőhely. A Balatonfenyvesi és a keszthelyi lehajtó között helyezkedik el, közel egyforma távolságra. A település 1891 óta folyamatosan fejlődik. Először a Festetics család fedezte fel kiváló adottságait a szőlőtermesztésre, majd a halászat és vadászat szerelmesei építettek hétvégi házakat.Ma már közel kétezer nyaraló, családi ház található, állandó lakosok száma közel ezer fő.Így télen-nyáron üzemelő kereskedelmi és szolgáltató egységek biztosítják az ellátást.Közművesítés 100 % kivéve a gázt, 60%-ban van kiépítve a vezeték, de a munkálatok folytatódnak. Az úthálózat 60%-ban pormentesített.Balatonmáriafürdő különleges adottsága Nyugati Főcsatorna, amely kiváló horgászparadicsom egész évben. Egy másik kiválósága, hogy a torkolat közelében vitorláskikötő van kialakítva, remek hely a vitorlázás szerelmeseinek. A torkolat közelében hajókikötő is található, ahonnan rendszeres járat van a Balaton északi partjára tavasztól őszig.

VÍZKÖZELI TELEK BALATONFENYVESEN!KIZÁRÓLAG A LIDO HOME Balatonboglár Ingatlaniroda kínálja eladásra a 01051-es számú, vízközeli, hangulatos természeti környezetben lévő, vízközeli telket. A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált BALATONFENYVESI TELEK jellemzői: A Balatonfenyvesi telek főbb jellemzői:      -       540 m2 -es hangulatos telek, kiépített szabad strandtól mindössze 200 m-re!-       a telken jelenleg 60 m2 -es, tégla építésű, családi ház minősítésű, felújítandó, vagy bontandó ingatlan található-       Hátsó udvari tároló épületek -       Az ingatlan önálló víz, villany, csatorna közművel rendelkezik-       Elhelyezkedését tekintve vasút és vízpart között található-       Balaton part, kiépített szabad strand, az ingatlantól 200 m-re, kényelmes séta távolságra elérhető-       Vasútállomás, autóbusz pályaudvar, bevásárlási, szórakozási lehetőségek az ingatlan  500 m- es körzetében találhatók.-       Rendezett tulajdonviszony, azonnal birtokba vehető, tehermentes ingatlan Ha Ön vízközeli, hangulatos természeti környezetben szeretné családi házát, vagy nyaralóját felépíteni, fenti telket kiemelten ajánlom figyelmébe! Amennyiben a 01051-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONFENYVESI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!