Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUMNÁL!BALATONMÁRIAFÜRDŐN, SZABAD STRAND KÖZELÉBEN, 989 M2-ES VÍZPARTI telek eladó! A KÖZMŰVEK /víz, csatorna, villany, gáz/ AZ UTCÁBAN.A TELEK BEÉPÍTHETŐSÉGE 25 %-OS.A TERÜLET SÍK, NÉGYZET ALAKÚ, JÓ MÉRETARÁNYOKKAL RENDELKEZIK /hosszúság ill. szélesség/.A TELEK LEÍRÁSA:A telek önálló helyrajzszámmal rendelkezik, 989 nm-es, saját közúttal . nyílt víztől csak a természetes nádas választja, el A jelenlegi tulajdonos igény esetén biztosítja saját lejáróján a tó megközelítését. Telek alkalmas nyaraló, családi ház építésére és csodálatos kert kialakítására, amiben még medence is elfér.A területnek rendkívül jó környezeti adottságai vannak, mivel CSENDES UTCÁBAN A TALÁLHATÓ. A SZOMSZÉD INGATLANOK RENDEZETTEK, SEMMILYEN ZAVARÓ KÖRÜLMÉNY NEM TAPASZTALHATÓ.KÖRNYÉK LEÍRÁSA:BALATONMÁRIAFÜRDŐN a Balaton déli partján található, az M7-es autópálya megépülésével jól és kényelmesen megközelíthető üdülőhely. A Balatonfenyvesi és a keszthelyi lehajtó között helyezkedik el, közel egyforma távolságra. A település 1891 óta folyamatosan fejlődik. Először a Festetics család fedezte fel kiváló adottságait a szőlőtermesztésre, majd a halászat és vadászat szerelmesei építettek hétvégi házakat.Ma már közel kétezer nyaraló, családi ház található, állandó lakosok száma közel ezer fő.Így télen-nyáron üzemelő kereskedelmi és szolgáltató egységek biztosítják az ellátást.Közművesítés 100 % kivéve a gázt, 60%-ban van kiépítve a vezeték, de a munkálatok folytatódnak. Az úthálózat 60%-ban pormentesített.Balatonmáriafürdő különleges adottsága Nyugati Főcsatorna, amely kiváló horgászparadicsom egész évben. Egy másik kiválósága, hogy a torkolat közelében vitorláskikötő van kialakítva, remek hely a vitorlázás szerelmeseinek. A torkolat közelében hajókikötő is található, ahonnan rendszeres járat van a Balaton északi partjára tavasztól őszig.

BALATONI FREKVENTÁLT HELYEN LÉVŐ TELKET KÍNÁLUNK ELADÁSRA, MELY MOST ELŐSZÖR KERÜL AZ INGATLANPIACRA KIZÁRÓLAGOS JOGGAL CSAK IRODÁNK, KÍNÁLATÁBAN!Szeretném felhívni figyelmét egy hatályos építési tervel és építési anyagokkal rendelkező ingatlanra Balatonmáriafürdőn . A telken minden nemű közmű megtalálható . Szükség esetén az építkezés ideje alatt alkalma van a telken található 2 lakókocsiban való lakhatás .A tervezett építmény rövid leírása :- nappali , konyha , étkező , -2 háló, fürdő – WC, -2 fedett terasz A KÖRNYÉK LEÍRÁSA:BALATONMÁRIAFÜRDŐ a Keszthelyi-öböl déli oldalán, a Kis-Balaton szomszédságában, közvetlenül a vízparton fekszik.A település minden korosztály számára kedvelt, pihenési és szórakozási lehetőséget széles választékban biztosít, nyáron a pezsgő élet jellemzi . A központban hajókikötő üzemel, keszthelyi, szigligeti, badacsonyi, fonyódi útvonallal. A védett csatornában a nagyméretű vitorlások számára is megoldott a biztonságos kikötés és a hajók tárolása. A vasútállomáson és a buszpályaudvaron a gyorsvonatok zöme, és a távolsági buszok is megállnak.A sok étterem, éjszakai bár, fagylaltozó, ABC, szolgáltató egység, gyógyszertár, piac, stb. van a környéken.A nagy területű szabad strandon játszóteret, szociális épületeket, zuhanyzókat alakítottak ki rendezett, esztétikus formában. Ezen a strandon szintén megtalálhatók a szórakozást, vendéglátást szolgáló létesítmények.Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére!Nálunk Ön az első!További ajánlatainkért látogasson el honlapunkra .

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK NÁLUNK!BALATONMÁRIAFÜRDŐN, SZABAD STRAND KÖZELÉBEN, 822 M2-ES vízközeli TELEK eladó!ÖSSZKÖZMŰVEK (víz, csatorna, villany, gáz) ADOTT TELEK BEÉPÍTHETŐSÉGE 25 %-OS.TERÜLET SÍK JÓ MÉRETARÁNYOKKAL RENDELKEZIK.A TELEK LEÍRÁSA:A telek önálló helyrajzszámmal rendelkezik, 822nm-es, saját közúttal. A nyílt víztől csak egy telek választja, el. A Telek alkalmas nyaraló, családi ház építésére és csodálatos kert kialakítására, amiben még medence is elfér.KÖRNYÉK LEÍRÁSA:BALATONMÁRIAFÜRDŐN a Balaton déli partján található, az M7-es autópálya megépülésével jól és kényelmesen megközelíthető üdülőhely. A Balatonfenyvesi és a keszthelyi lehajtó között helyezkedik el, közel egyforma távolságra. A település 1891 óta folyamatosan fejlődik. Először a Festetics család fedezte fel kiváló adottságait a szőlőtermesztésre, majd a halászat és vadászat szerelmesei építettek hétvégi házakat.Ma már közel kétezer nyaraló, családi ház található, állandó lakosok száma közel ezer fő.Így télen-nyáron üzemelő kereskedelmi és szolgáltató egységek biztosítják az ellátást.Közművesítés 100 % kivéve a gázt, 60%-ban van kiépítve a vezeték, de a munkálatok folytatódnak. Az úthálózat 60%-ban pormentesített.Balatonmáriafürdő különleges adottsága Nyugati Főcsatorna, amely kiváló horgászparadicsom egész évben. Egy másik kiválósága, hogy a torkolat közelében vitorláskikötő van kialakítva, remek hely a vitorlázás szerelmeseinek. A torkolat közelében hajókikötő is található, ahonnan rendszeres járat van a Balaton északi partjára tavasztól őszig.

100% kényelem és minőség - eladó ÉPÍTÉSI TELEK BALATONŐSZÖDÖN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00088-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró BALATONŐSZÖDI ÉPÍTÉSI TELKET.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált BALATONŐSZÖDI ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői:ELADÓ közművesitett (villany, víz, csatorna) telek Balatonőszönön a Fő út  és Balaton között. Métrete: 844 nm-es, vegyes építési övezetben található, ezért családi ház és nyaraló egyaránt építhető. - Keéllemes környezetben, árnyas fák között, új építésű házak közelében található- a telektől 5 perces sétára találja Balatonöszöd kellemes és igényes szabad strandját.- Ha lovagolni szeretne figyelmébe ajánlom a 10 km-re lévő Rádpusztát, esti borozgatáshoz pedig a déli part közkedvelt borospincéit, mely a környező településeken, domboldalak lankáin találhatók. Víz, villany és csatorna a telken belül található. A balatoni bringa-körút a telek előtt halad el, akár biciklivel is felfedezheti a déli part szépségeit. Az eladó építési telek M7-es lehajtójától 5 percre, a Balaton parttól 200 méterre helyezkedik le.Amennyiben a 00088-as számú a LIDO HOME által kínált BALATONŐSZÖDI ÉPÍTÉSI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!