Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUMNÁL!BALATONMÁRIAFÜRDŐN, SZABAD STRAND KÖZELÉBEN, 989 M2-ES VÍZPARTI telek eladó! A KÖZMŰVEK /víz, csatorna, villany, gáz/ AZ UTCÁBAN.A TELEK BEÉPÍTHETŐSÉGE 25 %-OS.A TERÜLET SÍK, NÉGYZET ALAKÚ, JÓ MÉRETARÁNYOKKAL RENDELKEZIK /hosszúság ill. szélesség/.A TELEK LEÍRÁSA:A telek önálló helyrajzszámmal rendelkezik, 989 nm-es, saját közúttal . nyílt víztől csak a természetes nádas választja, el A jelenlegi tulajdonos igény esetén biztosítja saját lejáróján a tó megközelítését. Telek alkalmas nyaraló, családi ház építésére és csodálatos kert kialakítására, amiben még medence is elfér.A területnek rendkívül jó környezeti adottságai vannak, mivel CSENDES UTCÁBAN A TALÁLHATÓ. A SZOMSZÉD INGATLANOK RENDEZETTEK, SEMMILYEN ZAVARÓ KÖRÜLMÉNY NEM TAPASZTALHATÓ.KÖRNYÉK LEÍRÁSA:BALATONMÁRIAFÜRDŐN a Balaton déli partján található, az M7-es autópálya megépülésével jól és kényelmesen megközelíthető üdülőhely. A Balatonfenyvesi és a keszthelyi lehajtó között helyezkedik el, közel egyforma távolságra. A település 1891 óta folyamatosan fejlődik. Először a Festetics család fedezte fel kiváló adottságait a szőlőtermesztésre, majd a halászat és vadászat szerelmesei építettek hétvégi házakat.Ma már közel kétezer nyaraló, családi ház található, állandó lakosok száma közel ezer fő.Így télen-nyáron üzemelő kereskedelmi és szolgáltató egységek biztosítják az ellátást.Közművesítés 100 % kivéve a gázt, 60%-ban van kiépítve a vezeték, de a munkálatok folytatódnak. Az úthálózat 60%-ban pormentesített.Balatonmáriafürdő különleges adottsága Nyugati Főcsatorna, amely kiváló horgászparadicsom egész évben. Egy másik kiválósága, hogy a torkolat közelében vitorláskikötő van kialakítva, remek hely a vitorlázás szerelmeseinek. A torkolat közelében hajókikötő is található, ahonnan rendszeres járat van a Balaton északi partjára tavasztól őszig.

+36704693Mutat

Kizárólag irodánk kínálatából eladó ez az összközműves építési telek Zamárdiban!Az eladó telek jellemzői:-1459m2 összközműves építési telek-Lf 2 övezeti besorolás 30%-a beépíthető, minimum telek nagyság 1000m2, megengedett legnagyobb építménymagasság 4,5m-zöldterület 60%-a telekre oldalhatáron álló házat lehet építeni A falusias lakóövezet általános előírásai:a) A terület jellemzően alacsony laksűrűségű, összefüggő, nagy kertes, legfeljebb három önálló rendeltetési egységet magába foglaló, jellemzően lakóépületek elhelyezésére szolgál. Állattartó épület építése csak a helyi állattartási rendelet szerint engedélyezhető,b) A területen lakóépület, mező- és erdőgazdasági (üzemi) építmény, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület, szálláshely, szolgáltató épület, kézműipari építmény, helyi, igazgatási, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület, sportépítmény, helyezhetők el.(2) A falusias lakóövezet általános építési feltételeia) Újonnan épületek csak oldalhatáron álló beépítési mód szerinti építési helyen belül helyezhetők el. A beépíthető oldalhatárt a telektömbben kialakult beépítés szerint kell meghatározni.b) Újonnan az előkert legfeljebb 1,5 m-rel több mint a szomszédos építési telek kialakult elő- kertje, de legfeljebb 5.0 m.c) Az övezetben az újonnan kialakítható építési telekca) legkisebb területe az övezeti előírás szerinti;cb) legkisebb mélysége 50 m;cc) legkisebb/legnagyobb szélessége – az Lf-1* és Lf-2* jelű építési övezetek kivételével - 16 m és 28 m között alakítható.d) Az övezeti előírásnál nagyobb területű telken épületenként 350 m2-nél nagyobb beépített terület akkor sem engedélyezhető, ha a beépítési % ezt lehetővé tenné.e) A zöldfelületi fedettség legkisebb értéke az övezeti előírás szerinti, Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!06704182569Várdai AndreaIrodánkban teljes körű ügyintézés!Hétvégén is állunk rendelkezésére!

Kaposváron a Ezüsthárs lakópark peremén 7 kereskedelmi telek 5500 Ft/nm áron eladó. A telkek 2622-4495 nm-esek.A telkek a Gksz/9 és a Gksz/10 építési övezetbe tartoznak, melyekre az alábbi előírások vonatkoznak.- A kereskedelmi, szolgáltató területek építési övezetei elsősorban a védőtávolságot nem igénylő üzemi jellegű tevékenységhez, raktározáshoz szükséges építmények, valamint az egyéb kereskedelmi, szolgáltató, ellátó építmények elhelyezésére szolgálnak.- Kereskedelmi, szolgáltató területek építési övezeteiben elhelyezhető:a)nem zaó hatású gazdasági tevékenységi célú épületek;b)a gazdasági célú épületen belül a tulajdonos, a használó és az alkalmazottak számára szolgáló lakások;c)kereskedelmi, raktár-kereskedelmi épület, legfeljebb 10.000 m2 bruttó szintterületig;d)ellátó, szolgáltató épületek;e)irodaépület;f)parkolóház;g)üzemanyagtöltő, autómosó;h)közlekedési és szállítási építmények;i)sportépítmény;j)valamint a gazdasági tevékenységet kiszolgáló és kiegészítő, egyéb épületek, építmények.- A kereskedelmi, szolgáltató területek építési övezeteiben kivételesen sem helyezhető ela)nem a fő rendeltetést szolgáló oktatási, egészségügyi, szociális épület;b)egyéb közösségi szórakoztató épület.- A Gksz/9, Gksz/10 építési övezetekben:a)a kialakítható új telek átlagos szélessége legalább 30,0 m,b)a megtartandó faállomány területén fakivágásra nem adható ki engedély. ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 154095

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!