Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

KIZÁRÓLAG NÁLUNK.Siójut központjában szépen felújítható, 116 m2-es házrész 80 m2-es előkerttel eladó 115116-os számon kizárólag az Openhouse siófoki irodájánál. A település a Balatontól 12 km távolságra található.Az ingatlan jellemzői: * két szint: alap és tetőtér * tégla épület B 30-as téglából * stabil építés, tetőtér is beton * tetőtér egy légtér, nincs leválasztva * igény esetén később a ház hátsó része is megvásárolható * a ház alatt 15 m2-es pinceA stabilan megépített tégla házrész az utcafronton található, előtte  80 m2-es előkert, 12 m2-es terasz. A házrész eredetileg üzlet céljára épült, de nincs befejezve, így az új tulajdonos a saját igényeihez alakíthatja. A földszinten két nagy szoba, zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, előtér és lépcsőfeljáró található. A lépcső is egyéni igények szerint kialakítható, valamint a tetőtér egy légterű, itt is bőven elfér két szoba, fürdőszobával. A tetőzet jelenleg onduline lemezből van kialakítva, ez  csere szorulhat.A ház hátsó felében lakik a tulajdonos, igény esetén ez a rész (54 m2-es lakrész, + garázs és melléképületek, valamint összesen 1080 m2 telek) is megvásárolható. Az egész ház ára egyben: 14 millió forint.Ezen az ingatlanon túl több, mint 2.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a  Balaton Déli partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?)Amennyiben a 115116-os számú siójuti felújítandó házrész, vagy a kínálatunkban található egyéb INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70 428 2525-ös telefonszámon. * Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk  díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel segít Önnek! * Irodánkban teljes körű ügyintézés! * HÉTVÉGÉN IS ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!

SIÓJUTON SIÓFOKTÓL 8 KM-RE, CSENDES UTCÁBAN JÓ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ ZÁRTKERTI INGATLAN ELADÓ!Siófoki Openhouse ingatlaniroda eladásra kínálja 107160 számú siójuti zártkerti ingatlanát.A Siójuti ZÁRTKERTI INGATLAN  jellemzői:- Siófoktól 8 km-re Siójut faluban, gyönyörű kis utcában, szőlőhegyi részen helyezkedik el.- Víz és villany be van vezetve, szennyvíz elvezetése emésztőbe megoldott. Fűtése elektromosan lehetséges.- Állapota folyamatosan karban tartott, azonnal birtokba vehető, költözhető. 2002-2016-ig folyamatos a felújítás.- 1928-ban épült tégla szerkezetű takaros házikó, melyben egy felújított 12 m2-es tégla pince is található.- 80 m2-en 2 szoba, konyha, étkező, fürdő található, ez bővíthető egy jelenleg garázsként használt 21 m2-es helyiséggel, ez közvetlenül az egyik szobához csatlakozik.- 3500 m2-es kertje gondos kezek által lett kialakítva, szemet gyönyörködtető virágokkal és gyümölcsfákkal, valamint konyhakerttel.- Művelési ág alól ki lett vonva, azonnal megvásárolható.- 10 méteres ásott, tiszta vizű kútja elég vizet biztosít a növények öntözéséhez.- Kiváló választás lehet mert húsz perc biciklivel a Balaton, ahol strandolni is lehet.- Tulajdonosát csere is érdekli, kizárólag Budaörsi vagy Nagykovácsi telekre. Ajánlom mindenkinek, aki egy takaros, szemet gyönyörködtető falusi jellegű kis gazdaságot szeretne vásárolni, biztonságos környezetben, lakott területhez közel. Amennyiben a 107160  azonosító számú siójuti ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70 427 1850  telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

SIÓJUTON SIÓFOKTÓL 8 KM-RE, KÖZPONTBAN ELADÓ EGY JÓ MINŐSÉGŰ CSALÁSI HÁZ!Siófoki Openhouse ingatlaniroda eladásra kínálja 106589 számú siójuti családi házát.A Siójuti LAKÓINGATLAN  jellemzői:- Siófoktól 8 km-re Siójut faluban, központban helyezkedik el, közel bolthoz, tömegközlekedéshez.- Összközműves, fúrt kúttal az öntözés is megoldott.- Állapota teljesen felújított, nyílászárói hőszigetelt műanyag szúnyoghálós redőnyös kivitelűek.- A 140 m2-es 1980-ban épült ház tégla szerkezetű, 2006-ban plusz épületrésszel bővült, folyamatosan karban tartott.- A házban 2 szoba, előtér, konyha-étkező és egy fürdő+WC található, plusz 2 külön apartman saját fürdővel, valamint egy garázs is helyet kapott.- Folyamatosan karban tartott, jó állapotú szerkezetű, azonnal beköltözhető. - 2 fűtési rendszere van, radiátoros rendszere gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is fűthető.- 1161 m2-es kertje gondozott, füvesített, árnyékot adó fákkal tűzdelt.- Kiváló választás lehet mert húsz perc biciklivel a Balaton, ahol strandolni is lehet. Ajánlom mindenkinek, aki egy jó állapotú házat keresne nyugodt környezetben, jó közösségben.Amennyiben a 106589  azonosító számú siójuti ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70 427 1850  telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Kizárólag irodánkat bízták meg! SIÓJUTON SIÓFOKTÓL 8 KM-RE, CSENDES UTCÁBAN JÓ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ ZÁRTKERTI INGATLAN. Siófoki Openhouse ingatlaniroda eladásra kínálja 105795 számú siójuti zártkerti ingatlanát.A Siójuti ZÁRTKERTI INGATLAN  jellemzői:- Siófoktól 8 km-re Siójut faluban, gyönyörű kis utcában Szőlőhegyi részen helyezkedik el.- Víz és villany be van vezetve, szennyvíz elvezetése emésztőbe megoldott. Fűtése elektromosan lehetséges.- Állapota teljesen felújított, nyílászárói hőszigetelt műanyag szúnyoghálós redőnyös kivitelűek.- A 90 m2-es 1986-ban épült ház tégla szerkezetű.- Alagsorában egy szoba, földszinti részén nappali, konyha és fürdő, emeleti részén pedig 2 szoba és egy fürdő található.- Folyamatosan karban tartott, jó állapotú szerkezetű, azonnal beköltözhető. - 1527 m2-es kertje gondos kezek által lett kialakítva, szemet gyönyörködtető virágokkal és gyümölcsfákkal, valamint konyhakerttel.- Művelési ág alól ki lett vonva, azonnal megvásárolható- Kiváló választás lehet mert húsz perc biciklivel a Balaton, ahol strandolni is lehet. Ajánlom mindenkinek, aki reális áron szeretne Siófok környékén nyaralót vásárolni nyugodt kertvárosi környezetben.Amennyiben a 105795  azonosító számú siójuti ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70 427 1850  telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

SIÓFOK közvetlen közelében - mindössze 6 km-re - vidéki életet kedvelő, tettre kész új tulajdonosát várja a siójuti ELADÓ PARASZTHÁZ . Az siófoki Openhouse Ingatlaniroda által eladásra kínált 70nm-es családi házhoz 5000nm-es telek tartozik. A telek már elég nagy, hogy gazdálkodjon rajta, de ha ezt nem akarja, akkor bérbe adja és biztos pénzt termel. A családi ház 3 szobás, CSERÉPKÁLYHÁS fűtéssel rendelkezik és a régi építészetnek megfelelően végig VERANDÁS . Az épület folytatásában található a padlásfeljáró, valamint közel 55nm-es TÁROLÓ HELYISÉG , amit kedvünkre barkácsműhelynek, raktárnak vagy egyéb tevékenységre használhatunk. Ezenkívül van kb. 20nm-es, ÓLAK at tartalmazó téglaépület, NYÁRI KONYHA és egy kis BOROS PINCE . A telek sose maradhat szárazon, mert egy ÁSOTT KÚT is rendelkezésre áll, mely kifogyhatatlan.Az eladó ingatlan állapotát tekintve felújításra, szépítésre vár, mely állandó lakhelynek, de egy egyedi nyaralónak is kiváló lehet. Az eladó siójuti családi ház a falu központi részén, frekventált helyen található, így idősek számára is MINDEN GYALOGOSAN ELÉRHETŐ .Amennyiben a fenti ingatlan, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN  felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70 427 1850 -es telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk  díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!Irodánkban teljes körű ügyintézés!Hétvégén is állunk rendelkezésére!Nálunk ÖN az első!  

A siófoki Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínálja a SIÓJUT on található 82nm lakótérrel rendelkező számos haszon és gazdasági épülettel kiegészített CSALÁDI HÁZ at. Az ingatlanhoz közel 3000nm-es telek tartozik, melyen megtalálható még a GARÁZS, NYÁRI KONYHA, PINCE , 52nm-es TÁROLÓ és háziállatok tartására felkészült ÓLAK ÉS A GYÜMÖLCSÖS . Az épület már múlttal rendelkezik, melyet az építkezési módok és jegyek hűen tükröznek. Így a személyes megtekintéskor megtapasztalhatja, hogy nemcsak egy PARASZTHÁZ at lát, hanem valami többet.Az eladó családi ház a SIÓFOK KÖZELI falu csendes részén van, ahol A VIDÉKI ÉLETHEZ MINDEN MEGTALÁLHATÓ MÉGIS MINDEN KOMFORTOT ÉLVEZHET STÍLUSOSAN. A ház elosztása kedvező, helyiségei: 3 szoba, fürdőszoba, konyha, kamra és a házat végigölelő hosszú fedett, de nyitott VERANDA . Jelenleg gáz konvektoros fűtése van, de kandalló vagy cserépkályha is beépíthető. A ház egyszerű felszerelésű, mégis hangulatos. Sőt, megegyezés szerint AKÁR TELJES BÚTORZATTAL IS ÁTVEHETŐ!Az új tulajdonosát váró ELADÓ siójuti ház Siófoktól mindössze 6 km-re van, és jó tömegközlekedéssel bír. A nagy telek, az ingatlan adottságai a vidéki hangulatot és életet teljes mértékben megadják, miközben A VÁROS KÖNNYEDÉN ELÉRHETŐ . A közelben természetet járhat, vagy a horgásztónál tölthet kellemes órákat. Jöjjön, tekintse meg az ingatlant, és szerezzen élményeket!Amennyiben a fenti ingatlan, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN  felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70 427 1850 -es telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk  díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!Irodánkban teljes körű ügyintézés!Hétvégén is állunk rendelkezésére!Nálunk ÖN az első!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: