Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01084 számú SIÓJUTI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓJUTI CSALÁDI HÁZ jellemzői:A siófoki Ingatlaniroda eladásra kínálja a Siójut on található 82nm lakótérrel rendelkező számos haszon és gazdasági épülettel kiegészített családi házat. Az ingatlanhoz közel 3000nm-es telek tartozik, melyen megtalálható még a garázs, nyári konyha, pince , 52nm-es tárolóés háziállatok tartására felkészült ólak és a gyümölcsös . Az épület már múlttal rendelkezik, melyet az építkezési módok és jegyek hűen tükröznek. Így a személyes megtekintéskor megtapasztalhatja, hogy nemcsak egy parasztház at lát, hanem valami többet.Az eladó családi ház a Siófok közeli falu csendes részén van, ahol a vidéki élethez minden megtalálható mégis minden komfortot élvezhet stílusosan. A ház elosztása kedvező, helyiségei: 3 szoba, fürdőszoba, konyha, kamra és a házat végigölelő hosszú fedett, de nyitott veranda . Jelenleg gáz konvektoros fűtése van, de kandalló vagy cserépkályha is beépíthető. A ház egyszerű felszerelésű, mégis hangulatos. Sőt, megegyezés szerint akár teljes bútorzattal is átvehető!Az új tulajdonosát váró eladó siójuti ház Siófoktól mindössze 6 km-re van, és jó tömegközlekedéssel bír. A nagy telek, az ingatlan adottságai a vidéki hangulatot és életet teljes mértékben megadják, miközben a város könnyedén elérhető . A közelben természetet járhat, vagy a horgásztónál tölthet kellemes órákat. Jöjjön, tekintse meg az ingatlant, és szerezzen élményeket! Amennyiben a 01084 számú a LIDO HOME által kínált SIÓJUTI CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Eladó ZÁRTKERT SIÓJUTONA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01427-es számú SIÓJUTI ZÁRTKERTI INGATLANJÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓJUTI ZÁRTKERT JELLEMZŐIA Siójuti zártkerti ingatlan  jellemzői:- Siófoktól 8 km-re Siójut faluban, gyönyörű kis utcában, szőlőhegyi részen helyezkedik el.- Víz és villany be van vezetve, szennyvíz elvezetése emésztőbe megoldott. Fűtése elektromosan lehetséges.- Állapota folyamatosan karban tartott, azonnal birtokba vehető, költözhető. 2002-2016-ig folyamatos a felújítás.- 1928-ban épült tégla szerkezetű takaros házikó, melyben egy felújított 12 m2-es tégla pince is található.- 80 m2-en 2 szoba, konyha, étkező, fürdő található, ez bővíthető egy jelenleg garázsként használt 21 m2-es helyiséggel, ez közvetlenül az egyik szobához csatlakozik.- 3500 m2-es kertje gondos kezek által lett kialakítva, szemet gyönyörködtető virágokkal és gyümölcsfákkal, valamint konyhakerttel.- Művelési ág alól ki lett vonva, azonnal megvásárolható.- 10 méteres ásott, tiszta vizű kútja elég vizet biztosít a növények öntözéséhez.- Kiváló választás lehet mert húsz perc biciklivel a Balaton, ahol strandolni is lehet.- Tulajdonosát csere is érdekli, kizárólag Budaörsi vagy Nagykovácsi telekre.Ajánlom mindenkinek, aki egy takaros, szemet gyönyörködtető falusi jellegű kis gazdaságot szeretne vásárolni, biztonságos környezetben, lakott területhez közel.Amennyiben a 01427-os számú a LIDO HOME által kínált SIÓJUTI ZÁRTKERT , vagy bármely a kínálatunkban található ZÁRTKERTI INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. 

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01085 számú SIÓJUTI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓJUTI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Siófok közvetlen közelében - mindössze 6 km-re - vidéki életet kedvelő, tettre kész új tulajdonosát várja a siójuti eladó parasztház, 70nm-es családi házhoz 5000nm-es telek tartozik. A telek már elég nagy, hogy gazdálkodjon rajta, de ha ezt nem akarja, akkor bérbe adja és biztos pénzt termel. A családi ház 3 szobás, cserépkályhás fűtéssel rendelkezik és a régi építészetnek megfelelően végig verandás . Az épület folytatásában található a padlásfeljáró, valamint közel 55nm-es tároló helyiség , amit kedvünkre barkácsműhelynek, raktárnak vagy egyéb tevékenységre használhatunk. Ezenkívül van kb. 20nm-es, ólak at tartalmazó téglaépület, nyári konyha és egy kis boros pince . A telek sose maradhat szárazon, mert egy ásott kút is rendelkezésre áll, mely kifogyhatatlan.Az eladó ingatlan állapotát tekintve felújításra, szépítésre vár, mely állandó lakhelynek, de egy egyedi nyaralónak is kiváló lehet. Az eladó siójuti családi ház a falu központi részén, frekventált helyen található, így idősek számára is minden gyalogosan elérhető . Amennyiben a 01085 számú a LIDO HOME által kínált SIÓJUTI CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

KIZÁRÓLAG NÁLUNK.Siójut központjában szépen felújítható, 116 m2-es házrész 80 m2-es előkerttel eladó kizárólag a LIDO HOME SIÓFOK irodánál. A település a Balatontól 12 km távolságra található.Az ingatlan jellemzői:két szint: alap és tetőtértégla épület B 30-as téglábólstabil építés, tetőtér is betontetőtér egy légtér, nincs leválasztvaigény esetén később a ház hátsó része is megvásárolhatóa ház alatt 15 m2-es pinceA stabilan megépített tégla házrész az utcafronton található, előtte  80 m2-es előkert, 12 m2-es terasz. A házrész eredetileg üzlet céljára épült, de nincs befejezve, így az új tulajdonos a saját igényeihez alakíthatja. A földszinten két nagy szoba, zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, előtér és lépcsőfeljáró található. A lépcső is egyéni igények szerint kialakítható, valamint a tetőtér egy légterű, itt is bőven elfér két szoba, fürdőszobával. A tetőzet jelenleg onduline lemezből van kialakítva, ez  csere szorulhat.A ház hátsó felében lakik a tulajdonos, igény esetén ez a rész (54 m2-es lakrész, + garázs és melléképületek, valamint összesen 1080 m2 telek) is megvásárolható. Az egész ház ára egyben: 14 millió forint.Ezen az ingatlanon túl több, mint 2.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a  Balaton Déli partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?)Amennyiben a 00414 számú siójuti felújítandó házrész, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor telefonon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk  díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel segít Önnek!LIDO HOME – A balatoni ingatlanok specialistája!

SIÓJUTON SIÓFOKTÓL 8 KM-RE, CSENDES UTCÁBAN JÓ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ ZÁRTKERTI INGATLAN ELADÓ!Siófoki Openhouse ingatlaniroda eladásra kínálja 107160 számú siójuti zártkerti ingatlanát.A Siójuti ZÁRTKERTI INGATLAN  jellemzői:- Siófoktól 8 km-re Siójut faluban, gyönyörű kis utcában, szőlőhegyi részen helyezkedik el.- Víz és villany be van vezetve, szennyvíz elvezetése emésztőbe megoldott. Fűtése elektromosan lehetséges.- Állapota folyamatosan karban tartott, azonnal birtokba vehető, költözhető. 2002-2016-ig folyamatos a felújítás.- 1928-ban épült tégla szerkezetű takaros házikó, melyben egy felújított 12 m2-es tégla pince is található.- 80 m2-en 2 szoba, konyha, étkező, fürdő található, ez bővíthető egy jelenleg garázsként használt 21 m2-es helyiséggel, ez közvetlenül az egyik szobához csatlakozik.- 3500 m2-es kertje gondos kezek által lett kialakítva, szemet gyönyörködtető virágokkal és gyümölcsfákkal, valamint konyhakerttel.- Művelési ág alól ki lett vonva, azonnal megvásárolható.- 10 méteres ásott, tiszta vizű kútja elég vizet biztosít a növények öntözéséhez.- Kiváló választás lehet mert húsz perc biciklivel a Balaton, ahol strandolni is lehet.- Tulajdonosát csere is érdekli, kizárólag Budaörsi vagy Nagykovácsi telekre. Ajánlom mindenkinek, aki egy takaros, szemet gyönyörködtető falusi jellegű kis gazdaságot szeretne vásárolni, biztonságos környezetben, lakott területhez közel. Amennyiben a 107160  azonosító számú siójuti ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor elérhetőségeimen.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: