Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

100% kényelem és minőség - eladó ÉPÍTÉSI SIÓFOKONA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01563 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, SIÓFOKI TELKÉTLIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓFOKI TELEK jellemzői:Az Mk-Sz besorolású, hivatalosan szőlőskert minősítésű méretes birtok egyik felén jelenleg gyümölcsfák találhatóak, másik felén kukoricás van, de szőlőtőkékkel is beültethető! A telken fellelhető egy bájos 20 nm-es présház 8 nm-es pincével! Ideális vétel borászoknak, de méretéből adódóan gyümölcsösként is funkcionálhat!-A kert legnagyobb beépíthetősége: 3%-Építménymagasság maximum 4 méter lehet!HÉSZ kiegészítő információk:54Az „Mk-sz” jelű kertgazdasági övezetben lévő telkeket szőlőműveléssel, az Mk-sz*jelű kertgazdasági övezetben lévő telket szőlő-, kertészeti, vagy gyümölcsművelésselkell hasznosítani, és csak az így hasznosított telkeken szabad – kizárólag aszőlőművelést, szőlőfeldolgozást, bortárolást vagy borturizmust szolgáló – gazdaságiépületet, Mk-sz* övezetben a műveléshez szükséges gazdasági épületet elhelyezni.(5) 55 Az „Mk” jelű kertgazdasági területen a „/L” jellel kiegészített jelű övezetekbenAmennyiben a 01563 számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI ÉPÍTÉSI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található ÉPÍTÉSI TELEK felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME ingatlan siófoki irodája kínálja eladásra 2900 számon ezt a Siófoki FŐÚTVONALON lévő IPARI INGATLANT! Siófokon, főútvonalon, sok extrával felszerelt, jó műszaki állapotban lévő gazdasági épület, többféle használati lehetőséggel eladó. Elhelyezkedését és kialakítását tekintve az ingatlan kiváló befektetés akár ipari tevékenység akár szálloda, wellness-központ, magánklinika vagy akár sportközpont létesítésére. Opcionálisan, az ingatlan mellett lévő 1800nm-es telek is megvásárolható 18 millió Ft+ÁFA áron Az épület netto alapterülete 1584 nm, belmagassága 3 m, mérete 40,6x16 m. Határoló falai hőszigetelt panelekből, a belső elválasztó falak kisméretű választéglából épültek, tűzbiztos hőszigetelt acél nyílászárókkal rendelkezik, a tető cserépfedéses.  A telefonközpont  a bejárattal szemben található. Az épület szociális részében irodák, melegítőkonyhával kiépített ebédlő, öltözők, wc-k és zuhanyzók találhatóak. A 400 V-os elosztó a termelői részen helyezkedik el. A tetőtérben egy 300 nm-es terület végleges kialakítása az új tulajdonosra vár.A hőellátásról tetőtéri gázkazán gondoskodik, melegvizes központi fűtés segítségével. A melegvizes ellátás is központi. Az épületben teherlift is van.  Ne hagyja ki ezt a kiváló befektetési lehetőséget, hívjon bizalommal! Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a 2900-ás számon hirdetett FŐÚTVONALON lévő IPARI INGATLAN, keressen a megadott elérhetőségeimen bátran!Vásárolna de nincs elegendő pénze? Hitelügyintézőnk a rendelkezésére áll! Irodánk hétvégente is teljes körű szolgáltatásokkal várja Önt! 

100% kényelem és minőség - eladó mezőgazdasági TELEK SIÓFOK-KILITIN!A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01561 számú, SIÓFOKI TELKET.LIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓFOKI TELEK jellemzői:Az Mk-Sz besorolású, hivatalosan szőlőskert minősítésű méretes birtok egyik felén jelenleg egyik gyümölcsfák találhatóak, másik felén kukoricás van, de szőlőtőkékkel is beültethető! A telken fellelhető egy bájos 20 nm-es présház 8 nm-es pincével! Ideális vétel borászoknak, de méretéből adódóan gyümölcsösként is funkcionálhat!-A kert legnagyobb beépíthetősége: 3%-Építménymagasság maximum 4 méter lehet!HÉSZ szerinti kiegészítő információk:Az „Mk-sz” jelű kertgazdasági övezetben lévő telkeket szőlőműveléssel, az Mk-sz*jelű kertgazdasági övezetben lévő telket szőlő-, kertészeti, vagy gyümölcsművelésselkell hasznosítani, és csak az így hasznosított telkeken szabad – kizárólag aszőlőművelést, szőlőfeldolgozást, bortárolást vagy borturizmust szolgáló – gazdaságiépületet, Mk-sz* övezetben a műveléshez szükséges gazdasági épületet elhelyezni.Amennyiben a 01561 számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI  TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található TELEK felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: