Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

MFt

100% kényelem és minőség - eladó mezőgazdasági TELEK SIÓFOK-KILITIN!A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01561 számú, SIÓFOKI TELKET.LIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓFOKI TELEK jellemzői:Az Mk-Sz besorolású, hivatalosan szőlőskert minősítésű méretes birtok egyik felén jelenleg egyik gyümölcsfák találhatóak, másik felén kukoricás van, de szőlőtőkékkel is beültethető! A telken fellelhető egy bájos 20 nm-es présház 8 nm-es pincével! Ideális vétel borászoknak, de méretéből adódóan gyümölcsösként is funkcionálhat!-A kert legnagyobb beépíthetősége: 3%-Építménymagasság maximum 4 méter lehet!HÉSZ szerinti kiegészítő információk:Az „Mk-sz” jelű kertgazdasági övezetben lévő telkeket szőlőműveléssel, az Mk-sz*jelű kertgazdasági övezetben lévő telket szőlő-, kertészeti, vagy gyümölcsművelésselkell hasznosítani, és csak az így hasznosított telkeken szabad – kizárólag aszőlőművelést, szőlőfeldolgozást, bortárolást vagy borturizmust szolgáló – gazdaságiépületet, Mk-sz* övezetben a műveléshez szükséges gazdasági épületet elhelyezni.Amennyiben a 01561 számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI  TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található TELEK felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó ÉPÍTÉSI SIÓFOKONA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01563 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, SIÓFOKI TELKÉTLIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓFOKI TELEK jellemzői:Az Mk-Sz besorolású, hivatalosan szőlőskert minősítésű méretes birtok egyik felén jelenleg gyümölcsfák találhatóak, másik felén kukoricás van, de szőlőtőkékkel is beültethető! A telken fellelhető egy bájos 20 nm-es présház 8 nm-es pincével! Ideális vétel borászoknak, de méretéből adódóan gyümölcsösként is funkcionálhat!-A kert legnagyobb beépíthetősége: 3%-Építménymagasság maximum 4 méter lehet!HÉSZ kiegészítő információk:54Az „Mk-sz” jelű kertgazdasági övezetben lévő telkeket szőlőműveléssel, az Mk-sz*jelű kertgazdasági övezetben lévő telket szőlő-, kertészeti, vagy gyümölcsművelésselkell hasznosítani, és csak az így hasznosított telkeken szabad – kizárólag aszőlőművelést, szőlőfeldolgozást, bortárolást vagy borturizmust szolgáló – gazdaságiépületet, Mk-sz* övezetben a műveléshez szükséges gazdasági épületet elhelyezni.(5) 55 Az „Mk” jelű kertgazdasági területen a „/L” jellel kiegészített jelű övezetekbenAmennyiben a 01563 számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI ÉPÍTÉSI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található ÉPÍTÉSI TELEK felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME ingatlan siófoki irodája kínálja eladásra 2900 számon ezt a Siófoki FŐÚTVONALON lévő IPARI INGATLANT! Siófokon, főútvonalon, sok extrával felszerelt, jó műszaki állapotban lévő gazdasági épület, többféle használati lehetőséggel eladó. Elhelyezkedését és kialakítását tekintve az ingatlan kiváló befektetés akár ipari tevékenység akár szálloda, wellness-központ, magánklinika vagy akár sportközpont létesítésére. Opcionálisan, az ingatlan mellett lévő 1800nm-es telek is megvásárolható 18 millió Ft+ÁFA áron Az épület netto alapterülete 1584 nm, belmagassága 3 m, mérete 40,6x16 m. Határoló falai hőszigetelt panelekből, a belső elválasztó falak kisméretű választéglából épültek, tűzbiztos hőszigetelt acél nyílászárókkal rendelkezik, a tető cserépfedéses.  A telefonközpont  a bejárattal szemben található. Az épület szociális részében irodák, melegítőkonyhával kiépített ebédlő, öltözők, wc-k és zuhanyzók találhatóak. A 400 V-os elosztó a termelői részen helyezkedik el. A tetőtérben egy 300 nm-es terület végleges kialakítása az új tulajdonosra vár.A hőellátásról tetőtéri gázkazán gondoskodik, melegvizes központi fűtés segítségével. A melegvizes ellátás is központi. Az épületben teherlift is van.  Ne hagyja ki ezt a kiváló befektetési lehetőséget, hívjon bizalommal! Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a 2900-ás számon hirdetett FŐÚTVONALON lévő IPARI INGATLAN, keressen a megadott elérhetőségeimen bátran!Vásárolna de nincs elegendő pénze? Hitelügyintézőnk a rendelkezésére áll! Irodánk hétvégente is teljes körű szolgáltatásokkal várja Önt! 

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 02694-es számú SIÓJUTI ZÁRTKERTI INGATLANÁT.LIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓJUTI ZÁRTKERT JELLEMZÖI:- Siófoktól 8 km-re Siójut faluban, gyönyörű kis utcában, Szőlőhegyi részen helyezkedik el.- Villany be van vezetve, víz és gáz a közelben, szennyvíz elvezetése emésztőbe megoldott. Fűtése elektromosan lehetséges.- 1900 körül épült hagyományos pince, melnek présháza is földdel takart.- Borospince része 11 méter hosszú, ez egy közlekedő folyosón keresztül közelíthető meg a présházból, fa lépcsőzeten keresztül.- A présház és a pince teljes berendezéssel kerül eladásra.- 10 fahordó, szüretelő kádak, bogyózó, és minden borkészítéshez szükséges felszerelés is a vételárban szerepel. - A szép panorámás fekvésű, gondozott telken több mint húsz gyümölcsfa, valamint kb 500 tő vegyes fehér és vörös szőlő is található.- Folyamatosan karban tartott, jó állapotú szerkezetű, azonnal birtokba vehető.- Művelési ág alól ki lett vonva, azonnal megvásárolható.- Kiváló választás lehet, mert húsz perc biciklivel a Balaton, ahol strandolni is lehet.Ajánlom mindenkinek, aki reális áron szeretne Siófok környékén nyaralót vásárolni nyugodt kertvárosi környezetben.Amennyiben a 02694-es számú a LIDO HOME által kínált SIÓJUTI ZÁRTKERT, vagy bármely a kínálatunkban található ZÁRTKERT felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Lovardát és egy mellette levő szállodát külön-külön, de együtt is megvételre kínál Siófok vonzáskörzetében, 3125-ös számon a LIDO HOME ingatlan iroda. A kiváló állapotban lévő, 1993-ban épült, fűthető lovardában 8 box található, lovászlakással, öltözőkkel, zuhanyzókkal, irodával, fedett grillterasszal, előtte karámmal. A terület hátsó bejárata egy föld útra, mezőgazdasági területre nyílik, így kiváló lehet tereplovaglásra is. A szomszédos szállodában huszonöt szoba és öt apartman, étterem, különterem is található. A szállodához 5590 m2-es terület, park tartozik térvilágítással ellátott aszfaltos úttal a szállodáig és a lovardáig. Igény szerint a szálloda mellett további három építési telek is megvásárolható (2000, 3000 és 4000 m2-esek). Kiváló befektetési lehetőség lehet lovaglással kombinált vállalkozás számára, de a lovarda akár a szállodával együtt is megvásárolható 129 milliós árért. Az ingatlan könnyen megközelíthető főútról, autópályáról, de akár repülőről is (közelben található a Siófok-Kiliti reptér is).(Ezen az ingatlanon túl csaknem 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a  Balaton Déli partján Kenesétől Keszthelyig. Amennyiben a 3125-ös számú Siófok-közeli lovarda, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan hol,  mit is keres?).Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel választja ki az Önnek legmegfelelőbb hitelt!LIDO HOME – A balatoni ingatlanok specialistája! Hétvégén is állunk rendelkezésére!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!