Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

SARKADON 3 SZOBÁS TÁRSASHÁZI LAKÁS,  PLUSZ ORVOSI RENDELŐ nek kialakított üzlethelyiség eladó kedvező áron! Ez a  LAKÁS ÉS A RENDELŐ  EGYÜTT 191NM-ES SARKAD VÁROS SZÉLÉN csendes környéken nagy zárt udvarral, melléképületekkel és garázzsal várja új lakóit.  A rendelőnek saját bejárata van, ami az utcáról nyílik, de a házból is van közvetlen bejárata. A házban egy nagy előszoba vár minket. Balról étkező, jobbról pedig konyha, új beépített bútorral. Innen nyílik egy spájz. Az előszoba végén jobbról egy felújított fürdőszoba van tusolóval. Balról pedig egy nagyszoba aminek az ablaka az utcára nyílik. Mellett van egy ugyanekkora nagyszoba, szintén utcára nyíló ablakkal és csempekályhával. Szobák mellett van a rendelő rész, ami vendégszobának lett kialakítva. E mögött kis konyha, tusoló, és egy tároló helyiség található. A kis konyhából nyílik a rendelő váróterem része és kettő Wc, ami az ÁNTSZ szabványának felel meg. A társasházat riasztórendszer védi. Az összes elektromos kábel és nyílászáró  ki lettek cserélve, ami jól hőszigetel. A tető is fel lett újítva. Fúrt kút van a kertben, mellyel locsolhatják a nagy udvart! Ez a SARKADI TÁRSASHÁZ várja új lakóit!Kód: 92025 Amennyiben érdekli ez a sarkadi családi ház, vagy bármely lakás, telek, hívjon bizalommal a 0620 2833711-es telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. Bízza profikra ingatlanügyeit!

BÉKÉSCSABAI  ingatlan iroda megvételre kínálja a 104942-es számú SARKADI CSALADI HÁZAT . Csendes környéken egy 85nm-es CSALÁDI HÁZ, NAGY UDVAR - GYÜMÖLCSFÁKKAL  és PARKOLÁSI LEHETŐSÉGGEL.  A CSALÁDI HÁZBAN 2 SZOBA,  1 félszoba, nappali, konyha, előszoba, fürdőszoba, nyitott terasz található. Nyugodt SARKADI  CSALÁDI HÁZ   várja kedves új lakóit. HA ÖNNEK FONTOSAK A KÖVETKEZŐK, NE HABOZZON, HÍVJON BIZALOMMAL!- Összkomfortos- Összközműves (gáz, víz, villany) - Kövesutas utca, buszmegálló a közelben- Beépíthető tetőtér- Rendezett, nagy udvar, gyümölcsfákkal- A telek nagysága lehetővé teszi házi állatok tartását, konyhakerti növények termesztését, gyümölcsfák nevelését.- Biztonságos, családias környék, barátságos szomszédok, a nyugodt hétköznapokért Csak Önön múlik, hogy mikor és bemutatom Önnek ezt a remek SARKADI CSALÁDI HÁZAT   (104942 hivatkozási szám), vagy bármely a kínálatunkban található ingatlant.Hívjon bármikor 06 20 260 4093 telefonszámon!Amennyiben igényli kollégánk díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. Szolgáltatásunk az értékestés kapcsán teljes körű - kedvezményes díj megfizetése mellett - amennyiben igényli szerződéskötéskor ügyvédi közreműködéssel, energetikai tanúsítvány készítésével, biztosítás kötéssel, közműszolgáltatóknál a fogyasztó változás bejelentésében támogatjuk Önt. Forduljon hozzánk bizalommal, mi Önre várunk!Bízza profikra ingatlanügyeit! 

Sarkad egyik csendes utcájában kisvárosi, nyugodt környezetben, 620 m2-es gondozott telken eladó, egy 1987-ben épült, kétszintes, 150 m2-es, tégla falazatú, összkomfortos, karban tartott családi ház. A fűtés gáz-üzemű, az egész házban padlófűtés gondoskodik a melegről.Az ingatlan alsó szintjén található a konyha (az abból nyíló kamrával), ami az ebédlővel és a tágas nappalival egybenyitott. A földszinten egy hálószoba, valamint fürdőszoba illetve a külön nyíló wc került kialakításra.A felső szinten található szobák tágasak, világosak és padlószőnyeggel burkoltak, valamint lambéria, illetve gipszkarton mennyezetűek.Az emeletre tervezett erkély és a fürdőszoba nem került befejezésre - bármikor kivitelezhető, mivel a víz- és szennyvízelvezetésre szolgáló csövek be vannak építve.Az ingatlanhoz egy betonfödémes, 30 m2-es, kiváló állapotban lévő melléképület tartozik, itt kapott helyet a garázs és a műhely, valamint egyéb tároló helyiségek.A házat évelő növényekkel beültetett, rendezett udvar veszi körül, melyre a hátsó teraszról sétálhatunk le. Fák, bokrok, virágok, grillező hely és kis csobogó teszi barátságossá a kertet. Fúrt kút szolgáltatja a vizet, a kerti locsoláshoz.Ideális választás fiatal párnak, családosoknak, valamint nyugdíjas éveiket kellemes, pihentető környezetben eltölteni vágyóknak!A város kiépített kerékpárúttal rendelkezik, melyen a szabadidő eltöltésére alkalmas tóhoz könnyen el lehet jutni. Egy gimnázium, két általános iskola és több óvoda, valamint szakellátó központ is elérhető Sarkadon. Két vasútállomás és buszközlekedés köti össze a szomszédos településekkel. Gyula fürdővárosa 15 km-re, Békéscsaba megyeszékhely 30 km-re található.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: