Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

KESZTHELYTŐL 10 PERCES TÁVOLSÁGRA REZIBE ELADÓ EGY ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ CSALÁDI HÁZ FESTŐI KÖRNYEZETBEN!KIZÁRÓLAG AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN!JELLEMZŐK:-a ház 1996-ban épült és Reziben található nyugodt környezetben egy 885 nm-es telken amelyen gazdálkodásra is alkalmas-165 nm-en 4 hálószoba ,1 nagy és 1 kisebb nappali, 2 fürdőszoba, 2 WC, 2 konyha, 1 tároló, 1 pince található-a ház jó állapotban van, nyílászárói dupla gázkamrás fa ablakok -burkolata parketta és járólap -elhelyezkedésének köszönhetően tágas, világos-fűtését egy vegyes tüzelésű kazán és egy cserépkályha biztosítja -a környék és a kilátás hangulatos, ideális választás a nyugalmat kedvelőknek-Hévíz, Keszthely csak 10 perces távolságra találhatóA TULAJDONVISZONYOK RENDEZETTEK!Környezet :Rezi Keszthelytől 8 kilométerre, északra, a Keszthelyi-fennsík belsejében helyezkedik el. A község, számos nyugalomra vágyó betelepülő örömére, megőrizte békés, zalai hangulatát. Nyugatról, délről és északról erdőségek, keletről szőlős domboldalak övezik a községet. A faluba Keszthely felől lehet közúton eljutni, illetve egy kis forgalmú bekötőút vezet a Keszthely–Zalaszántó–Sümeg mellékútra. Sűrű autóbusz-összeköttetésben áll Keszthellyel, illetve a település központjától egy kilométerre fekvő Zalaszántói mellékúton Sümeggel is. A községben található iskola, óvoda, orvosi rendelő, védőnői rendelő, gyógyszertár, községi könyvtár és két élelmiszer bolt is. Rezi elsődleges profiljává az idegenforgalom vált, amelyben fontos szerepet játszik egyrészt a Balaton és Hévíz közelsége, másrészt kedvező adottságai vannak a falusi turizmus számára (komoly borkultúrája, csendessége és természet közelisége). Kedvelt kirándulóhelye a Rezi vár. A gyermekes családoknak tartalmas kikapcsolódást nyújthat a helyi Dinó- és Kalandpark. A Nyugat-Balatoni régióban található gyógyfürdők: Hévíz, Kehidakustány és Zalakaros. Ízelítőképpen még néhány környékbeli kiránduló hely s látnivaló: Cserszegtomaj: arborétum, kútbarlang, Sümeg: vár, Balatonederics: Afrika Múzeum, Kis-Balaton, Tapolca: tavasbarlang, Malom-tó, Zalaszántó: Béke-sztupa, Keszthely: Festetics-kastélyHA FELKELTETTEM AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT, HÍVJON BIZALOMMAL!Péter Bertold+36 70 454 0481

Eladó CSALÁDI HÁZ REZIBEN!A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 00674 számú REZI CSALÁDI HÁZÁT!A LIDO HOME KESZTHELY által kínált REZI CSALÁDI HÁZ jellemzői:- a családi ház a faluközpontban van, 50 m az üzletek, közel az óvoda és iskola- 2 db nagyszoba+  konyha, előszoba, spejz, fürdő,  melléképületek esetleg állatok tartására, ásott kút az udvarban- a melléképületek egyszerűen akár garázzsá is alakíthatóak- reális áronA rezi családi ház kb 1965-ben kőből épült, az 1990-es évekig folyamatosan karbantartott. Az előszoba később épült hozzá téglából. A fűtés cserépkályhával, konyhában sparhelt-el volt megoldva.   Az udvarban melléképületek , füstölő, kukoricatároló, pince, kis kert, amely akár konyhakert, akár virágoskertként is funkcionálhat. Az udvarban  nagy diófa áll. Egy kamra, ill.tároló is épült a házhoz, mely egyszerűen szobává is alakítható. Az öntözéshez a vizet egy  ásott kerekes kút biztosítja.A családi házat tágas, nagyméretű  szobák, konyha, fürdő, spejz jellemzi. Az udvarban  több autó beállására is van lehetőség. Néhány percnyi sétával a közelben buszmegálló, kisbolt, fodrász  elérhető.  Jelenleg a ház 3 éve lakatlan, így minden felújításra szorul. Kiváló lehetőség egy kiváló levegőjű, csendes, nyugodt faluban családi háznak, esetleg nyaralónak.Rezi 5 km-re van Hévíztől , a Balaton és Keszthely 8 kmAmennyiben a 00674 számú a LIDO HOME által kínált REZI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ KESZTHELYENA LIDO HOME KESZTHELY kizárólagosan eladásra kínálja a 00083-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, ZÁRTKERTET REZI HATÁRÁBAN.A LIDO HOME KESZTHELY által kínált REZI ZÁRTKERT jellemzői:Festői tájban meghúzódó, 1304m2-es zártkert minősítésű telek . Ez a gyönyörű telek a Coma dűlőben található, egy kőhajításnyira a településtől. A telek megközelítése nagyon könnyű, hiszen aszfaltos út visz a kiváló adottságokkal rendelkező kerthez . A telek megoszlása a következő: 1000m2 művelt kordonos szőlőültetvény, gyümölcsfák, 26m2 alapterületű gazdasági épület, amelynek fele pince a másik fele  pedig présház. Villany bevezetve, víz a telekhatáron van. Ez a telek valóban egy kihagyhatatlan ajánlat annak, aki a hétköznapok szürkeségéből a természet adta színes világba vágyik. Ez a telek nem csak a természet csodáját nyújtja a maga különleges fekvésével, hanem a lehetőséget ahhoz, hogy egy kis munkával saját borunkat kínálhatjuk présházunkban barátainknak, vagy a családnak egy bográcsozás közben. A környék kertjei szépen gondozottak, kedves szomszédokkal.Amennyiben a 00083-as számú a LIDO HOME által kínált REZI ZÁRTKERT, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája! 

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!