Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Eladó Rajkán a Szlovák és Osztrák határ közelében fekvő település egyik frekventált csendes kis utcájában lévő sorházi ingatlan. Mind a két határ pár perc alatt megközelíthető. A ház adottságaiból adódóan nagyon világos a nap bármely szakában mivel a nap teljesen körbejárja. A házba lépve kellemes a szemnek gyönyörködtető látvány fogad minket. A tulajdonos jó ízlésének köszönhetően a lakásban mindenütt szépen kivitelezett fa bútorok fogadnak minket. Ezeknek a bútoroknak nagy része beépített ami az ár részét képezi. A földszinten találunk egy sarokkádas fürdőszobát, amiben helyet kapott a ház melegéről, valamint a meleg víz ellátásáról gondoskodó kombi gázkazán, a konyha-nappali, ebédlő, valamint egy kis zug ahol dolgozni is lehet. A nappaliban beépítésre került még egy fa tüzelésű kandalló. A folyosóból nyílik a garázs, valamint egy mosókonyha, illetve innen jutunk le a pincébe is, amit természetesen az udvari részből is meg tudunk közelíteni. Az ebédlőből közvetlen a fedett teraszra jutunk ki, ahol nyáron akár a család egész napi étkezését is elkölthetjük. Az udvaron találunk egy fedett kocsi beállót is amit közvetlenül az utcáról tudunk megközelíteni elektromos kapun keresztül. A pincében kapott helyet egy víztisztító berendezés, valamint egy fúrt kút is melynek segítségével egész évben megoldott a locsolás. Az udvaron öntöző berendezés van kialakítva, mely biztosítja a nyári hőségben is a növények felfrissülését.A tetőtérben három hálószoba, gardrób, és egy zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. Ezen a szinten is megtaláljuk az ízléses fa beépített bútorokat. A ház központi része a szintén fából készült igényesen kialakított lépcsőfeljáró, amin biztonságosan tud közlekedni akár egy kis gyerek is. Az emeleti részen egy gyerekzáras kis ajtó van, hogy a szülők biztonságban tudják a leg apróbbakat is. A földszinten szintén a folyosóról közvetlen a garázsba is ki tudunk menni, ahol szerelő akna is lett kialakítva. Az udvarról a garázsba szintén elektromos ajtón jutunk be. Az udvar szépen parkosított, a gyerekeknek játszó tér is lett kialakítva. Tartozik az ingatlanhoz még egy zártkerti telek is ami nem képezi az ár részét, (ár:3000000.- forint).Kitűnő választás ez az ingatlan nagy családosoknak, vagy most össze költözőknek akik csak tervezik még a családot, vagy akik a határ közelségére vágynak, vagy csak pusztán befektetni akarnak. Ha érdekli az ingatlan ne habozzon híjon, nehogy későn legyen!!

MOSONMAGYARÓVÁRI ingatlaniroda eladásra kínálja a 118500-ass számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZÁT.A RAJKAI CSALÁDI HÁZ jellemzői:*a két szinten akár KÉT KÜLÖN BEJÁRATÚ LAKÁSKÉNT is használható, így akár KIADÁSRA vagy KÉT GENERÁCIÓ együttélésére is alkalmas az épület. *a földszinten tágas étkező valamint három különnyíló, tágas hálószoba, konyha, fürdő, WC illetve egy kamra található. *az emeleti részen három hálószobát, egy fürdőszobát és egy konyhasarkot alakítottak, valamint itt helyezték el a SZAUNÁT. Az emelet nemcsak a házon belül, hanem egy külső lépcsőn is megközelíthető. *egymástól függetlenül működtethető, kettős fűtési rendszer, amely GÁZKAZÁNRÓL illetve egy FAELGÁZOSÍTÓ KAZÁNRÓL működik. A földszinti nappaliban és konyhában a 2014-es felújítás során PADLÓFŰTÉST fektettek le. A hatékony fűtést egy 3000 literes PUFFERTARTÁLY is segíti. Ennek köszönhetően elegendő akár két naponta begyújtani. A házban lévő radiátorokon lévő termosztáttal szobáról szobára is lehet szabályozni a hőmérsékletet. *a földszinti szobákban hagyományos FAPARKETTA található, míg a konyhát, az étkezőt és a fürdőszobát 2014-ben újították fel jó minőségű, magas kopásállóságú járólapokkal. *a műanyag nyílászárókra REDŐNYT szereltek, míg a házra 7 cm-es szigetelést tettek, a nyári melegben pedig KLÍMA gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. *2016 őszén bitumenzsindellyel fedték le a tetőt. *a KERTI KEMENCE ideális helyszínt és főként finom ételek készítését teszi lehetővé a nyári vendégváráshoz. *autóval egy TÁVIRÁNYÍTÁSÚ KERTKAPUN keresztül lehet behajtani. A házhoz két garázs tartozik, ELEKTROMOS KAPUval, az egyik alatt egy zöldség vagy bor tárolására alkalmas PINCE van. *az udvaron kialakítottak egy kétszobás, konyhával felszerelt, fürdőszobás lakot, amelynek kiadása megtakarítást is eredményezhet. *biztonságot növeli az épületbe bevezetett riasztórendszer. *családias környék, barátságos szomszédok, a nyugodt hétköznapokért.Amennyiben a 118500-as számú RAJKAI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70 360 03 77-es telefonszámon vagy írjon elektronikus levelet a gabor.horvath [kukac] oh [pont] hu címre.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

ÁRCSÖKKENÉS!RAJKÁN, csendes, nyugodt környezetben fiatal építésű sorház, 414 m2-es telekkel eladó.Mosonmagyaróvári ingatlaniroda eladásra kínálja a rajkai 110282-es számú HÁZAT .A RAJKAI SORHÁZ jellemzői: * A HÁZ 2002-ben épült, korszerű, modern anyagokból. Az elosztása a mai igényekre szabott. * Alsó szinten hatalmas nappali-konyha-étkező lett kialakítva. Van itt egy kis dolgozó-alkotó sarok is. * Az étkezőből ki tudunk menni a fedett teraszra, innen szép kilátásunk van a parkosított kertre. * A földszinten van egy tágas fürdő (fürdőkáddal, zuhanyfülkével, wc-vel, bidével) * Igény esetén kialakítható a földszinten egy hálószoba is. * A közlekedőből a garázsba, a pincébe és a hátsó kertbe jutunk. * A hátsó kert egy kisebb és egy nagyobb részből áll. Közvetlenül a ház mögött egy füvesített kiskert van, tovább menve egy 450 m2-es gyümölcsös kertbe érünk ahol egy 15 m2-es kerti tároló is található. A 450 m2-es gyümölcsöskertet az irányár nem tartalmazza. Igény esetén ez is megvásárolható kedvezményes áron. * A HÁZ felső szintjén 4 szobát alakítottak ki. A fürdőben zuhanykabin, dupla mosdó és wc is van. * A főfalak Leier téglából készültek. Itt már az építőanyagban extra szigetelés került + a ház homlokzatán 5 cm-es hungarocell szigetelés található. * Az ablakok festett fa nyílászárók hőszigetelt üvegezéssel. Több helyen redőnnyel ellátva. * A gázkazán új, kondenzációs rendszerű, rendkívül takarékos. Lapradiátoros fűtőtestekkel. * A HÁZ alatt 62 m2-es pince található, kis konyha résszel, wc-vel. A pincén nagy ablakok vannak, így egyéb funkciót is kaphat. * Az emeleten két split-klíma is felszerelésre került, ha nyáron nagyon meleg lenne. * Az utcafronton kovácsoltvas kerítés, automata nyitású kapuk találhatóak. A tágas garázs mellett egy fedett kocsibeálló is rendelkezésre áll. * A HÁZ fűtésköltsége minimális összeget igényel a modern gázkazán, a jó szigetelés és A SORHÁZI jelleg miatt.Amennyiben a 110282-es számú RAJKAI SORHÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 70 360 0715 telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

RAJKÁN, a szlovák határtól néhány kilométerre felújított sorház, igény esetén +670 m2-es területtel eladó.Mosonmagyaróvári ingatlaniroda eladásra kínálja a rajkai 110242-es számú HÁZAT .A RAJKAI SORHÁZ jellemzői: * A különleges adottságokkal rendelkező sorház két fő részből áll. A sorház egy 426 m2-es telken fekszik, nagy előkerttel és kisebb hátsó kerttel. A ház hátsó kertjéből egy romantikus fahídon jutunk a 670 m2-es kertbe ahol gyümölcsfák, örökzöldek találhatóak. Ez a 670 m2 igény esetén még megvásárolható a sorházi ingatlanhoz. * A gyümölcsös külső útról is megközelíthető, kisebb ház építhető rá. A terület bekerített, közművek a közelben találhatóak. Önálló építési teleként is használható. * A ház folyamatosan karbantartott, 2013-ban nagyobb felújítások történtek. * A földszinten a nappali-étkező-konyha-társalgó ölelésében egy üveges ajtajú kandalló található. A kis szinteltolások miatt a funkciók jól elkülönülnek egymástól. Az étkező alatt egy rejtett vendégágy is található ami a társalgó részre könnyen kinyitható. * A földszinten van még egy kamra, fürdő (wc, bidé, zuhany), pince lejáró és a jó méretű garázs is. * A ház több terasszal is rendelkezik. Előkertben nyitott terasz, hátsókertben lugasosan fedett kerti terasz. Az emeleten egy panorámás kis terasz a nagy hálóból. A legjobb és mindenki kedvence a konyhából nyíló üvegezett, zárt terasz amiből körpanorámás kilátás nyílik a tájra, ez télen is jól használható. * A ház alatt teljes pince található. Van itt mosókonyha (mosókáddal, wc-vel), egy bárpultos-asztalos-pados helyiség a baráti-családi összejövetelekre, az infra szauna a pihenésben, relaxálásban segít. * Az emeleten 4 hálószoba, fürdő (süllyesztett káddal, wc-vel) található. * A ház fűtése gázkazán, vegyes tüzelésű kazán és kandalló segítségével lehetséges. * A felújítások a külső részen: új Tondach cserép, 10 cm-es hungarocell szigetelés, műanyag ablakok és ajtók. A belső rész folyamatosan karbantartott, konyhabútor közelmúltban lett cserélve.Igény esetén az ingatlan megvásárolható a 670 m2-es gyümölcsöskert nélkül is, értékegyeztetéssel. Így egy 426 m2-es, parkosított telek marad kerti tóval és egy tágas sorházzal.Amennyiben a 110242-es számú RAJKAI SORHÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 70 360 0715 telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

RAJKÁN, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, SORHÁZ ELADÓ!Rajkán, jó minőségű sorház , korrekt áron eladó. Az előtérből a házba lépve, balra nyílik a nappali, amerikai konyha. Az étkező, konyhából léphetünk i a teraszra. Az előtérből jobbra nyílik a 3 hálószoba és a fürdő, külön wc. A sorház elrendezése, praktikus, áttekinthető.A sorház Porotherm téglából készült,Bramac tetőfedéssel, gázkazánnal, lapradiátorokkal szerelve, burkolatokkal. Az ár a kulcsrakész ár.Egyeztetéssel a típusterv átterveztethető, valamint a burkolatok szintén áregyeztetéssel egyedi igények alapján megváltoztathatóak.Hívjon, érdemes elgondolkodni! Új házban, új életet kezdhet! Az építkezés nehézségei ránk maradnak, Önnek csak az elképzeléseit kell megosztani velünk, a többit intézzük!Natalya Shchogolyeva +36 70 631 00 34Az mosonmagyaróvári Openhouse iroda további ajánlatai: www.movar.oh.huTovábbi eladó rajkai ingatlanok: www.movar.oh.huIngyenes hitelügyintézés: Tresó Tamás +36 70 341 75 18  ПРОДАЕТСЯ КВАРТИРА В СЕВЕРО-ЗАПАДНОЙ ЧАСТИ ВЕНГРИИ в экологически чистом регионе с развитой инфраструктурой.10км.от Братиславы,40км. от аэропорта Швехат(Австрия)80км.от Вены.Новый проект оснащен коммуникациями,газ,вода,свет.В квартире имеется 3 спальных комнаты гостинная,кухня,ванная,туалет,терраса.

RAJKÁN , új sorház, korrekt áron eladó!Rajkán, teljesen új családi ház,- új építésű, kellemes méretű telken eladó. A családi házba belépve, az előtérből jobbra az amerikai konyha, nappali található. A nappaliból a teraszon keresztül valósul meg a kertkapcsolat. Az előtérből balra találjuk a 3 hálószobát, fürdőt és a külön wc-t. Praktikus kellemes, áttekinthető az elosztása.A sorház teljes infrastruktúrával készül, összközműves, kialakított telefon, internet csatornákkal is. A sorház Porotherm téglából készül, Bramac tetőfedéssel, gázkazánnal, lapradiátorokkal szerelve, műanyag nyílászárókkal. Az ár kulcsrakész ár. A belső burkolatok megválasztására van lehetőség.További lehetőség: egyeztetés alapján, a megadott típusterv kérésre átterveztethető, illetve a belső burkolatok egyedi ízlés alapján értékegyeztetéssel  kerülhetnek beépítésre.Hívjon, megéri! Vadonatúj családi házba   kezdheti életét az építkezés terhe nélkül, csak az elképzeléseit kell megosztania velünk, a többit intézzük!Natalya Shchogolyeva, +36 70 631 00 34A mosonmagyaróvári Openhouse iroda további eladó ingatlanjai: www.movar.oh.huTovábbi eladó rajkai ingatlanok: www.movar.oh.huIngyenes hitelügyintézés: Tresó Tamás +36 70 341 75 18 Продается квартира в новом одноэтажном доме в еверо-западной части Венгрии вэкологически чистом регионе с развитой инфраструктурой.На границе Австрии и словакии.10 км от Братиславы,40км от аэропорта Швехат(Австрия)

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: