Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Az ingatlan kivitelezője nagy múltú és jó referenciákkal rendelkező cég. Pontos és megbízható!Kulcsrakész önálló családi ház Rajkán eladó.Nagyon átgondolt tervezés, de ha szeretnék még a belső elrendezésen lehet módosítani saját igényeknek megfelelően.Telek 561m2, Bruttó alapterület:120 m2 a lakás alapterület:95 m2 itt van a 4 m2 fedett belépő,előszoba 5 m2, WC 2 m2, nappali -étkező 25 m2, konyha 8 m2,szoba 11 m2, szoba 11 m2, szoba 10 m2, fürdő 7 m2 közlekedő 8 m2, háztartási helyiség 5 m2,-Energetikai besorolás: A+ Ingatlan állapota:,kulcsrakész ház 31 500 000 Ft.és 16 500 000 Ft a telek.-Falazat: 30-as Porotherm hőszigetelő tégla + Homlokzati hőszigetelés: 10 cm Cserép: Bramac betoncserép Födém hőszigetelés:ISOVER UNI 20 cmFűtési mód: SAUNIER DUVAL kondenzációs gázkazán, padlófűtés + a fürdőben törölközőszárítós radiátor -Nyílászárók: Kömmerling műanyag 5 kamrás-Szobák száma: 3+1 szoba,fürdő,konyha, kamra, előszoba,WC, közlekedő.-Közművek: összközműves, Elektromos hálózat: 3*16A-Parkolás: kocsibeálló udvaron belülA közelben bolt, óvoda, iskola, és buszmegálló található. Érdeklődni:Dot-Ing Ingatlan Iroda Mosonmagyaróvár Tel:30/8426466 E-mail:szazova.ildiko@dot-ing.hu Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu vo vyhľadávanej lokalite v obci Rajka. Nachádza na slovensko-maďarskej hranici. Ponúkame na predaj 4 izbový tehlový rodinný dom o úžitkovej ploche 91 m2 , kritý vchod 4 m2,vstupná chodba 5 m2, WC 2 m2, obývačka 25 m2, kuchyňa 8 m2, izba 11 m2, izba 10 m2,izba 10 m2, kúpeľňa 7 m2, komora 5 m2, chodba 8 m2 na pozemku 561m2. dom na kluč 160 000 Eur. Ústredné kúrenie na plyn: podlahové + radiátor pre uteráky.Kompletné inžinierske siete.Kúpa pozemku, projektová práca, stavebné povolenie, kolaudácia, výstavba domu v spolupráci s realitnou kanceláriou a stavebnou firmou. Kontaktujte maTel.+3630/8426466 E-mail:.szazova.ildiko@dot-ing hu Vaša referentka Ildikó Százová sa nachádza na začiatku Rajky v blízkosti hraníc – využívate signál slovenských operátorov Výhody: v blízkosti škola, materská škola, potraviny, reštaurácia, dobré autobusové a vlakové spojenie.

Az ingatlan kivitelezője nagy múltú és jó referenciákkal rendelkező cég. Pontos és megbízható!Kulcsrakész önálló családi ház Rajkán eladó.Nagyon átgondolt tervezés, de ha szeretnék még a belső elrendezésen lehet módosítani saját igényeknek megfelelően.Telek 501m2, Bruttó alapterület:110 m2 a lakás alapterület:91 m2 itt van a 4 m2 fedett belépő,előszoba 3 m2, WC 2 m2, nappali -étkező 29 m2, konyha 5 m2,szoba 11 m2, szoba 10 m2, szoba 10 m2, fürdő 5 m2 közlekedő 7 m2, háztartási helyiség 3 m2,-Energetikai besorolás: A+ Ingatlan állapota:,kulcsrakész ház 30 000 000 Ft.és 16 500 000 Ft a telek.-Falazat: 30-as Porotherm hőszigetelő tégla + Homlokzati hőszigetelés: 10 cm Cserép: Bramac betoncserép Födém hőszigetelés:ISOVER UNI 20 cmFűtési mód: SAUNIER DUVAL kondenzációs gázkazán, padlófűtés + a fürdőben törölközőszárítós radiátor -Nyílászárók: Kömmerling műanyag 5 kamrás-Szobák száma: 3+1 szoba,fürdő,konyha, kamra, előszoba,WC, közlekedő.-Közművek: összközműves, Elektromos hálózat: 3*16A-Parkolás: kocsibeálló udvaron belülA közelben bolt, óvoda, iskola, és buszmegálló található. Érdeklődni:Dot-Ing Ingatlan Iroda Mosonmagyaróvár Tel:30/8426466 E-mail:szazova.ildiko@dot-ing.huPonúkame na predaj novostavbu rodinného domu vo vyhľadávanej lokalite v obci Rajka. Nachádza na slovensko-maďarskej hranici. Ponúkame na predaj 4 izbový tehlový rodinný dom o úžitkovej ploche 91 m2 , kritý vchod 4 m2,vstupná chodba 3 m2, WC 2 m2, obývačka 29m2, kuchyňa 5 m2, izba 11 m2, izba 10 m2,izba 10 m2, kúpeľňa 5 m2, komora 3 m2, chodba 7 m2 na pozemku 501m2. dom na kluč 152 450 Eur. Ústredné kúrenie na plyn: podlahové + radiátor pre uteráky.Kompletné inžinierske siete.Kúpa pozemku, projektová práca, stavebné povolenie, kolaudácia, výstavba domu v spolupráci s realitnou kanceláriou a stavebnou firmou. Kontaktujte maTel.+3630/8426466 E-mail:.szazova.ildiko@dot-ing hu Vaša referentka Ildikó Százová

ÁRCSÖKKENÉS!RAJKÁN, csendes, nyugodt környezetben fiatal építésű sorház, 414 m2-es telekkel eladó.Mosonmagyaróvári ingatlaniroda eladásra kínálja a rajkai 110282-es számú HÁZAT .A RAJKAI SORHÁZ jellemzői: * A HÁZ 2002-ben épült, korszerű, modern anyagokból. Az elosztása a mai igényekre szabott. * Alsó szinten hatalmas nappali-konyha-étkező lett kialakítva. Van itt egy kis dolgozó-alkotó sarok is. * Az étkezőből ki tudunk menni a fedett teraszra, innen szép kilátásunk van a parkosított kertre. * A földszinten van egy tágas fürdő (fürdőkáddal, zuhanyfülkével, wc-vel, bidével) * Igény esetén kialakítható a földszinten egy hálószoba is. * A közlekedőből a garázsba, a pincébe és a hátsó kertbe jutunk. * A hátsó kert egy kisebb és egy nagyobb részből áll. Közvetlenül a ház mögött egy füvesített kiskert van, tovább menve egy 450 m2-es gyümölcsös kertbe érünk ahol egy 15 m2-es kerti tároló is található. A 450 m2-es gyümölcsöskertet az irányár nem tartalmazza. Igény esetén ez is megvásárolható kedvezményes áron. * A HÁZ felső szintjén 4 szobát alakítottak ki. A fürdőben zuhanykabin, dupla mosdó és wc is van. * A főfalak Leier téglából készültek. Itt már az építőanyagban extra szigetelés került + a ház homlokzatán 5 cm-es hungarocell szigetelés található. * Az ablakok festett fa nyílászárók hőszigetelt üvegezéssel. Több helyen redőnnyel ellátva. * A gázkazán új, kondenzációs rendszerű, rendkívül takarékos. Lapradiátoros fűtőtestekkel. * A HÁZ alatt 62 m2-es pince található, kis konyha résszel, wc-vel. A pincén nagy ablakok vannak, így egyéb funkciót is kaphat. * Az emeleten két split-klíma is felszerelésre került, ha nyáron nagyon meleg lenne. * Az utcafronton kovácsoltvas kerítés, automata nyitású kapuk találhatóak. A tágas garázs mellett egy fedett kocsibeálló is rendelkezésre áll. * A HÁZ fűtésköltsége minimális összeget igényel a modern gázkazán, a jó szigetelés és A SORHÁZI jelleg miatt.Amennyiben a 110282-es számú RAJKAI SORHÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 70 360 0715 telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

RAJKÁN, a szlovák határtól néhány kilométerre felújított sorház, igény esetén +670 m2-es területtel eladó.Mosonmagyaróvári ingatlaniroda eladásra kínálja a rajkai 110242-es számú HÁZAT .A RAJKAI SORHÁZ jellemzői: * A különleges adottságokkal rendelkező sorház két fő részből áll. A sorház egy 426 m2-es telken fekszik, nagy előkerttel és kisebb hátsó kerttel. A ház hátsó kertjéből egy romantikus fahídon jutunk a 670 m2-es kertbe ahol gyümölcsfák, örökzöldek találhatóak. Ez a 670 m2 igény esetén még megvásárolható a sorházi ingatlanhoz. * A gyümölcsös külső útról is megközelíthető, kisebb ház építhető rá. A terület bekerített, közművek a közelben találhatóak. Önálló építési teleként is használható. * A ház folyamatosan karbantartott, 2013-ban nagyobb felújítások történtek. * A földszinten a nappali-étkező-konyha-társalgó ölelésében egy üveges ajtajú kandalló található. A kis szinteltolások miatt a funkciók jól elkülönülnek egymástól. Az étkező alatt egy rejtett vendégágy is található ami a társalgó részre könnyen kinyitható. * A földszinten van még egy kamra, fürdő (wc, bidé, zuhany), pince lejáró és a jó méretű garázs is. * A ház több terasszal is rendelkezik. Előkertben nyitott terasz, hátsókertben lugasosan fedett kerti terasz. Az emeleten egy panorámás kis terasz a nagy hálóból. A legjobb és mindenki kedvence a konyhából nyíló üvegezett, zárt terasz amiből körpanorámás kilátás nyílik a tájra, ez télen is jól használható. * A ház alatt teljes pince található. Van itt mosókonyha (mosókáddal, wc-vel), egy bárpultos-asztalos-pados helyiség a baráti-családi összejövetelekre, az infra szauna a pihenésben, relaxálásban segít. * Az emeleten 4 hálószoba, fürdő (süllyesztett káddal, wc-vel) található. * A ház fűtése gázkazán, vegyes tüzelésű kazán és kandalló segítségével lehetséges. * A felújítások a külső részen: új Tondach cserép, 10 cm-es hungarocell szigetelés, műanyag ablakok és ajtók. A belső rész folyamatosan karbantartott, konyhabútor közelmúltban lett cserélve.Igény esetén az ingatlan megvásárolható a 670 m2-es gyümölcsöskert nélkül is, értékegyeztetéssel. Így egy 426 m2-es, parkosított telek marad kerti tóval és egy tágas sorházzal.Amennyiben a 110242-es számú RAJKAI SORHÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 70 360 0715 telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Rajkán egy nyugodt környékén eladó egy családi ház 380 nm-es telken. A házba a terasz felől tudunk bemenni. Bal kéz felől található az étkező, közvetlenül mellette került a konyha kialakításra.A Wc külön található, mellette a fürdő helyezkedik el. A ház hátsó részén két szoba osztozik. A házba lépve jobb oldalon található még egy szoba, ami jelenleg nappaliként funkciónál.A teraszról jutunk a hátsó udvarba, innen tudjuk megközelíteni a pincét.A PINCE a teljes ház alatt került kialakításra. Teljesen járólapozott, kifestett, a falak rendkívül jó állapotban vannak, nem vizesednek. Az ingatlanhoz tartozik még egy nagy 35NM-ES GARÁZS , valamint egy fedett KOCSIBEÁLLÓ . A tetőcsere megtörtént, az ingatlan kívülről szigetelést kapott, így rendkívül jó a hőtartó képessége. Az otthon melegéről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik.Продается дом в западной части Венгрии .Недалеко от границы Австрии и Словакии.5 км от Братиславы,80 км от Вены.В экологически чистом регионе с развитой инрфаструктурой.Теплый дом из 3 комнат,гостинной ванная,туалет,гараж,подвальное помещение,небольшой участок.Вас заинтересовал это объект? пожалуйста, позвоните! Наталья Shchogolyeva, +36-70-631-00-34 или емаил: natalya.s@ oh.hu Большая база недвижимости для продажи в Венгрии, дома, квартиры, коттеджи, коммерческая недвижимость: www.movar.oh.hu АГЕНСТВО НЕДВИЖИМОСТИ В ГОРОДЕ MOSONMAGYARÓVÁR предлагает: земли под застройку, дома, квартиры, дачи, коммерческая недвижимость, промышленные зоны для продаж. Юридические услуги, консультации, при покупке и продажи, вопросы земельного кадастра. Оформление сертификатов по энергетике. Бесплатная помощь для получения кредита,выбор наиболее выгодных условий банка .Если у вас есть какие-либо вопросы о покупке недвижимости в Венгрии, управлением недвижимостью,коммунальные услуги, ремонт, или любые вопросы по недвижимости в Венгрии, звоните. НАТАЛЬЯ SHCHOGOLYEVA, +36-70-631-00-34 ИЛИ ЕМАИЛ: NATALYA.S@ OH.HUOpenhouseВенгрия 9200.Mosonmagyarovar, Hansag ut.4

RAJKÁN, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, SORHÁZ ELADÓ!Rajkán, jó minőségű sorház , korrekt áron eladó. Az előtérből a házba lépve, balra nyílik a nappali, amerikai konyha. Az étkező, konyhából léphetünk i a teraszra. Az előtérből jobbra nyílik a 3 hálószoba és a fürdő, külön wc. A sorház elrendezése, praktikus, áttekinthető.A sorház Porotherm téglából készült,Bramac tetőfedéssel, gázkazánnal, lapradiátorokkal szerelve, burkolatokkal. Az ár a kulcsrakész ár.Egyeztetéssel a típusterv átterveztethető, valamint a burkolatok szintén áregyeztetéssel egyedi igények alapján megváltoztathatóak.Hívjon, érdemes elgondolkodni! Új házban, új életet kezdhet! Az építkezés nehézségei ránk maradnak, Önnek csak az elképzeléseit kell megosztani velünk, a többit intézzük!Natalya Shchogolyeva +36 70 631 00 34Az mosonmagyaróvári Openhouse iroda további ajánlatai: www.movar.oh.huTovábbi eladó rajkai ingatlanok: www.movar.oh.huIngyenes hitelügyintézés: Tresó Tamás +36 70 341 75 18  ПРОДАЕТСЯ КВАРТИРА В СЕВЕРО-ЗАПАДНОЙ ЧАСТИ ВЕНГРИИ в экологически чистом регионе с развитой инфраструктурой.10км.от Братиславы,40км. от аэропорта Швехат(Австрия)80км.от Вены.Новый проект оснащен коммуникациями,газ,вода,свет.В квартире имеется 3 спальных комнаты гостинная,кухня,ванная,туалет,терраса.

RAJKÁN , új sorház, korrekt áron eladó!Rajkán, teljesen új családi ház,- új építésű, kellemes méretű telken eladó. A családi házba belépve, az előtérből jobbra az amerikai konyha, nappali található. A nappaliból a teraszon keresztül valósul meg a kertkapcsolat. Az előtérből balra találjuk a 3 hálószobát, fürdőt és a külön wc-t. Praktikus kellemes, áttekinthető az elosztása.A sorház teljes infrastruktúrával készül, összközműves, kialakított telefon, internet csatornákkal is. A sorház Porotherm téglából készül, Bramac tetőfedéssel, gázkazánnal, lapradiátorokkal szerelve, műanyag nyílászárókkal. Az ár kulcsrakész ár. A belső burkolatok megválasztására van lehetőség.További lehetőség: egyeztetés alapján, a megadott típusterv kérésre átterveztethető, illetve a belső burkolatok egyedi ízlés alapján értékegyeztetéssel  kerülhetnek beépítésre.Hívjon, megéri! Vadonatúj családi házba   kezdheti életét az építkezés terhe nélkül, csak az elképzeléseit kell megosztania velünk, a többit intézzük!Natalya Shchogolyeva, +36 70 631 00 34A mosonmagyaróvári Openhouse iroda további eladó ingatlanjai: www.movar.oh.huTovábbi eladó rajkai ingatlanok: www.movar.oh.huIngyenes hitelügyintézés: Tresó Tamás +36 70 341 75 18 Продается квартира в новом одноэтажном доме в еверо-западной части Венгрии вэкологически чистом регионе с развитой инфраструктурой.На границе Австрии и словакии.10 км от Братиславы,40км от аэропорта Швехат(Австрия)

RAJKÁN kínáljuk megvételre ezt a kellemes hangulatú 176m2-es családbarát otthont, 471m2-es kerttel. A házhoz egy 91m2-es előkert is tartozik.A lakás alsó részén 2 szoba, konyha, kamra, fürdő, külön wc nappali található. A nappaliból vezet a lépcső az emeletre. Itt további 2 szoba, fürdőszoba található, illetve egy 42m2-es padlástér, ami igény szerint beépíthető. Mindkét szint hangulatos terasszal rendelkezik.  A földszinti fürdőszobában kád, az emeletiben zuhanyzó található.Az 1990-ben épült CSALÁDI HÁZAT 2009-ben felújították. Az összes nyílászárót, illetve a burkolatokat is kicserélték. Az egész ház alatt pince található, aminek az egyik fele garázsként funkcionál. A portához tartozik egy kellemes hangulatú kert egy kis medencével, kerti pavilonnal, valamint egy fedett kocsibeállóval, amihez szerelőakna is tartozik. A ház 2 utcafrontos, igény szerint megosztható és beépíthető.  Amennyiben felkeltette ez az eladó ingatlan az érdeklődését kérem hivatkozzon az 41779 azonosítószámra és hívja a kereskedőt!Az Openhouse mosonmagyaróvári irodájának további kínálata: www.movar.oh.huIrodánk szolgáltatásai: lakossági, kereskedelmi és ipari ingatlanok értékesítése, adásvételi szerződések előkészítése, saját ügyvéd,ingyenes hitelügyintézés (Tresó Tamás, 70 341 75 18), energetikai tanúsítvány, értékbecslés készítése ( 70 341 75 18), költöztetés ( 70 62 77 670)A mosonmagyaróvári Openhouse iroda további ajánlatai www.movar.oh.hu Amennyiben felkeltette az érdeklődését a hirdetés kérem hívjon: Bán-Schmidt Szonja (0670/342-1665)Bárhol keres az országban ingatlant, hívjon!  

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: