Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Pihenésre, horgászásra vágyok figyelem!Ráckeve Pest megyében, a Csepel-sziget déli részén található, a Ráckevei-Duna partja. A megye Ráckevei járásának székhelye. A település Budapesttől mintegy 50 km-re délre fekszik, a fővárossal a H6-os HÉV köti össze. Ráckevén van a Duna-ág legdélebbi, gépjárművel is igénybe vehető hídja, az 1896-ban épült Árpád híd.Az eladó nyaraló Ráckeve Somlyó szigetén a Szilva utca környékén található, ezért könnyebben Dömsöd felől közelíthető meg a Duna parton vezető úton.Az ingatlan nem közvetlen vízparti, de lehetőség van a horgászásra. A nyaraló alapterülete 51 nm, mely egy 475 nm-es telken található. Tégla építésű, fa nyílászárókkal. 3 szintből álló épület, mely az alsó szint jelenleg egybe van, melyet garázsnak tárolónak lehet használni. Kisebb ráfordítással ki lehet alakítani egy alsó lakó résznek. A földszinti részben található egy nappali, konyha, fürdőszoba-WC, hálószoba. Két terasz van, a nagyobbik teraszról lehet a tetőtéri részt megközelíteni, amely csak a nyílászárók kiépítéséig van kész .Ki lett építve egy külső kémény, így a nappaliba egy hangulatos kandalló szolgáltathatja a meleget. Közművek: vezetékes víz, villany, csatorna.A meleg vizet villany bojler szolgálja.A telken megtalálható a fúrt kút melyről az öntözés meg oldható.CSERE MEGOLDÁS IS ÉRDEKEL! /lakás/ kisebb rá fizetéssel.(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

+36 (70) 703-4Mutat

A Csepel Sziget Déli részén Budapesttől alig 40 km-re Ráckevén,a csodálatos Angyali Szigeten KÖZVETLEN VÍZPARTI téglából épült télen-nyáron használható 45 nm-s nyaraló eladó.Saját stéggel illetve csónak kikötővel rendelkezik.Ajándék csónakkal!!!Teljesen új stéggel!!!Az ingatlan elrendezése:nappali,hálószoba,konyha,fürdőszoba,wc.A nagy szoba (25 nm-s alapterületű),parkettás a többi helyiség pedig járólappal burkolt.A gondosan kialakított 380 nm- s telken külön tárolás célból megépített kis faház is található továbbá kerti sütögető rész és a part felőli részen pedig a kiülőrész lett kialakítva,ahonnan gyönyörű kilátásban lehet részünk a KÖZVETLEN DUNAI VÍZPARTRA.A szigetre saját csónakkal vagy RÉV-vel lehet átjutni, autóval a szigetre nem lehet behajtani, a szemközti parton autók számára parkoló található. A Duna-ág vízszintje szabályozott, árvízmentes. A csendre és természet közelségére vágyók mellett a horgászoknak kimondottan ajánlom, mivel a közelben lévő telepítési pontok miatt a jó fogás garantált,az egész terület horgászparadicsom,kiválóan alkalmas horgászatra, vízi sportokra, családosoknak fürdésre és aktív pihenésre. ...Irány ár:6.500.000.- Ft.Az ingatlan előre egyeztettet időpontban bármikor megtekinthető.További kérdés esetén állok rendelkezésére.(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Szeretne kikapcsolódni egy varázslatos hangulatú szigeten?Itt a remek alkalom:Ráckevén a Kerek-zátony szigeten téglából épült 40 nm lakótérrel rendelkező,két szobás nyaraló,gyönyörű telken.Az ingatlant ősfás környezetben helyezkedik el,mely télen-nyáron szép kilátást biztosít az ott nyaralók vagy éppen élők számára.Az állandó lakosok száma is növekedett az utóbbi évben,kik életvitel szerűen használják házaikat.Az ingatlanhoz stég használat is tartozik és csónak,hajó kikötő!A hangulatos fedett teraszról két bejáraton keresztül is megközelíthetjük a ház többi helyiségét,a főbejáraton keresztül előtérbe érkezünk jobbra főzőfülke található,majd a nappali,innen nyílik a felújított zuhanyzós fürdőszoba,és egy hálószoba,melyből nyílik még egy fél szoba(jelenleg előtérként funkcionál).A ház mellett kint helyett kapott egy kisebb épület mely tárolásra szolgál és egy kinti wc.Az ingatlan saját vízmű ellátással rendelkezik,elektromos árammal és csatornával.Hűvösebb estéken pedig a nappaliban elhelyezett fatüzelésű kályha biztosítja az ott tartózkodók számára a meleget.A szigetre gépkocsival nem lehet bejutni csak csónakkal vagy hajóval.Így őrizve meg a természet adta szépségét a tájnak.Menetrend szerinti RÉV járat fél óránként jár át a szigetre.Árvíztől nem kell tartani hiszen a Duna ezen szakasza zsilippel szabályozott!További kérdés esetén állok rendelkezésére!(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!