Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Győr közvetlen közelében, Rábapatonán 1969 nm-es telken 150nm-es családi ház eladó. A településen bölcsőde, óvoda, iskola, élelmiszerboltok, orvosi rendelő, buszmegállók találhatók, pár száz méterre autópálya-felhajtó. Több multinacionális cég buszjárata is megáll a faluban. A tégla falazatú ház külső és belső szigetelést kapott. A tetőtér további bővítésre ad lehetőséget. A külföldön építőiparban dolgozó tulajdonos számtalan egyedi ötlettel és igényes építőanyagokkal újította fel saját használatra az ingatlant. Ennek keretében az összes vezetéket és nyílászárót kicserélték, a burkolatok ízlésesek és ötletes kialakításúak. A nappaliból a kellemes fekvésű és hangulatú teraszra juthatunk ki, ahol beépített kemence és tűzhely szolgálja a lakók kényelmét. A világítás rendszere egyedi és takarékos. Az otthon melegét és melegvíz-ellátását sajátos rendszerű biomassza kazán biztosítja, ezáltal a fűtés költsége minimális. A pincében egy garázs, tárolóhelyiségek, és vegyes tüzelésű kazán található, az udvari 50 nm-es melléképületben foglal helyet a biomassza kazán, tüzelőtároló és egy második garázs. A kert szépen ápolt és rendezett, gyönyörű fákkal, növényekkel, udvari kiülőkkel, medencének kialakított hellyel. Az ingatlan megvásárlásával nyugodt életet biztosíthat Önnek és családjának. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem, hívjon!

+36703214Mutat

Győr közvetlen közelében, Rábapatonán 1969 nm-es telken 105 nm-es családi ház eladó. A településen bölcsőde, óvoda, iskola, élelmiszerboltok, orvosi rendelő, buszmegállók találhatók, pár száz méterre autópálya-felhajtó. Több multinacionális cég buszjárata is megáll a faluban. A tégla falazatú ház külső és belső szigetelést kapott. A tetőtér további bővítésre ad lehetőséget. A külföldön építőiparban dolgozó tulajdonos számtalan egyedi ötlettel és igényes építőanyagokkal újította fel saját használatra az ingatlant. Ennek keretében az összes vezetéket és nyílászárót kicserélték, a burkolatok ízlésesek és ötletes kialakításúak. A nappaliból a kellemes fekvésű és hangulatú teraszra juthatunk ki, ahol beépített kemence és tűzhely szolgálja a lakók kényelmét. A világítás rendszere egyedi és takarékos. Az otthon melegét és melegvíz-ellátását sajátos rendszerű biomassza kazán biztosítja, ezáltal a fűtés költsége minimális. A pincében egy garázs, tárolóhelyiségek, és vegyes tüzelésű kazán található, az udvari 50 nm-es melléképületben foglal helyet a biomassza kazán, tüzelőtároló és egy második garázs. A kert szépen ápolt és rendezett, gyönyörű fákkal, növényekkel, udvari kiülőkkel, medencének kialakított hellyel. Az ingatlan megvásárlásával nyugodt életet biztosíthat Önnek és családjának. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem, hívjon!

 Győri ingatlaniroda eladásra kínálja a 99516-es számú, RÁBAPATONÁN az M85 autóút közelében található, felújított kétszintes CSALÁDI HÁZAT. - Győrtől 10 percre, az M 85-ös autóút és a 85-ös főút közelében - kiváló belső elrendezés, tágas belső tér - mindkét szinten fürdőszoba - gázfűtés - garázs az udvaron - melléképületek - a kertben bőven termő gyümölcsfák - közel a buszmegálló és a vasút is elérhető távolságon bellül  - biztonságos környék, barátságos szomszédok Amennyiben a 99516-es számú RÁBAPATONAI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ , lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70 338-6708 telefonszámon."Bízza a profikra ingatlanügyeit!"                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: