Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Fejér megyében, Pusztaszabolcs városban, a Velencei Tótól 12 km távolságra eladó egy a központhoz, vasút állomáshoz közel, csendes nyugodt környezetben levő 2003-ban épült 140 nm 3 szobás, tetőteres, rendezett, gondozott, parkosított kerttel rendelkező családi ház. A ház Bramac cserépfedésű,42 cm vastag tégla falazatú igényesen elkészített épület. Az ingatlanban 3 napfényes szoba van, melyek laminált padlósak. A földszinten található a legnagyobb szoba, mely jelenleg nappaliként funkcionál. Továbbá a földszinten kapott helyet egy nagyon jól felszerelt amerikai típusú konyha egybeépítve az ebédlővel valamint egy fürdőkádas fürdőszoba, egy toalett, és két szélfogó a főbejáratnál, és a kertkapcsolatos terasz kijárat előtt, valamint egy kamra spejz funkcióval. A tetőtérben egy előtér a lépcsőfeljáró után, és egy hidromasszázs zuhanykabinos fürdőszoba, 2 tágas hálószoba, erkély, és a mobil szauna kapott helyet. A fűtésről radiátoros gáz-cirkó rend szer gondoskodik. A vegyes tüzelés megvalósításához a kémény be van építve. Az ingatlanban internet, és Digi Tv kapcsolat kiépítésre került, valamint távfelügyeleti kivonulós riasztó van. A belső ajtók fából készültek, az ablakok, és a bejárati ajtó, hőszigetelt műanyag biztonsági zárasok.. A belső kert teljesen körbe van kerítve, és 50%, tétkövezett, valamint közel 60 db hatalmas tuja lett telepítve az oldalkerítés mellé, természetes szeparációként. A hátsó nagy területű konyhakert termő gyümölcsfákkal van beültetve, és kiválóan alkalmas egy önellátó kis családi kertészet kialakítására. A ház a település központjához közel található egy csendes, nyugodt, szép utcában, 10 perc sétányira, akár a vasút állomástól, akár az autóbusz megállótól. Pusztaszabolcs nagyon jó földrajzi elhelyezkedésű, mert közel van az M 7, és M 6 autópálya, valamint a 7 -es, és 6-os számú főút. Könnyen megközelíthető Székesfehérvár, Dunaújváros, Adony,vagy Százhalombatta is. Kelenföld vasútállomás 45 perc alatt vonattal elérhető vonattal. Az ingatlan remek választás a vidéki kisváros romantikáját, nyugalmát kereső gyermekeket nevelő családoknak.

Fejér megyében, Pusztaszabolcs városban, a Velencei Tótól 12 km távolságra eladó egy a központhoz, vasút állomáshoz közel, csendes nyugodt környezetben levő 2003-ban épült 140 nm 3 szobás, tetőteres, rendezett, gondozott, parkosított kerttel rendelkező családi ház. A ház Bramac cserépfedésű,42 cm vastag tégla falazatú igényesen elkészített épület. Az ingatlanban 3 napfényes szoba van, melyek laminált padlósak. A földszinten található a legnagyobb szoba, mely jelenleg nappaliként funkcionál. Továbbá a földszinten kapott helyet egy nagyon jól felszerelt amerikai típusú konyha egybeépítve az ebédlővel valamint egy fürdőkádas fürdőszoba, egy toalett, és két szélfogó a főbejáratnál, és a kertkapcsolatos terasz kijárat előtt, valamint egy kamra spejz funkcióval. A tetőtérben egy előtér a lépcsőfeljáró után, és egy hidromasszázs zuhanykabinos fürdőszoba, 2 tágas hálószoba, erkély, és a mobil szauna kapott helyet. A fűtésről radiátoros gáz-cirkó rend szer gondoskodik. A vegyes tüzelés megvalósításához a kémény be van építve. Az ingatlanban internet, és Digi Tv kapcsolat kiépítésre került, valamint távfelügyeleti kivonulós riasztó van. A belső ajtók fából készültek, az ablakok, és a bejárati ajtó, hőszigetelt műanyag biztonsági zárasok.. A belső kert teljesen körbe van kerítve, és 50%, tétkövezett, valamint közel 60 db hatalmas tuja lett telepítve az oldalkerítés mellé, természetes szeparációként. A hátsó nagy területű konyhakert termő gyümölcsfákkal van beültetve, és kiválóan alkalmas egy önellátó kis családi kertészet kialakítására. A ház a település központjához közel található egy csendes, nyugodt, szép utcában, 10 perc sétányira, akár a vasút állomástól, akár az autóbusz megállótól. Pusztaszabolcs nagyon jó földrajzi elhelyezkedésű, mert közel van az M 7, és M 6 autópálya, valamint a 7 -es, és 6-os számú főút. Könnyen megközelíthető Székesfehérvár, Dunaújváros, Adony,vagy Százhalombatta is. Kelenföld vasútállomás 45 perc alatt vonattal elérhető vonattal. Az ingatlan remek választás a vidéki kisváros romantikáját, nyugalmát kereső gyermekeket nevelő családoknak. Érd. Szombat Ferenc =70/6367961

Pusztaszabolcs vasútállomáshoz közeli csendes kis utcájában eladásra kínálunk 70.7 négyzetméteres 3+1 félszobás, nyári konyhás családi házat. Az 1960-as években téglából készült ingatlan 1000 négyzetméteres saroktelekre épült, mely jelenleg megosztás alatt áll, így a hozzá tartozó telekrész 498 négyzetméter. A ház tetőszerkezetének javítása megtörtént, hibás gerendák kicserélésre kerültek, új lécezést és fóliát kapott a szerkezet. Az ingatlan fűtését lap és vasradiátorokon keresztül cirkó rendszerben működő gáz és vegyes tüzelésű kazán biztosítja, energia megtakarítási szempontból az összes nyílászáró cseréje 2016 év végén a legmodernebb hő és hangszigetelő műanyagra megtörtént. A vízvezeték rendszer karbantartása és cseréje megtörtént, míg a villanyhálózaté folyamatban van. A házhoz tartozik 13 négyzetméteres nyári konyha, azonban a ház verandájában a konyhahelyiség kialakítása megtörtént. A rendezett udvaron találhatóak melléképületek. Amennyiben igényt tart rá az ingatlan az egész 1000 négyzetméteres telekkel megvásárolható. Adonyi családi ház cseréje szóba jöhet. A településen pár perc sétára található orvos, gyógyszertár, posta, oktatási intézmények, bevásárló üzletek. A fejlődésben lévő, remek infrastruktúrával megáldott település a főváros és két nagyváros közelsége miatt is kiváló választás lehet. Az M6-os autópálya 5 perc, a 6-os és 62-es főutak 10 perc alatt elérhetőek. Budapest, Székesfehérvár és Dunaújváros fél óra alatt, a Velencei-tó 15 perc alatt elérhetőek. A nagyvárosokba óránként indulnak vonatjáratok.Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ingatlanok adás-vételéhez. Kedvezményes ügyvédi költséggel, energetikai tanúsítványkészítéssel, ingyenes hitelügyintézéssel és biztosítási tanácsadással várjuk Kedves Ügyfeleinket. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné eladni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, vagy további kérdése van, kérem, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!