Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Polgárdin kínáljuk megvásárlásra ezt a tégla építésű luxus ingatlant. Az ház 3 szobát, 2 félszobát,gardróbot, egy nappalit, két fürdőszobát, konyhát, háztartási helyiséget, télikertet, garázst és pincét tartalmaz.A pince akár műhelynek is kialakítható. Az épület magas műszaki tartalommal rendelkezik. A fűtésről egy kandalló a nappaliban, valamint gázfűtés gondoskodik, a szobákban radiátorokkal a többi helyiségben padlófűtéssel. Az épület minden helyisége központi porszívóról működik. A télikertben 6 fős szauna és 6 fős pezsgőfürdő került beépítésre. A házban központi telefon és szellőztető rendszer is található. A teljes belső felület üvegszövet tapétával burkolt, újrafesthető, rendkívül tartós. Az épület fokozottan hőszigetelt: 38-as porotherm tégla, 3 cm hőszigetelő vakolat, 8 cm hőszigetelés, 3 cm ragasztott téglaburkolat. A padló 10 cm-es hőszigeteléssel készült. A födémen 15 cm szálas hőszigetelés van leterítve. Az épület teljes átépítése 2002-ben történt, teljesen új villamos hálózattal, gépészettel együtt.A ház bútorainak nagy része beépített, méretre gyártott magas minőségűek. Külső nyílászárók Kömmerling tipusú műanyag szerkezetűek. A belső térelválasztás (5x250) a nappali és télikert között egy táblás elhúzható ablak, fokozott hanggátlással.Belső ajtók egyedi fa gyártásúak.A telek 1676m2. A teljes terület parkosított: füvesített, ágyásokkal kialakított. Az É-I oldalon épített kútból öntözőhálózattal ellátott az egész kert, valamint egy 25 m3 ciszterna az esővíz tárolásra. Kapubejáró, terasz egységes térkövezésű: Semmelrock Appia Antica térkővel. D-I, és Nyi oldal zárt kökerítés, a másik két oldal lábazattal készült drótkerítés, élő sövénnyel (15 éves sövény). A telken 15-25 éves fák találhatóak: dió, hárs, juhar, cseresznye, kajszibarack, vilms körte, alma, valamint egy bükksövény.A külső kapu, és garázskapu autómatizált, kiskapu kamerás, elektromos nyitású.Polgárdi jól megközelíthető akár tömegközlekedéssel,akár autóval, Székesfehérvár 15 percnyi autó útra, a Balaton pedig 20 perc alatt biciklivel is elérhető.Székesfehérvári lakást 15 M-ig, értékegyeztetéssel beszámítunk. Ügyfeleinknek ingyenesen nyújtunk segítséget hitelek és CSOK felvételében. 0630-2611-193

Éljen Luxus körülmények között PolgárdinAz épület mediterrán stílusú, egyszintes, zárt kerítéssel határolt. Az igényesen parkosított belső udvaron zavartalanul lehet családi életet élni. Magas műszaki színvonalon megépült épület harmonikus burkolatokkal, praktikusan kialakított belső terekkel ideális választás egy család számára. A szülői és gyermekszobák jól elkülönülnek, kényelmesen berendezhetőek.Fűtésrendszer gázzal működik. A szobákban helyileg szabályozható radiátoros fűtés, minden más helyiség padlófűtéses. A nappaliban egy 15 KW-os sarokkandaló az átmeneti időszakban felfűti a ház nagy részét (padlófűtés lekapcsolható)Melegvíz rendszer keringetett (azonnal meleg víz folyik), a pincében lévő melegvíz tárolóból.Az épület minden helyisége központi porszívóról elérhető.A télikertben6 fős szauna, és 6 fős pezsgőfürdő került beépítésre. Utóbbit a kazánról fűtött.A ház szellőztetése Aereco rendszerrel történik: folyamatos légcsere naponta egyszer az egész légtömeg kicserélődik.A házban telefon központ van, minden szobában lehet vezetékes telefont használni, és egymással is beszélni. Riasztórendszer van minden helyiségben, a garázst is beleértve, távfelügyelet a rendőrséghez fut be. Az épület fokozottan hőszigetelt, a jelenlegi előírásoknak maradéktalanul megfelel: 38-as porotherm tégla, 3 cm hőszig vakolat, 8 cm hőszigetelés, 3 cm ragasztott téglaborkolat. A padló 10 cm-es hőszigeteléssel készült. A födémen 15 cm szálas hőszigetelés van leterítve.Az épület teljes átépítése 2002.-ben történt, teljesen új villamos hálózattal, gépészettel együtt.A ház bútorainak nagy része beépített, méretre gyártott magas minőségűek. Külső nyílászárók Kömmerling tipusú műanyag szerkezetűek. A belső térelválasztás (5x250) a nappali és télikert között egy táblás elhúzható ablak, fokozott hanggátlással. Belső ajtók egyedi fa gyártásúak.A telek teljesen körbekerített, kutya sehol nem tud kimenni. A gyümölcsfák területe külön elkerített. A teljes terület kertesített: füvesített, ágyásokkal kialakított. Az É-I oldalon épített kútból öntözőhálózattal ellátott az egész kert, valamint egy 25 m3 ciszterna az esővíz tárolásra. Kapubejáró, terasz egységes térkövezésű: Semmelrock Appia Antica térkővel. D-I, és Nyi oldal zárt kökerítés, a másik két oldal lábazattal készült drótkerítés, élő sövénnyel (15 éves sövény). A telken 15-25 éves fák találhatóak: dió, hárs, juhar, cseresznye, kajszibarack, vilmos körte, alma, valamint egy bükksövény.A külső kapu, és garázskapu autómatizált, kiskapu kamerás, elektromos nyitású. Adásvétel tárgyába, Székesfehérváron központi elhelyezkedésű lakást beszámítunk 15 millióig. Hívjon a megadott telefonszámon.

***Kétgenerációs családi ház melléképületekkel eladó***Polgárdin, a régi 7-es mellett, csendes utcában kínálok megvételre egy 2027m2-es telken lévő 100 m2-es családi házat, külön bejáratú 40 m2-es 2.generációs lakrésszel, 20 éve működő 70 m2-es sörözővel valamint agrár tevékenységre is alkalmas földrésszel és melléképületeivel.A családi ház: A 100m2-es ház egy szinten helyezkedik el, 3 nagy hálószobából, előtérből, étkezős konyhából, kamrából, fürdőkádas és zuhanyzós fürdőszobából, közlekedőből és külön mellékhelyiségből áll. Minden helyiségen ablak biztosítja a természetes szellőzést. A beltéri ajtók egyedi fenyőből készültek. Az igényes lakók között folyamatosan újították fel a házat kívül-belül (vezetékek cseréje, burkolatok, fürdőszoba, beltéri ajtók, tető). Műszaki felszereltség: redőny,szúnyogháló,egyedi fenyőfa ajtók,vegyes tüzelésű gázkazán,elektromos dupla állásos fűtött garázs,elektromos kapu.A 40 m2-es (második generációs) külön bejáratú lakrészben egy előszoba, egy étkező, egy tágas hálószoba, konyha, valamint fürdőszoba kapott helyett. A lakrésznek külön circo biztosítja a fűtését és a melegvíz ellátását.A 70 m2-es söröző közel 20 éve működik, igény szerint bővíthető/átalakítható a profil, ha fontos Önnek, hogy az otthona mellett tevékenykedjen.A hatalmas telken található még mezőgazdasági tevékenységre alkalmas földbirtok, s ezen kívül 6 gazdálkodásra alkalmas melléképület.Bármilyen kérdése van, állok rendelkezésére a hét minden napján! Nézzük meg együtt ezt a páratlan ajánlatot!"A Brill Ingatlan Iroda reális piaci áron történő értékesítés híve, a tudatos vásárlók partnere. Keressen bennünket és mi rövid időn belül prezentáljuk az elképzelt ingatlant. Közel 870 partnerrel dolgozunk az Ön álmainak megvalósításán."

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!