Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Akár hosszú távú befektetés céljából Eladó a Piliscsaba Pázmány Péter Egyetemtől 5 km-re található festői környezetben lévő ingatlan, mely akár a külföldről érkezett egyetemisták részére is bérbe adható.Magdolna völgyben, őrzött lakóparkban minőségi kivitelű, modern, 250 nm-es (nettó 194 nm) 4 teraszos saját lépcsőházzal rendelkező tetőtéri luxus lakás eladó.Stílusos belsőépítészeti elemekkel, egyedi világítással, modern, teljesen felszerelt konyhával. A kandallós nappali , a hálószoba és a hozzá kapcsolódó luxus fürdőszobával teljesen intim teret biztosít.Az ingatlanban található minőségi szaniterekkel felszerelt 3 fürdőszoba és WC tökéletes kényelmet biztosít.Az otthon melegét a fatüzelésű kandallón kívül a cirkó fűtés ,egyedi- ízléses beépített bútorok, minőségi burkolatok , a légkondicionáló, a masszázskádak és zuhanykabinok, a bársarok, a video-kaputelefon, a beépített vízlágyító berendezés, az őrszolgálatra bekötött riasztó mind fokozzák a kényelmet és a luxus érzetét adják.A Pilisi panoráma csodálatos látnivalót nyújt az ingatlan mind a 4 teraszáról Észak, Dél,Kelet és Nyugati oldaláról is.A zárt lakópark 24 órás biztonsági szolgálattal (elektromos kamera a be és kiléptető elektromos sorompó) rendelkezik.A Magdolna völgyi zárt lakóparknak saját megállóhelye van a vasútvonalon.Ez azt jelenti, hogy a lakópark legtávolabbi pontjából 5 perc sétára található a megálló és mindössze 30 perc alatt Budapest Nyugati pályaudvaron szállhat le, megspórolva ezzel pénzt, üzemanyagot és időt.Mindenkinek ajánlom, akik csendes, nyugodt környezetben keresik új otthonukat, a kerti munka fáradsága és kényelmetlensége nélkül. Az ingatlan akár két generáció együttélésére is kiválóan alkalmas ( akár két különálló lakás kialakítása is lehetséges.)

+36707168Mutat

ÜRÖM RÓKAHEGYEN, BÚTOROZOTT LUXUS LAKÁS, FULL PANORÁMÁVAL, 4 ÁLLÁSOS GARÁZZSAL, ELADÓ !!! Óbuda határán a Rókahegyen, eladó 2 lakásos társasház alsó, kertkapcsolatos, teljesen ( jogilag, és természetben is ) elkülönített díszkertes, panorámás, bútorozott luxuslakása .A ház 2005-ben épült, a lakás 2012-ben teljesen átalakították,, felújították, nagyon igényesen, luxus anyagokból. A felső, bejárati szinten található a hatalmas kertkapcsolatos, 53nm-es nappali, kandallóval, akváriummal, rejtett világításokkal,fantasztikus PANORÁMÁVAL kápráztat el minket. Előtte az egyedi konyha, étkező,( kamrával) 2 hálószoba, 1 fürdőszoba található, remek elrendezéssel egyedi bútorokkal.. Az előszobából elszeparáltan nyílik a szülői hálószoba, elegáns, egyedi fürdőszobával, gardróbbal,és egy háztartási helyiséggel . A nappaliból 2 db panorámás teraszra juthatunk ki, egy 125 m2-es és egy 25 m2-esre. Az új fűtési rendszernek köszönhetően választani lehet elektromos, gázcirkó, légkondicionáló (mely hűtő-fűtő egyben) és a nappaliban elhelyezkedő cserépkályha fűtési módok között. Riasztó és kamera rendszer is kiépítésre került. Az alsó szinten a hatalmas 160 m2-es garázs mellett, 2 db tároló, szauna, 45nm-es hobbi szoba (borozó, kondi, mozi szoba,stb.), iroda, kazánház és egy komplett 45nm-es apartman (szoba, konyha, fürdő) van. Az ingatlan jó levegőjű, csendes környezetben, egy fenyőerdő szomszédságában a Csillaghegyi Hév-től kocsival 5 percre található.

Igazi kuriózum!Akár hosszú távú befektetés céljából Eladó a Piliscsaba Pázmány Péter Egyetemtől 5 km-re található festői környezetben lévő ingatlan, mely akár a külföldről érkezett egyetemisták részére is bérbe adható.Magdolna völgyben, őrzött lakóparkban minőségi kivitelű, modern, 250 nm-es (nettó 194 nm) 4 teraszos saját lépcsőházzal rendelkező tetőtéri luxus lakás eladó.Stílusos belsőépítészeti elemekkel, egyedi világítással, modern, teljesen felszerelt konyhával. A kandallós nappali , a hálószoba és a hozzá kapcsolódó luxus fürdőszobával teljesen intim teret biztosít.Az ingatlanban található minőségi szaniterekkel felszerelt 3 fürdőszoba és WC tökéletes kényelmet biztosít.Az otthon melegét a fatüzelésű kandallón kívül a cirkó fűtés ,egyedi beépített bútorok, a légkondicionáló, a masszázskádak és zuhanykabinok, a bársarok, a videokaputelefon, a beépített vízlágyító berendezés, az őrszolgálatra bekötött riasztó mind fokozzák a kényelmet és a luxus érzetét adják.A Pilisi panoráma csodálatos látnivalót nyújt az ingatlan mind a 4 teraszáról Észak, Dél,Kelet és Nyugati oldaláról is.A zárt lakópark 24 órás biztonsági szolgálattal (elektromos kamera a be és kiléptető elektromos sorompó) rendelkezik.A Magdolnavölgyi zárt lakóparknak saját megállóhelye van a vasútvonalon.Ez azt jelenti, hogy a lakópark legtávolabbi pontjából 5 perc sétára található a megálló és mindössze 30 perc alatt Budapest Nyugati pályaudvaron szállhat le, megspórolva ezzel pénzt, üzemanyagot és időt.Mindenkinek ajánlom, akik csendes, nyugodt környezetben keresik új otthonukat, a kerti munka fáradsága és kényelmetlensége nélkül. Az ingatlan akár két generáció együttélésére is kiválóan alkalmas.LK334855

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!