Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Rendkívül kedvező lehetőség, ne szalassza el! Eladó Pilis külterületén 4000nm kordon művelésű szőlő, melyben csöpögtető öntözőrendszer , újfajta szőlők kerültek az ültetvénybe. Piros szőlőből pl. Medina, Nero, Turán, fehér szőlőből Bianca, Viktória, Aletta, Zalagyöngye, 1700 tőke gondoskodik arról, hogy szorgalmas művelőinek megélhetést biztosítson. 15nm-es feldolgozóhelyiség is található a melléképületben. A telek 180m hosszú, és 24m széles. A telket a végében egy út választja el az erdőtől. Hátulról is megközelíthető a telek, teherautó beállására is lehetőség van. Hátul is van villanyvételezési lehetőség, villanyóra is fel van szerelve. Fúrt kút, és 3 fázisú ipari áram is található a telken. A telek bekerített, külső Wc is található rajta. A hozzá tartozó házikó egész évben használható. A tulajdonosok ottlakásra építették, de végül nem költöztek oda. A ház beton alapon, gázszilikátból épült, mely rendkívül jól hőszigetel. A házat cseréptető esővíz elvezetéséről ereszcsatorna fűtésről kályha gondoskodik, mely felmelegíti a felső szintet is, de a biztonság kedvéért fölül hőtárolós kályha is be van állítva. Fentről gyönyörű kilátás nyílik a szőlőültetvényre. A lakásban 3db alternatív kapcsoló is található. Ez az ültetvény , ha hozzáértő műveli, két embert is eltart. MEGÉRI A BEFEKTETÉST!!!! Bővebb információért várom hívását!! 20/400-4004

06 20 400 4Mutat

Eladó egy kis ház+borospince 3178nm-es telekkel, telis-tele termő gyümölcsfákkal, szépen művelt szőlővel, fúrt kúttal, hatalmas kerttel, amerre a szem ellát, termelésre, gazdálkodásra alkalmas terület.Maga a kis ház két részből áll, két bejárattal: az első 36 nm, lakható, vályog falazata kellemesen hűvös nyáron, télen pedig tartja a hőt. Egy kis előtér, konyha, fürdő és hálószoba található benne. Fűtési lehetőség a kéménynek köszönhetően, kályhával egyszerűen megoldható. Az áram külön mérőkkel ellátva, mindkét épületrészben, a hidroforos kútról pedig víz bevezetve az épületbe. Az alatta lévő teljes alápincézett rész egy különleges, 36 nm-es, ma már ritkaságnak számító, mintegy 150 éves boltíves antik pince, tégla alapokkal, tégla falazattal!A másik lakrész 30 nm-es, egyterű, a főépülettel közös a fal, oldalról külön bejárattal, ez egy helyiségből és az alatta található, szintén kuriózumnak számító, boltíves, 15nm-es, tégla pincéből áll.Az utcába hamarosan bevezetésre kerül a gáz, a tervek már elkészültek.Maga a környék kellemes, megnevezése zártkert. Nyaraló hangulatot idéz, tele gyümölcsösökkel, szőlővel, mégis a városkához tartozik, minden elérhető közelségben, a városközponttól kb. 3,5km-re, a vasútállomástól mintegy 2,5km-re található, termelésre, gazdálkodásra alkalmasan.TELJES KÍNÁLATUNKAT MEGTALÁLJA: www.haziko.huIrodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok, amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.12 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!HÁZIKÓ INGATLANIRODA Kft.2200, Monor, Ady Endre u. 130. (Ady Endre - Szélmalom u. sarok)

Pilisen a természet közelében ELADÓ egy befejezésre váró, 53 nm-es családi ház. Az épület kb. 90 %-os készenléti állapotban van. A ház 38-as téglából épült, mely rusztikus szeletelt téglával van borítva. A tetőt egykapcsos bontott cserép fedi. Az épület elosztása a következő: az udvarról belépve a 17nm-es konyha+étkezőbe érünk. Innen nyílik a fürdőszoba, mely szintén szeletelet tégla borítású, sarokkádat, és épített mosdót találunk benne. Szintén az étkezőből nyílik két szoba. A harmadik szoba a nagyobb szobából nyílik.A ház építése a szigetelésnél szakadt meg.a gipszkartonozás megtörtént, de még csak a konyha van lakásban a nyílászárók műanyagból készültek, kivéve 2 szobát, ahol fából készültek.A konyhában járólapot találunk, a szobákban padlószőnyeget fektettek le a tulajdonosok, viszont a fürdőben még beton található.A lakásban kályhával fűtenek.A terasz még nincs kész.Az épülő ház 2179nm-es telken áll, melynek aranykorona értéke 10,2.A telken villany található. A vizet fúrt kút szolgáltatja.A szennyvizet emésztő gödör fogadja be.Az ingatlan CSERÉLHETŐ Budapest 30 km-es körzetében olyan családi házra, mely legalább 1800nm-es telken áll.a leendő vevő AJÁNDÉKBA kapja a következőket:mosogató, mosógép, mikro, 2db íróasztal, kanapé, 2 db tv állvány, fotelágy, 2 db, ágy+ágyrács, főzőlap, és sütő.A DIGI tv be van vezetve, csak elő kell fizetni rá!Hívjon, vagy írjon e-mailt a részletekért!!!

Pilisen, főút mellett , de barátságos részen kínáljuk megvételre ezt a garázzsal, kerttel rendelkező a ház most számtalan lehetőséggel várja az új lakókat.A telken két épület van.1. A 60-as években épült házban található jelen pillanatban egy üzlet, mely igény esetén könnyűszerrel két kisebb bolttá varázsolható.Az üzlet üvegportállal nyílik az utcára. A bolthoz közvetlenül tartozik még egy wc is.Az épület hátsó részében pedig egy szoba-konyha, fürdő , előtérből álló kisebb lakás is található. Ha arra lenne szükség, a bolt is átalakítható szobákká, hiszen régebben is lakásként funkcionált az épület. Ez a ház 5 éve lett teljesen felújítva. A dupla üvegezésű thermo nyílászárók fából készültek. Kivéve az utcai bejárati ajtót, mert az műanyag.2. A telken található még egy épület, melynek földszintjén is, és a tetőtérben is 1-1 40 nm-es lakás található. A földszinti lakásnál a konyha-étkezőbe lépünk be, ahonnan a hálóba jutunk. Innen a gardróbon keresztül jutunk a fürdőbe. A tetőtérben egylégterű lakás került kialakításra, csak a fürdőszoba szeparált. Nagy előny, hogy a szintek külön lakásként is használhatóak, hiszen konyha és fürdő áll rendelkezésre emeletenként és külön külső ajtón lehet bejutni a felső emeletre, avagy igény esetén közvetlenül az alsó lakásból is, ha egy lakásnak szeretnénk használni. Ez az épület 1998-ban épült, akkor még egy, 80 nm-es lakásnak. Azóta néhány átalakításon esett át, tehát minimális költséggel lehet egy duplakomfortos házzá varázsolni. ( Egy ajtót kell megszüntetni)A földszinti lakás 2 éve teljes felújításon esett át. Mindegyik rész karban tartott.Mindkét épület külsőleg 8 cm-es hőszigetelést, valamint 5 cm-es lábazati szigetelést kapott, ezért igen kedvező a fűtésköltség.Minden fogyasztás külön mérhető almérők segítségével.A fűtés kombi gázcirkóról működik, a meleget az újabb házban radiátorok, a régebbiben padlófűtés, plusz radiátorok adják le.A telek területe 1000 udvar kellemes hangulatú,amit a fúrt kút segítségével tud majd locsolni.Tökéletes választás vállalkozás indításához, hiszen a munkahely és a lakás egy helyen van.Ugyanakkor több generáció együttélésére is tökéletesen megfelel.De bármelyik rész bérbeadható, tehát befektetésnek is kiváló lehetőség.Ha érdeklik a részletek, kérem hívjon! Várom jelentkezését!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!