Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

ELADÓ POMÁZON ÚJÉPÍTÉSŰ, HÉV KÖZELI LAKÓPARKI LAKÁS, Pomázon a Szelistye sétányon eladó egy épülő társasházban 29 m2-es, 1 szobás második emeleti lakás, kulcsrakész állapotban. A nappalihoz 5 m2-es burkolt erkély kapcsolódik. A ház hagyományos szerkezetű és kivitelezésű, 30 cm porotherm téglából épül, 10 cm dryvit szigeteléssel, lábazat, padló és tetőtér hőszigeteléssel. A ház most épül, a lakás belső burkolatai megválaszthatóak. A belső falak vakoltak, a bejárati ajtó hangszigetelt, furnér fa felülettel, biztonsági zárral; az ablakok hőhídmentes, műanyag profilból készülnek, a belső ajtók acél matt kilincsekkel. A fűtést és meleg vizet házközponti kazán biztosítja lakásonkénti egyedi hőmennyiségmérőkkel, a hideg burkolatok alatt padlófűtéssel, a szobákban radiátorokkal, a fürdőben törölközőszárítós kiállással. Az ár, kulcsrakész állapotban,a szaniterekkel együtt konyhabútor nélkül értendő. Külön tároló helyiség vásárolható minden lakáshoz, kül-vagy beltéri. A HÉV PÁR PERC sétával gyorsan elérhető, a lakópark lokációja kitűnő; a közelben óvoda, iskola, Spar, játszótér, stb, egy park közvetlen szomszédságában. Minden egy helyen: adásvételtől - a lakhatási engedélyig; az ingatlan bemutatásától-az építkezésen át- az átadásig; építési hitelek ügyintézése.Részletes felvilágosításért, valamint a teljes műszaki dokumentációért forduljon hozzánk bizalommal.Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

30/999-2Mutat

Családi Ingatlan Centrum

Metykó András

ELADÓ POMÁZON ÚJÉPÍTÉSŰ, HÉV KÖZELI LAKÓPARKI LAKÁS, Pomázon a Szelistye sétányon eladó egy épülő társasházban 44 m2-es, 1+1 szobás első emeleti lakás, kulcsrakész állapotban. A nappalihoz 5 m2-es burkolt erkély kapcsolódik. A ház hagyományos szerkezetű és kivitelezésű, 30 cm porotherm téglából épül, 10 cm dryvit szigeteléssel, lábazat, padló és tetőtér hőszigeteléssel. A ház most épül, a lakás belső burkolatai megválaszthatóak. A belső falak vakoltak, a bejárati ajtó hangszigetelt, furnér fa felülettel, biztonsági zárral; az ablakok hőhídmentes, műanyag profilból készülnek, a belső ajtók acél matt kilincsekkel. A fűtést és meleg vizet házközponti kazán biztosítja lakásonkénti egyedi hőmennyiségmérőkkel, a hideg burkolatok alatt padlófűtéssel, a szobákban radiátorokkal, a fürdőben törölközőszárítós kiállással. Az ár, kulcsrakész állapotban,a szaniterekkel együtt konyhabútor nélkül értendő. Külön tároló helyiség vásárolható minden lakáshoz, kül-vagy beltéri. A HÉV PÁR PERC sétával gyorsan elérhető, a lakópark lokációja kitűnő; a közelben óvoda, iskola, Spar, játszótér, stb, egy park közvetlen szomszédságában. Minden egy helyen: adásvételtől - a lakhatási engedélyig; az ingatlan bemutatásától-az építkezésen át- az átadásig; építési hitelek ügyintézése.Részletes felvilágosításért, valamint a teljes műszaki dokumentációért forduljon hozzánk bizalommal.Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

30/999-2Mutat

Családi Ingatlan Centrum

Metykó András

ELADÓ POMÁZON ÚJÉPÍTÉSŰ, HÉV KÖZELI LAKÓPARKI LAKÁS, Pomázon a Szelistye sétányon eladó egy épülő társasházban 59 m2-es, 1+2 szobás első emeleti lakás, kulcsrakész állapotban. A nappalihoz 5 m2-es burkolt erkély kapcsolódik. A ház hagyományos szerkezetű és kivitelezésű, 30 cm porotherm téglából épül, 10 cm dryvit szigeteléssel, lábazat, padló és tetőtér hőszigeteléssel. A ház most épül, a lakás belső burkolatai megválaszthatóak. A belső falak vakoltak, a bejárati ajtó hangszigetelt, furnér fa felülettel, biztonsági zárral; az ablakok hőhídmentes, műanyag profilból készülnek, a belső ajtók acél matt kilincsekkel. A fűtést és meleg vizet házközponti kazán biztosítja lakásonkénti egyedi hőmennyiségmérőkkel, a hideg burkolatok alatt padlófűtéssel, a szobákban radiátorokkal, a fürdőben törölközőszárítós kiállással. Az ár, kulcsrakész állapotban,a szaniterekkel együtt konyhabútor nélkül értendő. Külön tároló helyiség vásárolható minden lakáshoz, kül-vagy beltéri. A HÉV PÁR PERC sétával gyorsan elérhető, a lakópark lokációja kitűnő; a közelben óvoda, iskola, Spar, játszótér, stb, egy park közvetlen szomszédságában. Minden egy helyen: adásvételtől - a lakhatási engedélyig; az ingatlan bemutatásától-az építkezésen át- az átadásig; építési hitelek ügyintézése.Részletes felvilágosításért, valamint a teljes műszaki dokumentációért forduljon hozzánk bizalommal.Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

30/999-2Mutat

Családi Ingatlan Centrum

Metykó András

ELADÓ POMÁZON ÚJÉPÍTÉSŰ, HÉV KÖZELI LAKÓPARKI LAKÁS, 10+10 támogatássalPomázon a Szelistye sétányon eladó egy épülő társasházban 64 m2-es, 2+1 szobás második emeleti belső kétszintes duplakomfortos lakás, kulcsrakész állapotban. A második emeleten 30m2 alapterülettel és 2,5 m2 erkéllyel, a tetőtéri szinten 34 m2 alapterülettel és 8 m2 tetőterasszal. A galéria szintre belső lépcsőn lehet eljutni. A ház hagyományos szerkezetű és kivitelezésű, 30 cm porotherm téglából épül, 10 cm dryvit szigeteléssel, lábazat, padló és tetőtér hőszigeteléssel. A ház most épül, a lakás belső burkolatai megválaszthatóak. A belső falak vakoltak, a bejárati ajtó hangszigetelt, furnér fa felülettel, biztonsági zárral; az ablakok hőhídmentes, műanyag profilból készülnek, a belső ajtók acél matt kilincsekkel. A fűtést és meleg vizet házközponti kazán biztosítja lakásonkénti egyedi hőmennyiségmérőkkel, a hideg burkolatok alatt padlófűtéssel, a szobákban radiátorokkal, a fürdőben törölközőszárítós kiállással. Az ár, kulcsrakész állapotban,a szaniterekkel együtt konyhabútor nélkül értendő. A lakáshoz igénybe vehető a CSOK támogatás. Külön tároló helyiség vásárolható minden lakáshoz, kül-vagy beltéri. A HÉV PÁR PERC sétával gyorsan elérhető, a lakópark lokációja kitűnő; a közelben óvoda, iskola, Spar, játszótér, stb, egy park közvetlen szomszédságában. Minden egy helyen: adásvételtől - a lakhatási engedélyig; az ingatlan bemutatásától-az építkezésen át- az átadásig; építési hitelek ügyintézése.Részletes felvilágosításért, valamint a teljes műszaki dokumentációért forduljon hozzánk bizalommal.Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

30/999-2Mutat

Családi Ingatlan Centrum

Metykó András

ELADÓ POMÁZON ÚJÉPÍTÉSŰ, HÉV KÖZELI LAKÓPARKI LAKÁS, 10+10 támogatássalPomázon a Szelistye sétányon eladó egy épülő társasházban 91 m2-es, 2+2 szobás második emeleti belső kétszintes duplakomfortos lakás, kulcsrakész állapotban. A második emeleten 67 m2 alapterülettel és 20m2 terasszal, a tetőtéri szinten 24 m2 alapterülettel és 8 m2 tetőterasszal. A galéria szintre belső lépcsőn lehet eljutni. A ház hagyományos szerkezetű és kivitelezésű, 30 cm porotherm téglából épül, 10 cm dryvit szigeteléssel, lábazat, padló és tetőtér hőszigeteléssel. A ház most épül, a lakás belső burkolatai megválaszthatóak. A belső falak vakoltak, a bejárati ajtó hangszigetelt, furnér fa felülettel, biztonsági zárral; az ablakok hőhídmentes, műanyag profilból készülnek, a belső ajtók acél matt kilincsekkel. A fűtést és meleg vizet házközponti kazán biztosítja lakásonkénti egyedi hőmennyiségmérőkkel, a hideg burkolatok alatt padlófűtéssel, a szobákban radiátorokkal, a fürdőben törölközőszárítós kiállással. Az ár, kulcsrakész állapotban,a szaniterekkel együtt konyhabútor nélkül értendő. A lakáshoz igénybe vehető a CSOK támogatás. Külön tároló helyiség vásárolható minden lakáshoz, kül-vagy beltéri. A HÉV PÁR PERC sétával gyorsan elérhető, a lakópark lokációja kitűnő; a közelben óvoda, iskola, Spar, játszótér, stb, egy park közvetlen szomszédságában. Minden egy helyen: adásvételtől - a lakhatási engedélyig; az ingatlan bemutatásától-az építkezésen át- az átadásig; építési hitelek ügyintézése.Részletes felvilágosításért, valamint a teljes műszaki dokumentációért forduljon hozzánk bizalommal.Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

30/999-2Mutat

Családi Ingatlan Centrum

Metykó András

ELADÓ POMÁZON ÚJÉPÍTÉSŰ, HÉV KÖZELI LAKÓPARKI LAKÁS, Pomázon a Szelistye sétányon eladó egy épülő társasházban 30 m2-es, 1szobás földszinti lakás, saját, 40 m2-es önálló, lekerített kerttel, kulcsrakész állapotban. A nappali 8 m2-es burkolt terasszal kapcsolódik a kerthez. A ház hagyományos szerkezetű és kivitelezésű, 30 cm porotherm téglából épül, 10 cm dryvit szigeteléssel, lábazat, padló és tetőtér hőszigeteléssel. A ház most épül, a lakás belső burkolatai megválaszthatók. A belső falak vakoltak, a bejárati ajtó hangszigetelt, furnér fa felülettel, biztonsági zárral; az ablakok hőhídmentes, műanyag profilból készülnek, a belső ajtók acél matt kilincsekkel. A fűtést és meleg vizet házközponti kazán biztosítja lakásonkénti egyedi hőmennyiségmérőkkel, a hideg burkolatok alatt padlófűtéssel, a szobákban radiátorokkal, a fürdőben törölközőszárítós kiállással. Az ár, kulcsrakész állapotban,a szaniterekkel együtt konyhabútor nélkül értendő. Külön tároló helyiség vásárolható minden lakáshoz, kül-vagy beltéri. A HÉV PÁR PERC sétával gyorsan elérhető, a lakópark lokációja kitűnő; a közelben óvoda, iskola, Spar, játszótér, stb, egy park közvetlen szomszédságában. Minden egy helyen: adásvételtől - a lakhatási engedélyig; az ingatlan bemutatásától-az építkezésen át- az átadásig; építési hitelek ügyintézése.Részletes felvilágosításért, valamint a teljes műszaki dokumentációért forduljon hozzánk bizalommal.Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

30/999-2Mutat

Családi Ingatlan Centrum

Metykó András

ELADÓ POMÁZON ÚJÉPÍTÉSŰ, HÉV KÖZELI LAKÓPARKI LAKÁS, CSOK 10+10 támogatássalPomázon a Szelistye sétányon eladó egy épülő társasházban 75 m2-es, 1+3 szobás második emeleti belső kétszintes duplakomfortos lakás, kulcsrakész állapotban. A második emeleten 49 m2 alapterülettel és 5 m2 erkéllyel, a tetőtéri szinten 27 m2 alapterülettel és 8 m2 tetőterasszal. A galéria szintre belső lépcsőn lehet eljutni. A ház hagyományos szerkezetű és kivitelezésű, 30 cm porotherm téglából épül, 10 cm dryvit szigeteléssel, lábazat, padló és tetőtér hőszigeteléssel. A ház most épül, a lakás belső burkolatai megválaszthatóak. A belső falak vakoltak, a bejárati ajtó hangszigetelt, furnér fa felülettel, biztonsági zárral; az ablakok hőhídmentes, műanyag profilból készülnek, a belső ajtók acél matt kilincsekkel. A fűtést és meleg vizet házközponti kazán biztosítja lakásonkénti egyedi hőmennyiségmérőkkel, a hideg burkolatok alatt padlófűtéssel, a szobákban radiátorokkal, a fürdőben törölközőszárítós kiállással. Az ár, kulcsrakész állapotban,a szaniterekkel együtt konyhabútor nélkül értendő. A lakáshoz igénybe vehető a CSOK támogatás. Külön tároló helyiség vásárolható minden lakáshoz, kül-vagy beltéri. A HÉV PÁR PERC sétával gyorsan elérhető, a lakópark lokációja kitűnő; a közelben óvoda, iskola, Spar, játszótér, stb, egy park közvetlen szomszédságában. Minden egy helyen: adásvételtől - a lakhatási engedélyig; az ingatlan bemutatásától-az építkezésen át- az átadásig; építési hitelek ügyintézése.Részletes felvilágosításért, valamint a teljes műszaki dokumentációért forduljon hozzánk bizalommal.Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

30/999-2Mutat

Családi Ingatlan Centrum

Metykó András

Kérem közvetítők ne keressenek. Szigetszentmiklós, Árpád utca 26 szám alatti, a város központjában, mégis nyugodt, zöldövezeti környezetben, parkosított telken, 4 lakásos tégla lakóházban, 8 éves, 55 négyzetméteres földszinti lakásom eladó. A lakás a fürdővel kapcsolódik a szomszédhoz, más közös fal nincs. A teljes ház 38-as porotherm téglából készült, korszerű külső szigetelést kapott. A tetőfedés alföldi cserép. A lakás előszobából, amerikai konyhás étkezőnappaliból, kádas fürdőszoba+wc-ből és két hálószobából áll. A hálószobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólapos. Az ablakok redőnyösek, szúnyoghálóval felszereltek. A fűtést kombi cirkókazán biztosítja. A rezsi rendkívül alacsony.. A nappali az előkertre, a két hálószoba a hátsó kertre néz, tehát csendes, nyugodt pihenést biztosít. A szerszámok tárolására egy közös használatú elég nagy pince, a napi szinten nem használatos holmik tárolására pedig egy 4 nm-es saját tulajdonú, fából készült kis házacska áll rendelkezésre. Az udvaron fúrt kút van a locsolás segítésére. A lakáshoz tartozik 3 db kocsibeálló, amelyből 1 db a kerítésen kivüli, a másik kettő a zárt udvaron került kilakításara, és amelyből az egyik fedett. A lakás a kiváló közösségi közlekedés HÉV és busz miatt bérbe történő kiadásra is nagyon alkalmas, Befektetésnek és saját célra is kiváló. A parkosított kert lehetőséget nyújt az egész család kényelmes, akár baráti társasággal történő kávézó és/vagy étkezőhelyéül is. Nekem jelenleg nagyon megfelel minden szempontból, de hamarosan 3 generáció együttélésére kerül sor, amihez viszont már kicsinek bizonyult, ezért a hirdetés. Ár: 19,89 M,- Ft. 2017. évi előszerződéssel és 2018. évi kiköltözéssel szeretném eladni, akinek igy megfelel, annak az ár alkuképes. Tel: 306896103, email: zs141063@gmail.com

30/689-6Mutat

10 + 10 MILLIÓ Ft CSOK FELVEHETŐ!!!KIZÁRÓLAG A JUDIT INGATLAN ÉS HITELIRODA KÍNÁLATÁBAN!!!Monoron, Kistói játszótértől pár percre, állomástól 10 perc sétára, 2 db társasházi lakás épül, melyek már most LEKÖTHETŐK!!!TELJESEN KÜLÖN ÁLLÓAK A HÁZAK, KÖZTÜK 1-1 KOCSIBEÁLLÓ KERÜL ELHELYEZÉSRE, ÉS SAJÁT TELEK RÉSSZEL IS RENDELKEZNEK!!!Az 1. lakáshoz 597 m2, a 2. lakáshoz 601 m2 telekrész tartozik.BELSŐ BURKOLATOK IGÉNY SZERINT max. 3000.- Ft/m2 áron VÁLASZTHATÓAK!!!A lakóépületeket cég építi, így az új CSOK követelményeinek mindenben megfelelnek!!!LAKÓTERÜLET: 90.70 m2, melyben előszoba, nappali-étkező-konyha, kamra, 3 hálószoba, közlekedő, gazdasági helyiség, fürdőszoba, valamint külön bejáratú WC lesz kialakítva + 2.60 m2-es, + 15 m2-es terasz, + 20.70 m2-es gépkocsi beálló.Fűtés: kondenzációs kazán+ a nappaliba egy kémény kerül beépítésre, így igény szerint egy kandalló is beállítható!!!Az átadás várható ideje: 2018. év vége, igény szerint előbb is!!!1. lakás 29.9 MFt2. lakás 31.5 MFtOTTHONTEREMTÉSI KAMATTÁMOGATOTT HITEL, VALAMINT CSALÁDOK OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZMÉNYE (CSOK) FELVEHETŐ!!!DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS IRODÁNKBAN!!!NAPONTA ÉRKEZNEK ÚJABB AJÁNLATOK IRODÁNKBA, DE JELENLEG IS TÖBB MINT 300 INGATLAN KÖZÜL TUD VÁLASZTANI!TELJES INGATLAN KÍNÁLATUNKAT TEKINTSE MEG HONLAPUNKON: www.juditingatlan.hu2003 ÓTA AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!!!JUDIT INGATLAN ÉS HITELIRODA2200 MONOR, KOSSUTH LAJOS U. 72.06-30-625-5266

06-30-625-5Mutat

Törökbálinton kiemelt műszaki tartalmú, korszerű, energia takarékos lakások eladók egy 2 lakásos társasházban. Komplett belsőépítészeti tervezés! Az építkezés emeltszintű szerkezetkész állapotban van, belső burkolatokat a vevő választ. Kérésre több fotót, jelenlegi állapotot, valamint műszaki tartalmat átküldöm.Játszótér, óvoda, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, gyalogosan 2-3 perc alatt elérhetőek. Az ingatlan nem főútvonalon fekszik és autópálya sincs a közelében. Közpark, tó, játszótér, futópálya viszont előtte épül. Az ingatlanok egy összesen 830 m2-es összközműves, örök panorámás telken helyezkednek el, saját kizárólagos kertkapcsolattal, valamint önálló bejárattal rendelkeznek.Mindkét lakás a mai elvárásoknak megfelelő, praktikus kialakítású, nagy nappali-étkező-konyha, 3 hálószoba, a szülői hálóhoz gardrób és saját fürdő tartozik. Külön vendég WC, valamint a hálószobákhoz is külön vizesblokk. 3 rétegű üvegezésű nyílászárók, nyíló és toló ajtók, 12 cm Austrotherm hőszigetelés. Központi porszívó és napelemek csövezése kiépítésre került. Az árnyékolásról elhúzható zsalugáterek gondoskodnak, a biztonságról pedig kiépített és felszerelt riasztórendszer, videó kaputelefon. A közművek egyedi mérésűek, a fűtés kondenzációs kazánnal történik, de felület fűtés-hűtés is kialakításra került, így klímára nincs szükség a nagy melegben. Egyéb extrák: belső lépcső oldalvilágítás, felül világító ablakok, elektromos kandalló, egyedi gipszkartonba süllyesztett mennyezeti világítások, hatalmas teraszok, kondi szoba, felújított borospince, ajándék belsőépítészeti tanácsadás. Az egyik lakáshoz fűtött garázs(30 m2) a másikhoz autóbeálló tartozik.Törökbálint az ország egyik legfontosabb közlekedési zónájában helyezkedik el, mégis kedvező módon megőrizte kertvárosias, helyenként falusias jellegét. Környezeti jövőképpel rendelkezik, elektromos buszok közlekednek, közparkok, játszóterek, futópálya, nem rég épült sportkomplexum, uszoda és strand épült. Kiváló bölcsődével, óvodákkal, általános -és középiskolákkal, magán oktatási lehetőségekkel rendelkezik. Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant vagy kérdése van, hívjon bizalommal.Ha nem ismeri városunkat Örömmel bemutatom Önnek!Referencia szám: LK408851

+36-(30) 5559Mutat

Budakeszi központi részén, a Fő utcában, eladásra kínálok egy 63 m2-es kétszintes lakást.A közkedvelt városban, igazán kikapcsolódhat, minőségi életet élhet. A közeli Vadaspark és számtalan látni való kényezteti az itt élőket. Minden szolgáltatás megtalálható a közelben (boltok, iskola, óvoda, orvosi rendelő)A lakás alsó szintje 43m2, mely egy köztes kis előtérből és egy nagy 20m2-es szobából áll. a felső tetőtér 25m2, itt egy háló szoba és egy tároló rész található.Az épület két lakásból áll melynek belső lakását kínálom eladásra. Külön kert rész körülbelül 60m2, igény szerint leválasztható.Elhelyezkedés:A földszinten konyha, fürdőszoba, előszoba, étkező és egy 25m2-es szoba található, melyben egy galéria lett kialakítva.A lakáshoz tartozik egy fedett, világos terasz, valamint egy téglaépítésű 5 m2 es kamra is. A tulajdonos az épülethez tartozó kert felét használhatja, melynek leválasztása lehetséges.Külön villanyóra, víz és gázóra van lakásonként.A terület jogilag rendezett használati viszonyokkal van ellátva. Hamarosan elérhetővé válik a bal oldali lakás és az üzlethelyiségként használható szuterén rész is az épületben, így akár önálló két generációs ház lehet Ez külön megállapodás tárgyát képezi.A tetőszerkezet és a beépített rész 6 évvel ezelőtt lett teljesen felújítva. Parkolni az utcán lehetséges.22-es busz 2 percre.Ha felkeltettem érdeklődését,forduljon hozzám bizalommal.VFA

+36-(30) 5962Mutat

Családi rezidenciaCsodálatos környezetÖrök panorámaPrémium kategóriaElegáns terekKiváló befektetési lehetőségKülönálló modern luxus lakásokká is átalakíthatóAkadálymentesítettKiváló befektetési lehetőségCsömör legszebb részén, örökpanorámás 1103nm-es saroktelekre épült 726nm-es többszintes lifttel rendelkező 4 lakásos villaépületben 130nm-es tégla lakás terasszal, garázzsal és tárolóval ELADÓ!A lakás kialakítása, hatalmas cserépkályhás nappali étkezővel, konyha, 2db hálószoba, fürdőszoba, vendég wc, gardrób helyiség és egy 25nm-es terasz.A villa épület egyben is eladó, nagy családosoknak, összeköltözőknek a villa egyedi paraméterei, igényes, kényelmes terek, biztosítják a kényelmet. Központi porszívók, a teljes házban kiépített telefonvonalak, alternatív fűtésként lakásonként egy-egy nagyméretű cserépkályha, 4állásos garázs, 60nm-es hall, közösségi tér, vendégszobák fürdővel és nappalival, a hatalmas teraszok, páratlan kilátással minden igényt kielégítenek. A gondozott kertben hangulatos, fedett grillterasz is épült. A házról készült egyedi videó, méretpontos alaprajz és bővebb további miatt keressen bizalommal. SIKERÜNK TITKA A SZAKÉRTELEM, LENDÜLET ÉS MEGBÍZHATÓSÁGProfesszionálisan képzett kollégáink a leggyorsabban és legrugalmasabban, teljes lojalitással kezelik ügyfeleink ingatlanügyeit. TOVÁBBI INGATLANOK SZÉLES VÁLASZTÉKA IRODÁNK FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ KÍNÁLATÁBAN: www.gacsohaz.hu KOMPLEX SZOLGÁLTATÁS CSOMAG: energetikai tanúsítvány (zöldkártya), lakásbiztosítás, hitel, szocpol, ingyenes pénzügyi tanácsadás, lakáskassza, értékbecslés, jogi háttér Gacsó Ház Ingatlaningatlan- és hitelközvetítő iroda, www.gacsohaz.huIrodánk: 1163 Budapest, Veres Péter út 39.Hívjon bizalommal: Gacsó István, 0620/225-6599, gacso.istvan@gacsohaz.hu

+36-20-225-6Mutat

Családi rezidenciaCsodálatos környezetÖrök panorámaPrémium kategóriaElegáns terekKiváló befektetési lehetőségKülönálló modern luxus lakásokká is átalakíthatóAkadálymentesítettKiváló befektetési lehetőségCsömör legszebb részén, örökpanorámás 1103nm-es saroktelekre épült 726nm-es többszintes lifttel rendelkező 4 lakásos villaépületben 151nm-es tégla lakás terasszal, garázzsal és tárolóval ELADÓ!A lakás kialakítása, hatalmas cserépkályhás nappali étkezővel, konyha, 2db hálószoba intim fürdőszobákkal, vendég wc, gardrób helyiség és egy közel 35nm-s terasz.A villa épület egyben is eladó, nagy családosoknak, összeköltözőknek a villa egyedi paraméterei, igényes, kényelmes terek, biztosítják a kényelmet. Központi porszívók, a teljes házban kiépített telefonvonalak, alternatív fűtésként lakásonként egy-egy nagyméretű cserépkályha, 4állásos garázs, 60nm-es hall, közösségi tér, vendégszobák fürdővel és nappalival, a hatalmas teraszok, páratlan kilátással minden igényt kielégítenek. A gondozott kertben hangulatos, fedett grillterasz is épült.A házról készült egyedi videó, méretpontos alaprajz és bővebb további miatt keressen bizalommal.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------SIKERÜNK TITKA A SZAKÉRTELEM, LENDÜLET ÉS MEGBÍZHATÓSÁGProfesszionálisan képzett kollégáink a leggyorsabban és legrugalmasabban, teljes lojalitással kezelik ügyfeleink ingatlanügyeit.TOVÁBBI INGATLANOK SZÉLES VÁLASZTÉKA IRODÁNK FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ KÍNÁLATÁBAN: www.gacsohaz.huKOMPLEX SZOLGÁLTATÁS CSOMAG: energetikai tanúsítvány (zöldkártya), lakásbiztosítás, hitel, szocpol, ingyenes pénzügyi tanácsadás, lakáskassza, értékbecslés, jogi háttérGacsó Ház Ingatlaningatlan- és hitelközvetítő iroda, www.gacsohaz.huIrodánk: 1163 Budapest, Veres Péter út 39.Hívjon bizalommal: Gacsó István, 0620/225-6599, gacso.istvan@gacsohaz.hu

+36-20-225-6Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!