Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Pécs - Kertvárosban, zöldövezeti környezetben, családi házas környéken, teljes infrastruktúrával felszerelt - üzleti vállalkozásnak készült - épület keresi a vállalkozó szellemű, kreatív új tulajdonosát. A 350 nm nettó alapterületű üzleti komplexum aszfaltos úton, gépjárművel és gyalogosan is jól megközelíthető. A fákkal és bokrokkal határolt épület és környezete - kerthelyiség, napellenző, saját parkoló - funkcionálisan jól, összhatását tekintve kellemesen kialakított.Az épület három szinten, az adott szint tevékenységi köréhez igazodva biztosítja a rendeltetésszerű működést. Az alagsori blokkban kapott helyet a fűtőrendszer, a hűtő kamra és a tágas raktárak. A logisztikai hátteret, a földszint és az alagsor közötti akadálytalan üzemelést egy teher lift és egy étel lift támogatja. A vállalkozás profiljától függően az alagsori tér alkalmas a jelenlegi tevékenységtől eltérő, más funkciók ellátására is. Az épület levegőztetését elszívó rendszer működteti, a hűvös évszakokban az állandó hőmérsékletet a padlófűtés biztosítja. A földszinti tágas, jól körül járható belső tér a korábbi tevékenységi körnek megfelelő arculati elemeket tartalmazza. A bútorok és a belsőtér funkcionálisan és esztétikailag is jól elrendezett, összhatását tekintve színvonalas, kellemes hangulatot áraszt. A földszinti tér szélső oldal traktusában az épület sokszög alakú vonalvezetését követve, kerültek elhelyezésre az üzemeltetéshez szükséges háttér - kiszolgáló és szociális - helyiségek. A különböző szinteket - alagsor, földszint, galéria - megfelelő le-, illetve feljáratok, a biztonsági és esztétikai szempontoknak is megfelelő lépcsősor és lépcsőház teszik átjárhatóvá.Az épület központi részében a kupolaszerű tetőrész alatt, a földszinti vendégfogadó tér légterében kapott helyet a galéria. A galéria félig zárt és a részben nyitott tere szintén több funkciós hasznosítás lehetőségét biztosítja. A galéria színben, formában, anyagában harmonikusan illeszkedik a belső tér architektúrájához, ami a földszinti tér sokszög alakú alaprajzával együtt különleges hangulatot sugároz.

Pécs-kertvárosban eladó egy 343 nm-es vendéglátóipari egység, terasszal és egy 184 nm területű parkolóval.Az ingatlan alkalmas vendéglátásra, kereskedelmi, kulturális, egyházi, egyesületi de kisebb üzemi tevékenységre is.A földszinten drink-bár, pizza-előkészítő, jéggyártó gépek, fagylaltkeverő berendezés található, valamint a kiszolgálópult is itt kapott helyet - közvetlenül a bejárat mellett. (Az előkészítő jó minőségű technológiával felszerelt.)Az üzlettérben fa box-ok kaptak helyet, plusz található egy nyitott kandalló, a padlóburkolat kerámia. Az emeleten nyitott galéria található, ebből nyílik két tágas billiárd szoba, az alagsorban van még játékterem, italraktár, hűtőkamra. (A raktárból teherlifttel küldhető fel az áru.)Vegyes tüzelésű kazán biztosítja a melegvíz ellátást, valamint padlófűtésen keresztül a fűtést. (A szociális részek csempével burkoltak.)Az épület mögött kisebb, ápolt udvar található, mely füvesített, fákkal, örökzöldekkel díszített.Egy műszaki és esztétikai felújítás 2009-ben történt.A berendezési tárgyak a vételár részét képezik. Riasztórendszer, kamerák kiépítve.Melegkonyhai értékesítőhelyen elszívóberendezés kialakított.Az épület önálló elhelyezkedésű, családi házas övezetben, a közelben iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőség, és panelházak találhatók, a tömegközlekedés jó. ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 166033

Kertvárosi üzletsoron klímás üzlethelyiség, raktárakkal, 2 bejárattal eladó vagy kiadó.I.ár: 11 MFt+ÁFABérleti díj: 50 EFt+ ÁFA/hó+ rezsi + 200 EFt kaució. azaz indulásként 263,5 EFt-ot kell lerakni. FONTOS!!: Bérlés esetén az eladás fel lesz függesztve.Pécsett Kertvárosban forgalmas helyen az Aidinger János utcai üzletsoron kiadó egy jó állapotú, 60 m2-es (2x30 m2) fűtésmérős, klímás üzlethelyiség raktárakkal, 2 bejárattal, hosszabb távra, min. 1 évre. Azonnal kivehető.Szintek:Földszint: üzlettér, raktár, ami konyha vagy iroda is lehet, bejárat az üzletbe, és egy külön bejárat van még az utca felöli parkolóból árurakodásra. Lépcsőház is van, ami levisz az alagsori része.Alagsor: Lépcsőház, raktár, kisebb raktár, ami konyha is lehet, mosdó, zuhanyzó, takarítószer tároló.Fűtés: távfűtéssel és fűtésmérővel. Melegvíz: villanybojlerrel. Parkolási lehetőség: ingyenes, utcán. Ipari áram is van (3x22 A).Átalakítás (kizárólag vétel esetén): Az üzlettérben lévő falrészt, ami a felső raktárt választja el tőle, ki lehet bontani, ezzel növelve a teret. Bérlés esetén ez nem megengedett.Tevékenységi körök (bérlés esetén): bármit lehet, amit a törvény nem tilt. Többek között használható üzletként, raktárként, bemutatóteremként, étteremként, konyhaként, futár lerakatként (étel, csomag), szépségszalonként is.KIZÁRÓ OK (bérlés esetén): dohányzás, falbontás.Rezsi: Fűtés: télen: kb. 22 EFt, Közös költség: 4 EFt, villany, víz fogyasztás szerint.Közelben: Coop, Tom Market, élelmiszerbolt, kocsmák, szépségszalonok, buszmegállók.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: