Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Pécs- Kertváros központi, közkedvelt részén az Aidinger János út tetején, hőszigetelt tízemeletes (panelszerkezetű) társasház 10. emeletén, 52nm-es, 2 külön nyíló szobás, erkélyes, teljes körűen felújított és kifogástalan állapotban lévő lakás eladó. A lakás kiváló elrendezésű, minden helyiség, az előszobából külön-külön közelíthető meg.Az ingatlan gépészetileg és esztétikailag is felújításra került.Az ingatlan falai fiatalos, halvány színekre lettek festve.Szobái magas kopásállóságú és jó állapotban lévő laminált parkettával, a többi helyiség, minőségi kerámia lapokkal burkolt.A fürdőben új víz- és szennyvízrendszer, új szaniterek, akril sarokkád és modern burkolatok kerültek beépítésre.Konyhájában U alakban végig futó, egyedi tervezésű, gépesített konyhabútor található.A lakás fűtéskorszerűsítése is megtörtént, a lapradiátorok egyedi (digitális) hőmennyiség mérőkkel és termo szelepekkel felszereltek.Az összes nyílászáró új, hőszigetelt üvegezésű, bukó-nyíló műanyag nyílászáróra cserélt.Az új nyílászáróknak, a hőszigetelésnek és az egyedi mérőknek köszönhetően télen is rendkívül kedvező a fenntartása.De nézze csak meg a képeket, nem csalnak!!! :-DKözvetlen környezetében buszmegállók, óvoda, iskola, gyógyszertár, rendelő intézet, posta, boltok, üzletek, éttermek, edzőterem és számos kiszolgáló egység megtalálható.Központi elhelyezkedése miatt kisebb családnak, fiatal párnak és befektetőknek egyaránt tökéletes választás.Az ingatlan tehermentes és a vételár megfizetését követően, rövid időn belül birtokba vehető!Az ingatlan irányára: 11,49Mft

+36 30 5091Mutat

Great Home Franchise

Todenberg Roland

Pécs- Uránváros zöldövezeti, parkosított részén, hőszigetelt tízemeletes (panelszerkezetű) társasház 10. emeletén, 47nm-es, 2 külön nyíló szobás, felújított lakás eladó. A képek referencia képek, amik a már átadott lakásainkról készültek.A lakás kiváló elrendezésű, minden helyiség, az előszobából külön-külön közelíthető meg.Az ingatlan teljes felújításra felújításra kerül.Az ingatlan falai fiatalos, halvány színekre lesznek festve.Szobái magas kopásállóságú és jó állapotban lévő laminált parkettával, a többi helyiség, minőségi kerámia lapokkal burkoltak.A fürdőben új víz- és szennyvízrendszer, új szaniterek és modern burkolatok kerültek beépítésre.Konyhájában konyhabútor található.A lakás fűtéskorszerűsítése is megtörtént, a radiátorok egyedi (digitális) hőmennyiségmérőkkel és termo szelepekkel felszereltek.Az összes nyílászáró új, hőszigetelt üvegezésű, bukó-nyíló műanyag nyílászáróra cserélt és mindegyike redőnnyel felszerelt.Az új nyílászáróknak, a hőszigetelésnek és az egyedi mérőknek köszönhetően télen is rendkívül kedvező a fenntartása.Közvetlen környezetében buszmegállók, óvoda, iskola, gyógyszertár, rendelő intézet, posta, boltok, üzletek, éttermek, edzőterem, pöttyös játszótér és számos kiszolgáló egység megtalálható.Elhelyezkedése és könnyen kiadhatósága miatt befektetésnek is tökéletes választás.Az ingatlan tehermentes és július 15.-vel birtokba vehető, de már most foglalózható!!!Az ár irányár, komoly érdeklődő esetén, alku tárgyát képezi!

+36 30 5091Mutat

Great Home Franchise

Todenberg Roland

Pécs- Kertváros Maléter Pál út 48 sz. alatt, zöldövezeti, parkosított, közkedvelt részen, hőszigetelt négyemeletes (panelszerkezetű) társasház 1. emeletén, 52nm-es, 2 külön nyíló szobás, erkélyes, jó állapotú, klímás lakás eladó.A lakás kiváló elrendezésű, minden helyiség, az előszobából külön-külön közelíthető meg.Az ingatlan gépészetileg és esztétikailag is felújításra került pár évvel ezelőtt.Az ingatlan falai fiatalos, halvány színekre lettek festve.Nappaliában parketta, még hálójában szőnyegpadló található, ahol egy teljes faltól-falig illetve padlótól a mennyezetig beépített szekrény található, továbbá az előszobában is beépített szekrények vannak igen jó állapotban.A fürdőben új víz- és szennyvízrendszer, új szaniterek és modern burkolatok kerültek beépítésre.Konyhájában L alakban végigfutó, egyedi tervezésű, gépesített konyhabútor található amit kb. 3-4 éve építettek be.Fűtése távfűtés. Az összes nyílászáró jó állapotú, hőszigetelt üvegezésű, fa szerkezetűekA jó állapotú nyílászáróknak, a hőszigetelésnek és a déli fekvésnek köszönhetően télen is rendkívül kedvező a fenntartása.Közvetlen környezetében buszmegállók, óvoda, iskola, gyógyszertár, rendelő intézet, posta, boltok, üzletek, éttermek, edzőterem és számos kiszolgáló egység megtalálható.Központi elhelyezkedése miatt kisebb családnak, fiatal párnak és befektetőknek egyaránt tökéletes választás.Az ingatlan tehermentes és a vételár megfizetését követően, 30 napon belül birtokba vehető!Az ár irányár, komoly érdeklődő esetén, alku tárgyát képezi!

+36 30 5091Mutat

Great Home Franchise

Todenberg Roland

Pécs- Egyetemváros és Belváros határán 3 szintes téglaépítésű társasház 2. emeletén 34nm-es, szoba plusz konyha (külön fürdőszoba, külön WC) fiatalos lakás eladó. A lakás kiváló elrendezésű, minden helyiség, az előszobából külön-külön közelíthető meg. Az ingatlan gépészetileg és esztétikailag is felújításra került. Az ingatlan falai fiatalos, halvány színekre lettek festve. Szobája magas kopásállóságú és jó állapotban lévő laminált parkettával, a többi helyiség, minőségi kerámia lapokkal burkolt. A fürdőben új víz- és szennyvízrendszer, új szaniterek és modern burkolatok kerültek beépítésre. Konyhájában végigfutó, egyedi tervezésű, gépesített konyhabútor található. A lakás fűtését gázkonvektor látja el. Az összes nyílászáró új, hőszigetelt üvegezésű, bukó-nyíló műanyag nyílászáróra cserélt. Az új nyílászáróknak és az egyedi fűtésnek köszönhetően télen is rendkívül kedvező a fenntartása. Közvetlen környezetében EGYETEM (POTE) buszmegállók, óvoda, iskola, gyógyszertár, rendelő intézet, posta, boltok, üzletek, éttermek, edzőterem és számos kiszolgáló egység megtalálható. Központi elhelyezkedése miatt kisebb családnak, fiatal párnak és befektetőknek egyaránt tökéletes választás. Az ingatlan tehermentes és a vételár megfizetését követően, azonnal birtokba vehető! Az ár irányár, komoly érdeklődő esetén, alku tárgyát képezi!

+36 70 3102Mutat

Great Home Franchise

Vitényi Roland

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!