Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Pécsett, Bálics-Donátus határán eladó egy 2000 ben épített, de 2016-ban teljes körűen átépített 3 szoba+amerikai konyha nappalis, 140 m2-es, exkluzív ingatlan, 800 m2-es telken!A fő épület alsó szintjén található két szoba saját gardróbbal - nagyobb szobában kandallóval - valamint hat személyes finn szauna. Minden helységből közvetlen kapcsolat a kertbe és a külső medencére . A felső szinten további háló szoba gardróbbal, ameriaki konyha-nappalis fürdőszobával és a két állásos fűtött garázzsal. Az épület részét képező de külön álló 60 nm-es szoba, konyha, kamra külön wc és zuhanyzó kabin - eredetileg gondnoki lakás -a nagyszülő tágas rezidenciája. Jó levegő, körpanoráma a János kilátóra a Tv toronyra valamint Pécs varosára! A ház elhelyezkedése teljes nyugalmat, intimitást biztosít. A teljesség igénye nélkül: Távirányítású elektromos kerítéskapu, elektromosan fűthető járda, eresz csatorna fűtés, a kamera és a riasztó rendszer, fix és mozgás érzékelős kerti világítás, bemászást érzékelő infra kapuk, a három körös automata öntöző rendszer, a kerti grill,mind fokozza a ház kényelmi funkcióit. A tető szerkezet egyedileg tervezett hajlított gerendázat, állandó benapozottság. Olasz kerítés kövek, amerikai zsindely, indiai márvány burkolat, Hansgrohe es Axor csaptelepek, Gree ( wi-fi távvezérelhető) inverteres klíma, padló és fal fűtés, UV szűrős üvegek, elektromos ablak és ajtó redőnyök....! Érdemes megnézni! Irányár: 119Mft

308291Mutat

DUNA HOUSE

Jávor Zoltán

Fenyves sornál alkalmi áron, első tulajdonostól eladó egy 1988-ban minőségi anyagokból épült, folyamatosan karbantartott magas műszaki készültségi fokú több generációs, vagy vállalkozásra is alkalmas családi ház 2 garázzsal.Az ingatlanban 3 fürdőszoba, 7 szoba, 3 bejárat, félig kialakított udvari medence, hűtő/fűtő légkondicionáló van.A kertből is megközelíthető lakrész/mely lejárattal rendelkezik a házból is- alkalmas vendéglakásnak (fürdőszoba van, konyha kis ráfordítással kialakítható) orvosi rendelőnek, irodának. Máretei: 23 nm szoba, 4,5 nm előtér, 4,5 nm fürdőszoba wc-vel, 3 nm tároló, alkalmas konyhafülkének, innen nyílik a kertből is megközelíthető kazánház, mivel annak udvari bejáratú része egy garázs. További egy nem fűtött garázs Hörmann kapuval ezen egység mellett.Az főbejáraton át megközelíthető félemeleten (a telek lejtéséből következően 1. emelet a kertre) 2 szoba, konyha, fürdő helyiségek vannak, méretei: 23 nm nappali, mellette ezzel egybenyitható 13 nm-es ebédlő/vagy háló, mindkét szoba egy hatalmas, félig nyitott balkonra néz, Déli fekvésű, innen is megközelíthető lépcsőn át a kert. A konyha 11 nm, a kamra 2 nm, a fürdőszoba 4 nm, külön wc 2 nm az előtér 13,6 nm. Ezen a szinten az előtérben, konyhában, fürdőszobában is a fürdőszoba falával megegyező márvány burkolat található, a parketta kiváló állapotú, a lakrész csak tisztasági festést igényel. Klima, riasztó van.A 2. emeleten 3 szoba fürdő külön wc , előtér helyiségek vannak. Méretei: szobák 17,14,13 nm-esek, előtér 12 nm, wc bidevel 3,2, fürdőszoba 4 nm, festést, és igény szerint padozatcserét igényel a 3-ból kettő szoba, egyebekben csak tisztasági festésre szorul. Klima, riasztó van. Két szobán itt is van balkon, gyönyörű körpanorámával.A padlástér beépített, egy kb btto 40 (nettó kb 20) nm-es szoba, mellette raktár, fürdőszoba is itt kialakítható.Összes nyílászáró cserélve lett, thermoüveggel ellátott, mindenhol van riasztó, nagy hatásfokú kazán a fűtésre. 3 fázisú áram. Az udvari lakás jogilag is leválasztható, önálló hrsz-al. Elektromos garázsnyitó (Hörmann) és elektromosan nyíló kapu. A ház ablakai: jórészt déli, ill K-i a konyha és egy háló, Ny-i az udvari lakrész. Alacsony fűtésköltség. Kérésre alaprajz e-mailben. Alkalmi vétel. Kizárólagos , teljes körű megbízás, a szerződés aláírására is. Keresse ügyvédi irodánkat a megadott telefonszámokon. Az ár irányár, kismértékben alkuképes.

0630,7231Mutat

Pécs Postavölgy csendes részén, 2 lakóépületből álló 60+50 nm-es két generációnak is megfelelő, hőszigetelt és fával burkolt, 2+1,5 szobás családi ház eladó. Mindkét épület műszakilag és esztétikailag is felújításra került. Az ingatlan falai fiatalos, halvány színekre lettek festve. Szobái minőségi magas kopásállóságú laminált parkettával a többi helyiség kerámia lapokkal burkolt. Fürdőjében új víz- és szennyvízrendszer, új szaniterek, -burkolatok kerültek beépítésre. Mindkét konyha egyedi tervezésű gépesített konyhabútorral ellátott. Az ingatlanban modern fűtésrendszer lett kiépítve. Az összes nyílászáró új, hőszigetelt üvegezésű, bukó-nyíló műanyag nyílászáróra cserélt. A házban 1 db zárt égésterű, kombi kazán szolgálja a melegvíz és fűtés ellátását! Az új nyílászáróknak, a hőszigetelésnek és az egyedileg szabályozható fűtésnek köszönhetően télen is rendkívül kedvező a fenntartása. Az ingatlan magába foglal egy 1750 nm-es telket, amin a 2 épület, a köztük lévő 30 nm-es térkövezett, fedett terasz illetve egy autóbeálló található. A telek szintén két részre osztható, van egy előkert, ami mesésen parkosított környezetet varázsol a ház elé, mögötte pedig teraszos elrendezéssel egy kis kert gyümölcs fákkal illetve több olyan főző alkalmatosság, ami pihenés vagy családi, baráti összejövetelek helyszínéül szolgálhat. Az utca végén található buszmegálló található. Az ár irányár, komoly érdeklődő esetén alku tárgyárt képezhet.

+36 30 9831Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!