Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Pécsett Patacson a Lőtér dűlőben új építésű családi ház eladó.Az ingatlan 2017.04 hó végén került befejezésre.Helyiséglista: előszoba + amerikai konyhás nappali + speiz + háló + háló + háló + fürdő + WC + WC + padlásfeljáró + teraszFűtés: hőszivattyúval (Svéd gyártmányú, 9 + 3 kW-os) padlófűtésen keresztül. Ezzel az ingatlan téli fűtési költsége körülbelül 20.000 Ft. Ez a rendszer a téli fűtésen kívül nyári hűtésre is szolgál. A nappaliban Schiedel kémény is beépítésre került, így az új tulajdonosok egy hangulatos kandallót is kialakíthatnak.A nappaliból tolóajtók segítségével jutunk ki a Keleti - Délkeleti tájolású teraszra.A konyhabútor borovi fenyőből és gránit munkalapból készült. A beépített sütő és főzőlap Electrolux márkájúak és érintéssel működtethetőek.A fürdőszoba bútor szintén borovi fenyőből és gránit lapokból fog elkészülni és a mosdók körül fog elhelyezkedni.A szobákban 9 mm-es tölgy színű laminált parketta található.A ház 30 centiméteres porotherm téglából épült. A homlokzatra 15 centiméteres fehér polisztirol szigetelés került.A fa födém lucfenyő hajópadló borítással rendelkezik. Erre 20 centiméteres üveggyapotot helyeztek. Egyenlőre a padlás nem járható, de minimális ráfordítással járhatóvá tehető.Az 1100 m2-es telken (beépíthetőse 30%) térkövezett gépkocsibálló van, ahol körülbelül 3 átlagos méretű autó fér el. A területen igény esetén fedett beálló is kialakítható.A ház melletti, jó állapotú faház alatt egy pince helyezkedik el. A tetőről levezetett víz a faház melletti ciszternába kerül.

70/673-7Mutat

Pécsett a patacsi részen egyedülálló területtel és környezettel rendelkező családi ház eladó.Az ingatlan egy kis zsák utcában található minimális forgalommal.Az telken belül 2 lakóingatlan található. A kisebb körülbelül 50 m2-es a másik 160 m2-es.A nagyobbik ingatlant 2005-ben építették. Tartozik hozzá egy 70 négyzetméteres garázs és egy körülbelül 80 m2-es terasz.A ház 38 centis porotherm téglából épült és 5 centis hőszigetelést kapott.A tetőn 4.2 kilowattnyi napelemet találunk.Fűtés: gáz kazán (radiátor) és kandallóA telekre elektromos kerítésen keresztül jutunk be. Itt találjuk rögtön jobb kéz felől a kisebbik ingtant ami mellett egy praktikus gépkocsibeálló helyezkedik el. Tovább felfelé haladva a térkövezett bejárón érünk a másik épülethez jutunk.Itt a garázs előtt egy nagyobb méretű térkövezett területet találunk ahol 3 átlagos méretű autó is bőven elfér egymás mellett. A garázskaput kinyitva elénk tárul e helyiség nagysága. Itt legalább 2 nagyméretű gépjárműt is kényelmesen tárolhatunk. A garázson és a kinti lépcsősoron keresztül jutni el az ingatlan első szintjére, ahol elénk tárul a tágas amerikai konyhás nappali. A nappaliból kilépve érkezünk meg a kiváló panorámával rendelkező teraszra.A felső szintre feljutva rögtön láthatjuk a dolgozó szobának kialakított fülkét ahonnan 180 fokos panoráma nyílik a környezetünkre.Ezen a szinten találunk 3 hálószobát és egy fürdőszobát.Helyiséglista:alagsor/alsó szint: garázs + kertkapcsolat + pinceFöldszint: amerikai konyhás nappali + háló + fürdő + WC + mosókonyha + terasz + kertkapcsolatEmelet: közlekedő + háló + háló + háló + dolgozó szoba + fürdő WC-velA telken lévő kisebbik ház is kiváló állapotban van. A leendő tulajdonosok a barátaikat vagy a családtagjaikat kényelmesen el tudják helyezni ebben az épületben.Telken belül találunk 2 pincét, egy sütős és egy grillezős részt illetve még egy kis faházat is ahol a kerti és egyéb dolgainkat helyezhetjük el.

70/673-7Mutat

Fenyves sornál alkalmi áron, első tulajdonostól eladó egy 1988-ban minőségi anyagokból épült, folyamatosan karbantartott magas műszaki készültségi fokú több generációs, vagy vállalkozásra is alkalmas családi ház 2 garázzsal.Az ingatlanban 3 fürdőszoba, 7 szoba, 3 bejárat, félig kialakított udvari medence, hűtő/fűtő légkondicionáló van.A kertből is megközelíthető lakrész/mely lejárattal rendelkezik a házból is- alkalmas vendéglakásnak (fürdőszoba van, konyha kis ráfordítással kialakítható) orvosi rendelőnek, irodának. Máretei: 23 nm szoba, 4,5 nm előtér, 4,5 nm fürdőszoba wc-vel, 3 nm tároló, alkalmas konyhafülkének, innen nyílik a kertből is megközelíthető kazánház, mivel annak udvari bejáratú része egy garázs. További egy nem fűtött garázs Hörmann kapuval ezen egység mellett.Az főbejáraton át megközelíthető félemeleten (a telek lejtéséből következően 1. emelet a kertre) 2 szoba, konyha, fürdő helyiségek vannak, méretei: 23 nm nappali, mellette ezzel egybenyitható 13 nm-es ebédlő/vagy háló, mindkét szoba egy hatalmas, félig nyitott balkonra néz, Déli fekvésű, innen is megközelíthető lépcsőn át a kert. A konyha 11 nm, a kamra 2 nm, a fürdőszoba 4 nm, külön wc 2 nm az előtér 13,6 nm. Ezen a szinten az előtérben, konyhában, fürdőszobában is a fürdőszoba falával megegyező márvány burkolat található, a parketta kiváló állapotú, a lakrész csak tisztasági festést igényel. Klima, riasztó van.A 2. emeleten 3 szoba fürdő külön wc , előtér helyiségek vannak. Méretei: szobák 17,14,13 nm-esek, előtér 12 nm, wc bidevel 3,2, fürdőszoba 4 nm, festést, és igény szerint padozatcserét igényel a 3-ból kettő szoba, egyebekben csak tisztasági festésre szorul. Klima, riasztó van. Két szobán itt is van balkon, gyönyörű körpanorámával.A padlástér beépített, egy kb btto 40 (nettó kb 20) nm-es szoba, mellette raktár, fürdőszoba is itt kialakítható.Összes nyílászáró cserélve lett, thermoüveggel ellátott, mindenhol van riasztó, nagy hatásfokú kazán a fűtésre. 3 fázisú áram. Az udvari lakás jogilag is leválasztható, önálló hrsz-al. Elektromos garázsnyitó (Hörmann) és elektromosan nyíló kapu. A ház ablakai: jórészt déli, ill K-i a konyha és egy háló, Ny-i az udvari lakrész. Alacsony fűtésköltség. Kérésre alaprajz e-mailben. Alkalmi vétel. Kizárólagos , teljes körű megbízás, a szerződés aláírására is. Keresse ügyvédi irodánkat a megadott telefonszámokon. Az ár irányár, kismértékben alkuképes.

0630,7231Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!