Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Pécsett, Tettyén kiváló elhelyezkedéssel családi ház eladó.Az ingatlanba két irányból tudunk bemenni: alulról garázson át, illetve a nyugati oldalon lévő kapun keresztül.A házba belépve egy átlagos méretű előszobát találunk, melyből közvetlenül nyílnak a következő helyiségek: fürdő (WC-vel), speiz és a WC. Pár lépésnyire találjuk az emeletre vezető lépcsőt. A közlekedőn tovább haladva jutunk el az amerikai konyhás nappaliba. Itt található a vízteres cserépkályha is.A nappaliból kiléphetünk a napfényes teraszra, ahol elénk tárul Pécs keleti városrész lankái.Az emeleten 3 külön nyíló szoba van, plussz egy gardrób, amiből akár dolgozó szobát is kialakíthatnak majd az új tulajdonosok. Ezen a szinten található egy ötödik helyiség amit fürdőszobának terveztek de kialakítva nem lett, viszont az ehhez szükséges kiállások megtalálhatóak.A padlásfeljáró is ezen a szinten található.Fűtés: vegyes tüzelésű kazán (radiátorokkal) vagy vízteres cserépkályhaHelyiséglista:Alagsor: garázs + kazánház + dolgozó szoba + műhely + mosókonyha Zuhanyzóval WC-velFöldszint: előszoba + amerikai konyhás nappali + fürdő WC-vel + WC + speiz + terasz + kertkapcsolatEmelet: közlekedő + szoba + szoba + szoba + gardrób szoba + fürdőnek előkészített helyiségA telken van még egy 2 helyiségből álló épület is egy kis terasszal.Nézze meg élőben és tegyen ajánlatot.Költözés megegyezés alapján.

70/673-7Mutat

Pécs-belvárostól kellemes sétányira, a Bálicsi út alsó részén ELADÓ, cca.400nm-s parkosított telken, egy 250nm-s,dupla komfortos, 2x2 állásos garázzsal, valamint udvari beállóval rendelkező, EXKLUZÍV,kiváló állapotú, klímával, riasztóval és központi vízlágyítóval ellátott ikerház nagyobbik fele. A kertben automata öntöző rendszer, csobogó és kiépített hangulat világítás,kemence, filagória és kis kerti szerszámos karma is található. Az ingatlan alsó szintjén 2db dupla garázs, háztartási helyiség, és egy külön álló studio lakás( szoba-konyha-fürdő), -mely kiválóan alkalmas irodának, vagy bármely otthon végezhető vállalkozás telephelyének- valamint egy, kis kondi szoba található. Az földszinten egy tágas, kertre néző nappali, konyha-étkező, 3 külön bejáratú hálószoba, külön fürdő és wc,valamint télikert(automata fény-árnyékolóval!) és terasz, helyezkedik el. A nappali megközelíthető a garázs szinten lévő előszobából és a kert felől egyaránt. A 2009-ben beépített tetőtér szinten ugyancsak van egy tágas nappali, konyha, 2 hálószoba gardrób és háztartási helyiség, valamint egy panorámás terasz. További fél szinttel feljebb található egy dolgozó szoba és a padlás tér melyből igény esetén további 1 szoba kialakítható. Az ingatlan fűtéséről nagy teljesítményű gáz cirkó kazán gondoskodik, (melyhez a két lakrészben külön termosztát tartozik.)Az ingatlan megépítésekor kialakítottak egy kéményt is, így bármikor kandalló is építhető a nappaliba, és akár a gáz fűtés helyett vagyestüzelésű kazán is használható.A kerámia burkolatos helyiségekben padlófűtés adja a meleget, de szükség esetén radiátoros rásegítés is rendelkezésre áll.Sok extra található a házban, amely a kényelmet és biztonságot szolgálja:a földszinti ablakokon törésbiztos és fényvisszaverő folia, fent hővédő rolók.Minden nyílászárón szúnyogháló.Riasztó mindkét lakásban és kaputelefon. Fürdőszobában hidromasszázs kád,, fényterápiűás lámpák.A ház kialakítása és elrendezésének köszönhetően kiválóan alkalmas akár nagy családosoknak, illetve 2 generáció együtt élésére is.Irány ár: 59,9mill.FT.

30/773-9Mutat

iHome Ingatlan

Holczinger Ágnes

Bálicsi úton, még a Donátusi út alatt, az egyik legszebb , 3000 nm-es telken álló 8 egyedi sorházas lakóparkban nettó 140 nm-es 3 háló nappali, étkező, 2 fürdőszobás , modern, gépesített konyhás sorházi lakás 100 nm-es alagsorral (tároló(32,9 nm) , mosókonyha ( 25,4 nm) előtér (8,9 nm) és dupla garázs-29 nm) valamint 170 nm-es kizárólagos használatú kertrésszel eladó.A ház amerikai stílusú, a dupla ,Hörmannkapus garázson át is megközelíthető a lakótér egy félig nyitott lépcsőházból, ez által cipők, kabátok, babakocsi, stb a fszt-i tárolószobákban elhelyezhetők. Ebben a sorházban az angol ablakos tároló jelenleg műhely , ami dolgozószobának is berendezhető.A főszint megközelíthető innen, vagy az egy szinttel feljebb lévő gyalogos főbejáraton, ami az előtérből balra a konyhába, jobbra a szülői hálóba (fürdőszobával) szembe a nappaliba vezet. A nappaliból és a hálóból is megközelíthető egy 35 nm-es félig nyitott két irányból benapozott terasz.helyiséglista (főszinten) : előtér 3,6 nm, étkező 10,89 nm, konyha 8,8 nm, kamra 1,4 nm, nappali 29,8 nm, garderobe: 5, 2 nm wc 1,35, nm fürdő 4,75 nm háló: 20,6 nm terasz 34,5 nm. A tetőtér nettó 36,75 nm, bruttó kb 70 nm. Itt előtér 6,6 nm, fürdő 2,15 (6) nm gardrób 0,5 (2) nm és egy nettó 17 (btto kb 40) és egy nettó 10 (btto kb 17)nm-es hálószoba található. A nagyobbik hálóból gipszkartonnal két kényelmes háló szétválasztható. A padozatok szépek, épek.Fűtése gáz cirko. A melegvizet részben gáz, részben villanybojler szolgáltatja. A konyha újszerű, modern, gépesített. Nikecell szigetelés (10 cm) az É-i és a K-i falon. A két fürdőszoba modernizálásra szorul. Külön használatú telekrész tartozik a lakáshoz medencével. 29 nm-es dupla Hörmann kapus garázs. Kizárólagos megbízás, érdeklődjön telefonon a megtekintés érdekében.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!