Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Kizárólag a Real- EMP Értékesítési iroda kínálatában! Pécsett, Belváros és Egyetemváros között, a József Attila u. 17 sz. alatt, nagy szakmai tapasztalatokkal rendelkező és kiváló referencia munkáiról ismert beruházó új lakásokat épít. A Solidus Lakópark központi elhelyezkedésének köszönhetően, tökéletes választás, befektetésnek is. Összesen 54 lakásból, 6 üzlethelyiségből álló komplexum jön létre, melyben a parkolás zárt, belső udvaron lesz lehetséges. Műszaki átadás: 2017. szeptember 01 és 2018 június 30 között folyamatosan. A hirdetésben szereplő Lakás: Bruttó 72 m2 = nettó 65,5 m2 + 6,46 m2 terasszal. Ára: 28.100.000 HUF A finanszírozás 5 ütemben történik, de rugalmasan fogadjuk az egyedi elképzeléseket is. A lakóterek mindegyikében kényelmes konyha-étkező-nappali, valamint, további egy- kettő, illetve három, külön bejáratú, hálószoba kerül kialakításra. A lakáshoz igény esetén külön gépkocsi beálló is vásárolható, azonban annak megvétele nem kötelező.Mivel az ingatlant is magába foglaló társasház a város külföldi egyetemisták által leginkább kedvelt szektorában található, ezért fokozottan ajánljuk mindazon kedves érdeklődők figyelmébe, akik Pécsett kifejezetten befektetési célból kívánnak ingatlant vásárolni. Igény esetén szívesen segítjük a vevőt az ingatlan albérlet útján történő hasznosításában is. Az alábbi honlapon tájékozódhat a lakópark pontos részleteiről. http://soliduslakopark.hu/ Értékesítési iroda: 7624 Pécs, Attila u. 2. Fszt/ 1 REMP Értékesítési Iroda. Felelős értékesítő: Hetényi Ádám / 06302830881 / hetenyi.adam@remp.hu

06302830Mutat

Real-EMP

Hetényi Ádám

Pécsett a Belváros és Egyetemváros között, nagy szakmai tapasztalatokkal rendelkező és kiváló referencia munkáiról ismert beruházó által megvalósított, összesen 9 lakásból álló, modern stílusú, kétszintes exclusive kivitelezésű és rendkívül korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel bíró ( alumínium rejtett tokos redőnnyel, amik az erkély ajtóknál motorosak ) elegáns új építésű lakások kedvezményes áron és fizetési kondíciók mellett, 2018. szeptemberi átadással még leköthetők.A hirdetésben szereplő lakás első emeleti 59,05 m2 3 szobás. Ára: 26 600 000 HufA lakóterek mindegyikében kényelmes konyha-étkező-nappali, valamint , további egy, illetve kettő darab, külön bejáratú, szintén kényelmes hálószoba, valamint minden igényt kielégítő, modern minőségi burkolatokkal ellátott fürdő-WC-k kerülnek kialakításra. Az adott lakás ingatlan belső elrendezése teljes mértékben a vevő kívánsága szerint kerül kialakításra, a hideg- és meleg burkolatok, a belső nyílászárók, valamint a szaniterek a beruházó által közölt magas műszaki tartalomban foglalt árkategórián belül szintén szabadon választhatóak, így minden egyes ingatlan teljesen egyedi, kizárólag a vevők igényei és fantáziája szerint kerül megépítésre. Az ingatlanhoz teremgarázs vásárlása kötelező melynek ára: 3 000 000 FtMivel az ingatlant is magába foglaló társasház a város külföldi egyetemisták által leginkább kedvelt szektorában található, ezért fokozottan ajánljuk mindazon kedves érdeklődők figyelmébe, akik Pécsett kifejezetten befektetési célból kívánnak ingatlant vásárolni. Igény esetén szívesen segítjük a vevőt az ingatlan albérlet útján történő hasznosításában is.Pontos cím, fizetési ütemezés, illetve további információk kapcsán érdeklődjön bizalommal telefonon, vagy személyesen irodánkbanÉrtékesítési iroda: 7624 Pécs, Attila u. 2. Fszt/ 1 REMP Értékesítési Iroda.

+36302830Mutat

Eladó egy 85 m2-es, 2 szobás, első emeleti polgári lakás, mely Pécs belvárosában egy igényes, közös, zöld udvarral rendelkező nagyon szépen gondozott és karbantartott épületben található. Erről árulkodik a lépcsőház fotója is.A jogi és közgazdasági egyetemtől valamint a város szívétől, a Király utcától pár percnyire található. A közvetlen közelben bevásárló központok, számtalan üzlet, bankok, óvoda, iskola és több buszmegálló is van.A kifogástalan állapotban lévő, gondosan felújított lakás nagyon világos, praktikus elrendezésű és igen tágas. A 11,3m2-es előszobából nyílnak a lakás helyiségei, a 16,2m2-es konyha-étkező (külön kamrával), a normálméretű WC, a 6,1m2-es fürdő és a nagyméretű szobák (22,5 és 25m2).A szobákban nagyon szép fa parketta, a többi helyiségben kerámia burkolat került.A fűtést és a meleg vizet gáz-cirkó kazán biztosítja.A nagyon rendezett, igényesen felújított lépcsőházból egy üvegajtón keresztül jutunk ki a teraszra, amely nyugodt pihenőhelyül szolgál. Ide nyílik a konyha-étkező ablaka és a lakáshoz tartozó, önálló kazánház is.A tehermentes lakás azonnal beköltözhető, a lehető legjobb ajánlat a piacon, kiemelkedő ár/érték aránnyal!Ha Ön már nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás és a belváros által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát!Ha többet szeretne megtudni erről a kiváló lehetőségről, kérem, hívjon a megadott telefonszámon, vagy írjon nekem! Érdemes személyesen is megnézni, hétvégén is állunk rendelkezésére!

70/944-4Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!