Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Referens: HKVE/75728PÁZMÁNDI HEGYOLDALBAN, NYUGALOM ÉS CSEND BIRODALMÁBAN, SORHÁZ ELADÓ HATALMAS TELEKKEL, GYÜMÖLCSÖSSEL!Velencei-tó közelében, Pázmándon eladó 65m2-es sorház, csodálatos kilátással erdőre, mezőre.A vegyes falazatú (nagyrészt tégla) ingatlant 5 évvel ezelőtt igényesen felújították. Kicserélték a nyílászárókat, vezetékeket, tetőszerkezetet, új belső burkolatokat, vizes blokkokat kapott az épület.Tetőtere, külső falai és a szomszéddal köztes fal szigetelt.Elrendezése: földszinten külső beton terasz (30m2-es), nappali – étkező – konyha, hálószoba, fürdőszoba. A tetőtérben pedig 2 db hálószoba.A telek közművesítve van, víz és villany az épületben, emésztőgödör a telken, erre van rávezetve a szennyvíz, mivel a csatorna nincs kiépítve az utcában. Gáz szintén nincs kialakítva, így az ingatlan fűtése vízteres kandallóval van megoldva, a meleget erre csatlakoztatott lapradiátorok adják. Meleg víz bojlerről. Szomszédok állandó lakosok, fiatalok és idősek egyaránt. A falu központja kb. 800m-re van, ahol iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, buszmegálló található. Az ingatlan 671m2-es telken fekszik, amelyen 24m2-es melléképület is található (ide víz és villany is be van vezetve). A tulajdonos birtokában található a közvetlen mellette fekvő 1558m2-es gyümölcsös is, amit szeretne az ingatlanhoz grátiszként adni!TEHÁT A MEGHIRDETETT 10.000.000 FT-OS ÁR TARTALMAZZA AZ IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT 65M2-ES LAKÓINGATLANT, 671M2-ES TELEKKEL ÉS AZ 1558M2-ES GYÜMÖLCSÖST IS!KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT! KERESSEN E-MAILBEN VAGY TELEFONON ÉS TEKINTSE MEG!!!

+36 70 360 1Mutat

Pázmánd eladó két lakásos jó állapotú ház Pázmánd településen 2010-ben bővített és teljesen felújított vegyes falazatú családi ház várja új tulajdonosát egy jó elosztású, kétszintes családi ház és egy összkomfortos kis ház, 2160m²-s telken. A fő épület egy eredetileg vályog falazatú ház, melyre könnyűszerkezetes tetőteret építettek teraszról belépve egy zárt verandára jutunk, innen tudjuk megközelíteni a ház földszinti helyiségeit ( nappali, szoba, étkező-konyha, kamra, fürdő). Tetőteret a nappaliból lehet megközelíteni. A tetőtérben 2 szoba van. A szobák jól elszeparáltak, a család minden tagjának kellemes pihenést biztosítanak. A lakóház fűtése központi (gázkazánról), radiátor hőleadokkal. Ablakok műanyagszerkezetűek, hőszigetelt üvegezéssel. Telken van egy 40m²-s összkomfortos kisház (1+ 2 ½ szoba, fürdő, konyha), saját fűtéssel. Ingatlan beszámítás lehetséges: Velenei-tó mellett vagy Bpest Biatorbágyhoz közelebbi budai részén 1,5-2 szobás lakás beszámítanak a tulajdonosok. A csendes, rendezett környezetben található családi háztól Budapest és a Velencei-tó könnyen, gyorsan elérhető (akár vonattal és autóval is).•ingatlanközvetítés •értékbecslések készítése•díjmentes hitelügyintézés - (nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra)•Energetikai tanúsítvány készítés - (nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra)•ügyvédi közreműködés megszervezéseEk-Ingatlan - Székesfehérvár Károly J u. 45.

Referens: HKVE/59851FEJÉR MEGYEI PÁZMÁNDON, VELENCEI-TÓ SZOMSZÉDSÁGÁBAN, KITŰNŐ ÁLLAPOTÚ, 2 GENERÁCIÓ RÉSZÉRE, CSALÁDI HÁZ!Friss levegőre, nyugalomra, korszerű, ám de falusias fílingre vágyik? Ezt nézze meg!Pázmánd központjában, hatalmas 2160 m2-es telken fekvő dupla ingatlan várja új tulajdonosát. A telek gyönyörűen rendezett, igényesen körbe kerített, hatalmas hátsó udvara füvesített, gyümölcsfákkal beültetett. Szeretne növényeket termeszteni vagy állatokat tartani? Itt lehetősége nyílhat rá. Merjen nagyot álmodni.Az ingatlanok mellett tároló helyiségek, fedett gépkocsi beállók is helyet kaptak.A telek első felében, utcafronthoz közel helyezkedik el a két lakó ingatlan.A kétszintes nagyobb épület szépen felújított, vegyes falazatú, cserépfedéses, 128m2-es lakó terű.Helyiségei: alsó szinten; folyosó, előszoba, fürdőszoba, hálószoba, nappali, konyha, étkező, kamra. A felső szinten pedig kisebb közlekedőből nyíló 2db hálószoba.Szemközt található a kisebb, 40m2-es, téglaépítésű, szintén lakó ingatlan.Elrendezése: előszoba, fürdőszoba, egy nagyobb és két kisebb hálószoba.Mind a két ingatlant 2010-ben igényesen felújították. Új nyílászárókat, új tetőt, új vezetékeket, vizes blokkokat, belső burkolatokat és fűtési rendszert kaptak az épületek!Ide már csak be kell költözni!Ajánlom azoknak a kedves érdeklődőknek, akik összeköltözők, akik sűrűn látják vendégül a kedves rokonságot, vagy felnőttkorba lépő gyermeküknek kívánnak külön lakóhelyet, de mégis közel a családi fészekhez!A kisebb ingatlan akár befektetésnek is kitűnő, profitáljon belőle és adja ki hosszú távon. Sok lehetőség rejlik az ingatlanban! Ha Önnek is felkeltette érdeklődését, várom hívását vagy e-mailjét a hét bármely napján!

Egy varázslatos kis Fejér megyei faluban, Pázmándon 2160 m2-es gyönyörű, összközműves telekre, épült, kétszintes, nappali háromszobás, 128 m2 hasznos lakóterű és egy egyszintes nappali kétszobás 40nm-es hasznos lakóterű DNY-i tájolású családi ház, három fedett kocsibeállóval ELADÓ. A különálló házikó miatt ideális lehet, annak, aki két generációs ingatlant keres. Az ingatlan földszinti részén található egy tágas nappali, egy hálószoba, egy fürdőszoba, konyha, étkező, egy kamra, a felső szinten további két szoba található. A kis házban egy előszoba, egy nappali, két szoba, és egy fürdőszoba került kialakításra.Az ingatlan 2010-ben lett felújítva, a nagy ház nagyobb része tömésfallal épült, fa födémmel, cserép héjazattal. A kis ház 30cm-es téglafallal rendelkezik, belső szigeteléssel van ellátva, szintén cserép héjazattal. Az ingatlanban minden közmű megtalálható, a fűtést mindkét házban külön cirkó kazán szolgáltatja. Az ingatlan elektromos kapuval és riasztóval is el van látva. A ház energetikai minősítése: C. Pázmánd Fejér megyében található, Budapesttől 40, Székesfehérvártól 20, a Velencei-tótól 10km távolságra. A közelben lévő autópályának köszönhetően, mind a főváros, mind pedig a megyeszékhely könnyen megközelíthető. Pázmánd egy kb 2000fős település, remek földrajzi adottságokkal. A falu szélén található szőlőhegyről és az un. "Zsidókőhegyről" csodás panoráma nyílik, ennek köszönhetően néhányan "Magyarország Toscana"-jának hívják. A környék kitűnő lehetőségeket kínál különböző szabadidős tevékenységek eltöltéséhez (túrázás, kerékpár, stb.)

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: