Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Eladó Pásztón, csendes, nyugodt, és festői szépségű környezetben, a Gépállomás lakótelepen egy jó állapotú, két külön bejáratú garázzsal rendelkező családi ház. Parkosított kertjében, örökzöldek, cserjék, és termő gyümölcsfák gazdagítják az idilli környezetet, a kertben öntözésre tökéletesen alkalmas fúrt kút is található. A kilátás minden irányban szemet gyönyörködtető, előttünk a Cserhát hegyvonulata, és a fogathajtó pálya, mögöttünk a Mátra hegység kínál gazdag élményeket a természet szerelmeseinek. A családi ház vöröstégából épült, a betonoszlopokkal erősített vastag falak hőszigeteltek, belül az épület teljesen akadálymentesített. A falak erős szerkezete miatt tetőtér is kialakítható. A padlás külön szigetelést kapott. Nagyobb méretű, fa nyílászárók biztosítják a beáramló napfényt a napnak bármelyik szakában. Két fedett terasz is szolgálja a kellemes pihenést , a táj szépségében való elmerülést ,új gazdája számára. Az egyik terasz alatt található egy 9 négyzetméteres pince, ahol a gázkazán van. Az otthon melegét gázcirkó biztosítja. Magas turisztikai értékekkel rendelkezik a táj,éppen ezért üdülőnek és vikend háznak is kívánlóan alkalmas, bátran merem ajánlani. A városközpont pár percre található, egyben lélegzetellálító környezet is körül öleli a tájat. Ha megnyerte tetszését ez a lelket és szemet gyönyörködtető, melegséget, biztonságot nyújtó otthon, kérem keressen bizalommal, és az Öné lehet!MIK azonosító: 1011499

Bujákon a Kelet-Cserhát tájvédelmi körzet, a Palotási tó, és Szirák szomszédságában, rendezett, erkélyes családi ház eladó! Az ingatlan 624-es nm telken fekszik, 98 nm -es tehermentes családi ház. Ingatlanban három szoba, konyha, fürdőszoba helyiségekből áll. A fűtést kandalló és cserépkályha szolgája. Az ingatlan értékét növeli az udvaron lévő szivattyúval ellátott fúrt kút és egy kis "nyári konyha, ami családi összejövetelekre alkalmas. Az udvar, a kis kert nagyon jó lehetőség falusi turizmus működtetéséhez. Közmű:Víz, villany és csatorna bevezetve, fűtése kandalló biztosítja a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.Elhelyezkedés, Közlekedés:Budapest személygépkocsival 1 óra 10 perc alatt elérhető, a Puskás Ferenc Stadiontól mérve 81 km-re található Buják. Salgótarján 54 km. Lehetőségek:Amennyiben kedveli a kényelmet, ugyanakkor csendre, nyugalomra vágyik, de Budapesttől sem kívánna ettől távolabbra költözni, esetleg a vadászat, vagy a horgászat szerelmese, vagy fiatal családként megfizethető, ugyanakkor kényelmes, tágas házra vágyik, ne habozzon. Ez a ház Önre vár!A faluközpont pár perces sétával megközelíthető, ahol önkormányzat, iskola, élelmiszerüzlet, orvosi rendelő, posta egyaránt megtalálható. Ha szereti a tiszta levegőjű, csendes vidéki életet, akkor az ingatlan megvásárlása ideális vásárlás lehet Ön és családja számára.A ház csendes , nyugodt utcában található. rendezett és tiszta. A falu magyar lakta településnek számít Nógrád megyében.Ez a ház ideális családoknak, nyaralónak vagy azoknak, akik a város zajától szeretnének elvonulni.

Bujákon a Kelet-Cserhát tájvédelmi körzet, a Palotási tó, és Szirák szomszédságában, rendezett, családi ház eladó! Az ingatlan 1015-es nm telken fekszik, 50 nm -es tehermentes családi ház, azonnal költözhető. Ingatlanban: Két szoba, konyha- étkező fürdőszoba helyiségekből áll. A szobák mennyezete eredeti állapotban barna fagerendás burkolatúak. A fűtést kandalló szolgája. A szobák felújításra kerültek, a burkolatokat hajópadlóra és járólapra cserélték ki. A fürdőszoba korszerű, igényes, felújított. Az ingatlan értékét növeli az udvaron lévő kis "nyári konyha, ami családi összejövetelekre alkalmas. Az udvar, a kis kert nagyon jó lehetőség falusi turizmus működtetéséhez. Közmű:Víz, villany,és csatorna bevezetve, fűtése kandalló biztosítja a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.Elhelyezkedés, Közlekedés:Budapest személygépkocsival 1 óra 10 perc alatt elérhető, a Puskás Ferenc Stadiontól mérve 81 km-re található Buják. Salgótarján 54 km. Lehetőségek:Amennyiben kedveli a kényelmet, ugyanakkor csendre, nyugalomra vágyik, de Budapesttől sem kívánna ettől távolabbra költözni, esetleg a vadászat, vagy a horgászat szerelmese, vagy fiatal családként megfizethető, ugyanakkor kényelmes, tágas házra vágyik, ne habozzon. Ez a ház Önre vár!A faluközpont pár perces sétával megközelíthető, ahol önkormányzat, iskola, élelmiszerüzlet, orvosi rendelő, posta egyaránt megtalálható. Ha szereti a tiszta levegőjű, csendes vidéki életet, akkor az ingatlan megvásárlása ideális vásárlás lehet Ön és családja számára.A ház csendes , nyugodt utcában található. rendezett és tiszta. A falu magyar lakta településnek számít Nógrád megyében.Ez a ház ideális családoknak, nyaralónak vagy azoknak, akik a város zajától szeretnének elvonulni.Akció!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!