Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Pápán jól megközelíthető, központi helyen eladó egy két szintes, üzlet együttes, melynek földszintjén egy utcafrontról nyíló 70, m2-es üzlet, az emeleti részen pedig egy 3 szobás lakószint található.Porotherm tégla falazat, dryvit szigeteléssel, Bramac tetővel.A berendezett üzleti rész eladótérből, raktárból, vizes blokkból áll, utcafrontilag teleablakos. Kamerával, riasztóval felszerelt. Előtte 3 állásos parkoló található, de az udvari részen több autónak is van parkoló hely.A 112 m2-es lakórész az utca felől távirányítós kapuval nyíló, 45 m2-es, fedett kapubejáróból közelíthető meg. A bejárati ajtón belépve egy tágas, kőris fából készült, beépített szekrényekkel körbevett, tágas előszobába léphetünk be, ahonnan egy szintén egyedi kivitelezésű lépcsőn juthatunk fel a lakószintre. Itt egy tágas előtérből nyílik a 3 szobás lakószint.Központi helyin helyezkedik, a tágas, világos, légkondis nappali, melyben egy levegő forgatásos kandalló is szolgálja a lakók kényelmét. A konyha minőségi konyhabútorral és gépészettel felszerelt. Két fürdőszoba is található, a nagyobban egy szauna is elhelyezésre került.A szobák parkettásak, a többi helyiség csiszolt kő burkolatot kapott.Az alsó és felső szint fűtése külön álló, mindegyiknek saját kondenzációs kazánja van, az emeleten a szobák radiátorosak, a többi helyiség padló fűtéssel szerelt.A nyílászárók fából készültek,korszerűek, 3 rétegű üveggel, szúnyoghálóval, elektromos, szigetelt redőnnyel szereltek!A minden oldalról zárt udvari rész egy része térkővel borított, itt akár 5 autónak is van hely. A kert egyik sarkában található a távirányítós ajtóval szerelt, 20 m2-es garázs. mellette pedig egy parkosított kert is kialakításra került.Az alsó rész igény esetén össze nyitható a felsővel!Az ingatlan akár teljes bútorzattal is eladó!Az ingatlan több célú hasznosításra is alkalmas, akár lakó ingatlanként, akár üzleti ingatlanként, vagy a kettő kombinációjaként egyaránt kiválóan hasznosítható. (PG)Az irányár nettó, +ÁFA!

Veszprém megyében, Pápán eladó egy bruttó 800 nm-es, többféle vállalkozásra alkalmas ipari-gazdasági épület a Belvárosban! Az ingatlan a Jókai utcában található.A két szintes ( szintenként 400 nm ), téglából épült, fa tetőszerkezettel ellátott, cserépfedésű ingatlan azonnal használatba vehető, mivel csarnokkal, műhellyel és irodákkal, szociális és kiszolgáló helyiségekkel is rendelkezik. A fűtést gázkazán biztosítja radiátoros hő leadással. További jellemzők: - 400 voltos villamos hálózat, ipari áram, teherlift az emeletek között, kiépített tűz és füstjelző rendszer, kompresszor, egyéb gépészet, stb. A belvárosi ingatlan kerítéssel elhatárolt 839 nm-es összközműves telken található, több parkolóhely kialakított. Környezete igényes, infrastruktúrája kiváló. Az épület körüljárható, több bejárattal rendelkezik, és a sok nagyméretű ablaknak köszönhetően rendkívül világos. Kedvező fekvéséből adódóan számos termelői tevékenység végzésére alkalmas, de akár szociális célú felhasználásra (pl. idősek otthona, anyaotthon, etc.), vagy társasház kialakítására is ideális lehet (pl. 16 db 50 nm-es lakás).A megnövekedett munkavállalói lakásigény miatt igényesebb munkásszállások kialakítása is remek befektetés lehet. A megoldásoknak csak a kreatív fantázia szabhat határt. Az ingatlan szolgalmi joggal rendelkezik, a Jókai utca felől az előtte levő családi ház kapubejáróján keresztül közelíthető meg, amely ugyanazon tulajdonos birtokában van és szintén eladó!A tulajdonosnak a két szomszédos nagy értékű lakóházas ingatlana is megvásárolható, mely esetben az ár lényegesen kedvezőbb lehet!E nagyszerű lehetőség kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában elérhető!Hívjon bizalommal, készséggel válaszolok minden komoly megkeresésre!

Veszprém megye és egyben Magyarország egyik legszebb barokk stílusú városában, Pápán eladó a település egyik meghatározó történelmi épületének is számító Arany Griff Hotel és az épülethez tartozó üzlethelyiségek. A ?Dunántúl Athénjének? is nevezett város számos kulturális és történelmi emlékkel, idegenforgalmi nevezetességgel büszkélkedhet. A leghíresebbek: az Esterházy-család építette késő barokk stílust képviselő kastély; a barokk stílusjegyekben domináns Fő tér; a Kékfestő Múzeum; a XVIII. században épült nagytemplom; az 1531-ben alapított Pápai Református Kollégium és a Fő tér másik meghatározó épülete az Arany Griff Hotel több mint 200 éves épülete. A város 1989-ben Hild-díjat kapott a műemlék jellegű épületek megóvásáért és restaurációjáért. Ilyen környezetben áll a szintén jelentős történelemmel bíró Arany Griff Hotel, melynek olyan híres személyek voltak hosszabb-rövidebb időre a vendégei, mint Jókai Mór, Kisfaludy Sándor vagy Petőfi Sándor. Az ekkor még beszálló vendéglőként működő épület tánctermében nagy bálok, színi előadások és zenés estek zajlottak. A város kulturális életében később is nagy szerepet játszó Hotel impozáns épületében meghatározó enteriőr a Tükörterem. Akusztikája miatt zenei eseményeknek megfelelő helyszíne volt egy évszázada- itt adott koncertet 1937-ben Bartók Béla- és lehet ma is. Exkluzív esküvői rendezvények idézik a XIX. századi ?aranykor? báljainak hangulatát.A Hotel jelenlegi tulajdonosa nagy hangsúlyt helyezett arra, hogy ne csak a korabeli hangulatot mentse át, de az épület külső és belső állapota is a megismerés kívánságát ébressze a látogatóban.Az 1918 nm-en elhelyezkedő hotel 24 hangulatos, fürdőszobás lakosztállyal és szobával,recepcióval,étteremmel és kávézókkal rendelkezik . A szálloda és üzletrészek együttesen 2613 nm.A biztos hozamot jelentő jelenlegi bérlők: vendéglátó üzletek, bankok és egyéb szolgáltatók valamint az OTP Ingatlanpont stratégiai partner iroda, ahol az Eladó Vevőre és a Vevő Eladóra talál!Remek elhelyezkedése a barokk Fő téren, valamint kiváló adottságai, egyedülállósága miatt is értékálló befektetés az Arany Griff Hotel épület komplexum, amely nemcsak Pápán, de Magyarországon is kuriózumok között foglal helyet!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: