Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Városi Ingatlaniroda

Stolcz Gábor

HÉVÍZ vonzáskörzetében, a ZALAI TERMÁL VÖLGYBEN, PÖTRÉTE községben családi ház ELADÓ!Kitűnő adottságú 5047nm saroktelken lévő 12 éve igényesen megépített, zsindelytetős, 315nm össz. alapterületű, 3 szintes családi ház,8 berendezett szobával, 2 nappalival, 2 fürdőszobával, 3 WC-vel,központi gázfűtéssel, hőtárolós gázboylerrel.Tavasztól - őszig napkollektoros meleg víz ellátással,exkluziv cserépkandallóval,5 szoba vendégháznak, panziónak felszerelve, teljes berendezéssel.35nm-es burkolt terasszal, 20 nm-es napernyővel.Pincehelyiség kétbejáratú. Itt található helységek: ping-pong szoba, társalgó,játékterem, műhely, tárolóhelyiségek, kamra /polcozott/, hűtőkkel.80 nm-es felújított /új tető/ tégla melléképülettel,melyet bármilyen ipari, kereskedelmi, vagy mezőgazdasági célra hasznosítani lehet.Fúrt kúttal, kerti medencével, parkosított telekrésszel, gazdasági épülettel a hátsó kertben,gyümölcsfákkal, telefon, internet, kábel TV, ipari áram, vezetékes víz, nagyméretű emésztő /csatornázás tervezés alatt/.Igény esetén további több, mint 5000 nm-es telekkel bővíthető vállalkozássá alakítható!Tehermentesen, azonnal beköltözhető!AZ INGATLANTÓL KB. 300M-RE 130 hektáros horgásztó működik egész évben 0-24 óráig.Kiválóan alkalmas többgenerációs családi háznak, panziónak,vendégháznak.30 km-es körzetben frekventált idegenforgalmi fürdővárosok, mint Keszthely, Hévíz, Zalakaros, Kehidakustyán, Nagykanizsa, Zalaegerszeg, stb.KIVÁLÓ VÉTEL, KITŰNŐ BEFEKTETÉS !Amennyiben felkeltett érdeklődését hívjon bizalommal!sz.m. ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 189028

Több generációs összeköltözők figyelem! Eladásra kínálom ezt a Bucsuszentlászló belterületén található kitűnő állapotú, külön bejáratú, nettó hasznos alapterülete: 111 m2-es (felső szint:90,3 m2, alsó szint: 21 m2) tégla építésű családi házat, gyönyörű kilátással, 3.646 m2-es lejtős telekkel. A ház 1980-ban épült, teljes felújításon 2008-2011- között esett át. Az utcafronti szinten kialakításra került egy külön bejáratú lakórész, melyhez tartozik egy fürdő+WC, kazánház, kamra is. Ebben a részben meg lett véve minden szaniter, melyek felszerelése után rögtön birtokba vehető a lakrész. Az utcafronti szinten található még a garázs is. A lakószinten 3 lakószoba, konyha, nappali (étkező), spájz, fürdő, külön WC, kazánház szolgálja a lakók kényelmét. A cirkófűtésnek (BAXI turbó) 2 termosztátja van, egy az utcafronti lakásban, másik a lakószinten. Valamint található egy vegyes tüzelésű kazán is. Mindkettőről használható a rendszer. A víz műanyag csőben fut, a gáz-, és a fűtés réz csővel lett vezetékelve, teljesen új villany vezetékelés történt. Az ingatlan spanyol járólappal lett burkolva, valamint igényes csempékkel. Az ajtók tömör fenyőből készültek, a többi nyílászáró 2 kamrás műanyagból, a tető Bramac cseréppel lett fedve. A kerítés anyag kompletten megvan, csak fel kell szerelni. Az épület külső szigetelése 10 cm-es Porotherm, födém szigetelése 10 cm-es Izolit. A gáztűzhelynél plusz szellőző nyílás lett beépítve a falba a maximális védelemért. A konyhai szellőző is külső kivezetésű. A beszerelt extrák miatt különösen jó "hőérzetű" a ház. Valamint igen kedvező a rezsije is. Birtokba vehető 1 hónapon belül. Ha felkeltettem érdeklődését, és szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal!

Zalaegerszegi ingatlaniroda 98056 számú ajánlata az alábbi 5 szobás eladó családi ház Pacsán!Csendes utca, szép kert, 5 szoba!Pacsán 5 szobát kap egy lakás áráért!Az eladó 5 szobás családi ház jellemzői:-Pacsa központjától nem messze, csendes mellékutcában.-A ház egy szépen gondozott telek középső részén, az utcától kicsit távolabb helyezkedik el,  nagyobb intimitást biztosítva lakóinak.-Tágas előkert.-Saját garázs az épület mögött.-Egy lakószint, annak aki nagy házat keres, de nem szeretne emeletet.-3 nagyobb és két kisebb méretű szoba-A válaszfalak újragondolásával új terek alakíthatók ki.-Az új tulajdonos ízlésének megfelelő kisebb esztétikai felújítást követően -festés, burkolatok cseréje-  azonnal költözhető állapot.-Az otthon melegét egy patkós cserépkályha biztosítja.-Csatorna a telken, rácsatlakozás megoldható.-Kiváló infrastruktúra:-Pacsa kisváros.-A megye nagyvárosaitól (Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Keszthely)szinte azonos távolságra.-Balaton, Hévíz közelében, gyógyfürdők gyűrűjének középpontjában-Munkahelyek, szolgáltatások, benzinkút, üzletek, orvosi ellátás stb. a településen.-Közelben horgásztavak.Amennyiben a fenti 98056 számú 5 szobás eladó családi ház Pacsán, vagy bármely ingatlan a kínálatunkból felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal az alábbi telefonszámon:30/779-3498.Ne feledje! Kereső ügyfeleinknek szolgáltatásaink ingyenesek. Bankfüggetlen hiteltanácsadónk segítségével több bank ajánlatából választhatja ki az Ön számára legkedvezőbbet.Bízza profikra ingatlanügyeit!    

Zalaegerszeghez közel, Búcsúszentlászlón eladó egy 125 nm alapterületű családi ház. A közel 1100 nm-s igényes és gondozott területen a ház mellett egy több beállós műhely is helyet kapott, mely vállalkozások számára is nagyszerű lehetőséget nyújt. A vállalkozást elősegítendő, a ház földszintjén kialakításra került egy irodahelyiség is. Az alsó szinten helyett kapott még egy szoba, egy edzőterem infra szaunával, illetve egy tágas garázs. Az emeleten található 2 szoba, egy nappali, egy konyha, fürdő és WC. Minden helyiség egy tágas előtérből érhető el. Az ingatlan 2006-ban teljes felújításon esett át, mely során kicserélésre került a teljes víz- és villanyhálózat, az összes nyílászáró, valamint megtörtént a helyiségek festése és burkolása is. Továbbá kialakításra került egy 2 kazánra (gáz plusz vegyes tüzelésű) rákötött központi fűtésrendszer is. A felújítást követő nagyszerű állapotát, az épület a ami napig őrzi. A konyha gépesített, a ház teljesen bútorozott, így az új tulajdonosnak szinte csak a személyes tárgyait kell magával vinnie, és már kezdheti is az új életét ebben a nagyszerű ingatlanban. A tetőtér beépíthetősége még további lehetőségeket rejt magában. A tulajdonos biztonságáról egy teljes körű kamera- és riasztórendszer gondoskodik. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Zalaegerszegi ingatlaniroda 125920 számú ajánlata az alábbi kiváló tulajdonságokkal bíró 3 szobás eladó családi ház Nagykapornakon.Amennyiben jó állapotú, eladó  családi házat keres a várostól nem messze, szinte egy lakás áráért, akkor ez az Ön hirdetése!Az eladó családi ház jellemzői:-Zalaegerszeg és Hévíz között, szinte félúton, a Balatontól nem messze. A megyeszékhely autóval 10 perc alatt elérhető...-Kiváló infrastruktúrával. Nagykapornak a környező települések központja, jól ellátott település.  Hivatalok, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, szolgáltatások, üzletek, sűrű buszközlekedés jellemzi.-1547 nm-es, gondozott telken, mely egyaránt alkalmas a szabadidő eltöltésére, de akár önellátásra is...-Jó elosztású, kiválóan karban tartott, azonnal költözhető állapotú, 3 szobás eladó családi ház.-A fűtést jelenleg gázkazán biztosítja, radiátor hőleadókkal, de rásegítésre rendelkezésre áll egy cserépkályha is. A pincében ki van alakítva a vegyes tüzelés is, ha valaki szeretné rácsatlakozhat...-A nyílászáró cserék néhány éve megtörténtek, hő- és hangszigetelt műanyag ablakok teszik kellemessé az otthon tartózkodást.-A tető jó állapotú, időtálló Bramac cseréppel fedett. A tetőtér beépítés lehetősége adott.-A ház alatti garázsban parkolhat autójával, ugyanitt található egy tároló is. Melléképület az udvarban.Ez az eladó családi ház 4 gyermek esetén 2.750.000.- Ft vissza nem térítendő állami támogatással (CSOK) megvásárolható, mely az önerő része is lehet.Amennyiben a fenti 125920 számú eladó 3 szobás családi ház Nagykapornakon, felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal a következő telefonszámon: 336/30-779-3498 (Ivanics Melinda)Irodánk hitelszakértője segítségével, Önnek is kiválaszthatjuk a legideálisabb banki hitelt!Ne feledje! Kereső ügyfeleinknek minden szolgáltatásunk ingyenes!Az ár irányár! Jöjjön, tekintsük meg együtt, tegyen ajánlatot!Az otthon érték, az ingatlan üzlet. 

Zalaegerszegi ingatlaniroda számú hirdetése az alábbi kiváló tulajdonságokkal bíró, eladó családi ház Felsőrajkon!Az eladó családi ház jellemző paraméterei:-Felsőrajk főutcáján, Pacsa felőli oldalon, részben felújított eladó tégla építésű, családi ház.-Tágas nagy helyiségek, jelenleg nappali plusz két hálószoba elosztással.-A járófelületek jellemzően járólappal burkoltak, a szobák hajópadlósak.-Az utcafronti ablakok kivételével hőszigetelt fa ablakok is találhatók az épületben.-Nagy család számára ideális otthon lehet.-5700 nm nagyságú, gondozott, művelt sík telek, a gazdálkodni kívánóknak.-A ház részben alápincézett (fürdőszoba alatt), egy esztétikus, jó állapotú tégla gazdasági épülettel folytatódik, mely tetszés szerinti célokra használható.-A hálószoba és a konyha mennyezetén egy korábbi beázás nyomai látszanak, melynek okát már orvosolták.-Gázcsonk a telekhatáron, jelenleg egyedi fűtés lehetséges, azaz kályhákkal lehet megoldani a fűtést.-A hirdetési ár irányár, jöjjön, tekintse meg, tegyen ajánlatot.Amennyiben a fenti számú eladó családi ház, vagy bármely eladó ingatlan irodánk kínálatából felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal a következő telefonszámon: +36-30-779-3498 (Ivanics Melinda)Ingatlana finanszírozását irodánk ügyfelei számára szóló, egyedi banki ajánlatokkal könnyítjük meg, bankfüggetlen hitelszakértőnk díjmentes szolgáltatása keretében. Kérje tájékoztatónkat a támogatásokról, kedvezményekről!Ne feledje, kereső ügyfeleinknek szolgáltatásaink ingyenesek!Az otthon érték, az ingatlan üzlet!

Zalaegerszegi ingatlaniroda ajánlata az alábbi 98280 számú eladó családi ház Pacsán!Ékszerdobozok eladók: Egy telek, két új ház, vidéki stílus! Többcélú ingatlant keres? Az alábbi eladó családi ház ideális választás!-Egy telken, két csodálatos, vidéki stílusban épített ház.-Szabadidő eltöltésére kiválóan alkalmas, parkosított sík telek, exklusív külső környezet.-Szinte "gondozás -mentesre" kialakított  kert, autóbeállási lehetőség több gépkocsi számára.Mindkét ház lakhatásra kiválóan alkalmas, de egyedi elképzeléseknek megfelelően is hasznosítható.Kiváló befektetés lehet: - Több generációs családnak, akik egy telken, de mégis külön házban szeretnének élni...-Szálláshelynek, irodának, vállalkozás telephelyének, szolgáltatás székhelyének pl. szépségszalon vagy egyéb üzlet.A második ingatlan egy különálló ház az udvarban, tetszés szerint bérbe adható, vendégházként is hasznosítható.-2009-es építés, igényes kivitelezés.-45 cm-es falazat-5 cm-es hőszigetelt vakolat-Cirko fűtés + fűtés rásegítés patkós cserépkályhával mindkét házban!-Cserép tető, hőszigetelt fa ablakok, fa külső nyílászárók.-Fagerendás mennyezet-Rejtett esővíz elvezetés az udvarról a csatornarendszerbe-Mindkét házban tágas nappali-konyha-étkező-Garázs-Kerti grill-Az első házban: Nappali plusz 1 nagyszoba és két kisszoba fürdőkádas fürdőszobával.-A második házban nappali plusz 1 kisszoba, zuhanyzós fürdőszobával.-Kiváló infrastruktúra: Óvoda, iskola, hivatalok, szolgáltatások, üzletek a kisvárosban.-A megye nagyobb városai főútvonalakon gyorsan elérhetők.-Gyógyfürdők gyűrűjének(Zalakaros, Kehidakustány, Zalaszentgrót, Hévíz, Lenti, Zalaegerszeg)  középpontjában, Balatontól nem messze. -Horgásztavak és vadászatra alkalmas erdők a környéken.Külső fotók az irodában személyesen, előre egyeztetett időpontban megtekinthetők. Személyes kapcsolatfelvételt követően, az ingatlant meg is tekintheti.Amennyiben a fenti 98280 számú eladó családi ház vagy bármely ingatlan a kínálatunkból felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal a következő telefonszámon:+36/30-779-3498.Hitelspecialista kollégám segítségével, több bank hitelajánlatával várom, Önnek csak ki kell választani a legmegfelelőbbet!Kereső ügyfeleinknek szolgáltatásaink díjmentesek!Bízza profikra ingatlanügyeit!     

KIEMELT HIRDETÉSÜNKBEN EGY FELÚJÍTÁSRA SZORULÓ FÉLKOMFORTOS CSALÁDI HÁZAT KÍNÁLUNK ELADÁSRA, AMELY KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN, MOST ÚJONNAN KERÜL AZ INGATLANPIACRA.! A ház lakóháznak és telephelynek, vagy gazdálkodásra is alkalmas a sok gazdasági épületnek és a nagyméretű teleknek köszönhetően. Gáz kivételével közművek bevezetve,a fűtésről hagyományos OLCSÓ fatüzelés gondoskodik. Az újabb építésű gazdasági épületnek a fűtése vegyes tüzelésű kazánnal történik.Az udvarban állatok tartására alkalmas melléképületek találhatók, a,konyhakert lehetővé teszi,hogy a családot ellátja friss zöldséggel,gyümölccsel,Szentpéterúr Zala megye keleti részén, a Balaton felé eső oldalon fekszik. A Zalai-dombságot a Principális csatorna és az Alsó-Zala észak-déli irányú völgyeivel felszabdalja, közrefogva a kisebb egységet, a Zalaapáti hátat, melynek dombjai között található a település. A falutól északra a 76-os út, délre a 75-ös út halad, innét közelíthető meg Pacsa felől Szentpéterúr.A dombhátakat itt jobb minőségű talaj borítja, ami kedvező a mezőgazdaságnak. A térség éghajlata mérsékleten meleg, mérsékelten nedves, enyhe telű. A kemény téli fagy és az erős nyári felmelegedés az ország tájához viszonyítva egyaránt ritkább. Az évi napsütés csupán 1800-1900 óra, különösen szembetűnő a nyári hónapok kedvezőtlen napfénytartalma. Az enyhébb tél ellenére itt később tavaszodik.Kedvező a vízellátottság, az időszakos vízhiány nem éri el az aszály mértékét, ezért a növényzet még augusztusban is zöld. A jellegzetes szélirány a térség észak-déli irányú nyitottsága miatt főleg északi és déli.Zala megye keleti dombjait a kocsányos és kocsánytalan tölgy, a csertölgy, az akác és a gyertyánfa uralja. A község területének intenzív mezőgazdasági művelése miatt a természetes növénytakaró fokozatosan elszegényedett, ma már csak Zalacsány és Gétye irányában található összefüggő erdő, amelynek állatvilága gazdag, főleg őz, vaddisznó és szarvasok vannak jelen nagy számban.A községből jelzett gyalogos turistaút indul a hegyközségen át az úgynevezett Felsőerdőn keresztül a 76-os út felé.

PACSÁN, AZ ORSZÁG EGYIK LEGFIATALABB VÁROSÁBAN JÓ ÁR / ÉRTÉK ARÁNYÚ CSALÁDI HÁZ ELADÓ GARÁZZSAL, NAGY TELEKKEL! Belső fotók és alaprajzok e-mailben lekérhetők!Jó beosztású családi ház, autóforgalomtól mentes mellékutcában, igényesen beépült környezetben. Az épület 1984-ben épült téglából,összközműves (vezetékes víz;villany;gáz;csatorna), az ablakok cseréje részben megtörtént, a bejárati ajtók újak. A központi fűtés 2 rendszerről üzemeltethető, gázcirkós és vegyes tüzelésű. Tárolós gázbojler szolgáltatja a meleg vizet. Tetőtérben 3 hálószoba, földszinten 2 hálószoba és egy előtér-nappali. A 2 fürdőből egyik kádas, másik zuhanyzós, a wc-k külön vannak. Az ingatlan alkalmas akár nagyobb (két generációs) család részére, de akár kisebb átalakítással 2 különálló lakás is kialakítható. Tároló- és garázs melléképület, kút, jól termő gyümölcsfák, árnyat adó diófa, szőlőlugas, baromfiudvar és hátul nagy, művelhető terület.A város jó infrastruktúrával rendelkezik, a határában horgásztó van. A kisváros Zala megye közepén található. Közel Hévíz termál tóval és gyógyfürdővel, Zalakaros termálfürdővel, illetve a Balaton strandokkal. Horgászási lehetőség a közeli Kis-Balatonon is adott..................Gaborimmo ist ein Familienbetrieb, hat sich auf Raum Plattensee und Umgebung spezialisiert mit Immobilienvermittlung. Häuser, Ferienhäuser, Baugrundstücke, Wohnungen, Wochenendhäuser, Villen sind bei uns zu finden. Kontakt: 0036 30 471 8384 Wir sprechen Deutsch.................A warm welcome to GABORIMMO. We are a family business, we especialy offer from the Southwest-Balaton region and surroundings properties for sale. Please browse our website, looking for houses, holiday houses, sites, flats or villas, and contact us! We have an all day (7 day/week) viewing service. Call: 0036 30 471 8384 We speak English, ask for an appointment. Got a question? Get in contact.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!