Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Zalaegerszeghez közel, Búcsúszentlászlón eladó egy 125 nm alapterületű családi ház. A közel 1100 nm-s igényes és gondozott területen a ház mellett egy több beállós műhely is helyet kapott, mely vállalkozások számára is nagyszerű lehetőséget nyújt. A vállalkozást elősegítendő, a ház földszintjén kialakításra került egy irodahelyiség is. Az alsó szinten helyett kapott még egy szoba, egy edzőterem infraszaunával, illetve egy tágas garázs. Az emeleten található 2 szoba, egy nappali, egy konyha, fürdő és WC. Minden helyiség egy tágas előtérből érhető el. Az ingatlan 2006-ban teljes felújításon esett át, mely során kicserélésre került a teljes víz- és villanyhálózat, az összes nyílászáró, valamint megtörtént a helyiségek festése és burkolása is. Továbbá kialakításra került egy 2 kazánra (gáz plusz vegyes tüzelésű) rákötött központi fűtésrendszer is. A felújítást követő nagyszerű állapotát, az épület a ami napig őrzi. A konyha gépesített, a ház teljesen bútorozott, így az új tulajdonosnak szinte csak a személyes tárgyait kell magával vinnie, és már kezdheti is az új életét ebben a nagyszerű ingatlanban. A tetőtér beépíthetősége még további lehetőségeket rejt magában. A tulajdonos biztonságáról egy teljes körű kamera- és riasztórendszer gondoskodik. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

+36 (30) 551-8Mutat

KIEMELT HIRDETÉSÜNKBEN EGY FELÚJÍTÁSRA SZORULÓ FÉLKOMFORTOS CSALÁDI HÁZAT KÍNÁLUNK ELADÁSRA, AMELY KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN, MOST ÚJONNAN KERÜL AZ INGATLANPIACRA.! A ház lakóháznak és telephelynek, vagy gazdálkodásra is alkalmas a sok gazdasági épületnek és a nagyméretű teleknek köszönhetően. Gáz kivételével közművek bevezetve,a fűtésről hagyományos OLCSÓ fatüzelés gondoskodik. Az újabb építésű gazdasági épületnek a fűtése vegyes tüzelésű kazánnal történik.Az udvarban állatok tartására alkalmas melléképületek találhatók, a,konyhakert lehetővé teszi,hogy a családot ellátja friss zöldséggel,gyümölccsel,Szentpéterúr Zala megye keleti részén, a Balaton felé eső oldalon fekszik. A Zalai-dombságot a Principális csatorna és az Alsó-Zala észak-déli irányú völgyeivel felszabdalja, közrefogva a kisebb egységet, a Zalaapáti hátat, melynek dombjai között található a település. A falutól északra a 76-os út, délre a 75-ös út halad, innét közelíthető meg Pacsa felől Szentpéterúr.A dombhátakat itt jobb minőségű talaj borítja, ami kedvező a mezőgazdaságnak. A térség éghajlata mérsékleten meleg, mérsékelten nedves, enyhe telű. A kemény téli fagy és az erős nyári felmelegedés az ország tájához viszonyítva egyaránt ritkább. Az évi napsütés csupán 1800-1900 óra, különösen szembetűnő a nyári hónapok kedvezőtlen napfénytartalma. Az enyhébb tél ellenére itt később tavaszodik.Kedvező a vízellátottság, az időszakos vízhiány nem éri el az aszály mértékét, ezért a növényzet még augusztusban is zöld. A jellegzetes szélirány a térség észak-déli irányú nyitottsága miatt főleg északi és déli.Zala megye keleti dombjait a kocsányos és kocsánytalan tölgy, a csertölgy, az akác és a gyertyánfa uralja. A község területének intenzív mezőgazdasági művelése miatt a természetes növénytakaró fokozatosan elszegényedett, ma már csak Zalacsány és Gétye irányában található összefüggő erdő, amelynek állatvilága gazdag, főleg őz, vaddisznó és szarvasok vannak jelen nagy számban.A községből jelzett gyalogos turistaút indul a hegyközségen át az úgynevezett Felsőerdőn keresztül a 76-os út felé.

PACSÁN KÉTGENERÁCIÓS LAKÓHÁZ ELADÓ GARÁZZSAL! Ikerház egyben, 2 komplett lakással, saját udvarral és kerttel eladó! Alaprajz és belső fotók e-mailben lekérhetők!Mellékutcában, de gyalogosan is közel a központhoz, iskolához és óvodához. Az épület 1984-ben épült B30 téglából, néhány éve teljes belső felújítás történt és 8 cm külső szigetelést is kapott. Megújult a gépészet, minden vezetéket, csövet kicseréltek. Hűtő-fűtő klímát szereltek be. Közművek: vezetékes víz, csatorna, villany és gáz. Vegyes tüzelésű kazánról és gázcirkóról is üzemelő fűtésrendszer szolgáltatja az otthon melegét radiátorokkal. Mindkét lakrészben adott egy-egy szabad kémény alternatív fűtéshez (kályha, cserépkályha). Garázs mindkét lakrészhez van, az utcai kapu elektromos, fedett kocsibeálló is van még az udvarban. Vezetékes telefon, fix internet és kábeltévé adott. Az eladó ingatlan földhivatali megnevezése belterületi lakóház.A város jó infrastruktúrával rendelkezik, a határában horgásztó van. A kisváros Zala megye közepén található. Egyaránt kb. 25 perc autóútnyira esik Hévíz (természetes termál gyógytó), Zalakaros (modern termálfürdő), illetve Keszthely és a Balaton strandokkal..................Gaborimmo ist ein Familienbetrieb, hat sich auf Raum Plattensee und Umgebung spezialisiert mit Immobilienvermittlung. Häuser, Ferienhäuser, Baugrundstücke, Wohnungen, Wochenendhäuser, Villen sind bei uns zu finden. Kontakt: 0036 30 471 8384 Wir sprechen Deutsch.....................A warm welcome to GABORIMMO. We are a family business, we especialy offer from the Southwest-Balaton region and surroundings properties for sale. Please browse our website, looking for houses, holiday houses, sites, flats or villas, and contact us! We have an all day (7 day/week) viewing service. Call: 0036 30 471 8384 We speak English, ask for an appointment. Got a question? Get in contact.

PACSÁN, AZ ORSZÁG EGYIK LEGFIATALABB VÁROSÁBAN JÓ ÁR / ÉRTÉK ARÁNYÚ CSALÁDI HÁZ ELADÓ GARÁZZSAL, NAGY TELEKKEL! Belső fotók és alaprajzok e-mailben lekérhetők!Jó beosztású családi ház, autóforgalomtól mentes mellékutcában, igényesen beépült környezetben. Az épület 1984-ben épült téglából,összközműves (vezetékes víz;villany;gáz;csatorna), az ablakok cseréje részben megtörtént, a bejárati ajtók újak. A központi fűtés 2 rendszerről üzemeltethető, gázcirkós és vegyes tüzelésű. Tárolós gázbojler szolgáltatja a meleg vizet. Tetőtérben 3 hálószoba, földszinten 2 hálószoba és egy előtér-nappali. A 2 fürdőből egyik kádas, másik zuhanyzós, a wc-k külön vannak. Az ingatlan alkalmas akár nagyobb (két generációs) család részére, de akár kisebb átalakítással 2 különálló lakás is kialakítható. Tároló- és garázs melléképület, kút, jól termő gyümölcsfák, árnyat adó diófa, szőlőlugas, baromfiudvar és hátul nagy, művelhető terület.A város jó infrastruktúrával rendelkezik, a határában horgásztó van. A kisváros Zala megye közepén található. Közel Hévíz termál tóval és gyógyfürdővel, Zalakaros termálfürdővel, illetve a Balaton strandokkal. Horgászási lehetőség a közeli Kis-Balatonon is adott..................Gaborimmo ist ein Familienbetrieb, hat sich auf Raum Plattensee und Umgebung spezialisiert mit Immobilienvermittlung. Häuser, Ferienhäuser, Baugrundstücke, Wohnungen, Wochenendhäuser, Villen sind bei uns zu finden. Kontakt: 0036 30 471 8384 Wir sprechen Deutsch.................A warm welcome to GABORIMMO. We are a family business, we especialy offer from the Southwest-Balaton region and surroundings properties for sale. Please browse our website, looking for houses, holiday houses, sites, flats or villas, and contact us! We have an all day (7 day/week) viewing service. Call: 0036 30 471 8384 We speak English, ask for an appointment. Got a question? Get in contact.

Hévíz vonzáskörzetében, a Zalai Termál-völgyben, Pötréte községben családi ház jutányos áron 33 M Ft-ért eladó!Pötréte Zala megyében Hévíztől, Zalakarostól, a Balatontól, Zalaegerszegtől, Nagykanizsától 30 km-re található csendes, élhető község. Az igényesen megépített, zsindelytetős, 315nm össz. alapterületű, 3 szintes családi ház kitűnő adottságú 5047nm-es saroktelken/300 m-es utcafront/ épült.Az ingatlan egyedi tervezésű; 7 berendezett szobával, 2 nappalival, 2 fürdőszobával, 3 WC-vel, központi gázfűtéssel, hőtárolós gáz bojlerrel, tavasztól - őszig napkollektoros meleg víz ellátással, exkluzív cserépkandallóval rendelkezik.5 szobát vendégek fogadására alakítottak ki. A burkolt terasz 35nm-es, hőség ellen 20 nm-es kitekerhető napernyő véd.Pincehelyiség két bejáratú. Itt található helységek: asztalitenisz szoba, társalgó, játékterem, műhely, tároló helyiségek, kamra hűtőkkel.A melléképület 80 nm-es felújított /új tető/, tégla falú, melyet bármilyen ipari, kereskedelmi, vagy mezőgazdasági célra hasznosítani lehet.A tulajdonosok kényelmét fúrt kút, kerti medence, parkosított telekrész, a hátsó kertben gazdasági épület, gyümölcsfák, telefon, internet, kábel TV, ipari áram, vezetékes víz, nagyméretű emésztő /csatornázás tervezés alatt/ segíti.Egyaránt kiválóan alkalmas többgenerációs családi háznak, panziónak,vendégháznak, ipari, kereskedelmi vagy mezőgazdasági vállalkozásnak.Pötrétén az ingatlantól kb. 300 méterre 130 hektáros horgásztó működik egész évben 0-24 óráig,.Tehermentes, azonnal beköltözhető.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!