Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Vevőknek az iroda szolgáltatása ingyenes !A megvételre kínált ingatlan ,Tábla városrész csendes,nyugodt,családi házas zöldövezetében a Gál Völgye ut felső részén található.Az ingatlan viszonylag nagy telken helyezkedik el. A kert és oldalkert,parkositott,szépen karbantartott .A családi ház alsó szintjén kapott helyet a garázs,egy üzlethelyiségnek kialakitott rész,műhely,valamint a kazánház.A lakószinten egy nagyméretű / 40 nm -es / szoba-nappali, étkezőhelyiség,konyha,kamra,fürdőszoba -,valamint Wc-helyiségek találhatóak. A tetőtér is beépitésre került,ahol 3 szoba,előtér, egy zuhanyozós fürdőszoba, Wc-vel került kialakitásra.A lakószinti nappali parkettás,a tetőtéri szobák szőnyegpadlósak,az egyéb helyiségek járólappal burkoltak. Az étkezőből teraszkapcsolat lett kialakitva / 40 nm /,mely az itt élők komfortérzetét nagy mértékben emeli./ nyári fotóval bemutatva /A tető jó állapotban van. A házat kívülről leszigetelték,a végső vakolás-szinezés az uj tulajdonosra vár.A Fűtést gázkazán-radiátorokkal,biztositja.Rendelkezésre áll továbbá az étkezőben egy kandalló,a nappaliban egy szép kivitelű cserépkályha. A meleg vizet gázbojler szolgáltatja. A helyszini megtekintés,előre egyeztetett időpontban lehetséges.Ha nincs elég készpénze segithetünk a lakásvásárlási hitel ügyintézésében,ha jogosult a Csok-ra abban is. Érdeklődni a megadott telefonszámokon 9 - 18 óráig.Találja Meg Új Otthonát Az Uj Otthon Ingatlanirodánál !

Vevőknek az iroda szolgáltatása ingyenes !A K C I Ó !a Tulajdonos A Vételárat Nagymértékben Csökkentette ! Új Ár : 18 000 000.- Forint.A megvételre kínált ingatlan a festői környezetben elhelyezkedő Uppony településen található,szép családi házak szomszédságában. Szinte szanatóriumi környezetben.A tulajdonos a jelenlegi állapotot az ingatlan teljes átépitésével,felujitásával,korszerűsitésével érte el. Az Új tetőszerkezeten Tondach cserép található.A nyilászárók hőszigetelt fa kivitelűek.Az ingatlan a szobákon kívül rendelkezik előszoba,nappali,gardrob szoba,étkezős konyha,kamra,mosókonyha,fürdőszoba Wc-vel, valamint külön Wc helyiségekkel. A beépitett konyhabútor és gépei a vételár részét képezik.A fűtést és a melegvizet gázcirkó biztositja. Az itt élők komfortérzetét fokozza az igényes márvány kandalló is.A tetőtér a beépitésre elő van készitve.A lakóépületben került kialakitásra a 2 állásos garázs,mely elektromos ajtóval van ellátva.A kapuk is elektromosan nyilnak,a ház be van riasztózva.Az udvaron található egy kb 200 nm -es faház,melyben további garázs,-műhely,konyha és Wc helyiség került kialakitásra.A faházhoz kapcsolódik fedett autóbeálló, pihenő rész,bográcsozó,kemence,bővizű kút. A telek többi része fenyőfával telepitett./ kb 150 db./A településhez kapcsolódik a Lázbérci viztározó,amely kedvelt kirándulóhely.A tóban horgászati lehetőség. A helyszini megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges. Érdeklődni a megadott telefonszámokon : 9 - 18 óráig.Találja Meg Új Otthonát Az Uj Otthon Ingatlanirodánál !

Vevőknek az iroda szolgáltatása ingyenes !Ár Csökkenés .A tuajdonos a vételárat 1.5 M forinttal csökkentette.Most az Öné lehet ez az ingatlan 9.3 M forintért. A megvételre kínált ingatlan Csépány fő útján található,Szép családi házak környezetében,jó szomszédságban. A viszonylag nagy telken épült lakóház lakószintje alápincézett,ahol, rakodóhelyiség és műhely került kialakitásra.Az épülethez,külső hagyományos "retró " konyha csatlakozik,valamint gazdasági épületek,amelyek az esetleges gazdálkodást segitik.A lakószinten előszoba,konyha,kamra, étkező és kettő szoba,valamint egy zuhanyozós fürdőszoba,Wc-vel található.A belső lépcsőn az emeletre jutunk,amely szint 2 és félszobával,valamint előszobával, és kádas fürdőszoba .-Wc-vel ,rendelkezik. Az emeleten mindkét nagyszobából utcafronti erkélyre van kijárás,melyről szép kilátás nyilik a környékre. A szobák parkettásak,az egyéb helyiségek járólappal burkoltak.A fűtést,gázkonvektor,kályha ,kandalló ,biztositja, a melegvizet villanybojler szolgáltatja.A vízszolgáltatás házi vízművel van megoldva ,saját ásott kútból.A palatetőt a tulajdonos bitumines boritással látta el.Az ingatlan néhány km-re található a közkedvelt Arló-i tótól,ugyanakkor közel Ózd központjához.Ha nincs elég készpénze segíthetünk a lakásvásárlási hitel ügyintézésében.Helyszini megtekintés,előre egyeztetett időpontban lehetséges.Érdeklődni a megadott telefonszámok : 9 - 18 óráig.Találja Meg Új Otthonát Az Uj Otthon Ingatlanirodánál !

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!