Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

+36 70 376 6Mutat

Borsod megyében, Ózd egyik legszebb részén többgenerációs családi ház eladó!Egy ősi Árpád-kori településen, a híres gótikus út mentén, Ózd Szentsimon városrészében, a csendes Krúdy Gyula utcában megvételre kínálunk egy 200 nm hasznos alapterületű, kétszintes, 5 szobás, panorámás, tehermentes, összkomfortos családi házat. Az épület alkalmas arra, hogy két generáció otthona legyen. A ház 1981-ben épült, de több felújításon esett át. Ki lett cserélve a tető és ereszcsatorna, a bejárati ajtó egy hőszigetelt fa ajtóra, a felső szinten az összes külső nyílászáró műanyag nyílászáróra, a víz-és csatornavezetékek. Az emelet belülről szigetelt, gipszkartonozott, álmennyezettel ellátott. A fűtésről gáz-és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A meleg-vízellátást gázbojler biztosítja. A ház mellett több gépkocsi beállására alkalmas térköves udvarrész található, valamint fedett gépkocsi tároló, pakoló-, és mezőgazdasági tevékenységre alkalmas egyéb helyiségek.További bővítésre is van lehetőség,hiszen rendelkezik az ingatlan egy 100 nm alapterületű beépíthető tetőtérrel. Az udvaron ásott kút és egy 3 és fél nm-es pince van. A 691 nm-es udvar egy része dísznövényekkel parkosított, másik részében jól termő, gyümölcsfákkal tarkított, konyhakert helyezkedik el. Az ingatlannal és a kedvező banki finanszírozási lehetőséggel kapcsolatban várom megtisztelő érdeklődését! Kérem, hivatkozzon a következő ref.számra: M78746!

+36 70 604 6Mutat

Vevőknek az iroda szolgáltatása ingyenes !A megvételre kínált ingatlan ,Tábla városrész csendes,nyugodt,családi házas zöldövezetében a Gál Völgye ut felső részén található.Az ingatlan viszonylag nagy telken helyezkedik el. A kert és oldalkert,parkositott,szépen karbantartott .A családi ház alsó szintjén kapott helyet a garázs,egy üzlethelyiségnek kialakitott rész,műhely,valamint a kazánház.A lakószinten egy nagyméretű / 40 nm -es / szoba-nappali, étkezőhelyiség,konyha,kamra,fürdőszoba -,valamint Wc-helyiségek találhatóak. A tetőtér is beépitésre került,ahol 3 szoba,előtér, egy zuhanyozós fürdőszoba, Wc-vel került kialakitásra.A lakószinti nappali parkettás,a tetőtéri szobák szőnyegpadlósak,az egyéb helyiségek járólappal burkoltak. Az étkezőből teraszkapcsolat lett kialakitva / 40 nm /,mely az itt élők komfortérzetét nagy mértékben emeli./ nyári fotóval bemutatva /A tető jó állapotban van. A házat kívülről leszigetelték,a végső vakolás-szinezés az uj tulajdonosra vár.A Fűtést gázkazán-radiátorokkal,biztositja.Rendelkezésre áll továbbá az étkezőben egy kandalló,a nappaliban egy szép kivitelű cserépkályha. A meleg vizet gázbojler szolgáltatja. A helyszini megtekintés,előre egyeztetett időpontban lehetséges.Ha nincs elég készpénze segithetünk a lakásvásárlási hitel ügyintézésében,ha jogosult a Csok-ra abban is. Érdeklődni a megadott telefonszámokon 9 - 18 óráig.Találja Meg Új Otthonát Az Uj Otthon Ingatlanirodánál !

+36 70 376 6Mutat

Ár Csö K K E N É S !Most az ingatlan ára: 3.9 M forint.A megvételre kínált ingatlan hegyek ölelésében," zsák " faluban ,Kissikátorban található. A településen szinte szanatóriumi környezet fogadja az idelátogatókat. Aki csendre ,nyugalomra vágyik,esetleg gyermekeit szeretné biztonságban tudni,ez a hely ideális választás lehet. Az ingatlan összességében két generáció együttélésée alkalmas. A viszonylag nagy telken / 2400 nm / két db épitmény található.Az egyik a fő épület ,melyben 3 és félszobán kivül előszoba,konyha ,fürdőszoba és Wc helyiségek találhatóak. /87 nm /Ez az épület némi felujitást,korszerűsitést igényel,de jelen állapotában is lakható./ezt a tény tükrözi a vételár /Az ingatlan áram,/380 V,ipari áram is /,vezetékes viz és gáz közművekkel rendelkezik. A szennyviz zárt tárolóba távozik.Ezen épülettel szemben egy kisebb ,lakásnak kialakitott épület található. /37 nm /Ebben modern konyha,zuhanyozós fürdőszoba,kamra és szoba került kialakitásra.Itt a felujitás megtörtént,: a szobák laminált padlósak,az egyéb helyiségek járólappal burkoltak,a fűtést gázkonvektor biztositja,a melegvizet villanybojler szolgáltatja. Az épületekhez hozzáépitésre került,-garázs,gazdasági épületek. Az esetleges gazdálkodást az ásott kút is elősegiti. A kertben gyümölcsfák,szőlő található. Ha nincs elég készpénze segithetünk a lakásvásárlási hitel ügyintézésében,ha jogosult a Csok-ra abban is. A helyszini megtekintés,csak előre egyeztetett időpontban lehetséges.Érdeklődni : a megadott telefonszámokon 9 - 18 óráig.Találja Meg Új Otthonát Az Uj Otthon Ingatlanirodánál !

+36 70 376 6Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!