Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Vevőknek az iroda szolgáltatása ingyenes !A megvételre kínált ingatlan ,Tábla városrész csendes,nyugodt,családi házas zöldövezetében a Gál Völgye ut felső részén található.Az ingatlan viszonylag nagy telken helyezkedik el. A kert és oldalkert,parkositott,szépen karbantartott .A családi ház alsó szintjén kapott helyet a garázs,egy üzlethelyiségnek kialakitott rész,műhely,valamint a kazánház.A lakószinten egy nagyméretű / 40 nm -es / szoba-nappali, étkezőhelyiség,konyha,kamra,fürdőszoba -,valamint Wc-helyiségek találhatóak. A tetőtér is beépitésre került,ahol 3 szoba,előtér, egy zuhanyozós fürdőszoba, Wc-vel került kialakitásra.A lakószinti nappali parkettás,a tetőtéri szobák szőnyegpadlósak,az egyéb helyiségek járólappal burkoltak. Az étkezőből teraszkapcsolat lett kialakitva / 40 nm /,mely az itt élők komfortérzetét nagy mértékben emeli./ nyári fotóval bemutatva /A tető jó állapotban van. A házat kívülről leszigetelték,a végső vakolás-szinezés az uj tulajdonosra vár.A Fűtést gázkazán-radiátorokkal,biztositja.Rendelkezésre áll továbbá az étkezőben egy kandalló,a nappaliban egy szép kivitelű cserépkályha. A meleg vizet gázbojler szolgáltatja. A helyszini megtekintés,előre egyeztetett időpontban lehetséges.Ha nincs elég készpénze segithetünk a lakásvásárlási hitel ügyintézésében,ha jogosult a Csok-ra abban is. Érdeklődni a megadott telefonszámokon 9 - 18 óráig.Találja Meg Új Otthonát Az Uj Otthon Ingatlanirodánál !

Vevőknek az iroda szolgáltatása ingyenes !Ár Csökkenés .A tuajdonos a vételárat 1.5 M forinttal csökkentette.Most az Öné lehet ez az ingatlan 9.3 M forintért. A megvételre kínált ingatlan Csépány fő útján található,Szép családi házak környezetében,jó szomszédságban. A viszonylag nagy telken épült lakóház lakószintje alápincézett,ahol, rakodóhelyiség és műhely került kialakitásra.Az épülethez,külső hagyományos "retró " konyha csatlakozik,valamint gazdasági épületek,amelyek az esetleges gazdálkodást segitik.A lakószinten előszoba,konyha,kamra, étkező és kettő szoba,valamint egy zuhanyozós fürdőszoba,Wc-vel található.A belső lépcsőn az emeletre jutunk,amely szint 2 és félszobával,valamint előszobával, és kádas fürdőszoba .-Wc-vel ,rendelkezik. Az emeleten mindkét nagyszobából utcafronti erkélyre van kijárás,melyről szép kilátás nyilik a környékre. A szobák parkettásak,az egyéb helyiségek járólappal burkoltak.A fűtést,gázkonvektor,kályha ,kandalló ,biztositja, a melegvizet villanybojler szolgáltatja.A vízszolgáltatás házi vízművel van megoldva ,saját ásott kútból.A palatetőt a tulajdonos bitumines boritással látta el.Az ingatlan néhány km-re található a közkedvelt Arló-i tótól,ugyanakkor közel Ózd központjához.Ha nincs elég készpénze segíthetünk a lakásvásárlási hitel ügyintézésében.Helyszini megtekintés,előre egyeztetett időpontban lehetséges.Érdeklődni a megadott telefonszámok : 9 - 18 óráig.Találja Meg Új Otthonát Az Uj Otthon Ingatlanirodánál !

Borsod megyében, Ózd egyik legszebb részén többgenerációs családi ház eladó!Egy ősi Árpád-kori településen, a híres gótikus út mentén, Ózd Szentsimon városrészében, a csendes Krúdy Gyula utcában megvételre kínálunk egy 200 nm hasznos alapterületű, kétszintes, 5 szobás, panorámás, tehermentes, összkomfortos családi házat. Az épület alkalmas arra, hogy két generáció otthona legyen. A ház 1981-ben épült, de több felújításon esett át. Ki lett cserélve a tető és ereszcsatorna, a bejárati ajtó egy hőszigetelt fa ajtóra, a felső szinten az összes külső nyílászáró műanyag nyílászáróra, a víz-és csatornavezetékek. Az emelet belülről szigetelt, gipszkartonozott, álmennyezettel ellátott. A fűtésről gáz-és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A meleg-vízellátást gázbojler biztosítja. A ház mellett több gépkocsi beállására alkalmas térköves udvarrész található, valamint fedett gépkocsi tároló, pakoló-, és mezőgazdasági tevékenységre alkalmas egyéb helyiségek.További bővítésre is van lehetőség,hiszen rendelkezik az ingatlan egy 100 nm alapterületű beépíthető tetőtérrel. Az udvaron ásott kút és egy 3 és fél nm-es pince van. A 691 nm-es udvar egy része dísznövényekkel parkosított, másik részében jól termő, gyümölcsfákkal tarkított, konyhakert helyezkedik el. Az ingatlannal és a kedvező banki finanszírozási lehetőséggel kapcsolatban várom megtisztelő érdeklődését! Kérem, hivatkozzon a következő ref.számra: M78746!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!