Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Vevőknek az iroda szolgáltatása ingyenes !Ár Csökkenés .A tuajdonos a vételárat 1.5 M forinttal csökkentette.Most az Öné lehet ez az ingatlan 9.3 M forintért. A megvételre kínált ingatlan Csépány fő útján található,Szép családi házak környezetében,jó szomszédságban. A viszonylag nagy telken épült lakóház lakószintje alápincézett,ahol, rakodóhelyiség és műhely került kialakitásra.Az épülethez,külső hagyományos "retró " konyha csatlakozik,valamint gazdasági épületek,amelyek az esetleges gazdálkodást segitik.A lakószinten előszoba,konyha,kamra, étkező és kettő szoba,valamint egy zuhanyozós fürdőszoba,Wc-vel található.A belső lépcsőn az emeletre jutunk,amely szint 2 és félszobával,valamint előszobával, és kádas fürdőszoba .-Wc-vel ,rendelkezik. Az emeleten mindkét nagyszobából utcafronti erkélyre van kijárás,melyről szép kilátás nyilik a környékre. A szobák parkettásak,az egyéb helyiségek járólappal burkoltak.A fűtést,gázkonvektor,kályha ,kandalló ,biztositja, a melegvizet villanybojler szolgáltatja.A vízszolgáltatás házi vízművel van megoldva ,saját ásott kútból.A palatetőt a tulajdonos bitumines boritással látta el.Az ingatlan néhány km-re található a közkedvelt Arló-i tótól,ugyanakkor közel Ózd központjához.Ha nincs elég készpénze segíthetünk a lakásvásárlási hitel ügyintézésében.Helyszini megtekintés,előre egyeztetett időpontban lehetséges.Érdeklődni a megadott telefonszámok : 9 - 18 óráig.Találja Meg Új Otthonát Az Uj Otthon Ingatlanirodánál !

Vevőknek az iroda szolgáltatása ingyenes !Á R E S É S !A tulajdonos a vételárat 19.7 M forintra csökkentette.A megvételre kínált ingatlan Ózd egyik kedvelt részén ,a Puskás T. ut végén található.A szilikát blokkból épült, szinteltolásos családi ház,modern,fiatalos,praktikus és igényes.2004.-ben teljes felujitáson esett át./csőrendszer és vezetékek cseréje is megtörtént. / A családi ház küllemét emeli a kovácsoltvas kerités és erkély-korlát.Az épület riasztó -és kamera rendszerrel van ellátva. A kapuk elektromosan nyilnak. A parkositott kertben gyümölcsfák,szerszámos kicsi házikó,gyermek játszó-ház,szalonnasütő-bográcsozó, és kemence találhatóak.A házban minden olyan helyiség kialakitásra került,ami az itt élők kényelmét szolgálja,komfortérzetét növeli.: kétállásos garázs,Nappali,étkezős konyha,kamra,háló -és vendégszobák,fürdőszobák,Wc-k.A szobákhoz teraszok-erkélyek csatlakoznak,melyről pazar kilátás nyilik a környékre,hiszen az ingatlan örök panorámával rendelkezik. /Csak az út egyik oldalán épültek házak /A tulajdonos itt szinte szanatóriumi környezetben érezheti magát. A komfortérzetet fokozza a két helyen is rendelkezésre álló klima. Az ingatlan jellemzően extrán felszerelt. A méretre készitett, beépitett szekrények és konyha bútor-és pult,a vételár részét képezi.Ha nincs elég készpénze ,segithetünk a lakásvásárlási hitel ügyintézésében,,ha jogosult a Csok-ra abban is. Érdeklődni a megadott telefonszámok : 9- 18 óráig.A helyszini megtekintés,előre egyeztetett időpontban lehetséges.Találja Meg Új Otthonát Az Uj Otthon Ingatlanirodánál !

Az iroda szolgáltatása vevők részére ingyenes.A megvételre kínált ingatlan Szenna városrész központi helyén található.A családi ház méreténél fogva tökéletesen megfelel nagyobb családnak,esetleg két generációnak , hiszen a fő épület mellett egy kisebb családi ház áll rendelkezésre. /mely kb 40 nm és az alábbi helyiségekből áll:előszoba,nappali,háló,konyha,fürdőszoba,Wc./Az ingatlan felszereltsége vállalkozás gyakorlásához is kiválóan alkalmas. A fő épület mellett 4 állásos garázs található,melynek tetején szép járólappal burkolt terasz került kialakitásra. A ház alsó szintjén / nem szuterén / kapott helyet a kazánház,valamint rakodóhelyiségek,mosókonyha.A lakószinten a nappalin és hálón kivül előszoba,étkezős konyha,fürdőszoba és Wc helyiségek találhatóak. A tetőtérbe fa lépcső vezet,ahol további szobák és egy fürdőszoba Wc-vel kapott helyet. A fűtést vegyes tüzelésű kazán ,radiátorokkal biztositja,a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A palatető bitumines lemez boritást kapott. A lakóépületeken tulmenően 2 pince,melléképületek ,gyümölcsös, várja uj tulajdonosát. Ha nincs elég készpénze,segithetünk ingatlanvásárlási hitel ügyintézésében,ha jogosult a Csok-ra,abban is. A helyszini megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges. Érdeklődni: a megadott telefonszámokon 9 - 18 óráig.Találja Meg Új Otthonát Az Uj Otthon Ingatlanirodánál !

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!