Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Borsod megyében, Ózd egyik legszebb részén többgenerációs családi ház eladó!Egy ősi Árpád-kori településen, a híres gótikus út mentén, Ózd Szentsimon városrészében, a csendes Krúdy Gyula utcában megvételre kínálunk egy 200 nm hasznos alapterületű, kétszintes, 5 szobás, panorámás, tehermentes, összkomfortos családi házat. Az épület alkalmas arra, hogy két generáció otthona legyen. A ház 1981-ben épült, de több felújításon esett át. Ki lett cserélve a tető és ereszcsatorna, a bejárati ajtó egy hőszigetelt fa ajtóra, a felső szinten az összes külső nyílászáró műanyag nyílászáróra, a víz-és csatornavezetékek. Az emelet belülről szigetelt, gipszkartonozott, álmennyezettel ellátott. A fűtésről gáz-és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A meleg-vízellátást gázbojler biztosítja. A ház mellett több gépkocsi beállására alkalmas térköves udvarrész található, valamint fedett gépkocsi tároló, pakoló-, és mezőgazdasági tevékenységre alkalmas egyéb helyiségek.További bővítésre is van lehetőség,hiszen rendelkezik az ingatlan egy 100 nm alapterületű beépíthető tetőtérrel. Az udvaron ásott kút és egy 3 és fél nm-es pince van. A 691 nm-es udvar egy része dísznövényekkel parkosított, másik részében jól termő, gyümölcsfákkal tarkított, konyhakert helyezkedik el. Az ingatlannal és a kedvező banki finanszírozási lehetőséggel kapcsolatban várom megtisztelő érdeklődését! Kérem, hivatkozzon a következő ref.számra: M78746!

+36 70 604 6Mutat

Vevőknek az iroda szolgáltatása ingyenes !A megvételre kínált ingatlan ,Tábla városrész csendes,nyugodt,családi házas zöldövezetében a Gál Völgye ut felső részén található.Az ingatlan viszonylag nagy telken helyezkedik el. A kert és oldalkert,parkositott,szépen karbantartott .A családi ház alsó szintjén kapott helyet a garázs,egy üzlethelyiségnek kialakitott rész,műhely,valamint a kazánház.A lakószinten egy nagyméretű / 40 nm -es / szoba-nappali, étkezőhelyiség,konyha,kamra,fürdőszoba -,valamint Wc-helyiségek találhatóak. A tetőtér is beépitésre került,ahol 3 szoba,előtér, egy zuhanyozós fürdőszoba, Wc-vel került kialakitásra.A lakószinti nappali parkettás,a tetőtéri szobák szőnyegpadlósak,az egyéb helyiségek járólappal burkoltak. Az étkezőből teraszkapcsolat lett kialakitva / 40 nm /,mely az itt élők komfortérzetét nagy mértékben emeli./ nyári fotóval bemutatva /A tető jó állapotban van. A házat kívülről leszigetelték,a végső vakolás-szinezés az uj tulajdonosra vár.A Fűtést gázkazán-radiátorokkal,biztositja.Rendelkezésre áll továbbá az étkezőben egy kandalló,a nappaliban egy szép kivitelű cserépkályha. A meleg vizet gázbojler szolgáltatja. A helyszini megtekintés,előre egyeztetett időpontban lehetséges.Ha nincs elég készpénze segithetünk a lakásvásárlási hitel ügyintézésében,ha jogosult a Csok-ra abban is. Érdeklődni a megadott telefonszámokon 9 - 18 óráig.Találja Meg Új Otthonát Az Uj Otthon Ingatlanirodánál !

+36 70 376 6Mutat

Vevőinknek az iroda szolgáltatása ingyenes! Az ingatlan családi házas zöldövezetben található,az utca utolsó házaként. Aki a természetet és a csendet kedveli annak ez kíváló választás.Szinte szanatóriumi környezet.Az utcában nincs átmenő forgalom ,csak az itt élők használják.Igy gyermekes családoknak is kiválóan alkalmas. A lakószinten a két szobán kivül előszoba,amerikai konyha,nappalival egybenyitva,fürdőszoba,és külön Wc helyiségek találhatóak. A ház szépen ,igényesen,fiatalosan fel lett újitva.A szobák laminált padlósak, az egyéb helyiségek igényes járólappal burkoltak. A fűtést gázcirkó kazán,-uj lapradiátorokkal biztositja,a melegvizet gázbojler szolgáltatja. / vegyes tüzelésű kazán beépitésére lehetőség van./Az alsó szinten / nem szuterén / kapott helyet a garázs,valamint két olyan helyiség ,amiből lakrészt lehet kialakitani. / Áram,viz ,gáz be van vezetve ide is./A külső felujitás is elkezdődött,már csak a szinezés hiányzik. A lakótéri ajtók ki lettek cserélve.A jó állapotu fa ablakok redőnnyel vannak ellátva.Az udvaron és a kertben ,örökzöldek teszik még komfortosabbá a környezetet. A helyszini megtekintés csak előre egyeztetett időpontban lehetségesA tulajdonost érdekli Budapesti 2 szobás lakás értékegyeztetéssel.Ha nincs elég készpénze,segithetünk a lakásvásárlási hitel ügyintézésében,ha jogosult a Csok-ra abban is. Érdeklődni a megadott telefonszámokon lehetséges 9- 18 óráig.Találja Meg Új Otthonát Az Uj Otthon Ingatlanirodánál !

Az iroda szolgáltatása vevők részére ingyenes.A megvételre kínált ingatlan Szenna városrész központi helyén található.A családi ház méreténél fogva tökéletesen megfelel nagyobb családnak,esetleg két generációnak , hiszen a fő épület mellett egy kisebb családi ház áll rendelkezésre. /mely kb 40 nm és az alábbi helyiségekből áll:előszoba,nappali,háló,konyha,fürdőszoba,Wc./Az ingatlan felszereltsége vállalkozás gyakorlásához is kiválóan alkalmas. A fő épület mellett 4 állásos garázs található,melynek tetején szép járólappal burkolt terasz került kialakitásra. A ház alsó szintjén / nem szuterén / kapott helyet a kazánház,valamint rakodóhelyiségek,mosókonyha.A lakószinten a nappalin és hálón kivül előszoba,étkezős konyha,fürdőszoba és Wc helyiségek találhatóak. A tetőtérbe fa lépcső vezet,ahol további szobák és egy fürdőszoba Wc-vel kapott helyet. A fűtést vegyes tüzelésű kazán ,radiátorokkal biztositja,a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A palatető bitumines lemez boritást kapott. A lakóépületeken tulmenően 2 pince,melléképületek ,gyümölcsös, várja uj tulajdonosát. Ha nincs elég készpénze,segithetünk ingatlanvásárlási hitel ügyintézésében,ha jogosult a Csok-ra,abban is. A helyszini megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges. Érdeklődni: a megadott telefonszámokon 9 - 18 óráig.Találja Meg Új Otthonát Az Uj Otthon Ingatlanirodánál !

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!