Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Kedvelt környék, rendezett lépcsőház, közel a tópart!Bátran ajánlom azoknak, akik saját igényük szeretnék kialakítani a leendő otthonukat.Az egyik szobában, illetve az előtérben laminált parketta van lefektetve.Az Otthon Centrum irodánkban Önnek 20 bank és pénzintézet ajánlata közül választjuk ki a legideálisabbat. Amennyiben új, vagy használt lakást vásárolna, de nem rendelkezik elegendő fedezettel, úgy hiteltanácsadónk először felméri hitelképességét. Majd megismerteti Önnel a különböző banki termékek részleteit, és segít eldönteni, hogy mely hitelkonstrukció, vagy igényelhető támogatási forma a legmegfelelőbb az Ön számára. CSOK igénylésében is tudunk segíteni Önnek.Nagyon nehéz és időigényes feladat eligazodni a sok banki termék és fogalom között, rendkívül bonyolult feladat a különböző lehetőségek összehasonlítása és még annál is bonyolultabb az ideális megoldás megtalálása. Az Otthon Centrum Hitel Center nagy tapasztalattal és naprakész banki információval rendelkező szakértői segítenek eligazodni 20 bank és pénzintézet termékei között és megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő személyre szabott megoldást. A hitel kiválasztását követően ismertetik Önnel, hogy milyen dokumentumok kitöltésére illetve beszerzésére lesz szükség. A hitelkérelmi csomag összeállításban kollégáink mindenben segítségére lesznek, majd az elkészült dokumentációt eljuttatják a bankba. Ha kérdése merül fel, hívjon bizalommal!

Eladó Oroszlányban a városközpontban, közvetlenül a Kormányhivatal mellett egy 47 m2-es, magasföldszinti, 2 szobás, felújított egyedi mérős, kis rezsijű lakás, szigetelt tömbben.Az ingatlanban a nyílászárók a közelmúltban cserélve lettek, illetve a társasház megcsináltatta a homlokzati szigetelést. A lakásban klíma, riasztó szintén a vételár részét képezik.A közelben iskola, óvoda, hiavatalok, üzletek, minden gyalogos távolságban megtalálható.Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal további információkért. Az Otthon Centrum irodánkban Önnek 20 bank és pénzintézet ajánlata közül választjuk ki a legideálisabbat. Amennyiben új, vagy használt lakást vásárolna, de nem rendelkezik elegendő fedezettel, úgy hiteltanácsadónk először felméri hitelképességét. Majd megismerteti Önnel a különböző banki termékek részleteit, és segít eldönteni, hogy mely hitelkonstrukció, vagy igényelhető támogatási forma a legmegfelelőbb az Ön számára. CSOK igénylésében is tudunk segíteni Önnek.Nagyon nehéz és időigényes feladat eligazodni a sok banki termék és fogalom között, rendkívül bonyolult feladat a különböző lehetőségek összehasonlítása és még annál is bonyolultabb az ideális megoldás megtalálása. Az Otthon Centrum Hitel Center nagy tapasztalattal és naprakész banki információval rendelkező szakértői segítenek eligazodni 20 bank és pénzintézet termékei között és megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő személyre szabott megoldást. A hitel kiválasztását követően ismertetik Önnel, hogy milyen dokumentumok kitöltésére illetve beszerzésére lesz szükség. A hitelkérelmi csomag összeállításban kollégáink mindenben segítségére lesznek, majd az elkészült dokumentációt eljuttatják a bankba. Ha kérdése merül fel, hívjon bizalommal!

A tatabányai Openhouse Ingatlaniroda ELADÁSRA KÍNÁLJA a 123996-os referencia számú, Oroszlány, Népek barátsága utcában található, négyemeletes épület 4. emeletén elhelyezkedő, 2 szobás, műanyag nyílászárós TÁRSASHÁZI LAKÁSt. Az oroszlányi ELADÓ TÁRSASHÁZI LAKÁS jellemzői:- csendes, zöldövezeti lakókörnyezet- tiszta, rendezett lépcsőház- műanyag nyílászárók, melyek reluxával szereltek- világos, napfényes helyiségek- ablakkal ellátott fürdőszoba- a szobák faparkettával, a többi helyiség járólappal burkolt- az ELADÓ TÁRSASHÁZI LAKÁS teljesen tehermentes és azonnal birtokba vehető- közös költség: 7.200 ft/hó További információkért kérem hívjon bizalommal! Vásárolna, de nincs meg a megfelelő összeg? Kollégám banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére! Bízza profikra ingatlanügyeit!!!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!