Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

MADÁRCSICSERGŐS HÁZ OROSZLÁNYONFIGYELEM!!! ÓRIÁSI ÁRCSÖKKENÉS!!!Barátságos szomszédok, csöndes kertváros...Oroszlány központi, de csendes részén kínál eladásra a tatabányai Openhouse Ingatlaniroda egy 166 nm alapterületű két szintes családi házat 111872-es azonosító számmal.Az ELADÓ JÓ ÁLLAPOTÚ CSALÁDI HÁZ legfontosabb jellemzői:- 166 nm alapterületű,- 735 nm körbekerített telek,- Két generációs kialakítása nagycsaládok beköltözését is lehetővé teszi, de befektetésre is kiválóan alkalmas.- A két szint belső falépcsőn keresztül megközelíthető.- A ház fűtését gázkazán biztosítja, melynek fűtése a legnagyobb hidegben sem éri el a 40.000 Ft-ot.- A tetőér igény szerint beépíthető, így tovább bővítve a ház hasznos alapterületét,- A szobákban jó állapotú faparketta, a többi helyiségbe járólap lett elhelyezve.- Az ablakok régi típusú, de jó állapotú dupla faablakok.- Az alsó szinten található egy garázs, külön helyiségben a gázkazán, valamint a másik lakrészbe egy átjáró.- A külön bejárattal rendelkező lakrészben található egy kis konyha, illetve egy tágas hálószoba.- Az udvaron nagy műhely, valamint fatároló.Amennyiben a 111872-es számú két generációs családi ház felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását!OLÁH KATALINFigyelem! Csak nálunk! Irodánk ingyenes tanácsadással és banksemleges hitelügyintézéssel várja ügyfeleinket CSOK és HITEL ügyben! További ingatlankínálatunkat megtekintheti a http://www.tatabanya.oh.hu weboldalon!BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

***Tágas terekkel,központi elhelyezkedéssel***Kecskéden eladó ez a 993 nm-es sík telken fekvő 135nm-es masszív családi ház,mely 1985.-ben épült.Az ingatlan,mely 2 szintes, kívülről kőporozott,tetejét Tatai cserép borítja.Belépve a földszinti részre egy világos és hosszú előszoba fogad minket,ahonnan jobbra az amerikai- konyhás nappali és abból egy spejz nyílik.,míg balra egy wc és a kazánház található.Itt gázkazán és vegyes tüzelésű kazán is van,ami a ház melegét egyaránt tudja adni.A burkolat ezen a szinten,a kazánház kivételével metlaki. Az emeletre falépcső vezet fel,ahol egy közlekedő rész van és abból nyílik a 4 szoba és a fürdő-wc helysége. A szobák padlószőnyeggel fedettek,a többi részen itt is metlaki a borítás.A telken a ház folytatásában egy felújítandó kis lakrész található,amiben szoba,konyha. fürdő-wc és kamra van.Így akár 2 generációnak is kényelmes együtt,de mégis külön lakhatást biztosít ez a ház,de vállalkozás otthon végzését is lehetővé teszi.A hátsó részben garázs,melléképületek és állattartásra alkalmas ólak egyaránt megtalálhatók.A kertben ásott kút,gyümölcsfa,veteményezésre és piknikezésre alkalmas rész egyaránt megtalálható.Ha ön egy rendezett ,igényes falusi részen keres családi házat ,akkor ezt ne hagyja ki!Kérdés esetén kérem keressen bizalommal!NÁLUNK VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES!i.ár: 17900000 FtÉrd.: Töreki Tímea tel.:06202782271e-mail: toreki.timea@dh.huReferencia szám: HZ430378-IB

Eladásra kínálunk Kecskéden, Tatabányától és Oroszlánytól pár kilométerre, egy felújítandó, 2 szobás, vegyesfalazatú családi házat a falu központjában.Az ingatlan erősen felújítandó, de kis ráköltéssel nagyon szép kis otthont lehetne belőle varázsolni. Renoválás után ideális lehet fiataloknak és idősebbeknek egyaránt, állandó lakhatásra, vagy csak hétvégi házikóként, vagy központisága miatt, akár vállalkozás céljára is. Ha meg nem akar felújítással vesződni, akkor bontás után egy jó helyen fekvő, ideális méretű építési teleként hasznosítható a terület.Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.Az Otthon Centrum irodánkban Önnek 20 bank és pénzintézet ajánlata közül választjuk ki a legideálisabbat. Amennyiben új, vagy használt lakást vásárolna, de nem rendelkezik elegendő fedezettel, úgy hiteltanácsadónk először felméri hitelképességét. Majd megismerteti Önnel a különböző banki termékek részleteit, és segít eldönteni, hogy mely hitelkonstrukció, vagy igényelhető támogatási forma a legmegfelelőbb az Ön számára. CSOK igénylésében is tudunk segíteni Önnek.Nagyon nehéz és időigényes feladat eligazodni a sok banki termék és fogalom között, rendkívül bonyolult feladat a különböző lehetőségek összehasonlítása és még annál is bonyolultabb az ideális megoldás megtalálása. Az Otthon Centrum Hitel Center nagy tapasztalattal és naprakész banki információval rendelkező szakértői segítenek eligazodni 20 bank és pénzintézet termékei között és megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő személyre szabott megoldást. A hitel kiválasztását követően ismertetik Önnel, hogy milyen dokumentumok kitöltésére illetve beszerzésére lesz szükség. A hitelkérelmi csomag összeállításban kollégáink mindenben segítségére lesznek, majd az elkészült dokumentációt eljuttatják a bankba. Ha kérdése merül fel, hívjon bizalommal!

Eladásra kínálunk Oroszlány városában a Borbálán csendes, rendezett utcában egy 3+1 szobás, 143 m2-es tetőtér beépítéses családi házat garázzsal. Az ingatlant 1983-ban építették, de elrendezésében teljes mértékben megfelel a jelenkor elvárásainak. A földszinten egy tágas konyha+nappali mellett, egy hálószoba, fürdőszoba kapott még helyet és egy garázs az utcafront felől. Az emeleten két hálószoba és egy fürdőszoba található. Az egyik emeleti szobát akár két felé is lehet választani méretei alapján, így még plusz egy hálószoba kialakítható igény esetén.Az alagsorban tőbb tágas helyiség szolgál tárolásra. A házhoz két fedett terasz és egy erkély tartozik még.Az ingatlan szigetelt, energetikailag korszerűsített, fűtése gázkazánról radiátorokon keresztül történik, illetve egy cserépkályhával. Nyílászárói műanyagra lettek cserélve. Az udvar parkosított, füvesített, díszcserjékkel, bokrokkal, és egy-két gyümölcsfával. Tökéletes kikapcsolódásra, pihenésre.A környék rendezett, kertes házas övezet. Ideális lehet fiatal, gyerekes családok részére.Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal további információkért.Az Otthon Centrum irodánkban Önnek 20 bank és pénzintézet ajánlata közül választjuk ki a legideálisabbat. Amennyiben új, vagy használt lakást vásárolna, de nem rendelkezik elegendő fedezettel, úgy hitel tanácsadónk először felméri hitelképességét. Majd megismerteti Önnel a különböző banki termékek részleteit, és segít eldönteni, hogy mely hitelkonstrukció, vagy igényelhető támogatási forma a legmegfelelőbb az Ön számára. CSOK igénylésében is tudunk segíteni Önnek.Nagyon nehéz és időigényes feladat eligazodni a sok banki termék és fogalom között, rendkívül bonyolult feladat a különböző lehetőségek összehasonlítása és még annál is bonyolultabb az ideális megoldás megtalálása. Az Otthon Centrum Hitel Center nagy tapasztalattal és naprakész banki információval rendelkező szakértői segítenek eligazodni 20 bank és pénzintézet termékei között és megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő személyre szabott megoldást. A hitel kiválasztását követően ismertetik Önnel, hogy milyen dokumentumok kitöltésére illetve beszerzésére lesz szükség. A hitelkérelmi csomag összeállításban kollégáink mindenben segítségére lesznek, majd az elkészült dokumentációt eljuttatják a bankba. Ha kérdése merül fel, hívjon bizalommal!

Az utca,ahol sosincs eladó családi ház.. Kivéve most!! A város kellős közepén!Elsősorban ezt vegye figyelembe,amikor ezt az ingatlant értékeli,mert amióta világ a világ,egy ingatlan értéke onnan indul,hol helyezkedik el. Ezután ne felejtse el végiggondolni az ingatlanban rejlő számos lehetőséget (több generáció együttélése,helyben való vállalkozás,esetleg egy lakószint bérbeadása)A Dot-Ing Ingatlaniroda mindezt Oroszlány szívében,az Asztalos János út elején kínálja eladásra egy 200 nm lakóterületű,emeletes családi ház formájában a hozzá tartozó 730 nm telekkel. A ház eredetileg 1979-ben épült téglából,azóta 2010-ben építették be tetőterét és újították az alsó szintjét. Műanyag nyílászárókat szereltek be redőnyökkel,helyenként szúnyoghálóval, burkolatokat(alsó szinten márványt is),konyhabútort cseréltek,fűtéskorszerűsítést végeztek,ezáltal a ház 3 féle módon lett fűthető(központi távfűtés egyedi méréssel,gázkazán és vegyes tüzelésű kazán).Melegvízet villanybojler szolgáltatja.Mivel emeletenként külön bejárható és lezárható az ingatlan,akár 3 generáció vagy befektetőknél több család is használhatja.A földszinten nappali,2 hálószoba,hatalmas étkező,konyha spejzzel,fürdőszoba,előszoba lettek kialakítva. A tetőtérben egy modernebb szemszögű,fiatalos lakrészt alakítottak ki amerikai konyhás nappalival,2 szobával,fürdőszobával.Az épület körbe van szigetelve a tetővel együtt. Az udvar térkövezve van,kertje füvesített.Az alsó szint egy része alápincézett,ahol jelenleg nyári konyha,fürdőszoba,kazánház található.Külön melléképületként található egy fatároló és a garázs.A házba 2 db klíma,riasztórendszer lett beépítve,ezek természetesen a konyhabútorokkal együtt a vételár részét képezik.Ha érdekli Önt egy ritka lehetőség a városban,ne hagyja ki a személyes megtekintést! Keressen bizalommal: Telek Bernadett 06703677606 INGYENES hitelszűrés és hitelügyintézés,CSOK és egyéb,teljeskörű ügyintézés jogi háttérrel,16 év szakmai múlttal rendelkező irodánknál.

Tatabányai ingatlan iroda eladásra kínál KÖMLŐDÖN egy 3 szobás családi házat gazdálkodásra alkalmas telekkel és melléképületekkel 121083 referencia számon.  AZ ELADÓ KÖMLŐDI CSALÁDI HÁZ elhelyezkedésénél és területénél fogva kiválóan alkalmas vállalkozás céljára is- gazdálkodás, ill. állattartásra is remek lehetőség. Az összesen 4920 nm telek 2 helyrajzi számon van nyilvántartva. A házhoz tartozó telekrész 2512 nm, valamint mögött található a 2408 nm telek, mely belterületi telek. Így akár külön is megvásárolható építési telekként, vagy a házzal együtt megvásárolva később is eladható. AZ ELADÓ KÖMLŐDI CSALÁDI HÁZ legfontosabb jellemzői:- állattartásra kiválóan alkalmas - az utca utolsó telke , több gazdasági épület is rendelkezésre áll- a telek két utca felől megközelíthető- a ház szerkezetileg masszív állapotú- belső felújítás után kellemes otthon varázsolható belőle- a ház jelenlegi kialakítása: lakószinten 1 nagy szoba, melyből akár 2 háló is kialakítható, konyha, fürdő, kamra, előszoba. Tetőtőrben 2 háló és fürdőszoba található. - az alapszinten található a garázs, kazánház, kamra, melyből műhely is kialakítható. A ház alatt még pince is található. - ipari árammal is rendelkezik, így a mellék épületekben pl. asztalos műhely, vagy más vállalkozás is működtethető- bővizű fúrt kút gondoskodik a locsolásról, vagy az állatok itatásárólAmennyiben az általam kínált 121083referencia számú CSALÁDI HÁZ, vagy más, irodánk kínálatában található ELADÓ CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal, vagy írjon a katalin.forisek@oh.huVásárolna, de nincs rá elegendő pénze? Kollégám díjmentes hitelszűréssel, tanácsadással és bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT ! 

A TATABÁNYAI OPENHOUSE INGATLANIRODA kínálatában ELADÓ KECSKÉDEN , 582 nm-es telken található, 149 nm hasznos alapterületű, 4 + 1 szobás CSALÁDI HÁZ .Az ELADÓ CSALÁDI HÁZ 2 szintes, az alsó szinten egy nagyméretű nappali, egy konyha, egy szoba, egy fürdőszoba, és egy wc található. Az emeleten a közlekedőből 2 külön bejáratú szoba és egy fürdőszoba nyílik. Az egyik szobában gardrób került kialakításra és a szobából egy terasz nyílik.Az ELADÓ CSALÁDI HÁZ nagy részben alápincézett, a pincében egy garázs, egy kazánház és tároló helyiségek találhatóak. A fűtést a kazánházban lévő jó minőségű gázkazán, és a nappaliban költséghatékony megoldásként épített kandalló biztosítja. Az emeleti szobákban a radiátorok mellett, padlófűtés is van. A szobákban fan-coil ventillációs radiátorok vannak felszerelve, melyek télen a fűtést, nyáron a hűtést szolgáltatják. A fűtés szobánként szabályozható.Az 1983-ban épült CSALÁDI HÁZ 8 évvel ezelőtt felújításon esett át, melynek során a nyílászárókat korszerű, hőszigetelt műanyagra cserélték, melyek redőnnyel felszereltek. A nyílászárók cseréjével egyidejűleg az ELADÓ CSALÁDI HÁZ külső homlokzati szigetelést kapott, ezáltal gazdaságosan üzemeltethető.Az ELADÓ CSALÁDI HÁZ ipari árammal ellátott, az udvaron egy ásott kút található, mely be van vezetve a házba, és az udvarban a locsolás is ez által gazdaságossá tehető.A település jó infrastruktúrával rendelkezik, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, bolt, buszmegálló, vasútállomás a közelben megtalálhatóak.Ne keressen tovább, nézze meg személyesen és győződjön meg pozitív adottságairól!Bővebb információért kérem hívjon.Bízza profikra ingatlanügyeit!! HTTP://WWW.TATABANYA.OH.HU  Figyelem, csak nálunk!Nem csak ingatlanvásárlás esetén:Irodánkban bank semleges hitelajánlatokkal, és ingyenes hitelügyintézéssel várjuk minden kedves ügyfelünket!

ÁRCSÖKKENÉS! Valósítsa meg álmait egy gyönyörű kis faluban, Tata közelében!A Dot-Ing Ingatlaniroda Tatától 10km-re, Kömlőd központjában kínál eladásra egy jó fekvésű,részben már felújított (a felújítás még most is tart) családi házat. Mivel a műszaki felújítás igazán nehéz és költséges részeit már megtették Ön helyett, így az új tulajdonosra már csak a személyre szabott befejezés vár!A tégla építésű,96 nm házban 2 és fél szoba, előtér,konyha,fürdőszoba lett kialakítva.A házban 2016-ban a villany és vízvezetékek cserélve lettek, a fűtés vegyes tüzelésű kazánra lett cserélve új radiátorokkal, továbbá a kémény cseréje is megtörtént (gáz a telken belül).A házban egy működőképes cserép kályha is helyet kapott.A fürdőszoba burkolata új, helyet kapott benne egy nagyméretű hidromasszázs kád, és a kialakításából adódóan még egy akár két személyes mosdó kialakítására is lehetőség van.A konyhában új konyhaszekrény, beépített grilles sütő, illetve beépített gázfőzőlap található, ezeket az ár tartalmazza.A telek körbekerített,füves,fúrt kúttal és több - jelenleg nem használt- melléképület is található rajta.Az ár reális,kapós lesz,hívjon,ha Ön is megtekintené! Barabás Tamás 30/441-7076Kérje INGYENES hitelszűrésünket és ügyintézésünket 18 bank ajánlatából. KAMATTÁMOGATOTT hitel, már használt ingatlanra is. Teljes körű ügyintézés, teljes jogi képviselettel.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!