Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Vállalkozók, befektetők figyelem!!! Vállalkozna, vagy szeretne csupán befektetni? Esetleg az otthonát is egy helyen szeretné vállalkozásával?Eladásra kínálom OROSZLÁNYON , ezt a működő üzlethelyiséget , melyet fantáziája szerint alakíthat ki olyan tevékenységre amilyet csak szeretne, vagy akár a jelenlegi tevékenységet is folytathatja.Amennyiben ezt a profilt szeretné folytatni, akár a céget is, és az árukészletet is megvásárolhatja.A környék adottságai remek lehetőséget nyújtanak többféle vállalkozási tevékenységre is.A bejárat utcafronti, az ajtón belépve érkezünk meg az eladó térbe, melyből egy kiszolgáló egység került leválasztásra az ajtóval szemben.Az alsó szinten van még egy fürdőszoba, illetve egy kívülről megközelíthető iroda, melyben külön mellékhelyiség található.Az emelet egy nagy térből áll, mely több célra hasznosítható, akár lakásnak is átalakítható.Korábban lakásként funkcionált, de a belső falak lebontásra kerültek, egybenyitották az egész felső teret, üzleti tevékenység hasznosítása céljából, melyet az új tulajdonos olyanra alakít, amilyet szeretne.Az ingatlan 2002-ben teljes felújításon esett át, a nyílászárókat korszerű, hőszigetelt műanyagra cserélték, padlóburkolatot kicserélték.Az ELADÓ ÜZLETHELYISÉG 2009-ben 6 cm-es hungarocell szigetelést kapott, a tetőt is leszigetelték és kicserélték.Az ÜZLETHELYISÉGHEZ tartozik még egy nyitott melléképület, mely 2 autó beállására alkalmas.Az udvaron akár 7 autó parkolására is van lehetőség.Az ELADÓ ÜZLETHELYISÉG és/vagy LAKÁS kialakítását az Ön fantáziájára bízzuk!AZ ÁR 25 MILLIÓ FT + ÁFA!!  Bővebb információért kérem, keressen a 06-70/615-6938-as számú telefonszámon, vagy az illa.lukacsi@oh.hu e-mail címen.Bízza profikra ingatlanügyeit!! HTTP://WWW.TATABANYA.OH.HU  Figyelem, csak nálunk!Nem csak ingatlanvásárlás esetén:Irodánkban bank semleges hitelajánlatokkal, és ingyenes hitelszűréssel várjuk minden kedves ügyfelünket!

A TATABÁNYAI OPENHOUSE Ingatlaniroda kínálatában ELADÓ , OROSZLÁNY központjától mintegy 10 km-re, a Vértes szívében, az Országos Kéktúra útvonal mentén , egy 393-nm alapterületű, 3801 nm-es telken fekvő SZÁLLÓ .Az ELADÓ SZÁLLÓ nyugodt, csendes, festői környezetben található, kiváló turisztikai adottságainak köszönhetően többfajta tevékenységre alkalmas.A tégla építésű ÜDÜLŐÉPÜLET 1981-ben épült, egy nagyméretű közös helyiséggel, közös konyhával és 4 külön nyíló szobával rendelkezik. A több ágyas szobák kiválóan alkalmasak a pihenni vágyó szállóvendégek fogadására. A SZÁLLÓ egy férfi és egy női fürdőszobával felszerelt, mely a szálló vendégeket kényelmesen kiszolgálja. A fűtés helyiségenként hagyományos fatüzelésű kályhával és cserépkályhával megoldott, a meleg víz ellátását fás kazán biztosítja.Az ELADÓ SZÁLLÓ 2010-ben kívül-belül teljes felújításon esett át, a régi nyílászárókat új hőszigetelt ablakokra cserélték. A helyiségek nagy része  járólappal és műpadlóval burkolt, illetve az egyik szobában laminált padló van, melyeket szintén kicseréltek. A fürdőszobákat, kéményeket felújították. A teljes berendezés a vételár részét képezi. A szobákban új emeletes és szimpla ágyak kerültek elhelyezésre. A SZÁLLÓ hoz egy hatalmas udvar tartozik, itt lehetőség van sátorozásra, bográcsozásra, tábortüzes összejövetelekre.Az ELADÓ SZÁLLÓ egy nagyméretű közös helyiséggel rendelkezik, ahol közös programok zártkörű rendezvények, céges bulik, akár eljegyzések, születésnapok, házassági évfordulók, osztálytalálkozók, szilveszteri mulatságok is kényelmesen lebonyolíthatóak.A SZÁLLÓ villanyellátása aggregátorral történik, mely egy külön épületben helyezkedik el. Az udvaron egy kút található, mely jól táplált és be van vezetve a házba, ezáltal ellátja a SZÁLLÓ igényeit.Az ELADÓ SZÁLLÓ biztonságáról riasztórendszer gondoskodik.A kellemes, nyugodt kikapcsolódást ígérő SZÁLLÓ kialakításából, elosztásából adódóan a korábbi funkciók megtartásával és tovább üzemeltetésével nyújt lehetőséget Önnek, vagy teljesen új elképzelések tárházával akár vadászházként vagy számtalan más kiaknázható tevékenységre hasznosítható.Amennyiben ÖN ilyen jellegű ELADÓ SZÁLLÓ t keres, ne döntsön, míg ezt nem látta!Nem fog csalódni benne!!!Bővebb információért kérem, keressen a 06-70/615-6938-as számú telefonszámon, vagy az illa.lukacsi@oh.hu e-mail címen.Bízza profikra ingatlanügyeit!! HTTP://WWW.TATABANYA.OH.HU  Figyelem, csak nálunk!Nem csak ingatlanvásárlás esetén:Ingyenes hitel ügyintézési lehetőséget kínálunk minden kedves ügyfelünknek!!!Irodánkban bank semleges hitelajánlatokkal és ingyenes hitelszűréssel várjuk ügyfeleinket!

A TATABÁNYAI OPENHOUSE ingatlan iroda eladásra kínál OROSZLÁNYON , frekventált helyen, könnyű megközelíthetőséggel, és parkolási lehetőséggel egy 185 nm-es , MŰKÖDŐ VENDÉGLÁTÓ EGYSÉGET , mely kereskedelmi célra vagy egyéb típusú üzlethelyiség működtetésére egyaránt alkalmas.Az ELADÓ VENDÉGLÁTÓ EGYSÉG belső elrendezését tekintve vendéglátásra lett kialakítva, megtervezve, külső terasszal is rendelkezik, rendezvények lebonyolítására is alkalmas.Minden adott ahhoz, hogy egy nagyszerű szórakoztató helyiséget, vagy bármilyen üzleti tevékenységet alakítson ki belőle az új tulajdonosa, amit csak képzelőereje elbír.A főbejáraton belépve érkezünk meg egy nagyméretű eladó térbe, melyben egy pult választja el a kiszolgáló egységet, a hozzá tartozó konyhával és személyzeti helyiségekkel.Ezen kívül egy nagyméretű fedett terasz és két tároló helyiség is tartozik az ingatlanhoz.Ha egy hangulatos, barátságos VENDÉGLÁTÓ EGYSÉGET szeretne kialakítani, itt a lehetőség, hogy a saját ízlése alapján tervezze meg vagy birtokba vegye a jelenlegi állapotában.Mindehhez a VENDÉGLÁTÓ EGYSÉG teljes berendezése az új tulajdonos rendelkezésére áll.Az eladó VENDÉGLÁTÓ EGYSÉGBEN a víz és villanyvezetékeket kicserélték, a burkolatokat felújították, az épületet folyamatosan karban tartották.Az ingatlan ipari árammal ellátott, riasztóval, légkondicionálóval felszerelt.Bővebb információért kérem, keressen a 06-70/615-6938-as számú telefonszámon, vagy az illa.lukacsi@oh.hu e-mail címen.Bízza profikra ingatlanügyeit!! HTTP://WWW.TATABANYA.OH.HU  Figyelem, csak nálunk!Nem csak ingatlanvásárlás esetén:Irodánkban bank semleges hitelajánlatokkal, és ingyenes hitelügyintézéssel várjuk minden kedves ügyfelünket!

Vállalkozna, telephelyet szeretne, de nincs meg a helye?OROSZLÁNY belterületén, kiváló helyen ELADÓ a TATABÁNYAI OPENHOUS e Ingatlaniroda kínálatában egy komplett TELEPHELY , mely 2677 nm-es telken található. Jelenleg üzemszerűen és sikeresen működik.Az ELADÓ TELEPHELY sokoldalúan hasznosítható, az övezeti előírások lehetővé teszik, hogy az ingatlan szolgáltató tevékenységet folytató vállalkozás telephelye, székhelye legyen. Az évek óta sikeresen működő ELADÓ TELEPHELY 2014-ben lett teljesen felújítva, a nyílászárókat korszerű, hőszigetelt műanyagra cserélték, új padlóburkolatokat raktak le. Jelenlegi tulajdonosa modernizálta a mai kor igényeinek megfelelően az épületet. A víz és villanyvezetékeket kicserélték, új korszerű fűtésrendszert építettek ki. A fűtést vegyes tüzelésű kazán biztosítja, radiátoros hő leadókon keresztül, mely egy külön helyiségben található.Rendelkezésre áll egy nagyméretű szerelő csarnok 90 nm hasznos alapterülettel, nagy belmagassággal, mely rengeteg vállalkozási lehetőséget rejt magában. Ezen kívül az ELADÓ TELEPHELYEN még egy szerelőműhely található mely 80 nm hasznos alapterületű, megfelelően kialakított, közegészségügyi előírásoknak megfelelően. Mindkét műhely mérete, műszaki kialakítása többféle tevékenység végzésére alkalmas lehet.A létesítményben több kiszolgáló egység található, ügyfélváró- és kiszolgáló helyiség, raktárak, irodahelyiségek, mosdók, öltöző, zuhanyzó, közös helyiség.A közlekedési kapcsolatok kiválóak. Az ELADÓ IPARI INGATLAN autóval, helyi-és helyközi buszjáratokkal is könnyen megközelíthető. A széles udvar autóbuszok, kamionok befogadására is alkalmas, így az áruszállítás, illetve a személygépjárművek parkolása is megoldható. A telephely hátsó udvarán gépkocsi beállók lettek kialakítva.Az ELADÓ TELEPHELY ipari árammal ellátott, teljesen körbe kerített, klímával, kamera és riasztó rendszerrel felszerelt.Ön miben látna fantáziát? Ha megálmodta milyen vállalkozásba kezdene csak nincs ötlete hol, hívjon, megtalálta!Bővebb információért kérem, keressen a 06-70/615-6938-as számú telefonszámon, vagy az illa.lukacsi@oh.hu e-mail címen.Bízza profikra ingatlanügyeit!! HTTP://WWW.TATABANYA.OH.HU  Figyelem, csak nálunk!Nem csak ingatlanvásárlás esetén:Irodánkban bank semleges hitelajánlatokkal, és ingyenes hitelügyintézéssel várjuk minden kedves ügyfelünket!

TATABÁNYAI Openhouse Ingatlaniroda ELADÁSRA kínálja a 112766-os referencia számú, IPARI TELKET . A Közép-dunántúli Régióban az idegenforgalom kiemelt jelentőségű.A Balaton, a Velencei-tó, a Dunakanyar, a Bakony, a Gerecse és a Vértes hegység megannyi lehetőséget biztosít az idegenforgalomra, elsősorban a vízparti strandolásra, horgászatra, vadászatra, kirándulásra.Emellett hét minősített borvidék, látogatható természetvédelmi területek, kiemelt műemléki épületegyüttesek, irodalmi és történelmi emlékek várják a látogatókat a térségben. A 13.440 nm-es telken 360 nm-es beton alap található.Környezeti adottságoknak köszönhetően kiváló lehetőséget nyújt Pl: Étterem, Panzió létesítésére.ELADÓ MAJK egy jelentős és egyben legszebb szakasza, közel 1.5 hektáros terület.Szemben a Kamalduli remeteség, a Majki szerzetesrend templomának tornya emelkedik, ahonnan a tó felett áthallatszik az óratorony kellemesen csengő harangjátéka. Vezetékes víz és áram elérhető a telken belül, mivel több éve használaton kívül van ezért az órák lekötésre kerültek.MAJK erdői, a csillogó víztükör, a hely szellemisége minden évszakban elvarázsolja az idelátogatókat.Kérem, jöjjön el Ön is! :)Amennyiben a 1102766 -os referencia számú ELADÓ IPARI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található IPARI TELEK, családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a 0670/624-5780-as telefonszámon.Meszner Kinga06-70/624-5780Vásárolna, de nincs meg a megfelelő összeg? Kollégám bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.Bízza profikra ingatlanügyeit!

A TATABÁNYAI OPENHOUSE Ingatlaniroda kínálatában ELADÓ OROSZLÁNYON a 113317-es referencia számú,38.553 nm nagyságú, kereskedelmi szolgáltató terület jogerős építési engedéllyel, 11.470 nm beépíthető alapterülettel.Az OROSZLÁNYI ELADÓ TELEK jellemzői:- belterületen helyezkedik el, a környezet nem lakóövezeti, de mégis a városban található- könnyedén megközelíthető- beépítetlen terület, melynek nagysága 38.553 nm       - OROSZLÁNY város szerkezeti terve alapján a terület gazdasági-kereskedelmi szolgáltató övezetben helyezkedik el (GKSZ5 övezet)- a jelenlegi építési szabályozás szerinti legnagyobb megengedett beépíthetősége 40%- a kialakítandó legkisebb zöldfelület: 20 %, a legkisebb telek terület 10.000 nm- a megengedett legkisebb építménymagasság: 4,5 m, a legnagyobb: 7,5 m- meglévő jogerős építési engedéllyel rendelkezik, kereskedelmi célú építményre vonatkozóan- sokrétű felhasználási lehetőséggel, vállalkozás és befektetési célra is alkalmas- kereskedelmi, szolgáltató építmények és raktáraik, üzemanyagtöltő állomás építhető, de az Önkormányzattal egyeztetve ez akár módosítható is, átminősítés lehetséges, így akár családi házak, társasházak, panzió, szabadidő központ, golfpálya, munkásszálló, lakópark stb létesíthetőHa megálmodta milyen vállalkozásba kezdene csak nincs ötlete hol, hívjon, megtalálta!Az ár irányár!!Amennyiben a 113317-es referencia számú ELADÓ IPARI TERÜLET, vagy bármely a kínálatunkban található kereskedelmi, szolgáltató terület felkeltette érdeklődését, kérem hívjon, vagy írjon az illa.lukacsi@oh.hu e-mail címre.Bízza profikra ingatlanügyeit!! HTTP://WWW.TATABANYA.OH.HU Figyelem, csak nálunk!Nem csak ingatlanvásárlás esetén:Irodánkban bank semleges hitelajánlatokkal, és ingyenes hitelügyintézéssel várjuk minden kedves ügyfelünket!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: