Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Őriszentpéter, az Őrség fővárosa, közel van az osztrák államhatárhoz (28 km), de még közelebb a szlovén államhatárhoz (7 km). A megye székhelyétől, Szombathelytől 60 km távolságban található. Relatív földrajzi fekvése a rendszerváltozás óta jelentősen felértékelődött.A település az Őrség dombjain terül el. Kelet felé végigfolyik rajta a Zala folyó, amely innen mintegy 10 kilométerre ered.A város szeres elrendezésű, kilenc szerből áll. A központi magot a Zala folyó déli partján lévő Városszer és az ettől délkeletre fekvő Baksaszer, valamint az északi oldalon fekvő Alszer adja. Az Alszertől nyugatra fekszik a Kovácsszer, Siskaszer, Templomszer, Keserűszer. Az Égésszer közvetlenül a Városszer mellett, attól nyugatra található a Zala déli partján, kissé távolabbra pedig a Galambszer.Itt vált eladóvá egy családi ház, mely két szintes, akár két generációnak is alkalmas, mert mindkét szinten van fürdő, wc, konyha, három szoba, erkély, vagy terasz. A ház alsó szintjén két autó tárolására is alkalmas beépített garázs is helyet kapott, itt került elhelyezésre a vegyes tüzelésű kazán is, az alsó szinten lévő nappaliban, pedig egy óriási patinás cserépkályha biztosít meleget a téli estéken. Gázcsonk pedig a telken található, a hozzájárulás nem lett kifizetve. A meleg vizet villanybojler biztosítja.Az ingatlan 1980-ban épült, eredeti állapotú, cserép tetővel, fa gerendázattal, szintén fa ablakokkal, műanyag beltéri ajtókkal, a szobák parkettások, a többi helyiség járólapos.A kert parkosított, ősfás, 837 négyzetméter, enyhén lejtős.Ha ingatlanom felkeltette érdeklődését, hívjon, vagy küldjön e-mail-t!HZ372035

Referenciaszám: H272304Eladó Őriszentpéteren 2,2 hektáron fekvő, teljesen felszerelt és bejáratott lovaspanzió.Az ingatlan 2006-ban épült, három épületből álló komplexum, a telken berendezettlovas akadálypályával, 20 férőhelyes nyitott szaletlivel, 20 nm-es nyári konyhával, alovaknak 4 db külső nyári beállóval. A főépületben a tulajdonos számára egy háromszobás,igényesen kialakított és felszerelt lakrész , a többi részen 11 db kétágyasszoba, fürdővel, WC-vel, 3 db négyágyas apartman került kialakításra. A harmadiképület a 140 nm-es, 6 boxos, EU-szabványos istálló, kétszobás lovászlakással, pincével.A panzió tavasztól-őszig teljes kihasználtsággal működik, fiatal gazdáknak szóló vagyfalusi turizmushoz kiírt pályázatok egyaránt igénybe vehetők. Befektetőknek is jó lehetőség, a jelenlegi tulajdonos akár továbbra is üzemelteti a lovasfarmot. A vételára teljes berendezést és a lótartáshoz szükséges összes felszerelést tartalmazza.Az ingatlan az Őrségi Nemzeti Park egyik legszebb részén fekszik, gyönyörű panorámával,művelési ágból kivont terület, így cég vagy külföldi állampolgár is megvásárolhatja.Turisztikailag frekventált környék, tisztes jövedelmet biztosít leendő tulajdonosának.Irányár 110 M Ft.Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum, az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól!

Referenciaszám: H289772Őriszentpéteren, az Őrségi Nemzeti Park központjában eladó egy igényesen kialakított, 1999-ben épült családi ház, mely csodálatos környezetben, erdő és rét mellett, az Őrség egyik legszebb panorámájú, 3860 nm területű telkén található. Az épület 124 nm-es alapterületű, a helyiségek: nagy nappali-étkező, 2 szoba + 3 félszoba, mindegyik külön bejáratú; két fürdőszoba (zuhanyzós és kádas), gardrób helyiség, háztartási helyiség, konyha, kamra. A konyha egyedileg tervezett különleges szilfabútorral van berendezve. A háznak 2 bejárata van, a kétszer 3 szobás rész teljesen szeparálható, így több generáció részére is jól kihasználható. A nappali szobához 24 nm-es terasz csatakozik. A csend ami itt szinte hallható, a sok zöld, a természet közelsége nyugtató hatással van túlhajszolt életünkre itt aztán igazán élvezhetjük a szubalpin klímát, ami az Őrsére jellemző A bejárat mellett fedett autóbeálló van. Előtte 4-5 gépkocsi számára kialakított szilárd burkolatú parkoló van.Minden oldalról nyitott a természetre, teljes körpanorámával, igen világos minden helyiség. Mivel belterület határán áll a telek, egyetlen szomszéd van, közel-távol nincs más ház, így rendkívül csendes, nyugodt és biztonságos a környék.A ház összközműves, a könnyűszerkezetes építésnek köszönhetően igen takarékosan fűthető. Rendelkezünk hiteles energetikai tanúsítvánnyal. A 3 féle fűtési megoldás: cserépkályha, cirko-gázkazán (meleg vizes) és a pincében kialakított vegyes tüzelésű kazán. Ezen túl a klímaberendezés hűtésre és fűtésre is használható. A szépen gondozott kertben egy bokrokkal körülölelt, kellemes nyári szaletli található. A telek nagy részén meghagytuk az eredeti ősgyepet, a rétet; csak a külső részeken ültettünk örökzöldeket és fákat.Kiváló lehetőség egy igényes nagy családnak, de ugyanúgy vendégháznak is a falusi turizmus keretében, mivel az épület csendes, pihenésre, kikapcsolódásra alkalmas helyen található. A központ gépkocsival 2 percre, gyalog 20 percre található, ahol közért, zöldséges, termelői piac, játszótér, gyógyszertár, benzinkút, orvosi rendelők, éttermek, kerékpár kölcsönző is található. Közel van a szlovén és az osztrák határ, (10 és 25 km) könnyen elérhetőek a gyógyfürdők, az osztrák szlovén síparadicsomok. Ha mozgalmasabb életre, szórakozásra, kultúrára vágyunk, minden adott az Őrségben és a közelben Szentgotthárdon, Körmenden Színház, mozi, múzeumok, gyalogos vagy kerékpáros túrák, horgászás a Rábán de gyönyörű a szentgotthárdi termálfürdő is.Szentgotthárdon, vagy a pár km-re lévő szomszédos Ausztriában a munka lehetőség is nagyobb.Ez a ház turisztikai célokra is kitűnő választás. Szentgotthárd 10km, Körmend 32km, Szombathely 57km.Hitelre van szüksége?Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Referenciaszám: H162240Őriszentpéteren, az Őrségi Nemzeti Park szívében, eladó egy igényesen kialakított, az őrségi népi építészet jellegzetességeit magán viselő kódisállásos, 1999-ben épült parasztház jellegű családi ház.Csodálatos környezetben, erdő és rét mellett, Őriszentpéter egyik legszebb részén található.A terület szépen parkosított kertből és egy kisebb erdős részből áll, közel 5000 m²-es. A kertben található egy bokrokkal, virágokkal körülölelt, kellemes nyári szaletli és egy fából készült melléképület is (két helyiséggel) és egy tyúkházzal.Az épület 125 m²-es alapterületű, nagy nappali-étkezővel, cserépkályhával, három hálószobával, zuhanyzóval, wc-vel, nagy fürdőszobával, plusz a szuterénben 40 m²-en két szobával, irodával (borospincével) és kazánházzal rendelkezik.Igényesen megmunkált paraszt fagerendás mennyezettel, természetes anyagok felhasználásával készült, fa nyílászárókkal, ajtókkal, a burkolat kerámia illetve hajópadló.A ház minden ablakán beköszön a természet, bárhova nézünk, szépet látni.A nap körbeéri a házat, kellemesen világos a lakás. Összközműves, a fűtés gázzal, ill. vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható, a hőleadás radiátorokkal történik. Ezenkívül rendelkezésre áll még egy impozáns cserépkályha is kiegészítőnek.Kiváló ajánlat egy igényes nagycsaládnak, de jó lehetőség a Falusi Turizmus keretében Vendégháznak, Panziónak is, mivel az épület hagyományos parasztház formájú, csendes, nyugodt helyen található, mégis egy karnyújtásnyira a központtól, ahol közért, zöldséges, gyógyszertár, orvosi rendelők, étterem, kerékpár kölcsönző is található.Érdemes megemlíteni, hogy a jelenlegi tulajdonosok 2005-ben egy tetőtér beépítést terveztek, mely tervek még mindig rendelkezésre állnak egy esetleges bővítésre.Hitelre van szüksége? Az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel állunk rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: