Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ ORDACSEHIBEN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00595-ös számú, kiváló tulajdonságokkal bíró ORDACSEHI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált ORDACSEHII CSALÁDI HÁZ jellemzői:Eladó a Balaton déli partjától 4000 méterre lévő községben, Ordacsehiben egy gazdálkodásra is alkalmas, hatalmas telken lévő, azonnal költözhető családi ház.Az ingatlan jellemzői:Az 1940-es években téglából épült, 1996-ban részlegesen felújításra került.Fűtése gáz konvektorokkal történik, a meleg vizet villanybojler adja.Három tágas szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, közlekedő, kamra, terasz alkotják a helyiségeket.Az ingatlanhoz mellék és gazdasági épületek tartoznak.A kert alkalmas gazdálkodásra, zöldség, gyümölcs termesztésre, állattartásra.Amennyiben a vevő igényli és megfelelő árat kínál a családi házért, a tulajdonos ajándékba ad egy közel 4000 négyzetméteres közműves telket a falun belül.A községben önálló önkormányzat működik. Óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek mind a közelben található.A Balaton kiépített kerékpárúton pár perc alatt elérhető.Remek ajánlat, nagy családosoknak, vidékre költözőknek, akár nyaralónak is kedvező áron.Amennyiben a  00595-ös számú a LIDO HOME által kínált ORDACSEHI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

KIZÁRÓLAGOS JOGÚ MEGBÍZÁS,CSAK AZ OTTHON CENTRUMNÁL!Ordacsehiben kétgenerációs, szerkezet kész ház családi okok miatt eladó!Az M 7-es Ordacsehi lejáratánál, csendes falusi környezetben található, autóval 4-5 per a Balaton.Ház leírása:-Alagsorban dupla garázs, tároló,edzőterem, mosókonyha, mosdó ,-Földszinten, amerikai-konyhás nappali (50m2), 2 hálószoba, 2 fürdő,3 wc,-Emeleten konyha, étkező, nappali, 4 háló, 3 fürdő, 3 wc--2400 m2 sík terület tartozik az ingatlanhoz, medence helye már kiásva.Balatonboglár és Fonyód központja 6 km.A településen lovaglási és teniszezési lehetőség adott. Csisztapuszta , Magyarország egyik legjobb és közkedvelt gyógyvizű fürdője alig negyed óra autóval.A Dél-Balatoni borvidék szomszédságában fekszik, az épület és a telek, nagysága több funkcióra alkalmas.A kerékpár szerelmesei kiépített utak várják.FekvéseBalatonboglártól délnyugatra, Fonyódtól keletre található, a két város közötti útszakaszról leágazva közelíthető meg. Területén áthalad az M7-es autópálya, aminek a faluba külön lehajtója is van. A település a Balatonboglári borvidék részét képezi.TörténeteA mai település 1939-ben jött létre Orda és Csehi (Balatoncsehi) egyesítésével.Orda neve ősi török eredetű, jelentése horda, míg Csehi neve a cseh népnévből származik. Orda első írásos említése 1230-ból, Csehié 1333-ból maradt fenn. Ekkor már mindkét falu plébániás hely volt. A török időkben két vár is állt a közelben: a Kisvár és a Zardavár, ezek a törökök kiűzése után újra benépesültek. Csehi templomát 1763-ban építtette a Bosnyák család, majd 1832-ben késő barokk stílusban átépítették. A 19. századi vízrendezés során az addig a Balaton partján álló települések távolabb kerültek a parttól.Az 1939-es egyesítéskor számos vita zajlott az új település nevéről. Először Balatoncsehi, majd Csehiorda lett, és csak a második világháború után kapta meg a mai Ordacsehi elnevezést. 1970-ben egy addig Ordacsehihez tartozó 500 méteres Balaton-parti szakaszt Fonyód és Balatonboglár osztott fel egymás között.Lakói sokáig főként mezőgazdaságból éltek, de mára az állattenyésztés szinte teljesen megszűnt, és a növénytermesztés is csak keveseknek biztosít megélhetést. A többség a környező falvakban és városokban nyújtott turisztikai szolgáltatásokból él, Ordacsehi lassan alvó- és üdülőfaluvá változik.

Balatonközeli településen, Ordacsehiben, felújított lakóház nagy telekkel eladó. Balatontól 3000 m-re.Lakóház / családi ház Vízpart távolsága kb: 3000 m Telek területe: 3150 m2Ingatlan alapterülete: 156 m2Építés éve: 1985Felújítás éve: 2003Szobák száma: 5 Konyhák száma: 2Fürdőszobák száma: 2Teraszok száma: 1 Fűtés: (gáz)cirkó, radiátoros Állapot: jó állagú Lakószintek: 2 Víz: a házban Villany (220V): a házban Villany (380V): a házban Csatorna: a házban Gáz: a házban Telefon: van Parkolás: udvarban Épület anyaga: tégla Fsz.: Nappali, előszoba, szoba, konyha, fürdőszoba, szerszámos-tároló, 10 nm-es pince. Emelet: Nappali, 2 szoba, konyha, fürdőszoba (zuhanyozós),erkély.Fúrt kút, hőszigetelt műanyag nyílászárók, Dryvit külső hőszig. nemes vakolat.Alapterület: 93 nm + 63 nm = 156 nm-es. Kód: 967.KÉRJÜK, HOGY LEHETŐLEG TELEFONON KERESSENEK. Teljes körű ügyintézés, kedvezményes ügyvédi költség, energetikai tanúsítvány ügyintézése, díjmentesen segítünk a közművek átírásában.Eladáskor Ön helyett előre kitöltjük a közmű nyomtatványokat!Ingatlana eladásakor sem hagyjuk magára Önt. A kulcsátadásig, birtokbaadásig is végig visszük a teljes értékesítési folyamatot!Korrekt Ingatlanközvetítő Iroda, Balatonlelle, Rákóczi Ferenc út 164., (Az iroda 7-es főút mellett a körforgalomtól (SPAR-tól, Márton cukrászdától) 300 m-re SIÓFOK irányába, a nagy SÁRGA táblánál található).

Eladó CSALÁDI HÁZ ORDACSEHIBEN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00730-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, szerkezetkész ORDACSEHI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált ORDACSEHI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Eladó a Balaton déli partján, a vízparttól mintegy 3000 méterre lévő kedves csendes faluban, Ordacsehiben, annak központjában, négy új építésű különálló, családi ház. Egy utcasoron egymás mellé, azonos kivitelezésben, megegyező helyiségekkel és küllemmel épültek. Valamennyi túl van a szerkezetkész állapoton. Az ingatlanok befejezését átvállalhatja az új tulajdonos vagy igény szerint és egyéni kívánságra befejezi a kivitelező . A földszinten nappali konyhával, egy szoba és egy fürdőszoba található. A tetőtérben kettő szoba, fürdőszoba és közlekedő alakítható ki. Az ingatlanok között garázs, vagy tároló alakítható ki. A lakóházak teljes közművesítettséggel rendelkeznek. Mindegyikhez külön mérőórák tartoznak. Az ingatlanok vételára a 27%-os ÁFÁ.-t nem tartalmazza.Kedvező áruk miatt fiatal házasoknak, nyugdíjasoknak, csend és nyugalom kedvelőknek egyaránt ajánlom.Amennyiben a 00730-as számú a LIDO HOME által kínált ORDACSEHI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ ORDACSEHIBENA LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00128-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró ORDACSEHI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált ORDACSEHI CSALÁDI HÁZ jellemzői:ELADÓ Balatonboglár és Fonyód között, Ordacsehiben  2 km-re a Balatontól, Boglár közelében téglaépítésű lakóház.Emeleti ablakból panoráma a Balatonra, és a túlsó parti hegyekre. Könnyen megközelíthető a 7-es főútról és autópályáról (1 km) is. Balaton-partra kerékpárút is vezet. Utcáról autós bejárat a garázsba , gyalogos bejárat a házba külön. Közlekedőből balra fürdőszoba, jobbra két szép nagyszoba található, szemben, pedig a tágas amerikai konyhás nappali . Az elmúlt évben tulajdonosai szépítették a házat, új fürdőszoba készült és teljes esztétikai felújításFelső szint télre lezárható , ott 3 lakószoba, fürdőszoba és erkély, melyről panoráma a Balatonra.Udvari téglaépület jelenleg műhely, szükség szerint alakítható.  Gondozott telek , fiatal szép fák, mutatós növények.Környezetben  új építésű házak is találhatók. Fonyód és Boglár közelsége miatt, álladó lakásként használva munkába járni is egyszerű, mindkét helyre autóbuszjáratokkal is.Ordacsehi a  Keleti-bozót hajdan síkvizekkel körbevett, védett területén kialakult középkori eredetű település. Fonyód és Balatonboglár között, a Balatontól 2 km-re fekszik.Somogy e csendben megbúvó, nyugodt, és tiszta levegőjű faluja, pihenésre, üdülésre kiválóan alkalmas.  Nevezetességei:Későbarokk templom. Az eredeti templomot a Bosnyák család építtette 1763-ban. 1832-ben nyerte el mai formáját.Ordacsehi kisvár maradványai. "Ordacsehi mellett a Kisvári dűlőben, a legelőn még ma is jól láthatók egy kisebb erődítmény néhol 1 m magas maradványai. Az eredetileg palánkkal övezett várban egy négy saroktornyos téglaépítmény, castellum (?) állt. A várból - az 1984-ben folytatott turkálások, beásások révén - nagy számban kerültek elő jellegzetes XVI. századi fazék, bögre, kályhaszem töredékek"Amennyiben a 00128-as számú a LIDO HOME által kínált ORDACSEHI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: