Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Az ingatlan környezetének jellemzése:A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.Az ingatlan jellemzése:A 787 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, előkertje parkosított, hátsó udvara gazdasági célt szolgál. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, beton födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói műanyag tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva. Fűtése vegyes tüzelésű kazánra kiépített központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel, meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

+36302489Mutat

Az ingatlan környezetének jellemzése:A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.Az ingatlan jellemzése:A 735 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara füvesített. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített blokk falazat, fa födémmel, sátor tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, dupla üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése kettő kémény által biztosított, meleg víz ellátása villanybojlerről megoldott, a kert locsolását fúrt kút szolgálja.Az ingatlan belterének jellemzése: A 90 m2 alapterületű lakótér elérhetősége a kert felől biztosított. Az előszobából, az utcafront felé kettő egymásból is nyíló, tágas, déli fekvésű világos szoba érhető el, míg az előtérből balra, az épület hátsó traktusában további félszoba kialakítására van lehetőség. A lakótér középső helyisége a konyha, melyből továbbhaladva a kádas fürdőszoba következik, ami az egyik szobából is közvetlen elérhető.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. A hirdetésben kínált ingatlan esetén 1.99 millió Forint önerő megléte mellett a szükséges 6 millió Forint hitel havi törlesztő részlete megközelítőleg 45e Forint/hó, húsz éves futamidőt feltételezve. Az ingatlan megvásárlásához a Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

+36302489Mutat

Az ingatlan környezetének jellemzése:Tápióság egy kedves, kis lélekszámú település Pest megye déli részén, Budapest 50 km-es vonzáskörzetében. Tömegközlekedése menetrend szerinti autóbusz forgalomra épül, de a szomszédos Tápiószecső településen elérhető a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonal és a 31-es számú főút, így a főváros egy órányi utazással elérhető. A falu két, kelet-nyugati hosszirányú, lankás domboldalra épült, így a Gödöllői-dombság alsó nyúlványaként változatos és hangulatos terep képet mutat. A település központjában a napi szükségletek kielégítését biztosító üzletek és szolgáltatók megtalálhatók, úgymint élelmiszer bolt, zöldséges, hús üzlet, posta, takarék, vendéglátó helyek. A gyermekes családoknak óvoda, általános iskola, sportcsarnok, kulturális rendezvények segítik mindennapjait.Az ingatlan jellemzése:A 573 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, ültetett. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése jelenleg ülepítős rendszerű, de épül a központi főcsatorna. Az épület teherhordó szerkezete tégla alapra épített vert sár falazat, fa födémmel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, fa redőnnyel ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtésre egy felújítandó cserépkályha szolgál, meleg víz ellátása villany bojlerről megoldott. A kert locsolása ásott kútról biztosított.Az ingatlan belterének jellemzése:A kiskapun belépve egy oszlopos tornác mellett haladva érjük el a fő lakóépület bejáratát. A hallból jobb kézre az utca frontra tekintő ablakos szoba nyílik parketta borítással. Az épület hátsó traktusa felé haladva egy tágas, napsütötte tornác és kert kapcsolatos étkező fogad, melynek jobb oldalán helyezkedik el a hálószoba. Az épületből kilépve az üvegtetővel fedett tornácról önálló épületrészben található a konyha, melyből egy kádas fürdőszoba és kamra helyiség is nyílik. A konyha alatt egy 10 m2 alapterületű pince található, udvarról elérhető lejárattal. Az udvar közepe felé haladva a harmadik épületegyüttes első felében található a nyári konyha, majd kamrák, ólak és terménytároló következik. A kiskerti gazdálkodáshoz, kistestű haszonállattartáshoz minden igényt kielégítő épületrészek rendelkezésre állnak.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú hitelt tudunk biztosítani. A hirdetésben kínált ingatlan esetén 2.4 millió Forint önerő megléte mellett a szükséges 5.5 millió Forint hitel havi törlesztő részlete megközelítőleg 41e Forint/hó, húsz éves futamidőt feltételezve. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

+36302489Mutat

Az ingatlan környezetének jellemzése:A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.Az ingatlan jellemzése:A 938 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara ültetett. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi csatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített blokk falazat, fa födémmel, új ácsolt faszerkezettel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, meleg víz ellátása gázbojlerrel megoldott. A kert locsolását fúrt kút szolgálja. A portán épületegységek egész sora található, így önálló garázs elektromos kapu és ajtónyitóval, műhely, nyári konyha, pince, kiskerti gazdálkodást segítő és állattartásra alkalmas ólak, kamrák.Az ingatlan belterének jellemzése:A kiskapuval szemben található féltetővel fedett teraszról léphetünk a lakótérbe, ahol egy tágas, természetes fény által jól megvilágított előszoba fogad. Az előtérből balra tovább haladva elérhető a zuhanyzós fürdőszoba és WC, egy háztartási tárolóhelyiség, majd az előszobával egy légterű konyha/étkező és a konyhától egy félmagas fallal elválasztott pihenőszoba következik. Az étkező még konyhabútorral nem tagolt előteréből az utca front felé két, egymásból nyíló, parketta borítású szoba található.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

+36302489Mutat

BUDAPEST III. KERÜLET VAGY BUDAPEST ÉSZAK-NYUGAT VONZÁSKÖRZETÉBEN LÉVŐ LAKÁST BESZÁMÍTUNK AZ ÁRBA!Az ingatlan környezetének jellemzése:A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Tesco, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.Az ingatlan jellemzése:Az 1030 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara füvesített. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi csatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, beton födémmel, kontyolt nyereg tetővel, pala fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, dupla üvegezéssel, a földszinten redőnnyel ellátva. Fűtése gázcirkós központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel, alternatív fűtésére egy plusz kémény szolgál, meleg víz ellátása kombi cirkóról megoldott. A kert locsolása gyűrűs kútból biztosított.Az ingatlan belterének jellemzése:A kiskaputól rövid beton járdán érjük el a féltetővel fedett, közel 10 m2 alapterületű teraszt, mely egyik oldalon szélfogó üvegezéssel ellátott. A főbejáraton belépve mázas kerámia burkolatú előszoba fogad, melyből vas vázas, fa lapokkal ellátott belső lépcső indul a tetőtéri lakótérbe. Az előszobából bal kézre konyha/étkező nyílik, majd egy tágas, kádas fürdőszoba, melyben helyet kapott a wc. A közlekedőből jobb kézre, a fürdőszobával szemben található a nappali, mely utcára tekintő ablakokkal szerelt, tágas, világos helyiség. A fürdő és a nappali között, az előtérből elérhető egy háztartási tároló helyiség. A míves fa és lambéria borítású tetőtérben egy tágas, szellős közlekedőből nyílnak a hálószobák. A nagyobb alapterületű utcafronti és kisebb alapterületű udvarra néző hálók, parketta borításúak. A tetőtéri szobák kényelmét egy fürdőszoba szolgálja, mely jelenleg félkész állapotú.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú hitelt tudunk biztosítani. A hirdetésben kínált ingatlan esetén 3.8 millió Forint önerő megléte mellett a szükséges 9 millió Forint hitel havi törlesztő részlete megközelítőleg 70e Forint/hó, húsz éves futamidőt feltételezve. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

+36302489Mutat

Az ingatlan környezetének jellemzése:  Nagykáta fejlődő városrészén, részben új építésű családi házas környezetében, aszfaltozott majd rövid földúton elérhető  utcában, vásártérhez közel, eladó kertes családi ház, kiváló ár/érték arányban, alkalmi vétel kertes házat kereső fiataloknak vagy nyugalomra vágyóknak! A város tömegközlekedési csomópontja, az egészségház, a városközpont húsz perc gyalogútra elérhető. A közelben élelmiszer és ital diszkont, húsbolt, házi pékség. A város kiépített kerékpár útján a strand és gyógyfürdő tíz perc, a közeli utcában háziorvosi rendelő, óvoda és általános iskola található. Az ingatlan jellemzése:    A ház egy 806 m2-es telekre épült. A porta első fele rendezett, parkos, szépen gondozott kert, a hátsó szektor gondos munkát tükröző kiskerti veteményes. A teherhordó szerkezet az Ytong elődjének számító, kiváló hőszigetelő képességű, gáz szilikát és tégla, beton födémmel, nyeregtetővel, cserép héjalással. A külső és belső nyílászárók fa keretes ajtók és ablakok, hőszigetelt üvegezéssel ellátva. A fűtés két önállóan működő kazánról megoldott központi fűtés, gáz és vegyes tüzelésű üzemmel, radiátor fűtőtestekkel. Meleg víz ellátása villany bojlerről megoldott, a kert locsolására fúrt kút áll rendelkezésre. A csapadék víz elvezetés csatornával, a szennyvíz elvezetés utcai fő csatornával megoldott. Teljes közmű bekötve. Kerítettsége négy oldali. Az ingatlan belterének jellemzése:  A kiskaputól induló beton járdán és lépcsőn érjük el az első emeleti belépő teraszt. Egy mázas kerámia borítású, kicsi előszobából léphetünk be egy étkező/hall részbe, melyből jobb kéz felé nyílnak az utcára tekintő ablakos hálószobák. A három hálószobából egy parketta, kettő pedig padlószőnyeg borítású. A konyhafülke egy dísztéglával rakott pult félfallal van elválasztva az étkezőtől, melyből kijárat vezet a felső teraszra és a szuterén szinten található garázs, pince, kazánház, tároló helyiségekbe. A bejárati folyóson tovább haladva érjük el az önálló illemhelyiséget és a kádas fürdőszobát.  Az ingatlan finanszírozása:   Az ingatlan megvásárlásához állami kamattámogatású hitelt tudunk biztosítani, mely 30% önerő meglétével igényelhető, szabadon választható futamidővel, így jelen ingatlannál a kínált konstrukcióban havi kb. 70e forint törlesztőrészlettel számolhat, húsz éves futamidőt feltételezve. Irodánk Fundamenta lakás takarék pénztári szerződést is kínál, gyors hitelügyintézéssel, de itt minden esetben szükséges adóstárs bevonása.

+36302489Mutat

Az ingatlan környezetének jellemzése:A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.Az ingatlan jellemzése:Az 587 m2 terület nagyságú porta három oldalról kerített, udvara nagyrészt zúzott kővel terített parkoló. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése ülepítős rendszerű. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített könnyűszerkezetes fa hőszigeteléssel borítva, fa födémmel, alacsony dőlésszögű nyereg tetővel, pala fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok. Fűtése gáz üzemű központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel, meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. A kert locsolását fúrt kút szolgálja.Az ingatlan belterének jellemzése: A 196 m2 alapterületű, korábban kereskedelmi üzlethelyiségként üzemelő ingatlanból egy 70 m2 alapterületű leválasztott rész szolgál teljes értékű lakótérnek. A főbejárat az előszoba/közlekedőbe nyílik, melyből bal kézre elérhető a konyha, jobb kézre pedig a nappali szoba, melynek ablaka az udvarra néz. A közlekedőn tovább haladva szintén jobb kézre egy kisebb alapterületű hálószobát találunk, majd közvetlen a háló előteréből nyílik a zuhanyzós fürdőszoba, melyben helyet kapott a WC. A konyha mögött, mielőtt elérnénk a tágas étkezőt, mosókonyha, spájz következik, majd egy önálló gardrób szoba és az étkezőn túl, de annak részeként egy pihenő félszoba lett kialakítva.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához egy belterületi plusz ingatlan fedezete mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. A hirdetésben kínált ingatlan esetén a szükséges 6.7 millió Forint hitel havi törlesztő részlete megközelítőleg 60e Forint/hó, húsz éves futamidőt feltételezve. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

+36302489Mutat

Az ingatlan környezetének jellemzése:Kóka, Pest megye keleti részén, Budapest belvárosától 50 km távolságra helyezkedik el. A település a Magyar Alföld, Tápió - Galga - Zagyva vidékéhez tartozik, Budapest XVII. kerületéhez mindössze 24 km, Nagykátához 21 km, Monor 28 km, Hatvan 29 km távolságra található közúton. Kóka területe 4.436 ha, melyből 433 ha belterület. A község tömegközlekedés tekintetében a menetrend szerinti autóbusz forgalomra támaszkodik, de a szomszédos Sülysáp városban elérhető a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonal. Kókán óvoda, általános iskola, művelődési ház, sportcsarnok, aktív borvidéki élet, vásárok teszik élhetőbbé az itt lakók mindennapjait. A településen élelmiszerüzlet, húsbolt, pékség és minden olyan szolgáltató megtalálható, amely a mindennapi életvitel szükségleteit kielégíti.Az ingatlan jellemzése:A 2874 m2 terület nagyságú porta előkertje négy oldalról kerített, udvara növényzettel borított. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára előkészítve. Az épület teherhordó szerkezete tégla alapra épített vályog falazat, fa födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, redőnyökkel ellátva. Fűtése gáz, konvektor használatra kialakítva, a fűtőtestek nincsenek beépítve; kiegészítő fűtése cserépkályha, meleg víz ellátása villanybojlerral megoldható. A kert locsolását ásott kút szolgálja.Az ingatlan belterének jellemzése: A 100 m2 alapterületű lakótér jel állapotában felújításra szorul vagy az épület bontását követően a porta építési teleknek használható. Amennyiben a felújítás mellett marad a jövőbeni tulajdonos, úgy a falak víz elleni szigetelésére pl. acéllemez beütésével az alap felső téglasorainak fugái közé, valamint az udvar felőli szoba keleti falának újraépítésére vélhetően szükség lesz. Az épület helyiségeinek funkcióbeli újragondolásával három önálló bejáratú szoba, tágas konyha/étkező és nappali kialakítására nyílik lehetőség.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 50% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

+36302489Mutat

Az ingatlan környezetének jellemzése:A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.Az ingatlan jellemzése:A 903 m2 terület nagyságú porta három oldalról kerített, udvara füves. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi csatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete tégla alapra épített vert falazat, fa födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok. Fűtése kettő kémény által kályhával megoldható, gáz az utcában elérhető, meleg víz ellátása villany bojlerra tervezett. A kert locsolását ásott kút biztosítja.Az ingatlan belterének jellemzése:A felújítási terveket tovább folytatva egy előszobába nyílna a bejárati ajtó. Innen tovább haladva a konyha/étkező helyiség következne, melyből egy utca fronti szoba és egy kertre tekintő ablakkal ellátott szoba nyílna. Az átépítést úgy tervezték, hogy a konyhából az épület hátsó traktusában húzódna a közlekedő, mely egy harmadik szoba és a fürdőszoba elérhetőségét biztosítaná.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. A hirdetésben kínált ingatlan esetén 1 millió Forint önerő megléte mellett a szükséges 2 millió Forint hitel havi törlesztő részlete megközelítőleg 16e Forint/hó, húsz éves futamidőt feltételezve. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

+36302489Mutat

Az ingatlan környezetének jellemzése:A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.Az ingatlan jellemzése:A 828 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett. Szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített szilikát és tégla vegyes falazat, beton födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, dupla üvegezéssel és redőnnyel ellátva, a padlástérben már hőszigetelő üvegezéssel szerelve. Fűtése egy hálószobában gázkonvektor, a többi helyiségben cserépkályha, melyből kettő is üzemképes. Meleg víz ellátása villany bojlerról megoldott.Az ingatlan belterének jellemzése:A családi ház belső 140 m2 lakóteréből, jelenleg 86 m2 földszinti alapterület van használatban. A tetőtér beépítésére igénybe lehet venni a szocpolt! A lakótér egy belépő teraszról érhető el, melyről egy kis közlekedőbe léphetünk. Az előtérből jobb kézre egy gázkonvektorral fűtött, északi tájolású szobát találunk, melynek ablaka az utca frontra néz. A közlekedőből tovább haladva egy tágas nappali térbe lépünk, mely a ház központi része, így ebből a helyiségből érhető el a két önálló bejáratú szoba, a kádas fürdőszoba, az önálló WC helyiség és a konyha, melyből egy spájz nyílik. Az egyik szoba és a nappali közös falában, valamint a másik szoba és a fürdő közös falában egy-egy cserépkályha üzemel, de egyetlen kályha használat elegendő a teljes földszinti lakótér felfűtéséhez.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. A hirdetésben kínált ingatlan esetén 2.7 millió Forint önerő megléte mellett a szükséges 6.1 millió Forint hitel havi törlesztő részlete megközelítőleg 50e Forint/hó, húsz éves futamidőt feltételezve. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

+36302489Mutat

Az ingatlan környezetének jellemzése:A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.Az ingatlan jellemzése:Az 1189 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, előkertje parkosított, hátsó udvar része teherautó forgalomra alkalmas, aszfalttal borított. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése ülepítős rendszerű, a központi főcsatornára való kiépítés folyamatban van. Az épület teherhordó szerkezete tégla alapra épített vályog falazat, fa födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, redőnyökkel ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése egy kémény által biztosított, meleg víz ellátása villany bojlerról megoldott. A kert locsolását fúrt kút szolgálja.Az ingatlan belterének jellemzése: A parkosított előkert felől, a déli tájolású tornácról léphetünk a lakótérbe, ahol a konyha/étkező fogad. A konyhából jobbra az utcafront felé egy természetes fénnyel jól megvilágított, nappali funkciót betöltő szoba nyílik. Az étkezőből balra az épület hátsó traktusa felé haladva először egy kisebb alapterületű hálószobát érhetünk el, majd a tágas, sarokkádas fürdőszoba következik, melyben helyet kapott a WC.Az ingatlan telephelyként való hasznosítása:A lakóépület mögött, a front oldalon nyitott, lindab fémlemezzel fedett szín található, melyet jellegéből adódóan, mérete, szilárd burkolatú padozata, makadám alapú aszfaltozott udvarrésze alkalmassá teszi ipari tevékenység folytatására, fuvarozó vállalkozásnak gépjármű parkoltatásra vagy logisztikai tevékenység folytatására, raktározásra.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

+36302489Mutat

Az ingatlan környezetének jellemzése:Tápióbicske település Pest megye keleti részén, az Alsó-Tápió patak partján terül el mintegy 48 km2-en. A község megközelítőleg 3350 fő lakost számlál. A település tömegközlekedés tekintetében autóbusz forgalomra támaszkodik, így menetrend szerinti járatokkal érhetők el Nagykáta, Cegléd és Budapest városok. Nagykátáról továbbá vasúti közlekedés is lehetséges a Budapest - Újszász - Szolnok vonalon. A településközpont a napi szükségletek beszerzését biztosító szolgáltatások és üzletek széles sorát kínálja, úgymint zöldséges, húsbolt, pékség, Coop élelmiszer, étterem, cukrászda, önkormányzati intézmények, óvoda, általános iskola, gyógyszertár, háziorvosi rendelő, továbbá a közeli Nagykáta városban strand és gyógy fürdő, sportcsarnok, pénzintézetek, nagyáruházak és számtalan egyéb szolgáltató is elérhető.Az ingatlan jellemzése:Az 1980 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara fűvel borított. Igény esetén a telekbővítés lehetősége további 1980 m2 területnagysággal biztosított a közvetlen szomszédságú építési telekkel való összecsatolással. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, beton födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtesttel, meleg víz ellátása gázbojlerról megoldott. A kert locsolását fúrt kút vize szolgálja.Az ingatlan belterének jellemzése: A bejárati ajtó a szélfogó előszobába nyílik, melyből tovább haladva a tágas, természetes fény által világos, egy légterű lakásba lépünk. A lakóteret, csak térhatás érzéssel a fürdőszoba válaszfalai tagolják konyha és hálószoba sarok egységekre, így a lakberendezési tárgyak/bútorok elhelyezése jelöli ki a konyhához illeszkedő étkező és a hálószobasarokkal összemosódó nappali vonalait. A lakóépület mögött, egy közel 10 m2 alapterületű, cserép fedésű, déli tájolású teraszról élvezhető a kert és a környék nyugalma.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

+36302489Mutat

Az ingatlan környezetének jellemzése:A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.Az ingatlan jellemzése:A 276 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara ültetett. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése ülepítős rendszerű, a központi csatornára való csatlakozás folyamatban van. Az épület teherhordó szerkezete részben tégla és részben beton alapra épített vályog (1965 évi épület rész) és tégla (1977 évi épületrész) vegyes falazat, fa födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, redőnyökkel ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, meleg víz ellátása villany bojlerról megoldott.Az ingatlan belterének jellemzése:A lakótér a verandára nyíló főbejáraton át és a közvetlen konyha/étkező részbe nyíló belépő teraszról is megközelíthető. Gyakorlati használatban a kert kapcsolatot megvalósító konyhai bejárat az aktív. A konyha/étkezőből elérhető egy spájz és a kádas fürdőszoba, melyben helyet kapott a WC. Az étkezőből tovább haladva egy nappali szoba következik, melyből az előtéren át érhető el további két szoba. Az előszoba és az utca frontra tekintő ablakkal szerelt hálószoba között elhelyezkedő helyiség inkább tekinthető hallnak, mint hálószobának, mert ezen helyiségek egymásból nyílnak.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú hitelt tudunk biztosítani. A hirdetésben kínált ingatlan esetén 1.3 millió Forint önerő megléte mellett a szükséges 3 millió Forint hitel havi törlesztő részlete megközelítőleg 23e Forint/hó, húsz éves futamidőt feltételezve. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

+36302489Mutat

Az ingatlan környezetének jellemzése: Tápiószele Pest megye keleti részén a Tápió régióban helyezkedik el és a Nagykátai kistérség egyik kedvelt települése. A közel 6000 lelket számláló várost, közúton a 311-es számú főúton érhetjük el. Tömegközlekedése autóbusz és vasúti forgalomra támaszkodik, így Cegléd, Szolnok, Budapest rövid időn belül és menetrendszerű járatokkal elérhető. A településen óvoda, általános iskola működik, kisvárosi szinten aktív a kulturális élet, két nagyvállalat jelenlétével állandó a munkalehetőség. Látnivalói közül kiemelkedik a Blaskovich múzeum és a Makovecz Imre által tervezett művelődési ház és általános iskola.Az ingatlan jellemzése:Az 1234 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara fűvel borított. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése ülepítős rendszerű. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, fa födémmel, sátor tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, dupla üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése kandalló, kiegészítő fűtése három kémény által biztosított, az épület dél-nyugati sarokpontján kazánház áll rendelkezésre a központi fűtés kiépítéséhez. A háztartás meleg víz ellátása villany bojlerről megoldott.Az ingatlan belterének jellemzése: Az épület dél-keleti homlokzatán kialakított főbejáraton léphetünk a lakótérbe, ahol egy előszoba funkciót is betöltő közlekedő folyosó fogad, melyből kettő irányba nyílnak a helyiségek. A közlekedő első szakaszán mindkét irányba szoba nyílik, majd jobb kézre egy újabb utca frontra tekintő ablakkal ellátott hálószoba érhető el. Az épület hátsó traktusában került kialakításra a konyha és a konyhai tárolást kiegészítő spájz. A folyosó végén kádas fürdőszoba és önálló WC helyiség található.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

+36302489Mutat

Az ingatlan környezetének jellemzése:Sülysáp város Budapesttől keletre a Gödöllői-dombság nyúlványainak végén, az Alsó-Tápió és a Sápi-patak völgyében helyezkedik el, szép földrajzi fekvésű környezetben, szelíd dombok, jó termőföldek és halastavak ölelésében. Sülysáp város közel 8300 főt számláló település, Budapest 40 km-es vonzáskörzetében, mely a nagykátai kistérségben terül el. A város tömegközlekedés tekintetében a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra, valamint a helyi és átmenő autóbusz forgalomra támaszkodik, közúton pedig a 31-es számú főúton érhető el. A település közellátása kielégítő, általános iskola, óvoda, önkormányzat, takarék szövetkezet, posta, háziorvosi rendelők, művelődési központ, magánkereskedések, rendszeres piac és vásár, Tesco áruház áll rendelkezésre az itt élők mindennapi szükségleteinek kielégítésére.Az ingatlan közvetlen környezetének jellemzése:Sülysáp fő utcájáról nyíló Petőfi utca, majd a Dányi út folytatásában található Laky-dűlőben, a város északi részén, szép természeti környezetben, dombtetőn elhelyezkedő, nagy kiterjedésű zártkerti településrészen található ingatlan, hobbi telkek, állandó lakhatásra használt nyaralók és családi házak között áll. A központ és a vasútállomás húsz perc gyalogútra található, a kerékpáros és autós közlekedés minden évszakban akadálymentesen megoldható, a Laky-dűlő bejáratáig az út aszfaltozott, majd zúzott kővel borított.Az ingatlan jellemzése:A 823 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara ültetett, fűvel borított. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése ülepítős rendszerű. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla és fa könnyű szerkezetes vegyes falazat, fa födémmel, féltetővel kombinált nyereg tetővel, pala fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok. Fűtése kályha, meleg víz ellátása villany bojlerről megoldott, a háztartás vízellátását és a kert locsolását ásott kút szolgálja.Az ingatlan belterének jellemzése:A telekhatáron belül, jelentős szélességű előkerten átsétálva találjuk a lakóházat, melynek bejárata a déli homlokzaton lett kialakítva. Az ajtón belépve az előszoba fogad, melyből tovább haladva a nappali pihenőnek használt hall nyílik. A hallból bal kézre háló szoba, jobb kézre konyha/étkező található. Az épület hátsó traktusában lett kialakítva a kádas fürdőszoba és WC. Az étkezőből induló feljáró, a tetőtéri helyiségek elérhetőségét biztosítja, melyben lehetőség van kettő kisebb alapterületű szoba kialakítására, melyek most dolgozó szoba és tároló helyiség funkciót töltenek be.

+36302489Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!