Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Nagykanizsa ipari-kereskedelmi-szolgáltató övezetében, 2005. évben épült, 2 szintes raktár és áruház megnevezésű (kb.: 50 x 40 m alapterületű + irodaház és kiszolgáló helyiségek) ingatlan eladó, illetve kiadó. A földszint 2040 m2-es üzemcsarnok/raktár, iroda, elektromos targonca tároló és töltő helyiség, teherlift, gépház, öltöző, zuhanyzó, WC, kézmosó, közlekedő, és lépcsőházi részből áll. Az első emelet 2080 m2-es üzlettér/eladótér/bemutatóterem, irodák, konyha, férfi és női WC-k kézmosókkal, teherlift, gépház, valamint lépcsőházból tevődik össze. Az épület vasbeton szerkezetű, kőzetgyapot szendvicspanel és tégla burkolattal. Földszinti rész belmagassága 4,2 m, az emeleti 3,5 m. Az anyagmozgatást a belső teherszállító lift segíti. Fűtése fan-cool rendszerű, közművek, továbbá a tűzívíz belső és külső rendszere rendelkezésre áll. Az épület elektromos hálózata 3x63 A-es. A két szinten lévő, közel 4.000 m2-es raktár és eladótér logisztikai tevékenységre (pl.: dohány nagyker. raktár, ital nagyker. lerakat, nyomdai tevékenység, stb.) továbbá könnyűipari tevékenységekre (varroda, bútoráruház, stb.) alkalmas. A főépülethez épített lépcső-, irodaház, az egyéb kiszolgáló helyiségek, az ott dolgozók munkahelyének kulturált hátterét szolgálja. A felépítmény elhelyezkedése okán (M7-es autópálya, valamint a vasút közelsége) a logisztikát segítheti. Irányár: 1,2 millió EUR+ÁFA, illetve ennek megfelelő forint összeg. Bérleti díj: 2,5-2,75-EUR+ÁFA, vagy ennek megfelelő forint összeg.

Nagykanizsán, üzemi területen található az a pinceszintből, földszintből és első emeletből álló irodaház megnevezésű építmény, amelynek földszintje ténylegesen műhelyként, illetve emeleti része irodaként funkcionál. Az ingatlanhoz kb.: 720 m2-es földterület is tartozik. Az épület pincéje 19 m2-es, 2 fakkos.A földszinti része nettó 174 m2 alapterületű, benne műhely, 2 raktár, mosdó, 2 WC előtérrel, előtér, közlekedő, és lépcsőház megnevezésű helyiségeket találunk.Az emelet 171 m2-es, ahol irodák és vizesblokkok, közlekedő és a lépcsőház került kialakításra.Az épület téglafalazatú, részben korának megfelelő, karbantartott nyílászárókkal. Fűtése eredetileg gázkonvektorral készült, jelenben viszont a rezsi csökkentés, illetve spórolás okán kályhafűtéssel kivitelezett.Az épület 380 V-os ipari árammal ellátott. A közműszolgáltatások rendelkezésre állnak. Az üzem területén portaszolgálat működik. Közútról közvetlenül megközelíthető.Az ingatlan-nyilvántartása rendezett.Az ingatlan környezetében kínálunk még egy 493 m2-es raktárat, továbbá egy kb.: 1500 m2-es, és egy 434 m2-es illetve szintén egy 269 m2-es üzemcsarnokot is! Külön-külön, de együtt is eladók! Az árról kizárólag - a megtekintést követően - személyes konzultáció kapcsán adunk tájékoztatást. Előzetes információként tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy az eladó, reális forgalmi értéket határozott meg..... Mi már tudjuk! Ajánlatunk kitűnő befektetést biztosít vállalkozóknak, befektetőknek egyaránt!

Nagykanizsán, üzemi területen található az a pinceszintből, földszintből és első emeleti részből álló üzemcsarnok, amely kitűnő befektetést biztosít vállalkozóknak, befektetőknek egyaránt, a hozzá tartozó kb.: 3100 m2-es földrészlettel együtt. A 435 m2-es pince 11 összefüggő tárolóból és liftből áll.A 793 m2-es földszinten 4 nagyméretű üzemcsarnokot, 2 raktárat, 2 tárolót, irodát, közlekedőt, 2 előteret, 2 liftet, lépcsőházat, és 2 rámpás rakodóteret találunk.A 320 m2-es emeleti részen 2 műhely, raktár, 2 iroda, öltöző, 2 mosdó, 3 WC, közlekedő, előtér, lépcsőház, és 2 lift épült.Az ipari tevékenység anyagmozgatását nagyban segíti a kiépített lift. Az épület 45 cm-es téglafalazatú, részben hőszigetelt nyílászárókkal. Fűtése központi kazánnal, hőleadó radiátorokkal készült. Az épület 380 V-os ipari árammal ellátott. A közműszolgáltatások rendelkezésre állnak. Az üzem területén portaszolgálat működik. Közútról közvetlenül megközelíthető.Az ingatlan-nyilvántartása rendezett.Az ingatlan környezetében kínálunk még egy 493 m2-es raktár, egy 365 m2-es irodaház, továbbá egy 434 m2-es, illetve szintén egy 269 m2-es üzemcsarnokot is! Külön-külön, de együtt is eladók! Az árról kizárólag - a megtekintést követően - személyes konzultáció kapcsán adunk tájékoztatást. Előzetes információként tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy az eladó, reális forgalmi értéket határozott meg.....

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!