Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Nagykanizsa, Palini városrészében található ez a 1990-ben épült, 200m2-es nagyon jó adottságokkal rendelkező Családi ház. 2014-ben a házat tulajdonosai felújították, mely során elkészültek: a tető teljes rendbetétele, víz és villanyvezetékek cseréje ( 3 fázis is bent van az ingatlanban), hideg és meleg burkolatok lerakása, teljesen új fürdő az alsó szinten. Az ingatlanban alsó szintjére belépve, egy szép tágas tér fogad minket ahol kialakításara került 2 szoba, egy szép tágas konyha+étkező, nappali, étkező, fürdő valamint egy közvetlen kapcsolat a teljesen zárt téli-nyári teraszra. A lépcsőn felérve, szintúgy egy szép tágas nappali fogad minket, ahonnan a felső szinten lévő 2 külön bejáratú szoba, a fürdő és egy kis gardrób elérhető. A ház teljes fűtéséről cirkó kazán gondoskodik radiátorokon keresztül vagy pedig egy cserépkályhával megoldható. Az alsó lakrészen keresztül még van egy garázs kapcsolatunk is, amelybe egy elektromos garázsajtón keresztül, utcafrontról is bejuthatunk. A teljesen elkerített udvarba, egy elektromos tolókapunk keresztül jutunk be, ahol is található még 2 teljesen különálló garázs, valamint egy kis szerszámtároló is. A kert 735m2-es nagyságának köszönhetően, saját kis veteményesében minden megtermelhető amire egy családnak szüksége van, mindemellett bőven marad zöld terület akár egy házi kedvenc tartására. Jó adottságokkal rendelkező, jó állapotú családi ház, Palin kedvelt részén, csak ajánlani tudom.Iroda:Nagykanizsa Platán sor 7(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Nagykanizsa kedvelt városrészén, Katonaréten található ez a 180m2-es Családi ház . A városon belüli elhelyezkedésének köszönhetően, minden egy-két percre elérhető távolságban megtalálható. Az ingatlan egy 650m2-es parkosított, dekorációs elemekkel ellátott, teleken került kialakításra 1950-ben. A házat tulajdonosa 1999-ben teljes mértékben felújították, kibővítették. Ekkor került kialakításra az alsó lakrészben egy nagy amerikai konyha+étkező, (amiből nagyságának köszönhetően átrendezéssel nappali is kialakítható) nappali, 2 hálószoba, egy szép méretes fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség. Ezen kívül az alsó lakrészben található egy teljesen különálló panzió szoba, amelyhez saját fürdő tartozik. A lépcsőn fellépve a felső szintre 3 külön bejáratú panzió szobát találunk, amikhez szintúgy saját fürdő tartozik. A lakrész teljes fűtéséről egyedi konvektorok gondoskodnak. A vendégek fogadására recepció is ki lett alakítva. A ház alatt találunk egy pincét is ami tökéletes, kisebb összejöveteleket lebonyolításához. A házra reklámfények kerültek fel, hogy felhívják a figyelmet a szolgáltatásra. A gépkocsi parkolása dupla garázsban és az udvarban megoldott. A szolgáltató rész jelenleg is üzemel, saját visszatérő vendégkörrel rendelkezik. Szép családi ház, befektetési lehetőség egyben csak ajánlani tudom. Az ár irányár.Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7 (További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Nagykanizsa Belvárosában mégis csendes részén található ez a több generációs kiváló állapotban lévő 200m2-es családi ház. Az ingatlant tulajdonosai, folyamatosan karban tartják, újították. Amíg eddig elkészültek: Víz, villany, szennyvíz vezetékek cseréje, új konyhabútor beépített mosogatógéppel, elszívóval, dekor világítással, fürdő teljesen új zuhannyal, sarokkáddal valamint a mellékhelyiség is megújult.A ház 3 szintre osztható. Alsó szint helyiségei, ami 100m2-es : mosókonyha, műhely, gépészeti helyiség. Középső szint ,100m2-es: Előszoba közvetlen teraszkapcsolattal valamint lépcsőfeljáróval, tágas konyha, étkező, nappali, 2 külön bejáratú szoba, gardrób, fürdő mellékhelyiséggel együtt. Felső szint 100m2-es: amerikai konyha nappali ( jelenleg a konyhabútor helyén egy szekrénysor található, de eredeti állapota bármikor visszaállítható), fürdő külön Wc-vel, 3 szoba. A ház teljes fűtéséről cirkó kazán gondoskodik. A telek ahol az ingatlan elhelyezésre került 450m2-es. A gépkocsi parkolása egy szép tágas aknás garázsban megoldott. Udvara részben térkőburkolatot kapott, részeben zöld terület maradt. Az ingatlan adottságainak köszönhetően ha több generáció szeretne összeköltözni akkor ebben az estben érvényesülni tud az "együtt de mégis külön elv" . Az ár irányár.Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Nagykanizsa kedvelt, családi házas övezetében, található ez a 100m2-es modern, stílusosan felújított családi ház. Az ingatlan városi elhelyezkedésének köszönhetően a bevásárlóközpont, gyógyszertár, iskola, óvoda pár percre elérhető távolságban megtalálható. A főbejárati ajtón belépve egy szép szín összeállítású előszobaszekrénnyel találkozunk amelynek nagysága elnyeli mind a téli mind a nyári ruhák zömét. Továbbhaladva léphetünk be a nappaliba amelynek központi elhelyezkedésének köszönhetően minden elérhető. Ezen helyiség közvetlen teraszkapcsolattal rendelkezik, így bár mikor kiléphetünk a saját 710m2-es teljesen elkertelt udvarunkra. A nappali ezen felül egy amerikai konyha+étkezővel van közvetlen kapcsolatban, és mindez egy tágas légtérben található. A konyhában is minden teljesen új és egyedileg került legyártásra, beépítésre. A 3 külön bejáratú szobája is tökélestes méretekkel rendelkezik, valamint mindegyikben beépített szekrények találhatók. Fürdő is megszépült, melyben helyet kapott egy kád, egy mosdó, a mosógép. és sok beépített szekrény, mindez a külön mellékhelyiségben is megvalósult. Az udvaron találhatunk még egy teljesen különálló melléképületet, amely akár üzleti akár vendégszobának is használható. A fűtés, radiátorokon keresztül cirkó kazánon keresztül érkezik. A teljes biztonságról riasztórendszer gondoskodik. Két gépkocsi parkolása egy hosszú garázsban megoldható egymás mögött. Udvara minőségi térburkolattal ellátott. Nagyon igényes, egyedi mind kívülről mind belülről, ebbe a házba csak be kell költözni és élvezni egy családi ház előnyeit. Csak ajánlani tudom.Iroda:Nagykanizsa Platán sor 7(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Nagykanizsa, Kiskanizsai városrészében található ez a kiváló állapotú, beépített tetőteres, szép rendezett udvarral rendelkező Családi ház. Az ingatlant tulajdonosai 1980-ban saját igények szerint építették, majd ezt követővetően 2008-ben az alsó szintet felújították. Amik elkészültek: A teljes villamoshálózat cseréje, a fűtéskorszerűsítés (kombi cirkó kazán beszerelése, fűtéscsövek elrejtése az aljzat betonban), teljes víz és szennyvízhálózat cseréje ,új korszerű fürdő és étkezős konyha kialakítása. Alsó szinti elrendezés szerint a méretes teraszon keresztül, lépünk be a lakrész központi részébe, ahonnan minden helyiség elérhető. Többek között, a két külön bejáratú szoba, a nappali, az étkezős konyha+spejz, a fürdő, a külön mellékhelyiség valamint a lépcsőház. A felső szintre fellépve egy szerkezetkész állapot fogad minket, melynek előnye, hogy az új tulajdonos igény szerint alakíthatja, álmodhatja meg a fenti, lakrészt. Jelenlegi elrendezés szerint 3 szoba került kialakításra, melyek közül az egyikhez erkélykapcsolat tartozik. Az ingatlan tájolása kelet- nyugat-dél melyet a saroktelki elhelyezkedésének köszönhet, valamint ezen fekvés előnye még, hogy a nap minden szakában a lakrész fényáradatban úszik. A gépkocsi parkolása garázsban megoldott,melynek hossza lehetővé teszi, akár két kisebb autó egyidejű parkolását is. A házhoz tartozó telek, szép, rendezett. Ha ön szeretne egy csendes utcában, egy jó elosztású ingatlan, melynek a felső szintjét még igény szerint alakíthatja, megtalálta a magához illőt, csak ajánlani tudom. Az ár irányár.Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7 (További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Nagykanizsa, Kiskanizsai városrészében található ez a két szintes 215m2-es, több generációs családi ház. Az ingatlan jelenleg kiköltözés alatt van, melynek köszönhetően kevesebb kép került hirdetésbe. A házat tulajdonosai egy 1414m2-es telken, 1989-ben építették, majd 2010-ig bezárólag kibővítették, amink az alaprajzokon és a látványterveken is látszanak. A ház még nem teljesen készült el, amik hiányoznak: a teljes belső festés-glettelés, külső színezés, a terasz és a fa szerkezetű erkély kialakítása. Jelenlegi elrendezése az alsó szinten külön főbejárattal: konyha+étkező, 2 szoba, 2 előszoba, fürdő, mellékhelyiség, garázs, spejz. Felső szint, szintúgy külön bejárattal: közvetlen a lépcső mellett mellékhelyiség, valamint egy szabadidőhelyiség, majd a lépcsőn felérve egy tágas amerikai konyha-nappali-étkező fogad minket, 2 szoba, közlekedő, valamint a fürdő ahol egy sarokkád és rakott íves zuhannyal került beépítésre. A teljes fűtésről kettő darab cirkó kazán gondoskodik, radiátorokon és padlófűtésen keresztül. A gépkocsi parkolása garázsban és az udvarban szintúgy megoldható. A melléképület alatt található egy méretes, az év minden szakában száraz pince. A telek hátsó részén még található egy méretes zöldterület is. Jó adottságokkal rendelkező, saját ízlésre alakítható két generációs családi ház, méretes telekkel, udvarral, csak ajánlani tudom. Az ár irányár.Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Nagykanizsa, csendes övezetében található ez a szép, fiatalos Sorházi ingatlan. Közvetlen közelében élelmiszerbolt, játszótér, buszmegálló. Az ingatlant tulajdonosai 2005-ben teljes mértékben felújították. Beszerelésre kerültek: beltéri ajtók, külső nyílászárok, teljes víz, villany és szennyvízhálózat, új fürdőszoba, központi vízlágyító rendszer és víztisztító, új konyha, valamint mellékhelyiség. Ezen kívül beépítésre került a tetőtér is, ahol egy közel 30m2-es helyiség található, ami jelenleg szobaként használatos. A nappaliból közvetlen kapcsolattal, egy teraszra érünk ami 15m2-es, tolóajtóval lett felszerelve, melynek köszönhetően az év minden szakában használható. A hátsó kis udvari részt minőségi térburkolattal látták el. A felső szinteken található 3 szoba,( amelyből az egyikhez egy nagy gardrób tartozik), valamint egy szép méretes fürdő. Az előszobában, praktikusan a holttérben ki lett alakítva a mosógépnek és a szárítónak a hely. Az ingatlan fűtése, egyedi gáz radiátorokkal és padlófűtéssel kombinálva lett megoldva. A meleg nyári napokon a hűtésről klímák gondoskodnak. A gépkocsi parkolása a ház előtt kialakított kis parkolóban és egy kb: 28m2-es garázsban megoldott. Ezen helyiségben található még egy akna és egy pince is valamint a víz, a gáz és a villany is ki lett vezetve. Az ingatlan tájolása: K-Ny-D melynek köszönhetően a nap minden szakában fényáradatban úszik a lakrész. A teljes biztonságról Bosch riasztó rendszer gondoskodik. (nappali és éjszakai riasztás + garázs, kisállat védett érzékelőkkel, távfelügyelet bekötési lehetőséggel ). Ezen felül az értékeinkre Bebetonozott Black&Decker; széf vigyáz. Szép rendezett, fiatalos ingatlan, csak ajánlani tudom. Az ár irányár.Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!