Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ NAGYBERÉNYBENA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 00447-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű NAGYBERÉNYI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME SIÓFOK által kínált CSALÁDI HÁZ jellemzői:- A somogyi dombság egyik legszebb településén található ez a barátságos családi rezidencia.- A 220nm-es, 5 szobás ház 1830nm-es telken épült és már a kapuból látható a ház szépen megtervezett mivolta, valamint a hatalmas örökzöldekkel tarkított tágas udvara.- Tágasság hatja át az égész házat, ahogy a teraszról elsőként belépünk az ajtón, egy közel 20nm-es komfortos előszobába érünk és innen jutunk el a földszint további tágas helyiségeibe, a jobbra nyíló 33nm-es nappaliba valamint a balra nyíló szintén 33nm-es amerikai konyhába , ahonnan beléphetünk a kedves kis spájzba és kiléphetünk a hátsó fedett teraszra .- Továbbá itt a földszinten található még egy 10nm-es fürdőszoba, mosókonyha, kazánház és egy dolgozószoba. A ház alsó szintjét körül ölelő teraszt míves kovácsoltvas kerítés övezi, ház kerítésével összhangban.- Az előszobából fölfelé ívelő lépcsőn jutunk föl az emeletre, ahol szintén minden a kényelemről, igényességről árulkodik. Itt találhat az 5 szoba , ahol hatalmas 32nm-es hálószoba, 2 gyerekszoba, 2 vendégszoba kapott helyet, valamint egy fürdőszoba és nagy közlekedő , ami a gyerekek számára kiváló"dühöngő"! A falak citrom és narancssárga színei nagyon vidám hangulatot varázsolnak az amúgy is kellemes épületbe.- A házhoz tartozó nagy telken helyet kapott még egy közel 60nm-es melléképület, mely jelenlegi funkciójában a garázs és tároló szerepét tölti be , külön kis mosakodó+wc helyiséggel ellátva.- A gyönyörűen kialakított, parkosított udvar szépségéről a háziasszonyon kívül automata öntözőrendszer is gondoskodik és ebben az idilli környezetben kerti sütögetésre alkalmas rész is helyet kapott.- Amennyiben ez még mind nem elég, a hátsó udvari, focipályányi rész új tulajdonosa számára egyedileg alakítható és hasznosítható!- Ha valami hasonlóban gondolkodik, feltétlenül meg kell nézni és garantáltan megérinti a tájba simuló épület szépsége. Kellemes kikapcsolódást jelenthet a 300 m-re található horgásztó, a kiváló vadászati lehetőségek. Siófok és a Balaton-part egyaránt 23 km!- Közel a Balaton, de mégis nyugodt helyen juthat hozzá ehhez a remek ingatlanhoz. Amennyiben a 00447-es számú a LIDO HOME által kínált NAGYBERÉNYI CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 00958-as  számú, NAGYBERÉNYI  CSALÁDI HÁZÁT.Eladásra  kínálom Önöknek Siófoktól 20km -re található Nagyberényben épült családi házat. A LIDO HOME SIÓFOK által kínált NAGYBERÉNYI CSALÁDI HÁZ jellemzői:1997 -ben épült Ytong falazatú egy emelettel rendelkező ingatlant 2014- ben felújították. 1800nm -es telken kapott helyett a 98nm -es vízzel, villannyal, gázzal ellátott épület, melynek garázsa 31nm -es. Az új cseréptetővel ellátott emeletes ház tornácán belépve, közlekedőjén keresztül juthatunk el az·         előszobába,·         étkezős konyhába,·         kamrába (melyből eljutunk a teraszra),·         kádas fürdőszobába,·         különálló WC-be,·         lépcsőfeljáróhozEmeleti részén található :·         kettő szoba,·         zuhanyzós fürdőszoba,A füvesített udvarán különböző gyümölcsfák, örökzöldek vannak, melyhez tartozik egy szintén fűvel borított telek, melyen víz, villany, gáz található.Hívjon és győződjön meg mindenről személyesen!Amennyiben a 00958-as számú a LIDO HOME által kínált NAGYBERÉNYI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ NAGYBERÉNYBENA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 00942 számú, átlagos állapotú NAGYBERÉNYI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME SIÓFOK által kínált NAGYBERÉNYI CSALÁDI HÁZ jellemzői: -Siófoktól 15km-re Nagyberényben 1500m2 -es telken található kettő külön álló családi ház.-Az 1994- ben épült emeletes, 80m2 -es tégla családi ház alsó járólapozott szintjét a tulajdonos üzletrésznek használta.-Fűtése gázkonvektorral megoldott. Az emeletre a ház mögött lévő lépcső feljárón lehet feljutni egy 9m2-es nyitott teraszon keresztül.. Kettő szoba és egy konyha, fürdőszoba wc-el található. Tetőszerkezete cserép.             -Házak víz, villanyórája külön van.  Autóbeállót fából a régi ház falához hozzáépítettek.-1968 -ban épült tégla falazatú, 100 m2-es, cserép tetős, ami 1998 -ban felújításra került. Fűtése központi gáz fűtés és kettő cserépkályha.-A teraszról belépve a nappaliba és az amerikai konyhába érünk. Nappaliból két szobába, éléskamrába, fürdő, mosókonyha és wc érhető el. Konyha, nappali, wc linóleummal burkolt. A kettő szoba szőnyegezett, az éléskamrának pedig beton a burkolata.   -A lakóház folytatásában nyári konyha, mellette  pince lejáró, majd gazdasági épületek haszonállat tartására.-Parkosított kert, 36m2-es veteményeskert és kettő kerti csap található a telken.    Amennyiben a 00942 számú a LIDO HOME által kínált NAGYBERÉNYI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: