Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

MFt

A mosonmagyaróvári I/1-es jelű társasházi lakás jellemzői:a lakás területe  46,58 négyzetméter,első emeleti, tágas közösségi tér (17,85m2 nappali + 5,79 a konyha), a szoba 11,7m2, az előszobából nyílik a fürdőszoba a WC-vel,emelt szintű szerkezetkész, fűtéskész, lépcsőházanként központi gázkazánnal, egyedi méréssel, radiátoros hőleadással. Lakásonként termosztáttal vezérelt mágnesszelep az egyedi hőmérséklet szabályozáshoz,REHAU műanyag nyílászárók, háromrétegű üvegezéssel, tetőtérben VELUX tetőablakok,POROTHERM 30 cm vastag tégla főfalazat, 10 cm vastag, AUSTROTHERM homlokzati hőszigeteléssel,2018. augusztus végi átadás,az ár tartalmazza a belső udvarban lévő gépkocsibeállókat, amelyet elektromos, távirányítású kapun keresztül lehet megközelíteni, a parkosítást és az udvar térkövezését,a földszinten babakocsi tároló lesz,a lakáshoz zárt tárolóban helyezik el a közművek mellékmérőit,biztonságos, családias környék, barátságos szomszédok, a nyugodt hétköznapokértAmennyiben a 122973-as számú mosonmagyaróvári társasházi lakás, vagy bármely a kínálatunkban található társasházi lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70 360 03 77-es telefonszámon vagy írjon elektronikus levelet a gabor.horvath [kukac] oh [pont] hu címre.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

+36 70 360-0Mutat

Openhouse Mosonmagyaróvár

Horváth Gábor

A mosonmagyaróvári I/9-es jelű társasházi lakás jellemzői:az első emeleti stúdiólakás területe  30,49négyzetméter,a lakótér egy 16,13m2-es nappaliból és egy 4,98m2-es amerikai konyhából áll, az előszobából nyílik a fürdőszoba a WC-vel,emelt szintű szerkezetkész, fűtéskész, lépcsőházanként központi gázkazánnal, egyedi méréssel, radiátoros hőleadással. Lakásonként termosztáttal vezérelt mágnesszelep az egyedi hőmérséklet szabályozáshoz,REHAU műanyag nyílászárók, háromrétegű üvegezéssel, tetőtérben VELUX tetőablakok,POROTHERM 30 cm vastag tégla főfalazat, 10 cm vastag, AUSTROTHERM homlokzati hőszigeteléssel,2018. augusztus végi átadás,az ár tartalmazza a belső udvarban lévő gépkocsibeállókat, amelyet elektromos, távirányítású kapun keresztül lehet megközelíteni, a parkosítást és az udvar térkövezését,a földszinten babakocsi tároló lesz,a lakáshoz zárt tárolóban helyezik el a közművek mellékmérőit,biztonságos, családias környék, barátságos szomszédok, a nyugodt hétköznapokértAmennyiben a 122981-es számú mosonmagyaróvári társasházi lakás, vagy bármely a kínálatunkban található társasházi lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70 360 03 77-es telefonszámon vagy írjon elektronikus levelet a gabor.horvath [kukac] oh [pont] hu címre.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

+36 70 360-0Mutat

A mosonmagyaróvári T/5-ös jelű társasházi lakás jellemzői:a lakás területe  24,03 négyzetméter, a tetőtéri kiképzés miatt 27,63 négyzetméter az alapterület,második emeleti, belső udvarra néz,tágas közösségi tér (16,88m2 nappali, ami a tetőtéri kiképzés miatt a valóságban 20,48m2 alapterületű + 3,29m2 a konyha),emelt szintű szerkezetkész, fűtéskész, lépcsőházanként központi gázkazánnal, egyedi méréssel, radiátoros hőleadással. Lakásonként termosztáttal vezérelt mágnesszelep az egyedi hőmérséklet szabályozáshoz,REHAU műanyag nyílászárók, háromrétegű üvegezéssel, tetőtérben VELUX tetőablakok,POROTHERM 30 cm vastag tégla főfalazat, 10 cm vastag, AUSTROTHERM homlokzati hőszigeteléssel,2018. augusztus végi átadás,az ár tartalmazza a belső udvarban lévő gépkocsibeállókat, amelyet elektromos, távirányítású kapun keresztül lehet megközelíteni, a parkosítást és az udvar térkövezését,a földszinten babakocsi tároló lesz,a lakáshoz zárt tárolóban helyezik el a közművek mellékmérőit,biztonságos, családias környék, barátságos szomszédok, a nyugodt hétköznapokértAmennyiben a 122992-es számú mosonmagyaróvári társasházi lakás, vagy bármely a kínálatunkban található társasházi lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70 360 03 77-es telefonszámon vagy írjon elektronikus levelet a gabor.horvath [kukac] oh [pont] hu címre.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

+36 70 360-0Mutat

A mosonmagyaróvári T/8-as jelű társasházi lakás jellemzői:a lakás területe  45,56 négyzetméter, a valóságban a tetőtéri kiképzés miatt 53,49 négyzetméter az alapterületemásodik emeleti lakás,tágas közösségi tér (22,60m2 nappali, ami a tetőtéri kiképzés miatt a valóságban 25,49m2  alapterületű + 5,15 (7,24) a konyha), ebből nyílik a szoba (8,43m2, de az alapterülete: 11,38m2) az előszobából nyílik a fürdőszoba a WC-vel,emelt szintű szerkezetkész, fűtéskész, lépcsőházanként központi gázkazánnal, egyedi méréssel, radiátoros hőleadással. Lakásonként termosztáttal vezérelt mágnesszelep az egyedi hőmérséklet szabályozáshoz,REHAU műanyag nyílászárók, háromrétegű üvegezéssel, tetőtérben VELUX tetőablakok,POROTHERM 30 cm vastag tégla főfalazat, 10 cm vastag, AUSTROTHERM homlokzati hőszigeteléssel,2018. augusztus végi átadás,az ár tartalmazza a belső udvarban lévő gépkocsibeállókat, amelyet elektromos, távirányítású kapun keresztül lehet megközelíteni, a parkosítást és az udvar térkövezését,a földszinten babakocsi tároló lesz,a lakáshoz zárt tárolóban helyezik el a közművek mellékmérőit,biztonságos, családias környék, barátságos szomszédok, a nyugodt hétköznapokértAmennyiben a 122994-es számú mosonmagyaróvári társasházi lakás, vagy bármely a kínálatunkban található társasházi lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70 360 03 77-es telefonszámon vagy írjon elektronikus levelet a gabor.horvath [kukac] oh [pont] hu címre.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

+36 70 360-0Mutat

A mosonmagyaróvári I/5-ös jelű társasházi lakás jellemzői:a lakás területe  32,82négyzetméter,első emeleti, belső udvarra néz,tágas közösségi tér (20,70m2 a nappali + 5,10m2 a konyha), az előszobából nyílik a fürdőszoba a WC-vel,emelt szintű szerkezetkész, fűtéskész, lépcsőházanként központi gázkazánnal, egyedi méréssel, radiátoros hőleadással. Lakásonként termosztáttal vezérelt mágnesszelep az egyedi hőmérséklet szabályozáshoz,REHAU műanyag nyílászárók, háromrétegű üvegezéssel, tetőtérben VELUX tetőablakok,POROTHERM 30 cm vastag tégla főfalazat, 10 cm vastag, AUSTROTHERM homlokzati hőszigeteléssel,2018. augusztus végi átadás,az ár tartalmazza a belső udvarban lévő gépkocsibeállókat, amelyet elektromos, távirányítású kapun keresztül lehet megközelíteni, a parkosítást és az udvar térkövezését,a földszinten babakocsi tároló lesz,a lakáshoz zárt tárolóban helyezik el a közművek mellékmérőit,biztonságos, családias környék, barátságos szomszédok, a nyugodt hétköznapokértAmennyiben a 122977-es számú mosonmagyaróvári társasházi lakás, vagy bármely a kínálatunkban található társasházi lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70 360 03 77-es telefonszámon vagy írjon elektronikus levelet a gabor.horvath [kukac] oh [pont] hu címre.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

+36 70 360-0Mutat

D11-os (II) számú lakás hasznos alapterület 57.80 m2 ( + 3.60m2 erkély)A lakás helyiségei: nappali-konyha, 2 hálószoba, fürdőszoba, wc, közlekedő helyiség és több mint 3.60 m2-es erkély.A lakás délkeleti fekvésű nappalija, terasza zöldövezetre néz.A 6 különálló épületből kialakuló lakópark 2 ütemben épül. Az épületek között parkosított területek lesznek kialakítva, sétánnyal.A társasházak előtt térköves parkolók lesznek kialakítva.Mindegyik épület 1 emeletes (2 szint)A lakópark környezete kiváló. Megtalálható a közelben minden szükséges dolog. Üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, éttermek, buszmegálló, stb.Az épületekben változatos méretű lakások vannak kialakítva, így mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. A földszinti lakásokhoz saját kiskert tartozik.A feltüntetett ár kulcsrakész lakás átadására vonatkozik, a belső befejezés anyagait a tulajdonos válassza ki, magas minőségű árkategóriában bőséggel lehet választani. A beruházó egyedi kéréseket is tud teljesíteni. A lakásokhoz önálló parkoló ás önálló tároló tartozik. A feltüntetett ár a parkoló és a tároló árát nem tartalmazza.Nagy figyelmet fordítottak a rezsi költség alacsonyan tartására. A lakások kiváló szigeteléssel rendelkeznek, a fűtés és a meleg-víz ellátás házközponti, kondenzációs gázkazánokról történik, minden lakásnál egyedi, digitális mérőórákkal.A 3 rétegű üveggel ellátott külső nyílászárók, 15 cm-es homlokzati hőszigetelés, takarékos fűtésrendszer és még sok modern megoldás várja az itt lakókat!Átadás ütemenként 2018 várható, érdemes időben lekötni mert nagy érdeklődés mutatkozik a lakópark lakásai iránt!Amennyiben a 115130 számú rajkai, új építésű lakás , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 70 6310034 telefonszámon.

+36 70 631-0Mutat

Mosonmagyaróvár városközponti részén megvalósuló új építésű lakóparkban kínálunk eladásra társasházi lakásokat. A megújuló városrészben változatos méretű lakások kerülnek kialakításra; megtalálhatóak lesznek a kisebb garzonok; az egy- kétszobás; valamint a 60nm-nél nagyobb alapterületű otthonok is.A beruházás során megvalósuló 4 épület mindegyikében mélygarázs és felvonók szolgálják a leendő lakók kényelmét, továbbá az épületet között parkosított udvar kellemes környezetet és nyugalmat biztosít. Újszerű építészeti megoldásokkal, kiváló minőségű építőanyagok felhasználásával, idő- és értékálló, magas esztétikai értékű lakókörnyezetet kínálunk a lakások jövőbeni lakói számára.A lakásokat a vevőigényeket szem előtt tartva, emelt-szintű szerkezetkész állapotban értékesítjük, így minden lakástulajdonos teljes mértékben saját elképzelései szerint alakíthatja ki saját otthonát.Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését és kérdése merült fel az ingatlanokkal kapcsolatosan hívjon bizalommal! Hívjon bizalommal amennyiben további kérdése merült fel az ingatlannal kapcsolatban!Projekt bemutatásaMosonmagyaróvár városközponti részén megvalósuló új építésű lakóparkban kínálunk eladásra társasházi lakásokat. A megújuló városrészben változatos méretű lakások kerülnek kialakításra; megtalálhatóak lesznek a kisebb garzonok; az egy- kétszobás; valamint a 60nm-nél nagyobb alapterületű otthonok is. A beruházás során megvalósuló 4 épület mindegyikében mélygarázs és felvonók szolgálják a leendő lakók kényelmét, továbbá az épületet között parkosított udvar kellemes környezetet és nyugalmat biztosít. Újszerű építészeti megoldásokkal, kiváló minőségű építőanyagok felhasználásával, idő- és értékálló, magas esztétikai értékű lakókörnyezetet kínálunk a lakások jövőbeni lakói számára. A lakásokat a vevőigényeket szem előtt tartva, emeltszintű szerkezetkész állapotban értékesítjük, így minden lakástulajdonos teljes mértékben saját elképzelései szerint alakíthatja ki saját otthonát.

B12-os számú lakás hasznos alapterület 58.0 m2 ( + 3.60m2 erkely)A lakás helyiségei: nappali-konyha, 2 hálószoba, fürdőszoba, wc, közlekedő helyiség és több mint 3.60 m2-es erkely.A 6 különálló épületből kialakuló lakópark 2 ütemben épül. Az épületek között parkosított területek lesznek kialakítva, sétánnyal.A terület alatt teremgarázs kap helyet, az autók többsége itt parkol majd, a felszínen csak a lakópark körül lesznek parkolók kialakítva, a házak között és lakások előtt kizárólag parkosított környezet lesz. Autózajtól mentes résszel!Mindegyik épület 1 emeletes (2 szint)A lakópark környezete kiváló. Megtalálható a közelben minden szükséges dolog. Üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, éttermek, buszmegálló, stb..Az épületekben változatos méretű lakások vannak kialakítva, így mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet.Nagy figyelmet fordítottak a rezsi költség alacsonyan tartására. A lakások kiváló szigeteléssel rendelkeznek, a fűtés és a meleg-víz ellátás házközponti, kondenzációs gázkazánokról történik, minden lakásnál egyedi, digitális mérőórákkal.A 3 rétegű üveggel ellátott külső nyílászárók, 15 cm-es homlokzati hőszigetelés, takarékos fűtésrendszer és még sok modern megoldás várja az itt lakókat!Átadás 2018 aprilis várható, érdemes időben lekötni mert nagy érdeklődés mutatkozik a lakópark lakásai iránt!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!