Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Üllésen kínálom eladásra ezt a 140m2 -es családi házat, békés , csendes utcában , de mégis közel a központhoz 1164m2 telken.A ház bejárata a tornácon keresztül közelíthető meg, amely körbe öleli a házat. Innen ugyancsak ki lett alakítva egy külön bejáratú szoba, ami akár vendégszoba vagy nagyilakként is funkciónálhat. A ház 1976-os építésű tégla alapon vályoggal épült 45cm-es falakkal, és mint esztétikai , mint műszaki felújjításon esett át 2013-ban. Két fűtés rendszer bíztositja a család kényelmét, radiátorral illetve a közlekedőbe kialakított kandalóval. A ház mellet található ergy 40m2 garázs , padlás és a hambár. A házba ugyancsak korszerűsitésre került a kazán is, illetve ipari áram és fúrt kút is a rendelkezésre áll.HP azonósító: 10158. Hívjon bizalommal, bármilyen jellegű kérdése merülne fel a lakással kapcsolatban.+36 30 4365971, Balogh Dóra   Ingatlan Referens Home and People ingatlan ügynökség.Irányár: 20 200 000.-Ha hasonló ingatlant keres, szívesen állok rendelkezésére. Szeged legnagyobb ingatlanállományából válogathat.Kizárólag nálunk!Hívjon bizalommal.Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívja a 06 30 4365971- es telefon számot, vagy érdeklődjön az Home and People  Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt.Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!

30/436-5Mutat

Home and People Kft.

Balogh Dóra

A birtokkal szántó, legelő eladó. Fűtés jelenleg szilárd tüzelőanyaggal történik: szén, fa és pellet. Olajjal is üzemeltethető, mert olajégő is van benne. Napkollektor rendszer kiépítve, csak a napkollektor felszerelése szükséges. A tanyához ½ ha nyár és akácerdő tartozik, amellyel biztosítható a tüzelőanyag. (A birtok előtt vezet a földgáz gerincvezeték.) Megközelítés: tanyáig aszfaltos szilárd útburkolaton.  A terület összefüggő, itt található egy meddő CH kút, amely jelenleg állami tulajdon, de megvásárolható, thermál vizet találtak benne. Kb. 8 Ha terület vadhálóval , és villanypásztorral bekerítve. Az össz. terület közel 19 ha. A terület és a tanya külön is eladó. Az ingatlan (lakóház udvar besorolás, nincs kifüggesztési kötelezettség) melléképületekkel és 1,4362 ha területtel egyetemben 41,5 MFt.  Az irány áron felül 850 000Ft/ha áron opcióban további 20 ha mezőgazdasági földterület vásárolható hozzá. Kifüggesztés köteles!   Lakóépület: 230 m² Pince_tároló:100 m² Rendezvény helység söntéspulttal női és férfi WC +spájz+feldolgozó helység: 250 m² Istálló:230 m² Szárnyék: 200 m² Bejárat előtt fedett 30 m² pervola Pince előtt félig fedett duplapervolával Étkező előtt nagy terasz 80m² pervolával  Épület mögötti tó mélység 2-5m  kb: 500m² felületű  2-es számú tó  Kb. 1000m² felületű Lakóépület: Étkező: 25 m² Konyha+étkező: 25 m² 2db előszoba: 10+6 m² Nagyfürdőszoba háztartási helységgel: 20m² Kis fürdőszoba 6m² Tűzifa tároló kazánházzal:25 m² Nappali: 45m² 1.háló: 23m² 2.háló: 10m² 3.háló: 11m² Hívjon bizalommal! 41500000 FtHívjon bizalommal!Referencia szám: 144001034-IB

CSEND ÉS NYUGALOM SZIGETE!RÚZSAI KÚRIA PIHENÉSRE CSÁBÍTÓ PARKKAL, MEDENCÉVEL! Szegedtől 36 km-re 5754 m2 nagyságú hatalmas, csodaszép környezetben megbúvó 280 m2 alapterületű igényesen kialakított kúria eladó, melyet 2 hektár saját erdő övez.Az épület 1980-as években épült. Robusztus falaival, külső megjelenésével jól tükrözi egy letűnt kor eleganciáját. Az utcafronton igényes kovácsoltvas kerítés fogadja a látogatót.Az épületet folyamatosan karbantartották, 2010-ben esztétikailag felújították.Az ingatlan kialakítása: pince, földszint, 1.szint, 2.szint.Az alagsorban (pince részben) borospince és kazánház foglal helyet. A földszinten egy vendégszoba zuhanyzós fürdővel és egy gondnoki garzon került kialakításra.A földszint felett, két szint található. Az első szint közlekedő, cserépkályhás társalgó, konyha-étkező, fürdő, wc, terasz kialakítású. A 2. szinten közlekedő, 2 háló, gardrób, fürdő, wc, tárgyaló és 10 m2-es erkély található.A terasznál kültéri úszómedencét (homokszűrő-vízforgató), mellette kerti pavilont találhatunk.A kertben lehetőség van grillezésre, bográcsozásra.A környezet kiválóan alkalmas pihenésre, sportolásra, társasági események lebonyolítására egyaránt.Az ingatlan mögötti rész a pihenést szolgálja. A díszkert szépen beültetett örökzöldekkel és dísznövényekkel. Növénykülönlegességek a díszcserjéktől a tujákig varázsolják évszakról- évszakra gyönyörűvé a kertet.A terület gyepesített, a tökéletességhez a kiépített automata öntözőrendszer is hozzájárul.A ház vízellátásáról bevizsgált fúrt kút gondoskodik, fűtését gáz-cirkó kazán biztosítja. Nyáron a kellemes hőérzetről klíma gondoskodik. Parkolás: az udvar első felében több autó beállására van lehetőség. Az eladási ár a teljes bútorzatot nem foglalja magába.Igény esetén a berendezés is az új lakó birtokába kerülhet, melynek irányára + 4 M FtAz ingatlan több éve falusi turizmusban üzemel visszajáró ügyfélkörrel. Azon vendégeknek nyújt felejthetetlen élményt, akik pihenni, kikapcsolódni vágynak. Vállalkozásra is kiváló! Cégnek üdülésre pompás befektetés, wellness központ kialakítására, klinikának, rehabilitációs intézetnek. .Jöjjön és tekintse meg!

Homokhátság mélyénEgy kerek erdő szélén Takaros kis tanya várja Hogy reá leljen új gazdája.Adva vagyon egy szép nagy telek,Hol szaladgálhat sok-sok gyerek.Több generáció élt itt régen,Szeretetben, békességben.Két kis ház is helyet foglal rajta,Mindkettő az a régi békebeli fajta.Faluk vályog, tetejük cserép,A boldogsághoz nem kell egyéb.Villany, gáz van s a fürdőszoba is rendes,A komfortlista ezzel úgy gondolom teljes.Vagyis csak majdnem-mert klima bizony nincsen,De az összes ablak nyitható precíziós szinten.Az összes szoba tavasz óta sárga színben játszik,Én festettem,s gletteltem-ez sajna meg is látszik.Fel akartam újítani hogy benne boldogan éljek,De időközben sajnos közbeszólt az élet.Az összkép néhol olyan mint egy harci dioráma,De élőben azért hidd el, nem akkora dráma.Kell egy kis sminkelés meg barkácsolás itt-ott,De ezzel nem árulok el túlzottan nagy titkot.Elöl-hátul kert van, ez utóbbiban erdőPontosabban pár fa-ami valamiért nem nő…Az udvarban van még góré pince garázs fészer,S persze egy pottyantós ha kinn tör Rád a kényszer.A ház előtt egy kerti grill s egy nagy terasz is akad,Mindkettő bearanyozza a tavaszt őszt s a nyarat.De telente se kell ám Rába Steiger-t vezetni,Hisz kövesúton lehet a birtokra bemenni.Ásotthalomra bringával 20 perc alatt tudsz beérni,Ha pitbull kerget hamarabb-de ezt nem érdemes lemérni.Mórahalom fürdővárosa sincs oly bántóan messze, Az ember rögtön ott is van ha úszni támad kedve.De nem árulok macskát zsákban-kimondom hát kereken,Azért dicsérem ez a portát mert nagyon-nagyon szeretem.Így olyannak ajánlom ki nem a nyűgöt látja benne,Hanem a ház mellé egy új életet is venne…!!

HP azonosító:9040 Mórahalom legszebb környezetében, csendes kis utcában újépítésű családi ház eladó. Az ingatlan két generációnak vagy akár a másik lakrész kiadására is alkalmas.Az udvari rész térburkolatos, automata öntözőrendszerrel valamint egy 18nm-es tároló résszel.A ház mellett kialakításra került egy 30nm-es automata garázs beálló valamint a ház és a garázs rész között egy 24nm-es lakás lett kialakítva, amely önálló konyhával és fürdőszobával rendelkezik.Az említett két épületet 20nm-es fűthető télikert köti össze.Főbb paraméterek:2010-ben épült családi ház630nm-es telken140nm-es lakóterületűFűtés cirkó4 fél szobás2 fürdőszobaNyílászáró műanyagKiválóan alkalmas olyan családok részére akik nyugalmas, biztonságos, környezetre vágynakAkár 2 generáció számáraIrányár: 34.499.000 FtAmennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.Zeleznik István Vezető referens Tel: +36709074299Home and People  IngatlanügynökségSzolgáltatásaink vevőink részére díjmentesek.Kérje ingyenes tájékoztatásunkat telefonon, vagy személyesen irodánkban a Bécsi krt. 18. szám alatt! Cégünk az ügyfeleink részére ingyenesen vállalja, a megegyezés sikeres lebonyolítását, jogi tanácsadást, illetve teljes körű CSOK és hitelügyintézést! A kínálatában található összes ingatlannal kapcsolatban felvilágosítást tudunk nyújtani, a Home and People Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt. Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztő részlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!

SÜRGŐSEN ELADÓ!CSEND ÉS NYUGALOM SZIGETE! RÚZSAI KÚRIA PIHENÉSRE CSÁBÍTÓ PARKKAL, MEDENCÉVEL! Szegedtől 36 km-re 5754 m2 nagyságú hatalmas, csodaszép környezetben megbúvó 280 m2 alapterületű igényesen kialakított kúria eladó, melyet 2 hektár saját erdő övez.Az épület 1980-as években épült. Robusztus falaival, külső megjelenésével jól tükrözi egy letűnt kor eleganciáját. Az utcafronton igényes kovácsoltvas kerítés fogadja a látogatót.Az épületet folyamatosan karbantartották, 2010-ben esztétikailag felújították.Az ingatlan kialakítása: pince, földszint, 1.szint, 2.szint.Az alagsorban (pince részben) borospince és kazánház foglal helyet. A földszinten egy vendégszoba zuhanyzós fürdővel és egy gondnoki garzon került kialakításra.A földszint felett, két szint található. Az első szint közlekedő, cserépkályhás társalgó, konyha-étkező, fürdő, wc, terasz kialakítású. A 2. szinten közlekedő, 2 háló, gardrób, fürdő, wc, tárgyaló és 10 m2-es erkély található.A terasznál kültéri úszómedencét (homokszűrő-vízforgató), mellette kerti pavilont találhatunk.A kertben lehetőség van grillezésre, bográcsozásra.A környezet kiválóan alkalmas pihenésre, sportolásra, társasági események lebonyolítására egyaránt.Az ingatlan mögötti rész a pihenést szolgálja. A díszkert szépen beültetett örökzöldekkel és dísznövényekkel. Növénykülönlegességek a díszcserjéktől a tujákig varázsolják évszakról- évszakra gyönyörűvé a kertet.A terület gyepesített, a tökéletességhez a kiépített automata öntözőrendszer is hozzájárul.A ház vízellátásáról bevizsgált fúrt kút gondoskodik, fűtését gáz-cirkó kazán biztosítja. Nyáron a kellemes hőérzetről klíma gondoskodik. Parkolás: az udvar első felében több autó beállására van lehetőség. Az eladási ár a teljes bútorzatot nem foglalja magába.Igény esetén a berendezés is az új lakó birtokába kerülhet, melynek irányára + 4 M FtAz ingatlan több éve falusi turizmusban üzemel visszajáró ügyfélkörrel. Azon vendégeknek nyújt felejthetetlen élményt, akik pihenni, kikapcsolódni vágynak. Vállalkozásra is kiváló! Cégnek üdülésre pompás befektetés, wellness központ kialakítására, klinikának, rehabilitációs intézetnek. Jöjjön és tekintse meg!

HP:9698Üllés központjában ELADÓ egy lehetőségekkel teli 100nm-es 3 szobás tégla alapra épült vegyes falazatú nagyon jó elrendezésű családi ház!Az ingatlan állapota kitűnő, a szobák parkettásak, és laminált padlósak, a többi helyiség járólapos, illetve a melléképületek és a garázs betonos.A házban ki van alakítva a vegyestüzelésű kazánnal vagy gázzal üzemeltethető cirkó fűtés. (3 fázis és éjszakai áram van)A ház folyamatosan karbantartott, műszaki és esztétikai felújítás az utóbbi években történt.A nyilászárók fából, hőszigetelt üveggel vannak ellátva, illetve redőnys és szúnyoghálós.Az ingatlan U alakú, melyben dupla garázs, pince, hambár és tároló is található.A telek mérete 1107nm, melyen van egy fúrt kút, valamint a 25nm-es fedett, járólapos terasz előtt van egy kis kút is vezetékes vizzel.Infrastruktúráját tekintve kiváló, hiszen központi helyen van.Buszjáratok Szegedre félóránként vannak, a menetidő 30 perc.Panellakás cseréjére vagy beszámítására a lehetőség adott!! Ha felkeltettem érdeklődését kérem, hívjon bizalommal!Ha hasonló ingatlant keres, szívesen állok rendelkezésére. Szeged legnagyobb ingatlanállományából válogathat.Kizárólag nálunk!HP azonosító: 9698Irányár: 14 500 000 FtJakab Andrea 30/4479988Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívja a 06 30 4479988-as telefonszámot, vagy érdeklődjön az Home and People  Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt. Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!