Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

MFt

FANTASZTIKUS LEHETŐSÉG A FORMA1 PÁLYA MELLETT A mintegy hatezer lakosú Mogyoród nagyközség külterületének rekreációsnak tekinthető övezetében, közvetlenül a HUNGARORING mellett, az AQUARÉNÁ-tól nem messze eladó egy 67.183 m2-es panorámás, romantikát ébresztő földterület, melyen közműként víz és csatorna van, a villany és a gáz odavezetésre szorul. A terület kb. 20%-a nem telepített erdő és elöregedett gyümölcsös, a többi szántónak minősül. Domboldalon fekszik, a szintkülönbség nincs kimérve, szemmértékkel kb. 50 m lehet. A csatolt fényképekről is megállapíthatóan 3 teraszszerű lépcsőből áll, különösen az alsó szint eléggé sík ahhoz, hogy nagyobb építmény is rákerülhessen. A felső szint mögött emelkedik Mogyoród legmagasabb pontja, a Somlyó-hegy. A szóbanforgó területről gyönyörű rálátás van a HUNGARORING-pályára és a dimbes-dombos környékre. Lényeges, hogy a terület és a HUNGARORING között betonút húzódik, tehát közútról kiválóan megközelíthető ill. innen pillanatok alatt elérhető az M3 és az M0-ás. A terület nincs művelve, jelenlegi hasznosítása csupán a Forma-1 versenyek idején a sátoros kempingezők részére történő bérbeadás. Az önkormányzat ezen a környéken elsősorban szabadidős tevékenységet, pl. aquaparkot, élményparkot, szállodát, campinget támogat, de minden más is szóba jöhet, ami a környezetbe beleillik és jól kiegészíti a FORMA 1-es rendezvényeket ill. a Mogyoródon működő ipari tevékenységeket. Ezen túlmenően természetesen gazdálkodást is lehetne folytatni rajta, de az előbbi hasznosítási formák jóval jövedelmezőbbek lehetnek. A terület ehhez való átsorolása könnyen megoldható. Eladási irányár: 350 MFt (5.210 Ft/m2)

FIGYELEM! EGYEDI AJÁNLAT! 7.5 Millió Ft-os ÁRCSÖKKENÉS!!Kerepesen eladásra kínálunk egy varázslatos panorámával rendelkező 6000m2-es ingatlant.Az ingatlanon egy 120m2-es téliesített, komfortos faház fekszik, melyben található:-5 hálószoba-1 amerikai konyhás nappali -1 gardrób-1 tároló helység-1 zuhanyzós fürdőszoba-megállapodás bútorozottan+ 60m2-es melléképület, kocsi beállóA téli hidegben hangulatos, kellemes meleget biztosít az egész ház fűtését szolgáló kandalló. Továbbá, jövőbeni otthonuk vízellátásáról, az épülethez csatlakoztatott kristálytiszta vizű fúrt kút (86m mélyről) gondoskodik. Ez a megoldás biztosítja rezsiköltségek minimalizálását. De igény szerint vezetékes víz is biztosított.A terület hasznosításának csupán a képzeletünk szab határt. Kellemes, nyugodt otthont adhat, akár kicsi akár nagy családosok számára, akik békére és szabadságra vágynak a természet lágy ölén. Mindezt úgy, hogy minden könnyen elérhető (kórház, iskola, óvoda, bölcsőde, 5 bevásárló központ). -A buszmegálló gyalog csupán 8-10 perc, míg a HÉV megálló 15 perc. - Budapest határa autóval 5-10 perc.Ugyanakkor nem csak családosok álma lehet ez a terület. Itt megtalálhatja számítását akár vállalkozó, lovas és egyéb sportrajongó, gazdálkodó, állattartó valamint, táboroztatás és turizmus tekintetében is kielégítheti a vállalkozó szellemű tulajdonosokat.Csupán Önön múlik, hogyan használja fel a kínálkozó lehetőségeketIrányár: 29.5 millió *Legalább 3 hálószobás ház/lakás az árba beszámítható.Ingatlanosok kíméljenek!

FANTASZTIKUS LEHETŐSÉG A FORMA1 PÁLYA MELLETTA mintegy hatezer lakosú Mogyoród nagyközség külterületének rekreációsnak tekinthető övezetében, közvetlenül a HUNGARORING mellett, az AQUARÉNÁ-tól nem messze eladó egy 67.183 m2-es panorámás, romantikát ébresztő földterület, melyen közműként víz és csatorna van, a villany és a gáz odavezetésre szorul. A terület kb. 20%-a nem telepített erdő és elöregedett gyümölcsös, a többi szántónak minősül.Domboldalon fekszik, a szintkülönbség nincs kimérve, szemmértékkel kb. 50 m lehet.A csatolt fényképekről is megállapíthatóan 3 teraszszerű lépcsőből áll, különösen az alsó szint eléggé sík ahhoz, hogy nagyobb építmény is rákerülhessen. A felső szint mögött emelkedik Mogyoród legmagasabb pontja, a Somlyó-hegy. A szóbanforgó területről gyönyörű rálátás van a HUNGARORING-pályára és a dimbes-dombos környékre.Lényeges, hogy a terület és a HUNGARORING között betonút húzódik, tehát közútról kiválóan megközelíthető ill. innen pillanatok alatt elérhető az M3 és az M0-ás.A terület nincs művelve, jelenlegi hasznosítása csupán a Forma-1 versenyek idején a sátoros kempingezők részére történő bérbeadás.Az önkormányzat ezen a környéken elsősorban szabadidős tevékenységet, pl. aquaparkot, élményparkot, szállodát, campinget támogat, de minden más is szóba jöhet, ami a környezetbe beleillik és jól kiegészíti a FORMA 1-es rendezvényeket ill. a Mogyoródon működő ipari tevékenységeket. Ezen túlmenően természetesen gazdálkodást is lehetne folytatni rajta, de az előbbi hasznosítási formák jóval jövedelmezőbbek lehetnek. A terület ehhez való átsorolása könnyen megoldható. Eladási irányár: 350 MFt (5.210 Ft/m2)

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!