Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Miskolc legforgalmasabb részén, frekventált helyen lévő, 2008- ban átadott, pince+ földszint+ galéria szintmegosztású, temperáló infrafűtéssel ellátott Búza téri Vásárcsarnokban és Piactéren, 16 nm-es UTCAFRONTI ÜZLETHELYSÉG, forgalmas helyen kiadó .A 2008-ban átadott új Búza téri vásárcsarnok és piactér átépítése, fejlesztése 12.400 m2 területen valósult meg. Az ingatlanon 13.000 m2 bruttó szintterület került beépítésre. A zárt épületegyüttesben 151 db üzlet került kialakításra, valamint csaknem 1000 m2 területen fedett szabadtéri piac működik. A 24 órás árufeltöltés nagyrészt a pinceszintről történik 6 db teherlift segítségével. A pinceszinten a parkolók mellett raktárak is vannak, valamint az elektromos és gépészeti kiszolgáló helyiségek is itt kapnak helyet.A földszinten találhatók a hagyományos piaci funkciók üzletei (zöldség-gyümölcs, tőkehús, baromfi és halszaküzletek, tej és tejtermék, kenyér és pékáru, savanyúság, gombaszakértő).A vendéglátósok és pecsenyések önálló épületegyüttesben, a virágosok pedig önálló pavilonokban kapnak helyet. Nyitott, de fedett elárusító asztalok biztosítják a helyet a zöldség-gyümölcs kereskedőknek a szabadtéri árusításra, illetve itt kínálhatják portékájukat az őstermelők is.Extrák:- biztonsági kamerarendszer- 6 db teherlift Bérleti díj: 4500 Ft/nm+2700/nm üzemeltetési költség+ÁFA+ 2 havi kaucióTovábbi információért kérem keressen telefonon.

Miskolc legforgalmasabb részén, frekventált helyen lévő, 2008- ban átadott, pince+ földszint+ galéria szintmegosztású, temperáló infrafűtéssel ellátott Búza téri Vásárcsarnokban és Piactéren, 12 nm-es-üzlethelyiség bérleti joga beépített bútorzattal, hűtőkamrával együtt eladó.A 2008-ban átadott új Búza téri vásárcsarnok és piactér átépítése, fejlesztése 12.400 m2 területen valósult meg. Az ingatlanon 13.000 m2 bruttó szintterület került beépítésre. A zárt épületegyüttesben 151 db üzlet került kialakításra, valamint csaknem 1000 m2 területen fedett szabadtéri piac működik. A 24 órás árufeltöltés nagyrészt a pinceszintről történik 6 db teherlift segítségével. A pinceszinten a parkolók mellett raktárak is vannak, valamint az elektromos és gépészeti kiszolgáló helyiségek is itt kapnak helyet.A földszinten találhatók a hagyományos piaci funkciók üzletei (zöldség-gyümölcs, tőkehús, baromfi és halszaküzletek, tej és tejtermék, kenyér és pékáru, savanyúság, gombaszakértő).A vendéglátósok és pecsenyések önálló épületegyüttesben, a virágosok pedig önálló pavilonokban kapnak helyet. Nyitott, de fedett elárusító asztalok biztosítják a helyet a zöldség-gyümölcs kereskedőknek a szabadtéri árusításra, illetve itt kínálhatják portékájukat az őstermelők is.A korszerű, minden igényt kielégítő Búza téri piac méltó utódja az 1926. szeptember 01.-én megnyílt és azóta műemléki védettség alá vont Vásárcsarnoknak. Miskolc lakossága, a városban dolgozók illetve a városba látogató turisták olyan vásárcsarnokkal és piactérrel találkozhatnak, mely látványában, funkciójában, választékában a XXI. század elvárásai alapján szolgálja ki az idelátogatókat.Extrák:- biztonsági kamerarendszer- 6 db teherlift

Belváros közeli, jó műszaki állapotú, 1727 m2-es nettó alapterű telephely eladó, 4131 m2-es telken. A területen egy 3 szintes irodaház, több rámpás, működő hűtött és száraz raktár, illetve egy portaépület található. Helyiség lista: Az épület: - Földszint 2/3 része rámpás hűtőraktár, illetve 1/3 része száraz raktár. A többi részen szociális helyiségek, illetve a kazánház található. - I. emeleten irodákat alakítottak ki, melyek jó állapotúak, rendeltetésüknek megfelelőek. - II. emeleten szintén irodák találhatók - pincében irattár került kialakításra. - hűtőraktár: 631 m2, több helyiséges, nagyobb része +5°C, tárolásra alkalmas, melyből 3 db fagyasztó kamra, -20°C-os tároló hely. Továbbá egy rámpás /kb. 60 m2/ hűtött, zsilipelő helyiség, ami 93 m2. A teljes objektum élelmiszerforgalmazásra alkalmas működési engedéllyel rendelkezik. - száraz raktár: 290 m2, jelenleg bérbe adva Az ingatlan burkolatai és felületképzései a helyiségek funkciójának megfelelőek. Műszaki leírás: Az irodaházat hagyományos szerkezeti megoldással építették. A telken belül az összes közmű megtalálható, monoblokkos hűtési rendszerrel ellátott. 2014-ben felújításra kerültek az irodák, új központi gázkazán és fűtőtestek kerültek beszerelésre. Az épület riasztóval és az irodák klíma berendezéssel felszereltek. Az egész objektum komplett telephelyként használható. Környezet: Az ingatlan környezetében ipari telepek, raktárak találhatóak. A településen belül központi helyen fekszik, infrastrukturális ellátottsága jó. Közlekedés: Pormentes, aszfaltozott úton megközelíthető. Vasútállomás 1 km-re található, legközelebbi autóbusz megálló 20 méterre, nem messze az autópálya leágazástól. Az ingatlan nagy saját belső, részben fedett parkolóval rendelkezik. Az ingatlan per és tehermentes.

ELADÓ IPARI INGATLAN MISKOLCON.Miskolci ingatlaniroda eladásra kínálja a 123355-ös számú IPARI INGATLANT MISKOLC, VASGYÁR részen!Az ELADÓ MISKOLCI IPARI INGATLAN jellemzői Borsod megyében: - az irányár nettó! - a telep frekventált, teherautóval és kamionnal is könnyen megközelíthető helyen található - szilárd tüzelésű kazán - 2 db 10 tonnás daru segíti a csarnokban lévő tevékenységet, melyek együttműködésre is alkalmasak - közútról lekanyarodva egy őrzött helyre, őrök által nyitható kapun keresztül magánúton jutunk el a telep kapujáig - a terület sík, kellően tágas tehervonatok fogadására, teherautók, kamionok befogadására  - a 17.230 m2-es telken egy 10.482 m2-es műhelycsarnok, valamint egy kétszintes iroda áll, mely utóbbi szintenként 156 m2-nek megfelelő épületet jelent; így az épületegyüttes magában foglalja az irodát, raktárat, szociális helyiségeket, mint pl. öltözőt, zuhanyzókat, stb.   - a telken víz, villany és csatornahálózat van kiépítve, fűtésre akár plusz elektromos megoldás is használható  - 2011-ben az épületek teljes komplett felújításon estek át nem kevés anyagi ráfordítással, valamint a dolgozók védelmére a villamos hálózat is teljesen fel lett újítva, illetve a villámvédelem is kiépítésre került az előírásoknak megfelelően - a telephely teljes egésze betonozott, 30 cm vastag kavicságyazaton 30 cm vastag vízzáró betonréteg került elhelyezésre. A területen Pipelife típusú homok és olajfogó került kihelyezésre - a 10.482 m2-es csarnok teljes egészében betonozott (31*333 m), a csarnokban futó vasúti sín hossza 285 m, mely 20 db vasúti vagont képes fogadni - a vasúti sín üzembe helyezése megtörtént és érvényes iparvágány engedéllyel rendelkezik 2025.július 31-ig - 2 db 10 t teherbírású új daru került felszerelésre, amelyek 300 méter hosszan futnak a csarnokban - az íves tetőszerkezet és világítás is felújításra került - a csarnok homlokzat magassága 12 m, gerincmagassága 22 m - az irodaház 2 szintes, alapterülete 156 m2. Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, mindkét szinten vizesblokkal ellátott - a telephelyen a víz- és energia ellátás biztosított, a gáz a telephelyre jelenleg nincs bevezetve, de a csatlakozási lehetőség a telephely határán van, az energiaellátás igény szerint korlátlanul bővíthető - a külső terület 6592 m2-es (32 * 206 m), rajta 2 pár sín és 1 db 10 tonnás daru található Amennyiben a 123355-ös számú MISKOLCI IPARI INGATLAN, vagy bármely másik, a kínálatunkban szereplő IPARI INGATLAN felkeltette az érdeklődését, kérem keressen bármikor.Vásárolna, de nincs rá elegendő pénze? Kollégám banksemleges és ingyenes hitelügyintézéssel állnak az Ön rendelkezésére!OPENHOUSE - AZ OTTHON ÉRTÉK, AZ INGATLAN ÜZLET!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!