Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Miskolci ingatlaniroda ELADÁSRA kínálja a 94854-es számú, belváros peremén fekvő 150 m2-es MISKOLCI ÜZLETI INGATLANT irodával, működő vendéglátó egységgel, raktárakkal és rakodóhellyel! A MISKOLCI ÜZLETI INGATLAN jellemzői: - az ingatlan területén minden megtalálható, ami egy vállalkozás vagy cég részére szükséges lehet - irodahelyiségek, üzlethelyiség, bemutatóterem, raktár, pince, és egy elkülönített, külön bejáratú jelenleg is működő  közel 50 m2-es vendéglátóegység - akár tehergépkocsi számára is alkalmas kocsibeálló és rakodóhely - takarékos gáz-cirko fűtés, melyhez a közelmúltban új radiátorok és rézcsövek lettek beépítve,  - az épület felújítandó állapotú, így azonban az új tulajdonos a saját igényei szerint akár át is alakíthatja a belső teret - az ingatlan üzleti szempontból frekventált helyen fekszik, a környéken számos cég, egyéb vállalkozás működik - infrastruktúra tökéletes, vasút, és egyéb tömegközlekedés a közvetlen közelben megtalálható - az ingatlan területén ipari áram is be van vezetve - a hirdetésben megjelenített felsoroláson kívül még egyéb helyiségek (mosogató, kamrák, raktárak) 80 m2 területen az épület részét képezik - igény esetén a vele szomszédos telek egy igazi, stílusos nagypolgári házzal, dupla garázzsal is eladó, az azonosító száma: 94825  Amennyiben a 94854-es MISKOLCI ÜZLETI INGATLAN , vagy bármely másik, a kínálatunkban  található ÜZLETHELYISÉG VAGY IRODA felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a +36-20/424-11-11-es telefonszámon!Vásárolna, de nincs rá pénze? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

+36-20-404-04Mutat

OH Miskolc

Farkas Gábor Zoltán

Belváros közeli, jó műszaki állapotú, 1727 m2-es nettó alapterű telephely eladó, 4131 m2-es telken. A területen egy 3 szintes irodaház, több rámpás, működő hűtött és száraz raktár, illetve egy portaépület található. Helyiség lista: Az épület: - Földszint 2/3 része rámpás hűtőraktár, illetve 1/3 része száraz raktár. A többi részen szociális helyiségek, illetve a kazánház található. - I. emeleten irodákat alakítottak ki, melyek jó állapotúak, rendeltetésüknek megfelelőek. - II. emeleten szintén irodák találhatók - pincében irattár került kialakításra. - hűtőraktár: 631 m2, több helyiséges, nagyobb része +5°C, tárolásra alkalmas, melyből 3 db fagyasztó kamra, -20°C-os tároló hely. Továbbá egy rámpás /kb. 60 m2/ hűtött, zsilipelő helyiség, ami 93 m2. A teljes objektum élelmiszerforgalmazásra alkalmas működési engedéllyel rendelkezik. - száraz raktár: 290 m2, jelenleg bérbe adva Az ingatlan burkolatai és felületképzései a helyiségek funkciójának megfelelőek. Műszaki leírás: Az irodaházat hagyományos szerkezeti megoldással építették. A telken belül az összes közmű megtalálható, monoblokkos hűtési rendszerrel ellátott. 2014-ben felújításra kerültek az irodák, új központi gázkazán és fűtőtestek kerültek beszerelésre. Az épület riasztóval és az irodák klíma berendezéssel felszereltek. Az egész objektum komplett telephelyként használható. Környezet: Az ingatlan környezetében ipari telepek, raktárak találhatóak. A településen belül központi helyen fekszik, infrastrukturális ellátottsága jó. Közlekedés: Pormentes, aszfaltozott úton megközelíthető. Vasútállomás 1 km-re található, legközelebbi autóbusz megálló 20 méterre, nem messze az autópálya leágazástól. Az ingatlan nagy saját belső, részben fedett parkolóval rendelkezik. Az ingatlan per és tehermentes.

20/455-2Mutat

Miskolci ingatlaniroda eladásra kínálja a 107700 -as számú IPARI INGATLANT MISKOLCON a belvárostól néhány percnyire.Az ELADÓ MISKOLCI IPARI INGATLAN jellemzői :  - a telep frekventált, teherautóval és kamionnal is könnyen megközelíthető helyen található  - közútról lekanyarodva egy elektromosan nyitható kapun keresztül, magánúton jutunk el a telep kapujáig, a magánút a vételár részét képezi, a bejáratnál porta is van!  - a terület sík, kellően tágas teherautók, kamionok befogadására, illetve azok mozgására, megfordulására  - a telken, amely 3411 m2-es, található egy 560 m2-es műhelycsarnok, illetve egy 556 m2-es épületegyüttes  - az épületegyüttes magában foglal irodát, raktárat, szociális helyiségeket, öltözőt, zuhanyzókat, WC-ket és műhely helységeket is  - utóbbi épületben a nyílászárók műanyagra cserélve  - az épület falai részben, illetve a tetőszerkezet szigetelve lett  - a telken víz, villany és csatornahálózat ki van építve, fűtésre elektromos fűtés használható  - az épületek és a dolgozók védelmére a villamos hálózat teljesen fel lett újítva, illetve a villámvédelem is kiépítésre került az előírásoknak megfelelőenAmennyiben a 107700-as számú MISKOLCI IPARI INGATLAN , vagy bármely másik, a kínálatunkban szereplő IPARI INGATLAN felkeltette az érdeklődését, kérem keressen bármikor a +36/ 20 424 1111 -es telefonszámon!Vásárolna, de nincs rá elegendő pénze? Kollégám banksemleges és ingyenes hitelügyintézéssel állnak az Ön rendelkezésére!BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!  

+36-20-404-04Mutat
+36-20-404-04Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!