Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

ELADÓ új építésű ÜZLETHELYISÉG MISKOLCON.Miskolci ingatlaniroda ELADÁSRA kínálja a 120926-os számú 225 m2-es exlusive kialakítású, egyedi környezetben lévő, kiváló tulajdonságokkal bíró, MISKOLCI új építésű patináns üzlethelyiségét.A MISKOLCI új építésű ÜZLETHELYISÉG jellemzői: - Exlusive 225 m2-es utcára nyíló, 176 m2-es üzlettérrel, 5,3 méteres belmagassággal rendelkező üzlethelyiség, akár galéria rész kialakítása is lehetséges - Legmodernebb technológiával felszerelt hőszivattyús megújuló energiás fűtés-hűtés rendszer, így rendkívül alacsony rezsi költség - Műanyag hőszigetelt nyílászárok 7 légkamrás kivitelben - A lakások közötti elválasztásról 30 cm vastagságú hanggátló falak gondoskodnak - A meleg vizet villanybojlerek biztosítják - Az ár riasztó előkészítést tartalmaz - A homlokzat 14 cm DRYVIT rendszerű hőszigeteléssel van ellátva - A lakások szerkezetkész állapotban készülnek el így a burkolatok szakértők segítségével egyedileg kiválaszthatóak - A lakópark alatt 2 szintes távirányítású garázskapuval ellátott teremgarázs található, ahol igény szerint 142 db beállóhely és tárolók közül lehet választani - Elektromos autók töltési lehetősége - A lépcsőházban lift található ami a teremgarázsból indul - Csendes nyugodt környék, csodálatos panorámával, saját játszótérrel és jó lakóközösséggel - Az építkezés 2018 nyarán fejeződik beA társasházban 107 db lakás elérhető 50-100 m2 között 18,3-39,9 M Ft áron, CSOK igénybevételére alkalmasak, díjmentes hitelügyintézéssel és ügyvédi szolgáltatással segítjük a vásárlást.A lakóparkban elérhető további lakástípusokhoz kattintson IDE Amennyiben a 120926-os számú új építésű MISKOLCI ÜZLETHELYISÉGET, vagy bármely a kínálatunkban található ÜZLETHELYISÉG felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor bizalommal.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.OPENHOUSE - AZ OTTHON ÉRTÉK, AZ INGATLAN ÜZLET!

Miskolcon az egykori LKM/DAM-hoz tartozó bruttó 3027 m2 / nettó 2557,63 m2 alapterületű Vendégház a hozzá tartozó több mint 4000 m2-es parkkal és több mint 1000 m2-es közterülettel együtt eladó. Az összközműves ingatlan 1939 körül épült, az 1970-es évek elején pedig átfogó felújításon esett át. Az azóta eltelt évek nyomai meglátszanak az épületen, így ismételt felújítást igényel, de ennek ellenére még mindig komoly értéket képvisel. Falazata tömör tégla (a pinceszint is), a válaszfalak is téglából készültek. A Vendégház, ahogy a neve is mutatja, az LKM-be érkező vendégek kényelmét szolgálta, de volt néhány emlékezetes, jó hangulatú rendezvény is, amelynek helyet adott. Az épület számos olyan emléket őriz, amely Miskolc kultúrtörténeti múltjához hozzátartozik. Így az ingatlannal együtt az adásvétel tárgyát képezi pl. Fazola Henrik és Fazola Frigyes mellszobra, illetve Egressy Gábor egész alakos szobra is. A pince + földszint + két szint + padlás szintmegosztású épület hotel szobái, tágas terei, tárgyaló helyiségei, konyhája lehetővé teszi, hogy az akár idősek otthonaként, akár oktatási intézményként, akár egy civil palotaként funkcionáljon. Földszintjén közösségi helyiségeket, öt vendégszobát, gondnoki lakást és egyéb kiszolgáló helyiségeket helyeztek el. Az emeleten a vendégszobákon kívül olvasó helyiség, társalgó, kártyaszoba és ebédlő volt. A második emeleten voltak a lakosztályok és a kiemelt színvonalú lakószobák.Gyönyörű, impozáns épület, amely számtalan lehetőséget rejt magában. Tekintse meg személyesen! Vételár 265 millió Ft. + ÁFA.

Belváros közeli, jó műszaki állapotú, 1727 m2-es nettó alapterű telephely eladó, 4131 m2-es telken. A területen egy 3 szintes irodaház, több rámpás, működő hűtött és száraz raktár, illetve egy portaépület található. Helyiség lista: Az épület: - Földszint 2/3 része rámpás hűtőraktár, illetve 1/3 része száraz raktár. A többi részen szociális helyiségek, illetve a kazánház található. - I. emeleten irodákat alakítottak ki, melyek jó állapotúak, rendeltetésüknek megfelelőek. - II. emeleten szintén irodák találhatók - pincében irattár került kialakításra. - hűtőraktár: 631 m2, több helyiséges, nagyobb része +5°C, tárolásra alkalmas, melyből 3 db fagyasztó kamra, -20°C-os tároló hely. Továbbá egy rámpás /kb. 60 m2/ hűtött, zsilipelő helyiség, ami 93 m2. A teljes objektum élelmiszerforgalmazásra alkalmas működési engedéllyel rendelkezik. - száraz raktár: 290 m2, jelenleg bérbe adva Az ingatlan burkolatai és felületképzései a helyiségek funkciójának megfelelőek. Műszaki leírás: Az irodaházat hagyományos szerkezeti megoldással építették. A telken belül az összes közmű megtalálható, monoblokkos hűtési rendszerrel ellátott. 2014-ben felújításra kerültek az irodák, új központi gázkazán és fűtőtestek kerültek beszerelésre. Az épület riasztóval és az irodák klíma berendezéssel felszereltek. Az egész objektum komplett telephelyként használható. Környezet: Az ingatlan környezetében ipari telepek, raktárak találhatóak. A településen belül központi helyen fekszik, infrastrukturális ellátottsága jó. Közlekedés: Pormentes, aszfaltozott úton megközelíthető. Vasútállomás 1 km-re található, legközelebbi autóbusz megálló 20 méterre, nem messze az autópálya leágazástól. Az ingatlan nagy saját belső, részben fedett parkolóval rendelkezik. Az ingatlan per és tehermentes.

ELADÓ új építésű ÜZLETHELYISÉG MISKOLCONMiskolci ingatlaniroda ELADÁSRA kínálja a 120924-es számú 72 m2-es utcára nyíló, kiváló tulajdonságokkal bíró, MISKOLCI új építésű üzlethelyiségétA MISKOLCI új építésű ÜZLETHELYISÉG jellemzői: - Földszinti, 72 m2-es utcára nyíló, közel 60 m2-es üzlettérrel rendelkező üzlethelyiség ami a nagy üvegfelületek miatt irodának is tökéletes - Legmodernebb technológiával felszerelt hőszivattyús megújuló energiás fűtés-hűtés rendszer, így rendkívül alacsony rezsi költség - Műanyag hőszigetelt nyílászárok 7 légkamrás kivitelben - A lakások közötti elválasztásról 30 cm vastagságú hanggátló falak gondoskodnak - A meleg vizet villanybojlerek biztosítják - Az ár riasztó előkészítést tartalmaz - A homlokzat 14 cm DRYVIT rendszerű hőszigeteléssel van ellátva - A lakások szerkezetkész állapotban készülnek el így a burkolatok szakértők segítségével egyedileg kiválaszthatóak - A lakópark alatt 2 szintes távirányítású garázskapuval ellátott teremgarázs található, ahol igény szerint 142 db beállóhely és tárolók közül lehet választani - Elektromos autók töltési lehetősége - A lépcsőházban lift található ami a teremgarázsból indul - Csendes nyugodt környék, csodálatos panorámával, saját játszótérrel és jó lakóközösséggel - Az építkezés 2018 nyarán fejeződik beA társasházban 107 db lakás elérhető 50-100 m2 között 18,3-39,9 M Ft áron, CSOK igénybevételére alkalmasak, díjmentes hitelügyintézéssel és ügyvédi szolgáltatással segítjük a vásárlást.A lakóparkban elérhető további lakástípusokhoz kattintson IDE Amennyiben a 120924-es számú új építésű MISKOLCI ÜZLETHELYISÉGET, vagy bármely a kínálatunkban található ÜZLETHELYISÉG felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor bizalommal.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

ELADÓ IPARI INGATLAN NETTÓ ÁRON MISKOLCON.Miskolci ingatlaniroda eladásra kínálja a 123321-es számú IPARI INGATLANT MISKOLC, Hejőcsabán!Az ELADÓ MISKOLCI IPARI INGATLAN jellemzői Borsod megyében:  - a telep frekventált, teherautóval és kamionnal is könnyen megközelíthető helyen található  - közútról lekanyarodva egy nyitható kapun keresztül, magánúton jutunk el a telep kapujáig, a magánút a vételár részét képezi, a bejáratnál porta is van  - a terület sík, kellően tágas teherautók, kamionok befogadására, illetve azok mozgására, megfordulására, körbejárására  - a 14319 m2-es telken egy 3624 m2-es műhelycsarnok és egy 640 m2-es egyéb épület áll  - az épületegyüttes magában foglal irodát, raktárat, szociális helyiségeket, öltözőt, zuhanyzókat, WC-ket és műhely helyiségeket is  - az épület falai részben, illetve a tetőszerkezet szigetelve lett, az álmennyezet felújításra szorul  - a telken víz, villany és csatornahálózat ki van építve, fűtésre elektromos megoldás is használható a központi fűtés mellett  - az épületek és a dolgozók védelmére a villamos hálózat teljesen fel lett újítva, illetve a villámvédelem is kiépítésre került az előírásoknak megfelelőenAmennyiben a 123321-es számú MISKOLCI IPARI INGATLAN, vagy bármely másik, a kínálatunkban szereplő IPARI INGATLAN felkeltette az érdeklődését, kérem keressen bármikor.Vásárolna, de nincs rá elegendő pénze? Kollégám banksemleges és ingyenes hitelügyintézéssel állnak az Ön rendelkezésére!OPENHOUSE - AZ OTTHON ÉRTÉK, AZ INGATLAN ÜZLET!

ELADÓ új építésű ÜZLETHELYISÉG MISKOLCONMiskolci ingatlaniroda ELADÁSRA kínálja a 120925-ös számú 99 m2-es utcára nyíló,kiváló tulajdonságokkal bíró, MISKOLCI új építésű üzlethelyiségétA MISKOLCI új építésű ÜZLETHELYISÉG jellemzői: - Földszinti, 99 m2-es utcára nyíló, 66 m2-es üzlettérrel és egy 21 m2-es raktárral rendelkező üzlethelyiség - Legmodernebb technológiával felszerelt hőszivattyús megújuló energiás fűtés-hűtés rendszer, így rendkívül alacsony rezsi költség - Műanyag hőszigetelt nyílászárok 7 légkamrás kivitelben - A lakások közötti elválasztásról 30 cm vastagságú hanggátló falak gondoskodnak - A meleg vizet villanybojlerek biztosítják - Az ár riasztó előkészítést tartalmaz - A homlokzat 14 cm DRYVIT rendszerű hőszigeteléssel van ellátva - A lakások szerkezetkész állapotban készülnek el így a burkolatok szakértők segítségével egyedileg kiválaszthatóak - A lakópark alatt 2 szintes távirányítású garázskapuval ellátott teremgarázs található, ahol igény szerint 142 db beállóhely és tárolók közül lehet választani - Elektromos autók töltési lehetősége - A lépcsőházban lift található ami a teremgarázsból indul - Csendes nyugodt környék, csodálatos panorámával, saját játszótérrel és jó lakóközösséggel - Az építkezés 2018 nyarán fejeződik beA társasházban 107 db lakás elérhető 50-100 m2 között 18,3-39,9 M Ft áron, CSOK igénybevételére alkalmasak, díjmentes hitelügyintézéssel és ügyvédi szolgáltatással segítjük a vásárlást.A lakóparkban elérhető további lakástípusokhoz kattintson IDE Amennyiben a 120925-ös számú új építésű MISKOLCI ÜZLETHELYISÉGET, vagy bármely a kínálatunkban található ÜZLETHELYISÉG felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor bizalommal.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!