Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Miskolci ingatlaniroda ELADÁSRA kínálja a 94854-es számú, belváros peremén fekvő 150 m2-es MISKOLCI ÜZLETI INGATLANT irodával, működő vendéglátó egységgel, raktárakkal és rakodóhellyel! A MISKOLCI ÜZLETI INGATLAN jellemzői: - az ingatlan területén minden megtalálható, ami egy vállalkozás vagy cég részére szükséges lehet - irodahelyiségek, üzlethelyiség, bemutatóterem, raktár, pince, és egy elkülönített, külön bejáratú jelenleg is működő  közel 50 m2-es vendéglátóegység - akár tehergépkocsi számára is alkalmas kocsibeálló és rakodóhely - takarékos gáz-cirko fűtés, melyhez a közelmúltban új radiátorok és rézcsövek lettek beépítve,  - az épület felújítandó állapotú, így azonban az új tulajdonos a saját igényei szerint akár át is alakíthatja a belső teret - az ingatlan üzleti szempontból frekventált helyen fekszik, a környéken számos cég, egyéb vállalkozás működik - infrastruktúra tökéletes, vasút, és egyéb tömegközlekedés a közvetlen közelben megtalálható - az ingatlan területén ipari áram is be van vezetve - a hirdetésben megjelenített felsoroláson kívül még egyéb helyiségek (mosogató, kamrák, raktárak) 80 m2 területen az épület részét képezik - igény esetén a vele szomszédos telek egy igazi, stílusos nagypolgári házzal, dupla garázzsal is eladó, az azonosító száma: 94825  Amennyiben a 94854-es MISKOLCI ÜZLETI INGATLAN , vagy bármely másik, a kínálatunkban  található ÜZLETHELYISÉG VAGY IRODA felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a +36-20/424-11-11-es telefonszámon!Vásárolna, de nincs rá pénze? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

ÁRCSÖKKENÉS ÁRCSÖKKENÉS ÁRCSÖKKENÉSHa eddig csak kacérkodott a gondolattal, hogy belevágna, most érdemes átvennie ezt a kitűnő adottságokkal rendelkező üzleti vállalkozást! Olvasson tovább!***VÁLLALKOZÓK, BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE ajánlom ezt a belvárosi kiemelkedő forgalmú üzleti ingatlant! Kivételes lehetőség, mert itt már minden megvan a sikeres vállalkozáshoz!***Tíz évvel ezelőtt családi vállalkozásból nőtte ki magát, ez a mára jelentős profitot realizáló dinamikusan fejlődő vállalkozás. A tulajdonosok fokról-fokra bővítették vállalkozásukat, üzleti szemléletükre jellemző a kimagasló vevő központúság, az állandó profi kiszolgálás, és a folyamatos minőségi munka. Több, mint 10 éve működik a kézi autómosó a jelenlegi, Miskolc belvárosi telephelyen, 5 éve pedig a vállalkozás kibővítette tevékenységét gumiszerviz szolgáltatással. Mostanra az AUTÓMOSÓ miskolci vonatkozásban a legismertebb, míg a GUMIABRONCS MŰHELY a legdinamikusabban fejlődő gumiszerviz a városban. A jól működő GUMISZERVÍZ, AUTÓKOZMETIKA és kétállásos AUTÓMOSÓ , riasztó és kamerarendszerrel, műhelylifttel, és jól bejáratott klientúrával rendelkezik. A műhelyek mögött található egy tárolásra alkalmas udvar, ez tovább bővíthető egy kb. 500 nm-es külön területen kialakított telephellyel, amely külön megállapodás tárgyát képezi. A GUMISZERVÍZ, AUTÓKOZMETIKA ÉS AUTÓMOSÓ teljes infrastruktúrája megvásárolható egyedi ajánlat alapján.Az üzlethelyiségek mögött található egy 135m2 alapterületű 2 szoba, nappali+konyha-étkezős lakóingatlan, valamint az autómosó felett egy 55m2-es stúdiólakás. Ezek hasznosítása történhet továbbra is lakóingatlanként, vagy akár a vállalkozás további bővítésére is lehetőséget biztosítanak, például fodrászat-kozmetika, konditerem, kávézó a várakozás idejére.Nézze meg itt készített 360 fokban körbejárható felvételeinket! Várom hívását!!!http://www.ingatlanunk.hu/wp-content/uploads/3dtura/ingatlanunk68/tour.html

 ELADÓ ÜZLETHELYISÉG MISKOLC belvárosábanMiskolci ingatlaniroda ELADÁSRA kínálja a 104049-es számú, kiváló helyen lévő ÜZLETHELYISÉGÉT MISKOLC belváros közepén.  *      A MISKOLCI ÜZLETHELYISÉG jellemzői: - Az épület frekventált helyen, a belváros legforgalmasabb helyén található - Neoklasszicista stílusban épült épület, amely az 1900-as évek elején épült - 2006-ban teljes műszaki-és esztétikai felújításon esett át, beleértve a tető felújítást is - Az üzlet teljes területe 98 m2 - Az üzletben húsbolt üzemelt, de bármilyen tevékenységre alkalmas, akár iroda is kialakítható belőle - Saroktelken lévő épület, az üzlet tehát két forgalmas utca felől is megközelíthető, két bejárattal is rendelkezik - Az üzletben az ÁNTSZ által kért személyzeti mellékhelyiségek ki lettek alakítva - Az épület 50 cm-es téglafalazattal épült terméskő lábazattal - A főfalak adottak, de a belső tereket mindenki saját igénye szerint alakíthatja ki - A belmagasságából adódóan akár galériázható is - Mivel a központban található, megközelítése gyors és egyszerű - Villamos, busz a közelében, Volán járat szintén a közelben - A fűtést gáz-cirkó adja radiátoros fűtő testekkel - A nyílászárók jó állapotban vannak, minden ablak és bejárati ajtó igényes kovácsolt vas rácsozattal van ellátvaAmennyiben a 104049-es számú MISKOLC belvárosi ÜZLETHELYISÉG, vagy bármely a kínálatunkban található ÜZLETHELYISÉG felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 20/4040 447-es telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!